Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 672.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Što ako imam WoW account koji sam zadnje igrao prije 4-5 godina, ali imam tipa lvl 70 lika gore? Nemam pretplatu i nisam igru instaliro... odavno :P

Ne znam, puno posla za paladin skin koga WoW ne zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje bez obzira na sve o cemu vi pricate presudan faktor je i sreća?? odnsono kakao vam dolaze karte , po meni je to najveca glupost trebali bi dati da složiš karte i da ti dolaze po tim redu pa onda da se takticki nadmudrujemo ovako je besmisleno plus .... ima vanjske faktore igra ....

Igra mi je ok i ali necu je nastaviti igrati jer ne vidim smisao i gdje općenito mogu naći neki info o ovoj igrii?

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Rhodin kaže...

Što ako imam WoW account koji sam zadnje igrao prije 4-5 godina, ali imam tipa lvl 70 lika gore? Nemam pretplatu i nisam igru instaliro... odavno :P

Ne računa se :)

To je i meni stvarno glupo, cilj im je očito namamit one koji nisu igrali WOW u WOW... ali ne znam zašto dave i one koji su ga nekad igrali pa imaju high level likove na accountu. Sve u svemu, svi koji ga žele moraju uzet novog lika i napucat ga do lev 20. 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina

Nikako! Kad bi karte dolazile zacrtanim redom imao bi identične deckove i znao bi na prvom potezu dal dobijaš ili gubiš. U tome i jest fora da izbalansiraš deck da ti omjer karata određenog manacosta (takozvani manacurve) bude povoljan, da imaš dobar omjer monstera i spelova, te napadačkih, defenzivnih i "utility" karata da se boriš protiv ćim više različitih deckova.

Meta sada postoji i svaka clasa ima 1-2 decka koji su u meti i uglavnom se ponavljaju na leaderu, kad bi karte dolazile po redu to bi bila katastrofa - nezanimljiva igra gdje bi znao rezultat svake partije maltene prije početka.

Tanelorn kaže...
Rhodin kaže...

Ne računa se :)

To je i meni stvarno glupo, cilj im je očito namamit one koji nisu igrali WOW u WOW... ali ne znam zašto dave i one koji su ga nekad igrali pa imaju high level likove na accountu. Sve u svemu, svi koji ga žele moraju uzet novog lika i napucat ga do lev 20. 

Toga sam se i bojao - mislim da nebum imal lvl 20 lika, pa tako ni avatara. Samo činjenica da moram ponovo instalirat WoW mi je dovoljno odbojna, kamo li da još moram levelat 4-5 sati, žicat nekog dal zna nekog ko još igra WoW i slično...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 12:08 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Rhodin: 

Nećeš sjesti na vlak zvan "downlodiranje 31 GB" da biš zaigrao do lvl 20 lika i onda uninstal igru istoga trena?

Šteta, ja sam na njemu :D

Ako postoji još koji sado mazo na forumu, neka mi se javi - možemo zajedno u tih par sati nabiti 20 levela pa uninstalirati igru.

Bez obzira što već imam golden paladina (500 pobjeda na laderu) :P

Tanelorn:

Možeš imati lvl 19 lika, čim dobiješ "Ping" u igri da si levelao lika = imaš pozadinu.

Kažu na službenim blizzard stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 12:15 (HaM).
17 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...

Ako ti se ne da, mozes dati 10$ 

Ja cu vjerojatno skinuti i levelati.

Ima neki vremenski rok do kada se to mora obaviti?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

Izgleda da nas ima haha Ja isto upravo krenuo skidati...

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

here we go 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nikako! Kad bi karte dolazile zacrtanim redom imao bi identične deckove i znao bi na prvom potezu dal dobijaš ili gubiš. U tome i jest fora da izbalansiraš deck da ti omjer karata određenog manacosta (takozvani manacurve) bude povoljan, da imaš dobar omjer monstera i spelova, te napadačkih, defenzivnih i "utility" karata da se boriš protiv ćim više različitih deckova.

Meta sada postoji i svaka clasa ima 1-2 decka koji su u meti i uglavnom se ponavljaju na leaderu, kad bi karte dolazile po redu to bi bila katastrofa - nezanimljiva igra gdje bi znao rezultat svake partije maltene prije početka.

Gledaj pa nek naprave dobro osmišljene karte a ne samo količina i ajmo ljudi kruha i igara.....  

Meni ovako nema smisla!!!!

Glupo je ja cekam kartu a ovom dolaze npr ko da ih sam bira....

17 godina

Svaka kartaska igra je i stvar srece tako da nema tu neke velike mudrosti. Izbrusis skill do maksimuma a onda i ako nemas srece trebao bi dobiti koju partiju.

Jedino sto u ovoj igri neke karte se previse oslanjaju na srecu ali odlaskom GVG i NAXXA mislim da ide na bolje.

A sto je s tim novim skinom, to se moze vec sada osvojiti ili zasad samo treba doci do lvl 19 i cekati?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ljanboo kaže...

Gledaj pa nek naprave dobro osmišljene karte a ne samo količina i ajmo ljudi kruha i igara.....  

Meni ovako nema smisla!!!!

Glupo je ja cekam kartu a ovom dolaze npr ko da ih sam bira....

Pa to je poanta svih kartaških igara!

Ajmo igrati poker ali znaš da ćeš izvući svaki put 4 asa srce, ili briškulu di ćeš točno imati asa i tricu za ono što protivnik igra

Ako želiš igru di imaš potpunu kontrolu igraj šah, tamo je sve na stolu i isključivo tvoje odluke (i odluke protivnika) će utjecati na ishod igre...

Stoja
14 godina

Imam 5xlvl100 na WoWu i sve ostale character slotove zauzete i sad moram kreirat NOVOG lika i dizat ga na lvl 20 -.-

Koja debilana ne mogu vjerovat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam što bih ti reko, novi si, bit će bolje kasnije, nije ni tvom protivniku svaka partija idealna.

Jedna od češćih grešaka novijih igrača je stavi "najbolje" karte u deck, tj. karte sa puno napada, ali na žalost i visokim manacostom i onda ne mogu odigrat ništa dok ih protivnik relativno brzo pojede.

Zato pričamo o dobrom manacurveu.

Imaj na umu da ponajbolji igrači Hearthstonea sa najboljim deckovima i svim kartakam koji im u njima trebaju, imaju do maksimalnih 60% pobjeda sa rijetkim iznimkama do 65% u određenom trenutku i određenim uvjetima.

Ovo je jedino moguće da bi igra imala smisla... kad bi karte dolazile po redu, bez obzira koje je tvoje mišljenje o tome i koliko bi to tebi pasalo, pasalo bi svima, svima bi dolazile idealno po redu i uvijek iste i nema te igre gdje bi to funkcioniralo... Svaku partiju znao bi se ishod prije nego bi započela. To je ko da svi igramo loto a kuglice izlaze po redu i uvijek je kombinacija 1 2 3 4 5 6 7. Da, svi bi dobivali, ali svi bi dobili isto i to daleko manje nego su uplatili.

RNG je tu sa razlogom, a ti si taj koji si šanse mora podić na maksimu sa dobro posloženmim deckom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Ovo je jedino moguće da bi igra imala smisla... kad bi karte dolazile po redu, bez obzira koje je tvoje mišljenje o tome i koliko bi to tebi pasalo, pasalo bi svima, svima bi dolazile idealno po redu i uvijek iste i nema te igre gdje bi to funkcioniralo... Svaku partiju znao bi se ishod prije nego bi započela. To je ko da svi igramo loto a kuglice izlaze po redu i uvijek je kombinacija 1 2 3 4 5 6 7. Da, svi bi dobivali, ali svi bi dobili isto i to daleko manje nego su uplatili.

RNG je tu sa razlogom, a ti si taj koji si šanse mora podić na maksimu sa dobro posloženmim deckom.

Bio je jedan tjedan brawl di je bilo ovo o čemu pričamo, savršeni draw svaki krug do 10 mane, i onda druid turn 2 wild growt, turn 3 astral comunion, i nakon toga sve ogromni minioni iz kruga u krug

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 13:27 (Stoja).
17 godina

koji su ovo smjehovi za novi paladin skin... 

It's not who u are, it's who u know.
10 godina
neaktivan

Da a jel kako da dođem do tih karat a da ne plaćam?

17 godina

Pa igraš, dobijaš questove koji ti daju gold, sa goldom možeš više-manje SVe kupit, također ima quest koji ti daje booster i ima tjedno nagrada za "brawl" koji ti daje booster.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da vidio sam a jel sa goldom možeš kupit spil ili igrat arenu jel tako a kako možeš kupit karte iz naxxa i slicno?

17 godina

Sve možeš kupiti goldom. Nema "špilova", sam slažeš, samo boostei iz pojedinih edicija, te avanture. Nemoj kupovat GvG ili Naxx, budući se skoro brišu iz standard igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...

here we go 

17 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Svaka kartaska igra je i stvar srece tako da nema tu neke velike mudrosti. Izbrusis skill do maksimuma a onda i ako nemas srece trebao bi dobiti koju partiju.

Jedino sto u ovoj igri neke karte se previse oslanjaju na srecu ali odlaskom GVG i NAXXA mislim da ide na bolje.

A sto je s tim novim skinom, to se moze vec sada osvojiti ili zasad samo treba doci do lvl 19 i cekati?

Ja igram obrnuto. Skill 0, pouzdajem se u luck. 

10 godina
neaktivan

Šta mogu kupiti goldom , ja znam samo za deck i dobijš 5 karata pa koje karte proknu? gjde kupiti?

17 godina
neaktivan
ljanboo kaže...

Šta mogu kupiti goldom , ja znam samo za deck i dobijš 5 karata pa koje karte proknu? gjde kupiti?

Goldom kupujes boostere, paketice ili kako ih god zelis zvati (to je ovo iz cega dobijes 5 random karti).

Karte koje ti se ne svidaju mozes "rastopiti" u dust. A s dustom mozes stvoriti kartu koju zelis. Omjer rastapanja - stvaranja je 1:4 (ako se ne varam).

Ako si tek poceo, digni sve heroje na lv10, jer ces tako dobiti sve basic karte s kojima se onda nesto moze sloziti.

10 godina
neaktivan

Da imam sve preko 10, a ne znam valdaj je to neki booter naziv ko je vec duze u igri inace kupujes deck(5 karat), pazi elite karte ostaju za napravit po 1600dusta a od odbicne karte dobijes samo 5 pa ti racunaj a dnvni quest daje 40-60 golda ne mozes ni deck kupit , znaci HARD FARM a ja ne igram farmerske igre to je najveca glupost a nažalost danas je to trend...

17 godina

Bemu miša, pun Goldshire Hearthstone playera... noob zone oživjele skoro pa kao na releaseu 

0 0 hvala 0
14 godina

tocno izgubis volju na ovom wowu, trebas ubiti bosa, mobove, skupljat nes, sve prazno i krcato igraca, ovo ce trajati vjecno, je zna netko kako se najbrze levelati do 20lvl-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da te neki visoki level boosta kroz neki dungeon... ;-)

0 0 hvala 0
16 godina

Kolko je velika ta verzija s kojom mogu do 20lv za free doć ? 20GB ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Počni skidat i možeš ju maltene odmah igrat.

Ovo je OK za WoW, ali mislim da svi ti ljudi prestaju igrat nakon lvl 20, ne vidim baš navalu za nastavkom igranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne treba skidat sve, vecina ide preko streaminga, skida se kako igras.

Meni je pretplata odavno istekla inače bih drage volje boostao ekipu :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice