Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

E nakupilo mi se nekoliko ovih paketa. moje pitanje je sljedeće, ukoliko ja njih otvorim nakon što dođe GvG ekspanzija dali će oni meni moći dat nove karte ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Naravno da ne, GvG ekspanzija ima nove boostere koje ćeš kupovati isto kao i ove sada (akutalne) i nagrada u areni će biti samo novi booster....

16 godina

Čuj možda se i ovaj moj stari booster pretvori u novi kad dođe ekspanzija {#}

13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

moš mislit...

17 godina
AmonZero kaže...

Nis od toga, pitanje je dal ce uopce biti isti dust.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina
neaktivan
1samek kaže...

Naravno da ne, GvG ekspanzija ima nove boostere koje ćeš kupovati isto kao i ove sada (akutalne) i nagrada u areni će biti samo novi booster....

Uh, ovo mi je promaklo.

Mislio sam da ce biti nove karte pomijesane s dosadasnjim u boosterima, nisam skuzio da ce biti sada 2 vrste boostera.

Prema ovome, stare karte ce se moci dobiti samo kupovanjem ($ ili gold) "starih" boostera ili craftanjem iz Dusta?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

da

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
Chaky kaže...
1samek kaže...

Uh, ovo mi je promaklo.

Mislio sam da ce biti nove karte pomijesane s dosadasnjim u boosterima, nisam skuzio da ce biti sada 2 vrste boostera.

Prema ovome, stare karte ce se moci dobiti samo kupovanjem ($ ili gold) "starih" boostera ili craftanjem iz Dusta?

Stare karte se još mogu dobiti kao Arena Individual card rewards.

14 godina

Da, to stoji, ali booster koji je relativno uvijek reward sada će biti samo za nove karte (GvG).

Također, dust je isti, tu nema promjene :) Znači ako sada imaš 20,000 dusta po izlasku ekspanzije možeš kraftati što ti srce želi od novih karti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema dusta, crafto sam zlatnih karata iz naxxa ko u prici.

EDIT: Ako neko ne vidjet min zahtjevi za android

Minimum Hardware Specs

• Screen: 6-Inch or larger
  • Memory: 1GB

Verified Devices (They run Hearthstone well)

• Amazon Kindle Fire HD 6 (2014)
  • Amazon Kindle Fire HD 7 (2014)
  • Amazon Kindle Fire HDX 7 (2013)
  • Amazon Kindle Fire HDX 7 (2014)
  • Amazon Kindle Fire HDX 8.9 (2014)
  • Asus Google Nexus 7
  • Huawei MediaPad X1
  • NVIDIA SHIELD Tablet
  • Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200
  • Samsung Galaxy Note 8.0
  • Samsung Galaxy Note LTE 10.1 N8020
  • Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
  • Samsung Galaxy Tab Pro 8.4
  • Sony Xperia Z2 Tablet LTE

Note: The Asus Transformer Pad TF300T is incompatible with Hearthstone. Devices with PowerVR540/544 GPUs may experience graphical issues. Updating your device to the latest version of your operating system may address these issues. Android 5.0 (Lollipop) and Fire OS 4.5.1 are recommended.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 19:33 (R4zOR229).
12 godina

Dobit na ovoj areni je nemuguca misija, mislim da sam odigrao 150 partija i 150 izgubio i to kroz 5 minuta,na svaku kartu koju bacim on ima odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvi video ja očekivo shadowflame kad ono {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 17:40 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Nisam baš u toku, pa da pitam... Imam 700 golda. Da to potrošim na otvaranje onog Naxramas winga ili da čuvam za kasnije. Ne kužim baš te spike sad sa ovim goblinima što dolaze pa ne znam što mi je pametnije...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Još jedna odlična hunter karta, nažalost.

Baš me zanima kakav će bit Paladin 2 mana minion 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Nisam baš u toku, pa da pitam... Imam 700 golda. Da to potrošim na otvaranje onog Naxramas winga ili da čuvam za kasnije. Ne kužim baš te spike sad sa ovim goblinima što dolaze pa ne znam što mi je pametnije...

Ako zelis igrati Nax, onda si otvori njega. Ako ne zelis, onda cuvaj za Arenu ili boostere.

16 godina

Blizzard je rekao da se sada zadnji vote za karte iz GvG. Znači da bi uskoro mogli očekivat ekspanziju. Neki prognoziraju za 2 tjedna, a večian ih govori da će bit vani prije Božića (kako bi mogli zaradit na packovima koji će se vjerovatno kupovat kao pokloni).

Trenutne dvije karte za koje možete glasat su Bolvar Fordragon ili Mal'Ganis. Iako nisam pretjerano puno igrao WoW pa i neznam baš lore o njima, pročitao sam da su to kao jedni od najvažnijih likova iz WoW svijeta. Moja klasa vodi u glasanju (Paladin karta Bolvar) tak da očekujem neki odličan legendary koji će vratit paladina iz mrtvih u rankedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Iako nisam pretjerano puno igrao WoW pa i neznam baš lore o njima, pročitao sam da su to kao jedni od najvažnijih likova iz WoW svijeta.

Bolvar je trenutno LK jer je Arthas mrtav. A M'G badass svoje vrste, jedan od najzaslužnijih za to što je Arthas postao LK. Nađi na netu "Culling of Stratholme" i "Defeat of the Lich King" cut scenes i pogledaj. Bit će ti odmah jasno tko je tko :)

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
12 godina
neaktivan

jesu ove ekspanzije gnomes i curse of naxxramas isto free? ili treba kupovati zasebno karte?

Ke?!

0 0 hvala 0
17 godina

Kak free, pa nis ove karte nisu free moras packove kupovat! Naxx moras kupit sve wingove da otkljucas karte, a ova nova ekepanzija se kupuje isto ko i ove karte do sada, samo ces dobit druge boostere.

15 godina
neaktivan

Momci koji vam je najbolji rank, ja sam uspio doci do 2, a dosao bih i dalje da sam imao vremena.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je 17 {#}

A Arena, mislim da nisam vise od 5 pobjeda nikad imao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro arena je nesto drugo u ti zapravo treba skilla bar malo imati. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Blizzard koji quqi ?!?!

Em će mi trebat 5 dana da nabuffam (prvo ga treba izvuć iz decka) i onda kad ga stavim, neko mi  baci silence i mogu se j*bat.

Umjesto da stave neki dobar battlecry, jer već tirion ima problem sa silence sad dva Paladin legendary možeš sredit sa silence...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 22:26 (AmonZero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najdraza klasa, 2 smece karte i jednu solidnu joj dali, glavno da hunter sad moze na jos iritantnije nacine pobjedjivati. Mislim nije mi jasna logika da klase koje se ne igraju dobivaju jos gore karte od klasa koje su jake same po sebi, pa se pitam jel ti likovi u Blizzardu igraju svoju igru na nekom nivou visem od najobicnijih casualaca?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Vjerovatno mi svi igramo Paladina na neki krivi način, a jedino Blizzard zna kako ga zapravo igrat.

Ako Paladin ne dobije nekog dobrog 2 mana miniona i odličnu epic kartu, opet će biti najneigranija klasa i u rankedu i turnirima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Meni isto nije jasno u kojem smjeru su krenuli s tim novim kartama...

Hunter je dobio brutalne buffove, ZOO da ne pričam s tim sitnim minionima.

Jest da nisu pokazali još pola novih karti, al dovoljno za vidjeti da to sve ide lagano u 3pm ......... :)

Sve se svodi na rush deckove i "one turn kill" spike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zna netko kad izlazi nova ekspanzija?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
16 godina
WukongFtw kaže...

zna netko kad izlazi nova ekspanzija?

Ovaj mjesec.

Još se ne zna točan datum, ali ljudi prognoziraju prije Božića. Danas igra ide dolje na 8 sati (vjerovatno ju pripremaju za GvG), tako da možda idući tjedan igramo, ako ne tada onda tjedan poslije.

16 godina

Album s novim kartama:

https://www.facebook.com/Hearthstone/photos_stream?tab=photos_stream

Dam kasnije review za paladina.

EDIT:

Ova karta je bolja od Paladin legendary i još možeš dvije imat u decku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 21:54 (AmonZero).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Mislim da je warlock dobio najboljeg legendarya, a shaman ce postat murloc shaman.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice