Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Evo video

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

kak sporo sve radi,serveri banana....

17 godina

Ja fala bogu sve zavrsio, cak i one heroic modove al izlgeda da back dobis tek kad na svim wingovima dobis heroic

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina

Sa kojim deckom si uspio pobijedit heroic.. ja nema sanse da ga taknem uopce tip baca svaku kartu 4/4 u 5 turna mrtav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Heroic faerlina...nti mater :D

17 godina

Ja sam također na heroic Faerlini zapeo {#} Tj brutalno me skršila pa dalje nisam ni pokušavao :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...

Ja sam također na heroic Faerlini zapeo {#} Tj brutalno me skršila pa dalje nisam ni pokušavao :)

Sa ZOO-om ju jako lako prođeš, a poslje onog pauka s kontrolom (ja sma sa priestom iz prve) {#}

17 godina
Schweini7 kaže...

Sa ZOO-om ju jako lako prođeš, a poslje onog pauka s kontrolom (ja sma sa priestom iz prve) {#}

Sa ZOO-om sam je na normal presao iz prve, to sam ciljano isao na deck sa sto manje karata u ruci. Na heroic nisam uspio... ali moze se, kazes? Onda cu pokusavat i dalje sa ZOO-om. Hvala kolega :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
13 godina

maexxnu je najlakse proc,stvarno je loša

faerlina je zajebana uf. 1mana hero power.sve krši.

13 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...
Schweini7 kaže...

Sa ZOO-om sam je na normal presao iz prve, to sam ciljano isao na deck sa sto manje karata u ruci. Na heroic nisam uspio... ali moze se, kazes? Onda cu pokusavat i dalje sa ZOO-om. Hvala kolega :)

Uff nisam skužio da pitaš za heroic, ja sma za sada stigao na normal, nisam isproao heroic, sorry {#}

16 godina

1. Herotic sam pobijedio s Control Paladinom u kojeg sam ubacio Controltecha. Imam brdo board cleara, humility i Peacekeeper za one 4/4. Otprve prošo.

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja prvog s druidom zabio. Maexxnu isto s control warriorom.

AL nemrem faerlinu proc :(

16 godina

Evo i druga je gotova. Zoo warlock. Imao sam 9/9 bloodknighta ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam cjeli naxx prešao ovo jutro u roku od sata. E sada nove karte mi se čine reterdirane, kao da aggro decki nisu dovoljno jaki... 

0 0 hvala 0
13 godina

0/2 jaje s 4/4 je brutalna stvar.

igram protiv warlocka,lik stavi jedno jaje s coinom. drugo opet stavi (nemam silence pa ih ignoriram),i metne void terrora i rokne oba i dobi 2x4/4 i mrcinskog void terrora s puno hp.

i gledas i gledas,nakon toga oporavak je tezak :D

17 godina

Ja trenutno ovo igram na rankedu i zdere ovaj novi novi zoo ko iz sale, + jos ysere koja se nevidi. Kolko sam se samo jaja onih nakro lol

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 15:57 (R4zOR229).
13 godina
neaktivan

meni je ovaj naxx totalno razočaranja. toliko su hvalili taj AI, kao HC će biti težak i šta ti ja znam, a ispadne da svakog bossa rokneš iz prve tj. ako nisi pogledao hero power onda iz druge.

trebali su jednostavno naplatit tih 700 golda i stavit naxx wing pack u store i gotovo.

1 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

a ispadne da svakog bossa rokneš iz prve tj. ako nisi pogledao hero power onda iz druge.

Ajde molim te podjeli s nama kako Ferlinu HC prođeš iz prve i s kojim deckom? Od 30-ak ljudi koje znam da igraju HS samo ju je jedan prošao iz prve i to čisti luck of the draw na priestu. Na 3 mane imao 14/14 Shieldbearer i kasnije samo heal i silence.

Meni ne ide nikako s istim takvim deckom, spustim ju na 10-ak hp ali me hebe onaj njezin hero power...

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 8:16 (dark_wizz).
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
udarnik60 kaže...

a ispadne da svakog bossa rokneš iz prve tj. ako nisi pogledao hero power onda iz druge.

Ajde molim te podjeli s nama kako Ferlinu HC prođeš iz prve i s kojim deckom? Od 30-ak ljudi koje znam da igraju HS samo ju je jedan prošao iz prve i to čisti luck of the draw na priestu. Na 3 mane imao 14/14 Shieldbearer i kasnije samo heal i silence.

Meni ne ide nikako s istim takvim deckom, spustim ju na 10-ak hp ali me hebe onaj njezin hero power...

Paladin FTW. s tim da jedno 3/4 karata koje su u decku ne trebaš. trebaš blue gill warriora da ubiješ one spidere i da spawna 6 1/1 spidera i onda aldor peackeppera ili humilty da staviš 7. miniona na 1 attacka. uglavnom ima 7 miniona s 1 attack, a ti se onda s guardionom of light healaš za 6 dmg po turnu i s wolf raiderom ili arcane golemom ako ga imaš je skineš bez pol beda. ono sad gledam deck i ne znam zašto sam uopće stavio neke karte, onak reda radi čini mi se.deck je totalni šrot, ali za nju je bio savršen. moja taktika je bila da ne čistim board nego da stvorim tih 7 1 attack miniona i da ona discarda stalno jer nema sto igrat. pročitaš hero power i malo razmisliš i to je to. znam lika koji ju je s charge warriorom dobio isto bez beda.

opet kažem, meni ovo nije ništa posebno. kad su rekli da će biti teško očekivao sam da su uspjeli složit malo bolji AI a ne da su napravili heroja s 45 HP i nabacili mu extra jak hero power. kad sam krenio hc anub me zdero jer uopće nisam čitao da summona 4/4 likove nego sam mislio da ce biti oni isti 3/1. poslije toga pročitaš hero power, malo razmisliš i probaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 9:00 (udarnik60).
13 godina
neaktivan

On pita za Fealinu (2. po redu), ne za Maexnu (3. po redu). Za trećeg se slažem s kolegom koji je koristil paladina s puno heala i da mu nastaviš 7kom po 1 atack.

Kaj se Faerline tiće, ja sam ju riješio s nekim mid hunterom s secretima i onim lavima.. (iz 3-5 pokušaja)..

0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam se namučio s prvim bossom na HC :) jedno 4-5 pokušaja mi je trebalo. Druga dva od prve.

Prva 2 bossa sam rokao s priestom, zadnji boss freezee mage s Alextrazom i mačji kašalj ispadne....

Nove karte su mi tak-tak, zanimljive kombinacije, ali ZOO je dobio nemoguć buff s njima, nadam se da će s ostalim kartama u ekspanziji to sve doći na svoje jer rush deckovi su vrlo iritantni, a s ovim novim kartama su postali još jači....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

On pita za Fealinu (2. po redu), ne za Maexnu (3. po redu). Za trećeg se slažem s kolegom koji je koristil paladina s puno heala i da mu nastaviš 7kom po 1 atack.

Kaj se Faerline tiće, ja sam ju riješio s nekim mid hunterom s secretima i onim lavima.. (iz 3-5 pokušaja)..

sorry rano ujutro jbg. pa zoo lock. najklasičniji koji postoji.

16 godina
neaktivan

Ja sam zadnjeg bossa na heroic iz treceg pokusaja sa freeze magom i alekstrazom iz treceg pokusaja samo izbacio sve minione u zamjenio sa spelovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam prvog bosa sa control paladin, drugog sa Zoo warlockom i 3 s puno miniona koji imaju battlecry da pozovu još jednog miniona i igro sam priesta. Sva sam s lakoćom prešao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1samek kaže...

Ja sam se namučio s prvim bossom na HC :) jedno 4-5 pokušaja mi je trebalo. Druga dva od prve.

Prva 2 bossa sam rokao s priestom, zadnji boss freezee mage s Alextrazom i mačji kašalj ispadne....

Nove karte su mi tak-tak, zanimljive kombinacije, ali ZOO je dobio nemoguć buff s njima, nadam se da će s ostalim kartama u ekspanziji to sve doći na svoje jer rush deckovi su vrlo iritantni, a s ovim novim kartama su postali još jači....

Nece samo pogledaj karte malo, zoo ce bit sve jaci i jaci. To se desi kad idioti rade igru.

17 godina
neaktivan

Riješeno nakon malo muke i mijenjanja karata nakon svake izgubljene. Prvi HC boss ide dole sa skoro svakim deckom, Fearlina zoo lock sa 2 egg-a (nije ni koristila hero power dok se eggovi bili na boardu), i treći bos koji me yebavo dobrih sat vremena dok nisam napokon složio paladin deck kako treba i dobio karte koje trebam na početku. Otprilike na petom bacanju ide consecration i lagano wolf rider i blugill warrior, svaki drugi krug bacim heal i to je to. Dosta je tayeban ako se ne potrefe prave karte na početku pa spawna onog 5/5 ili 5/6 što je imun na spellove. Par puta sam i quitao samo da dobijem karte kako treba.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 13:15 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Warlock će dobit nerf na hero power. Stavit će 3 life-a i gg.

Ovako što imaš više korisnih karata za warlocka to je njegov hero power korisniji.

14 godina
neaktivan

Jel ko igra ovo aktivno? Mislim sa uspjehom hehe...

Evo već treća sezona i najbolji mi je rank 4, nikako doći do Legendary rank-a covjece :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To je u redu ja svaki sesason do sada rank 2 nikako dalje, al ja pocnem igrat zadnjih 10dana uvijek. Nego kad ide drugi wing van? Danas?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 12:50 (R4zOR229).
16 godina
R4zOR229 kaže...

To je u redu ja svaki sesason do sada rank 2 nikako dalje, al ja pocnem igrat zadnjih 10dana uvijek. Nego kad ide drugi wing van? Danas?

Danas bi trebao. Al vjerovatno će sutra sve proradit kak treba.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice