Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Zapeo na rank 10. Nemogu dalje. Ni s Paladinom, ni druidom.

Njih 80% oko ovog ranka ima po 3-4 legendary u decku, a ja ne mogu riješit sve njih. Baš me moraju dobre karte potrefit da bi ih pobijedio. 

Paladina praktiči više ni ne igram jer je preslab u odnosu  na ostale klase. Samo 2% paladin deckova na pro sceni

- Preslab hero power. Za usporedbu shaman ima bolje minione (više hp) s boljim efektima za istu cijenu. 1/1 je vrlo lako uklonit bilo to hero power (mage, druid) ili karte koje određene klase koriste (Mortal coil, Acolitye of pain, Whirlwind, svi rage minioni, Swipe). Treba barem stavit lagani buff dat da se dobije 1/2 minion za te 2 mane jer kad se gleda za 2 mane imaju karte sa 3/2 ii 2/3 sa super efektima tako da povećanje hp na 2 nebi dalo nekog OP miniona.

- 50% paladin karata je beskoristno i praktički ih nitko ne koristi i trebaju rework. Povećat mana cost i promijenit ekefte (npr. Hand of Prot - povećat mana cost i stavit da svi minioni dobiju Divine Shield do kraja poteza). 

- Epic karta Lay on Hands za 8 mana i efekte koje daje je preskupa karta. Ti kada iskoristiš to vućeš 3 karte i dobiješ 8 HP nazad (za usporedbu Druid Healing touch + Nurishment = 8 mana ali on može birat koju će iskoristit i još imaš na raspolaganju mane). Treba smanjit cost na 7 mana jer ti sa 2 preostale mane rijetko koju korisnu kartu možeš odigrat.

- Paladin secrets su prejeftine, predvidljive i neučinkovite jer ti zauzimaju prostor u decku i sve se svodi na random miniona koji će aktivirat trap. Za usporedbu Paladin Noble sacrifice (1 mana = 1 meta) vs Hunter Explosive trap (2 mane = svi protivnički minioni i protivnički heroj). Ostale trap karte nisu ni vrijedne spomena. Također povećat mana cost i stavit bolje efekte.

- Sword of Justice je super karta, ali košta 3 mane i ima 5 durability te ako ju odigrate na 3 krugu zna smetati True Silver Championu (također odličan wep 4/2 ali za 4 mane).

- Paladinu fali jedan dobar rare minion. Nešto tipa dobri statsi+Divine shield ili dobar efekt + Divine shield.

Slična stvar je bila i s Hunerom pa je uslijedio rework određenih karata. Nadam se da će isto bit i s Paladinom.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
4 1 hvala 2
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

hm hm hm. mislim da je paladin jako viable. ima odlične weapone i super kontrolu.

doduše smatram da paladin nije toliko fleksibilan kao ostale klase što se builda tiče. Ali jako dobro sastavljena kontrola izuva.

16 godina

Ima dosta random dmg karata za tu kontrolu tipa Avenging Wrath (random 8dmg) i Holy wrath (random cost dmg). I kontrola se većinom svodi na equality i još jednu popratnu kartu. Kad igram i znam će protivnik odigrat big minione moram uvijek u rukama čuvat equality + pyro/consecration/a. wrath. Paladin ima mnogo karata koje moraš čuvat i iskoristit ih u određenom trenutku ako hoćeš izvuć max od njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Ima dosta random dmg karata za tu kontrolu tipa Avenging Wrath (random 8dmg) i Holy wrath (random cost dmg). I kontrola se većinom svodi na equality i još jednu popratnu kartu. Kad igram i znam će protivnik odigrat big minione moram uvijek u rukama čuvat equality + pyro/consecration/a. wrath. Paladin ima mnogo karata koje moraš čuvat i iskoristit ih u određenom trenutku ako hoćeš izvuć max od njih.

ovo vrijedi za svaku klasu i svaki deck.

osim kad igras neki aggro,beatdown,rush...onda je cilj samo satrat protivnikaa u što kraćem vremenu i ne osvrtat se previše što je na stolu.

16 godina
Rocinante2112 kaže...
AmonZero kaže...

ovo vrijedi za svaku klasu i svaki deck.

osim kad igras neki aggro,beatdown,rush...onda je cilj samo satrat protivnikaa u što kraćem vremenu i ne osvrtat se previše što je na stolu.

vrijedi, ali paladinove karte su često beskorisne, mrtve karte u ruci. Npr. divine favor je protiv dosta deckova, pogotovo sada kada je agro toliko popularan, totalno beskorisna karta. Equality je double edged sword kad imaš svoje minione, a za board clear trebaš još wild pyromancera ili consecrate u ruci. Zbog toga se paladin trenutno malo igra, mada paladin control deck može dobiti skoro sve, jako je dobar protiv ostalih control deckova, samo nije konzistentan

računao sam da ce lik pasti na guricu kad je spomenuo da ima 90% win rate... možda oko ranka 20 gdje likovi igraju s basic kartama. Jedini način na koji možete dogurati do visokih rankinga bez skupih karata su aggro deckovi popuz ZooLocka i beatdown huntera

13 godina

pa dobro,istina je da se metagame mijenja. control paladin je jak protiv drugih kontroli. jer ima karte koje ga uvijek vracaju u igru ako zaostaje. a ako si u prednosti odrzavas prednost.

metagame je sada takav da svi rushaju hunter/warlock ,pa se treba prilagoditi tome.

ne postoji deck koji je dobar protiv svega. zato imas par komada pa ak ti se baš potrefi koma dan da imas od 10 gejmova 8x neki rushdown samo uzmes druida i gladis bradu.

:D

16 godina

Arena, Shaman, 3 earth elementa dobijem i 2 Venture-a i još puno dobrih karata. bio jedan Warlock koji me dodao na FL na kraju game-a kako bi me izvrijeđo jer sam mu 3 puta pozvao Earth Elemena u game-u.

Završio 11-3. Jedan game (tamo neki 7.) sam napravio grešku, možda je moglo bit i 12. Zadnji game igro protiv lika koji je imao čak više epic i legendary od mene {#}

I ajd sad recite vi meni kako je to pravedno sada igrat s ovakvim deckom protiv nekog tko je dobio na izbor neke osrednje karte ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

A zkj si barona zel? Pa ubi ti sve tvoje toteme.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Druga 2 legendary-a koja sam dobio na izbor su bila loša (nomogu se sjetit koji, al loša su bila). I Baron me spasio u nekoliko game-ova (board clear protiv paladina i 2 warlocka).

15 godina

Jučer dobijem ovo u areni. Kad sam vidio sve te zlatne na prvi pogled sam pomislio da je legedarna, ali ipak ne. No i ovo nije loše.

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina

Skupio i danas nešto golda u areni i kupio 7 packova.

Dobio Cenarius-a, odmah otišao i pretvorio svog starog Grommasha kojeg niti ne koristim i nekoliko Epic karata u dust i crafto si Cairne Bloodhoof-a.

E sad možemo ići nekoliko rankova više u rankedu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 16:51 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
AmonZero kaže...

Dobio Cenarius-a, odmah otišao i pretvorio svog starog Grommasha kojeg niti ne koristim i nekoliko Epic karata u dust i crafto si Cairne Bloodhoof-a.

svaka čast stari moj, tako češ skupljati karte 4x duže nego da pričekaš i kraftaš od duplikata

17 godina

To sam ja shvatio prije par mjseci kad sam dischento 150karti da napravim warlock deck, sad samo pretvorim u dust duplikate a igram samo s onim sta imam.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
acca kaže...
AmonZero kaže...

svaka čast stari moj, tako češ skupljati karte 4x duže nego da pričekaš i kraftaš od duplikata

Nisam ja neki kolekcionar da skupljam karte. 

Mislim šta će mi Grommash kad ne igram warra u rankedu. Warr se većinom igra na control, a za njega trebaš brdo legendarija koje bi skupljo 5 mjeseci dok ne dobijem one koji meni trebaju. I ne vidim zašto nebi disenchanto karte koje ne namjeravam koristit u rankedu (tipa angry chicken, Kidnapper, Savagery, Void Terror, Shadowform itd) kao da imam neke koristi od takvih karata što mi stoje u mojoj kolekciji. Fokusiram se prvenstveno na karte za Druida i Paladina, a uleti tu i Shaman jer su mi oni najzanimljiviji za igrat.

Nego evo još jedan legendary danas iz packa i to GOLD. Budem ga disenchanto i uezo si Yseru ili možda Black Knight-a. Ovo mi je prvi gold lega {#}

15 godina

Tako radim i ja. Sve bzvze epice i legendarne odmah dis. Ja sastavljam Warrior control, sviđa mi se taj deck baš, treba vremena ali ne žurim se nikuda.

Ovu Onyxiu bih odmah dis i crafto nešta što mi treba.

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina

za warriora netreba masu legendary-a uopce.

mozes napravit dekčinu od dosta jednostavnih karata,tu i tamo koji rer,i epic.

15 godina

Evo još jedan odličan arena run.

1-3.

Prva dva gamea, prvi izgubim, neizvjesno ali bio je bolji, drugi winam.

Zadnja dva šlag na tortu.

Jedan game protiv warriora koji je coina prvi krug armor up, reko easy.

Negdje mid game, imam imp mastera, 3 impa, novie engineera i stavim sunwalkera. Frajer stavi mind control techa. Pogađate koga mi uzme?

Naravno sunwalkera, u dva kruga sam bio uništen, jer nisam mogao kasnije kad je upario suna sa još creepova to očistiti. Rouge sam bio.

zadnji game, hunter, fino ga skidam postvaim kontrolu, na polje stavim cult mastera, tu je warden isto(nisam imao bolji pick) i skinuo je wardena na 1/3. Polje mi je puno nekih low monstera, mislim da je bio opet imp spam.

Baci onaj spell (nemrem se sad imena sjetit nikako) koji radi 3dmg to 2 random minniona. Koga mi pogodi? naravno wardena i culta.

Par krugova kasnije, izdominira me i bokić.

naravno, nije to sve samo sreća, mislim išao sam agresivno reko probao i neće me imat čime skinuti, ali šta ljudi pogode to nisu istine.

Pa kolike su te šanse da se takve stvari tako pogode ono baš kad ti trebaju?

Količina sreće u areni koja je potrebna je nevjerovatna.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Napokon legendary za moj mage deck,  iz  preko pedeset pokušaja :D

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina

Ma mene je jucer shebala usrani battle.net trebo mi je jedan potez da frajera zavrsim i diskonenta me jbt i zavrsio run na 8-3, danas sam doso do 7-3 bar vratio golde ak nis, sad cekam 7-8 navecer kad se skupe opet malo losiji igrace i idemo dalje :) al je ovo uzas sto fali mi jos oko 100karata i 90% packa mi budu duplikati, izleda da cu na kraju ostatak morat craftat.

16 godina
Bubabug kaže...

Napokon legendary za moj mage deck,  iz  preko pedeset pokušaja :D

too bad da je jedan od lošijih i beskorisnih legendary-a. Doslovno ga nikada nisam vidio u high ranked igrama

17 godina

Pa i nije bas ako uspije prezivjet potez poslje moze radit sranja, al normalno da ga nema kad nema ni maga. Ja se nadam da ce konacno izbalansirat malo igru kad vec imaju u planu dodavanje novih karata.

16 godina
R4zOR229 kaže...

Pa i nije bas ako uspije prezivjet potez poslje moze radit sranja, al normalno da ga nema kad nema ni maga. Ja se nadam da ce konacno izbalansirat malo igru kad vec imaju u planu dodavanje novih karata.

ipak, bolje sada kada nema maga nego kada je 95% ljudi igralo najgej mage-a kojeg niti ne možeš direktno napasti kad te freeza i pyroblasta do smrti

15 godina

Bratu danas zašteka igra, samo stoji. Ostavio je dva sata da stoji dok smo u teretani bili.

Vratio se i vidio da je lose dobio, ispušio arenu bezveze.,

wataef!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema smisla ista ostavljat kad se to desi odma imas lose pa mozes izac. Nzn kak je kod vas al meni se to svaki dan skoro desava, jedan dan cak nekih 4-5 meceva zaredom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:04 (R4zOR229).
16 godina

Nakon što me pomazila sreća u nedavnom otvaranju pack-ova, crafto sam si dvije legendary karte, Cairne i Black Knight (dvoumio se između njega i Thalnosa). Prašim samo s Paladinom i danas sam imao 6 win streak. S rank 10 na rank 7 sam skočio. Mislim da bi mogao jako visoko doći u ovoj sezoni s ovakvim kartama. Malo sam i deck modificiro, izbacio ragnarosa (svi furaju Big Game Huntera) i još nekoliko drugih karata.

Palagendary Palagendary
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:09 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

De ne mecite slike preko foruma ako ocete da ih ljudi vide jel smanji rezoluciju i nista se ne vidi.

17 godina
neaktivan

Kako me ova igra može naživcirat pa to nisam doživio još od vremena dok smo slagali strategiju kako pobjedit alije u AV. Dobijem daily za dudu-a i reko idem složit basic deck pošto mi dudu stoji na lvl11 i nikad ne igram s njim. Složim ja deck i prvu partiju naletim na mage-a i povuci-potegni dobijem ja njega (iskreno gadi mi se dudu). Aj reko nek bude takav i drugi match i easy 40g. Kad ono qrčina od konja! Kako je yebeno moguće da mi isti lik naleti 7 yebenih puta za redom na casual, al ajd da je neki lik nego paladin sa legendary deckom i što je najveća fora lik je rated lvl 2 sa tim istim deckom. Ne možeš više ni casual low lvl odigrat da te ne pregazi netko sa legendary deckom. Da nisam naterao rating 4 sa lockom isti tren bi brisao igru. I što je najbolje nisam jedini kojemu se ovo dešava, liku se u areni(!) potrefio isti protivnik 4 puta za redom.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
1 2 hvala 1
16 godina

Evo još jedan legendary, i to gold opet {#} 3 packa 1 legen i 1 epic (blood knight)

Sad opet dilema kojeg uzet. Gore vam je moj deck pa ajde da vidim što vi imate za predložit. Evo ankete

0 Sylvanas
3 Thalnos
7 Ysera
1 Harrison Jones
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 20:35 (AmonZero).
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina

Svaka čast, ja dobijem commone, a rare je neki shitez sould boundan...yebemu dropove :)

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Wtf upalim ranked i završim prvi potez, odjednom eksplodira nešto nisam ni obraco pažnju na ekran, pa me sve scimalo XD.

Nakon toga eksplodira njemu heroj ko da sam ja pobjedio reko predo se lik, a kad ono i meni se moj uništi ko da sam je predo :D.  Game lose nakon toga pisalo.

Dal se dogodilo kad kome i o cemu se radi? {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice