Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

2 game-a u rankedu.

Nemogu krug završit, nemogu napast, Defender of Argus neće taunt stavit na miniona...

Jel ima još netko probleme danas ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

2 game-a u rankedu.

Nemogu krug završit, nemogu napast, Defender of Argus neće taunt stavit na miniona...

da meni bilo na 3 mane da ne mogu ni jednu kartu baciti, čak ni coina, i to 2 runde za redom..

16 godina
odjavljen
AmonZero kaže...

2 game-a u rankedu.

Ima Blizzard... Ne radi ni diablo...

14 godina

Battlenet client kaka malo 

0 0 hvala 0
15 godina

Burazu isto igra dropa, neće da radi nemože ni concede....

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od 01.04 i nove sezone imamo nove pozadine za karte, morate samo bit u ovoj sezoni 20lvl ili nizi i dobit cete novi back(imate jos nekih 24h za to)

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
R4zOR229 kaže...

Od 01.04 i nove sezone imamo nove pozadine za karte, morate samo bit u ovoj sezoni 20lvl ili nizi i dobit cete novi back(imate jos nekih 24h za to)

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/

Šteta što ne daju i neku za TOP10 plasman {#}

Danas došao do Rank 7. Mogao sam i više, ali budala odigro po jedan krivi potez u 2 game-a i izgubio 2 puta WIn Streak.

Sutra cijeli dan na faksu tak da će na tom i ostat.

17 godina

Dobis za legendary :D, al taj mislim da mozes bilo kad dobit.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Nećemo sad pretjerivat {#}

17 godina

Izgleda da nis od novih pozadina, to tek krece od ove sezone sad kad su zavrsene ove testne. Inace ja sam 13 zavrsio pa me resetiralo na 20 a ne 25 ko uvijek do sad.

16 godina

Rank 7 -> Rank 18

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Rank 7 -> Rank 18

Isuse Bože kako zašto što si učinio....{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina

Ja sam mene je s 13 na 20resetiralo, ali mi se sad matchmakeing cini malo broken. Levelo sam do 16 malo i spjalo me dosta sa ljudima na 20+

16 godina
R4zOR229 kaže...

Ja sam mene je s 13 na 20resetiralo, ali mi se sad matchmakeing cini malo broken. Levelo sam do 16 malo i spjalo me dosta sa ljudima na 20+

Mogu potvrdit,  i meni identicno s 13 na 20 bacilo,   i neki cudan matchamking.

Danas napokon i u areni uspijem napravit veci winstreak i onda me pocelo bacat iz igre i ne mogu se reconectat. Pa nevjerovatno da to još nisu sredili.

17 godina

Jebote ovaj blizzard i njihovi serveri svaki drugi game me disconnecta to vise nije normalno.

14 godina

Ja sam vec naviko jer sam preso s lola na hs 

0 1 hvala 0
16 godina

Evo novi paladin deck koji odlično funkcionira {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
R4zOR229 kaže...

Mogu potvrdit,  i meni identicno s 13 na 20 bacilo,   i neki cudan matchamking.

Danas napokon i u areni uspijem napravit veci winstreak i onda me pocelo bacat iz igre i ne mogu se reconectat. Pa nevjerovatno da to još nisu sredili.

Koristiš ti launcher? Već ti danima stoji: "Over the course of the weekend Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may have been impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services. Although Blizzard’s infrastructure wasn’t targeted, the disruption effects rippled and have been felt by a portion of our players’ population."

ili imaš i na Bugu http://www.bug.hr/master/vijesti/ddos-napadi-potresli-battlenet/131637.aspx

16 godina

The Hearthstone iPad rollout begins: today, we’ve launched Hearthstone for iPad in Australia, Canada, and New Zealand, with other regions around the world to follow soon! Read more here: http://bit.ly/1i2OYzU

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cekam android verziju da mogu lezat u krevetu i igrat, ali bilo bi ima pametnije da se malo pozabave bugovima i problemima koje igra ima jel ovo postaje vec jako frustriracjuce.

15 godina
R4zOR229 kaže...

Cekam android verziju da mogu lezat u krevetu i igrat, ali bilo bi ima pametnije da se malo pozabave bugovima i problemima koje igra ima jel ovo postaje vec jako frustriracjuce.

Jel najavljena uopće andriod verzija? To bi se i meni jako svidjelo!

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina
neaktivan
Switch kaže...
R4zOR229 kaže...

Nije najvljena. Ali po meni bi to bio logičan korak nakon iOS-a. Možda čak i WP verzija.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
dark_wizz kaže...
Switch kaže...
R4zOR229 kaže...

Nije najvljena. Ali po meni bi to bio logičan korak nakon iOS-a. Možda čak i WP verzija.

Hearthstone is available on Microsoft Windows and OS X operating systems, and on iPad in Canada, Australia and New Zealand, with iPad release in other regions to follow. iPhone and Android platform releases are also planned.

Direktno s njihovog wikija...

17 godina
neaktivan
acca kaže...

Hearthstone is available on Microsoft Windows and OS X operating systems, and on iPad in Canada, Australia and New Zealand, with iPad release in other regions to follow. iPhone and Android platform releases are also planned.

Toga nije bilo pred par dana, stajalo je samo Win, OSX i planned iOS... Znači počeli su sa Android developmentom... Pohvalno

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
dark_wizz kaže...
acca kaže...

Toga nije bilo pred par dana, stajalo je samo Win, OSX i planned iOS... Znači počeli su sa Android developmentom... Pohvalno

čitao sam prije pola godine na njihovoj stranici, kada je tek šira beta krenula u faq-u

15 godina

Koliko se sjecam jos na pocetku je Blizzard najavio Hearthstone za Android posto sam u to vrijeme bas ganjao tako nesto za on-line igranje na tabletu pa sam to zapamtio.

Ocito ce to biti razlog za kupovinu jos jednog veceg tableta kod kuce (ajde, mora se naci neki). {#}

Ako igra bude kao na kompu, biti ce to meni osobno najbolja igra za Android OS.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 11:56 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

Koliko se sjecam jos na pocetku je Blizzard najavio Hearthstone za Android posto sam u to vrijeme bas ganjao tako nesto za on-line igranje na tabletu pa sam to zapamtio.

Ocito ce to biti razlog za kupovinu jos jednog veceg tableta kod kuce (ajde, mora se naci neki). {#}

Ako igra bude kao na kompu, biti ce to meni osobno najbolja igra za Android OS.

bit ce, accounti su šerani preko svih platforma. Svim kartama koje imaš na kompu možeš igrati i na ostalim platformama

16 godina

Evo još jedna moja verzija paladin decka.

Imam oko 90% win rate s njim. Radi dobro protiv svih klasa.

Board clear combo: Equalitiy+ Pyro/Consceration/A Wrath

Aldor Peacemaber + Kodo combo

3 heal karte = 20HP

2 noble sacrifice su tu da negiraju dmg miniona ili weapons-a kod ovih rush deckova (pogotovo hunter) te da i zaštitim kobre.

2 Tazdinga i 1 sunwalker za one huntere rush huntere kojih je danas brdo u rankedu. I još imam 2 Argent Protectora tako da još i štitim svoje taunt minione.

Emperor Cobra + Divine shield radi čuda, ili će iskoristit removal na kobri ili će trajdat barem jednog većeg miniona za nju. Imao sam prije problem da protivnik uvijek čuva svoje removale za mog Ragnarosa i Tiriona pa sam imao potrebu ubacit neke druge dobre minione koje ako ne riješi imat će problema s njima. 

Primjera radi igrao danas protiv handlock-a i lik odigra 2 gianta, ja nakon njegovog poteza kobru, stavim joj d-sheld i taunt i s jednim minionom riješim dva 8/8 gianta.

Ubacio bi još Cairne Bloodhoof da ga imam jer karta je predobra. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
AmonZero kaže...

Imam oko 90% win rate s njim

Ajde ne kenjaj

16 godina
acca kaže...
AmonZero kaže...