Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

evo ja koristim ovaj druidov token deck, lik je njim dogurao do rank1 legend na NA serveru. Igrao sam ga koja 2 sata i s ranka 12(nisam skoro ništa igrao ovu sezonu) sam dogurao do ranka 5 s samo 2 zgube i to od istog lika s late game paladin deckom i imao sam loš start. Uglavnom super all-around deck. Preživi agresiju a ubije control deckove prije late-game-a. Ako imaš nešto na boardu protivnik je konstanto pod rizikom savage-roara komba. Možeš finiširat igru jako brzo, npr. kad lik ima 25 hpa ako imaš 3 srednje jake karte na boardu

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 14:31 (acca).

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
acca kaže...

evo ja koristim ovaj druidov token deck, lik je njim dogurao do rank1 legend na NA serveru. Igrao sam ga koja 2 sata i s ranka 12(nisam skoro ništa igrao ovu sezonu) sam dogurao do ranka 5 s samo 2 zgube i to od istog lika s late game paladin deckom i imao sam loš start. Uglavnom super all-around deck. Preživi agresiju a ubije control deckove prije late-game-a. Ako imaš nešto na boardu protivnik je konstanto pod rizikom savage-roara komba. Možeš finiširat igru jako brzo, npr. kad lik ima 25 hpa ako imaš 3 srednje jake karte na boardu

Nekad požalim što sam disenchantao Leeroy-a. Ali ne danas. Igram control game sa balanced lockom protiv huntarda i lik mi iz vedra neba nakon par jako loših poteza baci Leeroy-a. Reko šta sad sunce ti yebem a lik ima 2 taunta još. Posrala me sreća i izvučem Bane of Doom i doviđorno Leeroy. I da stvar bude još bolja Bane of Doom mi summona Doomguarda :). Danas me krenilo počevši sa daily questom (total domination 7win/100g), pa sa nizom od 8 pobjeda (onda me blago rečeno zgazio yebeni "prišt"), pa odustajanje war-a na početku i sad ovo.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 15:23 (dark_wizz).
15 godina

Trenuto igram mage-a i warlock-a. Sastavljam Warrior Control al je skup pa će to potrajati dosta.

Mage Mage
Warlock Warlock
BF Nick: Xtream_Switch
17 godina
neaktivan
Switch kaže...

Trenuto igram mage-a i warlock-a. Sastavljam Warrior Control al je skup pa će to potrajati dosta.

Dobar rush lock deck, samo se pazi ako naletiš na paladina koji preferira balanced long game, ostaneš bez karata.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina

Evo mog rouga, ja radim deck od onog sta imam nevolim bas kopirat tude stvari. Za sad sam na 14, trebo bi mi onaj legendary sta mi dize hp na 15 jel mi se vec sto puta desilo da sam imo puni board al sam osto na manje od 5hp. To mi je valjda zato sam weponom cistim board uvijek.

http://oi61.tinypic.com/33l1s2e.jpg

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina
neaktivan

svi neke legendary karte...ja otvorio dosad 30-40 packova i dobio samo onog baron geddona

EUW: AlcoholicZile

0 0 hvala 0
15 godina

Trenutno igram control war (rank 5), moram priznati najzabavniji deck s kojim sam igrao, jako puno sinergije između karata. Fali mi još legenda od warriora i 1 shield slam.

ControlWar ControlWar
QuestLog QuestLog
Moj PC  
4 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
zila kaže...

Trenutno igram control war (rank 5), moram priznati najzabavniji deck s kojim sam igrao, jako puno sinergije između karata. Fali mi još legenda od warriora i 1 shield slam.

bolesno.

evo i moj hunter...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 18:34 (Schweini7).
15 godina
AlcoholicZile kaže...

svi neke legendary karte...ja otvorio dosad 30-40 packova i dobio samo onog baron geddona

Pričaj mi, isto no luck, dobijam neke patient assasine itd..ne igram klase a dobijam karte za njih.

Nikako ubrat neki kvalitetniji all class..ali eto valjda me ubode nekad :)

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina

ja guštam sa svojim warriororom

igram ga na netipičan način,kvazi kontrolu igram. ajmo reći da sam najopasniji kad je protivnik izmedju 18-22 hp-a a do toga nije teško dogurati protivnika jer ono,u par redova udarit par puta nije problem.

protiv aggro deckova imam super uspjeh (primarno protiv huntera itd) jer nemam na stolu nikad više od 2 miniona. cleave isto dobro dodje protiv warlocka,štoviše SUPER dodje jer čisti sve

imam problem protiv late game druida,jer ja isto razvlačim igru u late game a druid je king tamo sa healanjem i tauntovima mrcinskim. Svi znamo da warrioru fali direktan removal,iako je execute odlicna stvar ali nije pouzdan nekad...

Osim toga i weapona neki direktan removal ne postoji. Ali volim warriora,ima čist OK card draw,weaponi su super (3/2 axe <3) ,cleave je odlicna stvar ,shield block isto volim. eventualno bi volio da imam leeroya ,ali nemam.štaću

15 godina

Krenulo je loše 2-2, a završilo s 12-2. Danas odlične dvije arene s 10-3 i 12-2.

Arena1 Arena1
Arena2 Arena2
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina

najs

16 godina
zila kaže...

Vidi kolko legendary {#}

Evo moja 3 decka koja trenutno koristim.

Krenio sam ponovo malo aktivno igrat ranked i evo me sad na 13 ranku. Većinom idem s Druidom i Paladinom (Shaman uleti kad želim malo drugu klasu probat).

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
13 godina

ja imam samo gromasha i yseru

16 godina

Tirion, Gromash, Gruul i Ragnaros to su moji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 20:26 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rocinante2112 kaže...

j

imam problem protiv late game druida

Tko nema, ako ga samo malo pustiš, gotov si na kraju.

zila kaže...

Krenulo je loše 2-2, a završilo s 12-2. Danas odlične dvije arene s 10-3 i 12-2.

Uh, svaka čast, ja o tome mogu samo sanjati.
Mi nešto lošiji igrači jedva sakupimo za arenu i onda odradimo 3-4 : 3 i opet niš ne dobijemo.
Yebga :(
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek&#39;o i na peticu puše.
17 godina

Ja odigro trput arenu i sveukupno nisam 12pobjeda skupio pa se batalio toga, ubi me slaganje decka kad nzn sta cu sljedece dobit jel krenem nesto radit i onda skuzim da mi karte nece pasat makar je prvih par bilo ok. Pa na kraju zavrsi random nabacanim kartama.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
R4zOR229 kaže...

Ja odigro trput arenu i sveukupno nisam 12pobjeda skupio pa se batalio toga, ubi me slaganje decka kad nzn sta cu sljedece dobit jel krenem nesto radit i onda skuzim da mi karte nece pasat makar je prvih par bilo ok. Pa na kraju zavrsi random nabacanim kartama.

odusta sam od arene i ja, samo gubim živce bezveze :(

13 godina
Re: Heartstone: Heroes Of Warcraft

arena i draftanje je skill za sebe

meni je super taj format

15 godina
neaktivan

ja nemam srece s arenom, danas odigram 5 arena sve zavrse 3 poraza 1 win... a sveukupno najbolja arena koja mi se desila bilo je 4 winova.

0 0 hvala 0
13 godina

odma cu vam reci da sreca tu jako jako malo igra ulogu.

eno imam prijatelja rank 5 a u areni jedva 4 wina skupi. u čem je problem?

pa,par stvari. constructed play je takav kakav je,svako moze skinuti deck s neta i to je to (ako ima te karte). pošto ima jako malo karata u hs ti deckovi što se daju naći na netu su ono fakat najoptimalniji u tome što rade.dobro su slozeni,nemoš prigovorit.

a i metagame je takav da kad vidis odredjenu klasu otprilike znas protiv cega igras.

arena je nešto skroz deseto. arena nije samo izabrati najbolji pick od 3 ponudjene. arena je fakat muka napravit dobar deck,da mana curve bude dobar,a i svaki meč je nepredvidljiv. neznas sto protivnik ima. ali najbitnije je znat što TI imaš u decku,tako se do pobjede dolazi. kad imas sigurnost i vladas situacijom (a ne panično rješavanje problema jednog po jednog pa ti nakraju ponestane karata i gg.)

dobar arena run je teško opisati ali s vježbom se postaje bolji. Moja cura igra HS,igra i više nego ja. Kad je počela igrat nije u areni više od 2 wina mogla skupit. Sad joj je prosjek 6 winova.nekad se zalomi 7-8,rijetko ide ispod 5. Što je više igrala bolje deckove i karte je pickala a i bolje je koristila ono što ima.

#1 savjet za arenu je svjesnost.

u preconstructedu se ljudi opuste previše. Arena je drž nedaj svaku minutu.

15 godina

Igram jučer arenu sa paladinom i fino krenem 4-0 da bi na kraju završio 4-3. Baš mi diglo živac. Al me je oraspoložio zlatni Hogger kojeg sam otvorio u pack-u. :) Odmah je išao dis i crafto sam Ragnarosa! :)

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
Rocinante2112 kaže...

pa,par stvari. constructed play je takav kakav je,svako moze skinuti deck s neta i to je to (ako ima te karte). pošto ima jako malo karata u hs ti deckovi što se daju naći na netu su ono fakat najoptimalniji u tome što rade.dobro su slozeni,nemoš prigovorit.

a i metagame je takav da kad vidis odredjenu klasu otprilike znas protiv cega igras.

arena je nešto skroz deseto. arena nije samo izabrati najbolji pick od 3 ponudjene. arena je fakat muka napravit dobar deck,da mana curve bude dobar,a i svaki meč je nepredvidljiv. neznas sto protivnik ima. ali najbitnije je znat što TI imaš u decku,tako se do pobjede dolazi. kad imas sigurnost i vladas situacijom (a ne panično rješavanje problema jednog po jednog pa ti nakraju ponestane karata i gg.)

dobar arena run je teško opisati ali s vježbom se postaje bolji. Moja cura igra HS,igra i više nego ja. Kad je počela igrat nije u areni više od 2 wina mogla skupit. Sad joj je prosjek 6 winova.nekad se zalomi 7-8,rijetko ide ispod 5. Što je više igrala bolje deckove i karte je pickala a i bolje je koristila ono što ima.

Sve 5 ali ne slažem se.

Meni nudi neke pirate šugave dok me ekipa otkine sa dva pyroblasta ili ragnarosom.

Slažem se da treba lagano slagati deck u areni i igrati sinergiju i to, ali sreća igra još veću ulogu nego u ranked/unranked.

em ne znaš koje ćeš dobit heroje, niti karte, a da ne pričamo da su neki heroji jednostavno u areni slabi.

13 godina
fila2208 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Sve 5 ali ne slažem se.

Meni nudi neke pirate šugave dok me ekipa otkine sa dva pyroblasta ili ragnarosom.

Slažem se da treba lagano slagati deck u areni i igrati sinergiju i to, ali sreća igra još veću ulogu nego u ranked/unranked.

em ne znaš koje ćeš dobit heroje, niti karte, a da ne pričamo da su neki heroji jednostavno u areni slabi.

ye,ja napravio 10/0 arenu (zavrsilo 11/2) bez ijednog fireballa,pyroblasta. samo 1 frostbolt i 3 poly-a

niti jedan legendary,sve standardne karte. nisam cak ni mana wyrm dobio.

protivnici uredno imali cairna ,jedan je tiriona imo

pravilno odigrat deck koji si slozio je najveci izazov. random je što ti ponudi,al truth be told uvijek nešto korisno se dobije.

takodjer heroje koje ti ponudi,nema veze. svi su viable u areni. stvarno jesu.

savjetujem više areni ,misljenje se promijeni nakon nekog vremena.

15 godina
Rocinante2112 kaže...

ye,ja napravio 10/0 arenu (zavrsilo 11/2) bez ijednog fireballa,pyroblasta. samo 1 frostbolt i 3 poly-a

niti jedan legendary,sve standardne karte. nisam cak ni mana wyrm dobio.

protivnici uredno imali cairna ,jedan je tiriona imo

pravilno odigrat deck koji si slozio je najveci izazov. random je što ti ponudi,al truth be told uvijek nešto korisno se dobije.

takodjer heroje koje ti ponudi,nema veze. svi su viable u areni. stvarno jesu.

savjetujem više areni ,misljenje se promijeni nakon nekog vremena.

Pa ok, sigurno da si bolji i iskusniji igrač, ali me u areni redovno pobjede sa nekim ragnorosima itd.{#}

Igrao sam dosta arena, najjači score mi je možda 9-3 uz puno sreće. Nekad složim shit deck i uspijem 4-5winova, a nekad se baš trudim i zavšrim 1-3.{#}

ja se nadam da ću igranjem promjeniti mišljenje kako kažeš, ali zasad mislim da je jako teško u heartstoneu biti početnik, jer nemaš golda, nemaš karata i nemaš ništa i samo se frustriraš :){#}

Mene osobno muči što mi fali karata, što god protivnik baci ja kontriram, i stavim svoje, ali onda dođe turn di me izbaci nekim swipeom, mind controlom ili tako i onda mogu samo concede. jednostavno late game me satru, pogotovo heroji koji su na tome jaki, druidi i priestovi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 13:12 (fila2208).
13 godina

npr MC ili swipe su basic karte... nije da je nešto što je povuko u boosteru tipa ragnaros pa te prebio s tim..

a arena je fora jer neigras protiv likova koji imaju sve zive karte i deck pic mic. mada,uvijek postoji alternativa,tj. budget deckovi. Gle nemas leroya,a šta sad.ima drugih charge karata koje mogu posluziti ne u toj mjeri ali i dalje se da izvuc korist iz njih.

14 godina

Moja zadnja arena je bila sa shamanom. Složio sam tolko dobar deck da je praktički bio ko constructed...

Skrumpirao sam 2 wina i to jedva :D 2:3 zaršila arena, igrao sam protiv PET (5!!!) druida za redom, svi su imali minimum 2 swipea, 2-3 wratha i dvojica su imala ona hebeno 8/8 taunt drvo.... a ja samo 2 hexa {#}

Arena je super, al fakat sve ovisi o tome kak te i kaj potrefi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Evo rank 10 s druidom.

Otvorio sam u zadnjih tjedan dana oko 15 packova i niti jedan legendary ni epic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Otvorio i ja jedno 20ak pa nista i onda dobio dva legenderya u jednom i sad ih imam cak 3 :D a ni jedan nevalja.

16 godina

Neznam jeste vidjeli što je jedan lik s reddita dobio u svom packu.

http://imgur.com/9ooCx6Q

Rare

EEEPIC

EEEPIC

GOOOLDEN EEPIC

OOOOOH LEGENDARY

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice