Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
DarkoKwon kaže...

Ne vrijedi igrati vise hs, pokvarili su igru sa ovim rankedom, nema sanse vise dobiti ranked, likovi upadaju sa ne mogucim spilovima.

Ja derem sa basic shaman deckom sve po redu :D

LoL acc THCJoshi
13 godina
odjavljen
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne vrijedi igrati vise hs, pokvarili su igru sa ovim rankedom, nema sanse vise dobiti ranked, likovi upadaju sa ne mogucim spilovima.

Sta mu gradis, posto uvijek protivnici ostanu sa 5 hp i pocnu bacati legendary karte i izgubim.

Darko
16 godina
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...

da pogodim a protivnici su ti svi AI. Ja igram sad oko ranka 10 i mogu reći da od ranka 16 nisam vidio drugu klasu osim maga i tu i tamo koji lock, tek sada vidim koliko je igra "broken", svi furaju mage deckove koji su pobjedili turnir prošli tjedan "Da i ja isto"

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 19:09 (acca).
13 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Sta mu gradis, posto uvijek protivnici ostanu sa 5 hp i pocnu bacati legendary karte i izgubim.

Pa ako si preslab i ne želiš trošiti eure, odi igraj causal igre, rješavaj questove, izrađuj karte koje ti trebaju i polako ćeš napredovati. Ako želiš brže napredovati s jednom klasom, rastavi karte ostalih klasa i napravi one koje trebaš.

Dobro ima ljudi koji su potrošili masne pare na legendarne karte, toga će uvijek biti kod FTP igri, tako da se ne isplati živcirati kad igraš s njima

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:10 (formula1live).
16 godina

Znaš da postoje karte koje te  Legendary minione pretvaraju u beskorisna 1/1 stvorenja ?

On baci Ragnarosa i ti ladno samo Hex ili Poly i gledaj ga kako plače. Za sve postoji counter play

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
odjavljen

Problem je u tome sto sam ja igrao normalno sve do zadnjeg update. Svi igraci su krenuli sa istog nivoa, 25 ranked i ja sada moram cekati 2 mjeseca da ti bolji igraci prodju dalje.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako dobio sam key i ako netko želi mjenjam ga za gift na steamu tj. CS Global Offensive. PM.

Programer,web developer

0 5 hvala 0
16 godina

Ovo nije tema za moljkanje i trejdanje ključeva. Ima posebna tema na forumu tako da odite tamo spamat.

Jbt život igra će ić sad u open betu i vi bi sada mijenjali key za free igru za neku p2p igru.

15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...

Onda igraj heavy rush deckove ili jednostavno hex? A ono sta ti imas 3 miniona na polju, on spusti, neznam yseru, napadas ga direktno i pobjedis?

LoL acc THCJoshi
13 godina
odjavljen
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...

Onda igraj heavy rush deckove ili jednostavno hex? A ono sta ti imas 3 miniona na polju, on spusti, neznam yseru, napadas ga direktno i pobjedis?

Taktika mi je charge, u dva dana sam dobio 40 winova i manje od 10 loseva, sve je fino teklo, do onog patcha od 800mb. Ja se nosam sa likovima koji su daleko jaci od mene, ali na duze staze oni pobijede.

Darko
13 godina

iskreno tek sad se vidi ko zna igrat a ko ne

SA BASIC DECKOM SE MOZE DOBIT 70% DRUGIH DECKOVA.

nema tu puno filozofije.

eno ,pogledaj kod magea,uopce netrebas fensi karte da bi delayao i pingao polagano protivnika. isto i za shamana,warriora,priesta vrijedi.

15 godina
neaktivan
Naravno da gubis na duze staze kad igras sa charge deckom...
Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li ovdje kakva dobra dusa da mi moze posudit acc da samo probam igru.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iskombinirao sam neki mage deck nakon dva dana igranja i koji smjeh. Imam dvije tajne da kopiram minione koje stavljaju, i ako imam dovoljno karata nakon 6+ mane vecinom istrolam ljude sa poly :) . Skoro svaki put mi dadnu jakog taunta na kojeg bacim poly, i onda samo napad na heroja jer većinom nemaju miniona za napast me, a i ako imju smrznem ih :) . Jedini problem je warrior ako ima dobar charge deck :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, nov sam na ovom forumu i ineteruje me samo jedana stvar, registrovao sam se na hearthstone beta na njihovom sajtu i cekam vec par nedelja i nista pa me interesuje koliko se to obicno ceka .

steki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isao sam po onaj achievement da sve basic karte dobim i bože kako sam gubio sa rogueom i warriorom...Strahota.

Sad napokon složio mage-a sa spell damage+ minionima i pun kufer spellova i genijalno. 5 partija zaredom.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
neaktivan
acca kaže...
Jonja kaže...
DarkoKwon kaže...

da pogodim a protivnici su ti svi AI. Ja igram sad oko ranka 10 i mogu reći da od ranka 16 nisam vidio drugu klasu osim maga i tu i tamo koji lock, tek sada vidim koliko je igra "broken", svi furaju mage deckove koji su pobjedili turnir prošli tjedan "Da i ja isto"

Iz istog razloga ne igram ranked više. Dosadno mi je stalno protiv maga igrati. Mag nije nužno broken ali je trenutno najpopularniji jer je direktan counter aggro Warlocku kojeg su ,opet, svi živi igrali. Usudio bih se reći da je counter bilo kojem aggro decku zbog silnih freeze spellova (frost nova, cone of cold, blizzard).

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 13:51 (PROTECTOR).
17 godina

Ja cak ne koristim ni jednu od te tri.

Skupe su.

Imam one za 3 damage-a, 1 damage svima, 4 damage-a svima, fireball (6 damage-a) i onaj sa 10 damage-a (rare)

Plus kombinacija dvije jeftine, jedna smrzne i radi 3 damage-a, a druga ili smrzne, ili ako si vec smrznut, radi 4 damage-a.

Plus od miniona koji koristim dodatno na ove sa +1 spell damage, je onaj jeftini mana wyrm kojem raste attack sa spellovima, jedan kojem raste attack kad umre minion, te onaj jeftini mirror image koji summona 2 0/2 taunt miniona.

Za sada me sluzi odlicno.

Edit:

Najteži protivnik mi je začudo bio paladin. Frajer je ishilo pun kufer i osamsto damage-a koji sam mu napravio.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 13:58 (Dachande).
16 godina

evo 12 winova, solidan reward mada čujem da se može dobiti i oko 450 golda i 2 paketa

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ja cak ne koristim ni jednu od te tri.

Skupe su.

Imam one za 3 damage-a, 1 damage svima, 4 damage-a svima, fireball (6 damage-a) i onaj sa 10 damage-a (rare)

Plus kombinacija dvije jeftine, jedna smrzne i radi 3 damage-a, a druga ili smrzne, ili ako si vec smrznut, radi 4 damage-a.

Plus od miniona koji koristim dodatno na ove sa +1 spell damage, je onaj jeftini mana wyrm kojem raste attack sa spellovima, jedan kojem raste attack kad umre minion, te onaj jeftini mirror image koji summona 2 0/2 taunt miniona.

Za sada me sluzi odlicno.

Edit:

Najteži protivnik mi je začudo bio paladin. Frajer je ishilo pun kufer i osamsto damage-a koji sam mu napravio.

Sve ovisi kako igraš. Skupe? Meni se ne čine skupe, pogotovo kad ih igraš u kombinaciji sa Sorcerer's Apprentice-om.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina

Kako da pocnem igrati ovu igru, treba li neki kod za betu?

0 0 hvala 0
16 godina
scipion kaže...

Kako da pocnem igrati ovu igru, treba li neki kod za betu?

yes

16 godina

Nekako mi je previše ovo s 12 W.

Ono ak izgubiš 2 to ti je 14 game-ova s jednim deckom. Pa do*izdi mi više taj deck. Ono s 9 je bilo taman, ni previše ni premalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni čisto ok... ja sam 12-1 odigrao ovog maga... sve u sat vremena

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acca kaže...

evo 12 winova, solidan reward mada čujem da se može dobiti i oko 450 golda i 2 paketa

Gay mage free wins broken gg

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
13 godina
neaktivan

Sad kad izađe full game što će biti sa našum accountima i sa goldom koji smo zaradili i napretkom?

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
glikoprotein kaže...

Sad kad izađe full game što će biti sa našum accountima i sa goldom koji smo zaradili i napretkom?

sve ostaje

16 godina

Free Key!

6947919995691132720268565

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
7 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Koliko se obicno ceka kada se prijavis za betu da dobijes key??

steki
15 godina
Steki kaže...

Koliko se obicno ceka kada se prijavis za betu da dobijes key??

Ja sam čekao cca. 5 dana, a neki čekaju i duže. Tipa moj frend je čekao oko 3 tjedna.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice