Ja mrzim mage-a i priesta. Protiv ostalih klasa volim igrat jer to uvijek budu zanimljivi i neizvjesni match-evi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i meni se čini da je ovo presporo patchanje.
kao što je neko rekao,meta je skroz drukcija,a mind control iskreno nije nikad ni bio TOLIKO op. ima puno gorih stvari kod priesta koje su iritantnije i korisnije od MC.
npr. super jeftini removali...i jedan od ponajboljih hero powera...
i mageovi,,,trebaju nerf pod hitno. razloge neću nabrajati jer previše ih ima,ko igra zna koji su
Ja imam mage-a i dok sam sa njim igrao ukupno naci jedva sam napravio 20 winova, ja sam pocetnik, pa ne znam kako je na visem nivou, ali trenutno igram rogue, warrior i mogu reci da skoro stalno pobjedjujem i volim kada dobijem mage protivnika.
brzo budes misljenje promijenio :)
sutra će novi patch vjerojatno, NA ga već dobio
Znaći promjena balanse, arena može do 12 wina, novi ranking system koji ima vezu s skillom i td
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/11868609/hearthstone%E2%84%A2-closed-beta-patch-notes-1004217-become-a-legend-12-10-2013
Decki imam 4 iste karte sa mage, od toga dvije su sa gold okvirom ? Da li je moguce da koristim te 4 karte u metchu sa mageom, ako nije da ih dischantujem ?
Drugo pitanje, da li je moguce igrati arenu sa svojim mainom, a ne sa random ?
lol, arena je draft iskljucivo.
dakle 90 karata,biras 30.igras
a za prvo pitanje: u jednom decku samo 2 iste karte možeš imat. dakle ako imas viska 2 mos komotno disenchantat. misli mda imas i opciju da disenchantas exta (višak) automatski
a za prvo pitanje: u jednom decku samo 2 iste karte možeš imat. dakle ako imas viska 2 mos komotno disenchantat. misli mda imas i opciju da disenchantas exta (višak) automatski
Fazon je sto su mi te 2 karte viska soulbound, tacnije basic karte, ne znam zasto su omogucili duplanje basic karti ?
Fazon je sto su mi te 2 karte viska soulbound, tacnije basic karte, ne znam zasto su omogucili duplanje basic karti ?
zato što su to basic karte i nakon lvl 10 il 20 si otkljucao njihove gold varijante koje su ''ljepše'' i animirane. druge 2 mos disenchantat komotno
Kako me nervira b.net! Juce se nisam pola dana mogao konektovati, a danas izasao patch od 800kb i ne mogu skidati vise od 15kb/s ? Je li se moze skinuti patch manuelno ?
Kako me nervira b.net! Juce se nisam pola dana mogao konektovati, a danas izasao patch od 800kb i ne mogu skidati vise od 15kb/s ? Je li se moze skinuti patch manuelno ?
možda ti skine do nove godine
Ima li tko beta key da mu netreba? treba mi za frenda.. ja nisam upucen u to ..
Rijesio sam problem sa sporim downloadom, bilo mi je ukljuceno peer to peer u settingsima.
Poz.
Stavio na reddit, istog trena se javio dečko. On igra moj heartstone ja njegov sc2:hots. ;)
totalno ti vjerujemo
daj Bnet info da odigramo jedan meč
Nevidim zašto bi ti lagao, nisam dijete...
Decki izasao je neki novi ranking sistem, jeste li svi krenuli sa 25 rank bodova ? Ako jeste, onda cu pricekati 7 dana da ovi sto su bolji prodju dalje, jer nikoga ne mogu sada dobiti, svaki protivnik ima nemoguce karte.
I svi furaju warlocka sada, zadnjih 6 gamova sam igrao protiv warlocka, samo sam dvojicu upsio dobiti.
Da ovo je presmiješno, trebalo mi je valjda sat i pol da skupim 5 winova za daily -.-
Ekipa igra sve u 16, svi imaju legendary deckove, nije lako :)
Krenuo sam od ranka 25, ko i svi.
Da ovo je presmiješno, trebalo mi je valjda sat i pol da skupim 5 winova za daily -.-
Ekipa igra sve u 16, svi imaju legendary deckove, nije lako :)
Krenuo sam od ranka 25, ko i svi.
Sad kad monitor nisam slupo, ebem ti zivot na sve likovi imaju odgovor, na svaku kartu, dobijem ja nekad, al to je samo zasto sto su mi se karte posrecile. Necu igrati 7 dana dok ovi bolesnici ne odu sa mog ranka. Ni casual ne mogu dobiti, imaju karte koje na twitchu nisam vidio. I svaki game ili warlock ili hunter. Nisam paladina ni prista vidio 2 sata.
Upravo dobio key od Blizzarda . Imate li neki savjet za početnika?
I meni bi dobro došao pokoji savjet, koju klasu koristiti, koje karte su "op" trenutno i tako to.
Gledaj Trumpov stream na Twitchu da malo naučiš koje su karte korisne i zašto.
DAFAQ 5W i vidi koja sranja dobijem.
Na 5 winova se tek arena isplati, pa si dobio upravo to, 150 golda (pack plus 50 golda) i kartu gratis (mislim jest da je socijalna).
Zahvaljujem se na brzom odgovoru, dali znaš možda kada otprilike stream da znam? :)
Trenutno nije tu,tj nece streamat do 15.12 u Berlinu je.Streama ti on svaki dan od 20h
Imaš ga i na YT...
Prodaj key za 40$ kao lik par stranica prije.
Ako ti to nije opcija, onda otkljucaj sve likove, pa laganini, bude sve sjelo na svoje mjesto
Prodaj key za 40$ kao lik par stranica prije.
Ako ti to nije opcija, onda otkljucaj sve likove, pa laganini, bude sve sjelo na svoje mjesto
Pala cijena 10-15$ sad.
Pozz,imam pitanje.Posto sam dobio prije 2 dana kljuc,poceo sam igrati i za sada sam katastrofa xD.Pa sam vidio to neko craftanje karata i destrojanje nekih.Pa me zanima kako se to radi?
Kada igram sa basic deckom jesu li onda unutra u njemu i one karte koje sam dobio dok sam otvorio pack ili si moram sam složiti custom deck?
Pozz,imam pitanje.Posto sam dobio prije 2 dana kljuc,poceo sam igrati i za sada sam katastrofa xD.Pa sam vidio to neko craftanje karata i destrojanje nekih.Pa me zanima kako se to radi?
http://hearthstone.gamepedia.com/Crafting
Mislim da ne. Kare koje si dobio u packoviam ti sam stavljaš u svoje custom deckove. S tim basic deckovima igraš samo dok ne otključaš sve klase (barem sam ja tako igrao). Nakon toga slobodno napravi svoj custom deck i polako ga mijenjaj i isprobavaj u game-ovima i vidi kako ga poboljšat.
Dobio ključ, igra mi je odlična ali ima bugova, zelen ekran, nema karata na pocetku... :(
Ne vrijedi igrati vise hs, pokvarili su igru sa ovim rankedom, nema sanse vise dobiti ranked, likovi upadaju sa ne mogucim spilovima.