teško da mi je odgovor pomogao al ja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Decki cini li se vama rogue malo OP ? Danas sam dobio skoro 20 gameova sa njim i izgubio sam max 3.
Decki cini li se vama rogue malo OP ? Danas sam dobio skoro 20 gameova sa njim i izgubio sam max 3.
Ne. Čak mislim da bi mogao dobit i koji buff.
lol... rogovi su se smatrali najgorom klasom nakon nerf patcha, onda su mjesec dana kasnije skužili da je aggro rogue zapravo prejak, sada pa nekako warlock aggro dominira... brzo se to mjenja
edit: ovaj tjedan pa dominiraju magei, top 4 weekly turnira prvih 4 mjesta zauzeli
Dosta su salabi, spell power rogue je ok, al ono nisu nista posebno. Priest, mage, shaman, paladin, to su jake klase. Ove ostale imaju mozda po jedan dobar deck u trenutnoj meti.
Dosta su salabi, spell power rogue je ok, al ono nisu nista posebno. Priest, mage, shaman, paladin, to su jake klase. Ove ostale imaju mozda po jedan dobar deck u trenutnoj meti.
nemaš poima što govoriš, rog je do prije 2 tjedna bio smatrani daleko najjačom klasom, sve turnire su dominirali i svugdje postani rank 1 eu na rogue deck... sve klase su tu negdje...
Je bio prije patcha.. Pa daj svaki rogue koji mi dodje sabijem do poda sa svojim shamanom koji nije ni top tier klasa kao mage ili priest.. Oni su vam trenutno najjaci, mage ima tako dobar removal, dmg, control da ne mozete nista. Gledao sam control mage-ove koji vam freezaju polje onako 4 poteza za redom ne mozete nista, spustite taunt odma vam ga maknu sa polymorfom ili sa fireballom, dok se vasi minioni kupaju u ledu (ne mogu nista) mage vas polako kljuca i onda kad ste negdje na 10-ak bodova pukne pyro i gg. A priest, to ne moram ni spominjat, jefitni removal, jeftini draw, bolesno dobar Mind Control, heal kao jedna od najboljih posebnih mociju..
Je bio prije patcha.. Pa daj svaki rogue koji mi dodje sabijem do poda sa svojim shamanom koji nije ni top tier klasa kao mage ili priest.. Oni su vam trenutno najjaci, mage ima tako dobar removal, dmg, control da ne mozete nista. Gledao sam control mage-ove koji vam freezaju polje onako 4 poteza za redom ne mozete nista, spustite taunt odma vam ga maknu sa polymorfom ili sa fireballom, dok se vasi minioni kupaju u ledu (ne mogu nista) mage vas polako kljuca i onda kad ste negdje na 10-ak bodova pukne pyro i gg. A priest, to ne moram ni spominjat, jefitni removal, jeftini draw, bolesno dobar Mind Control, heal kao jedna od najboljih posebnih mociju..
daj bnet info, da ti pokažem
čini mi se da imaš perspektivu friškog igrača, ja sam već dosta vremena u beti i imam skoro sve karte te pogledam deckove koji dominiraju turnire svaki tjedan...
Mijenjam Heartstone account (uključujuć sc2:wol na accu) za sc2:hots account.
Mijenjam Heartstone account (uključujuć sc2:wol na accu) za sc2:hots account.
dislikes incoming...
smješan si ako misliš da će proći
Ekipa, ima li netko za udijeliti HS key bivsem MTG zaludjeniku ? Igra mi se cini uber :)
Ekipa, ima li netko za udijeliti HS key bivsem MTG zaludjeniku ? Igra mi se cini uber :)
ne
http://www.duelofchampions.com/en/index.aspx
igraj ovo!
Eto,napokon i mene pogodio kljuc u glavu
Odigrao 3 partije i sve 3 spusio.
Nadam se boljem mecu sutra...
Decki mozete li se vi konektovati na battle.net ? Znam da pise mainstance, ali takodje pise AM ? To je koliko znam poslije ponoci ? Dakle trebalo je do sada proci.
Decki mozete li se vi konektovati na battle.net ? Znam da pise mainstance, ali takodje pise AM ? To je koliko znam poslije ponoci ? Dakle trebalo je do sada proci.
AM je jutro, PM posljepodne
Igra overhajpana u nebesa a kaj je najzalosnije ekipa misli da nesto propusta a dosadit ce im za par dana cim dobe key. Ocigledno je napravljena ko p2w za ios i androide sa lakom zaradom na umu ali na mobu dok potujem u tramu vjerovatno cu je i koji put upalit.
igra apsolutno nije pay2win... Probaj bar igru prije nego što sudiš. Samo trebaš imati malo viši win rate u areni i bez problema nabaviš većinu karta, ja u mjesec dana skupio 3/4 i s tim da sam prvih par dana igrao ko maniak, poslje 1-2 arene na dan. Netrebaš potrošiti niti lipu, napraviš daily quest i 1-2 arene na dan, i to ti uzme cirka 2 sata. Očito da neznaš definiciju pay2wina
Ti si zakljucio iz mog posta da ja nisam probao igru samo zato sto nemam isto misljenje poput tebe? Svaka cast decko kaj si u mjesec dana igre skupio 3/4 karata i postao najveci fanboy na kvartu. Proguglaj definiciju p2w i ako se dovoljno dobro koncentriras i razmislis mozda ces shvatit neke stvari.
Nazalost igra nije ispunila moja ocekivanja ali to znaci da zelim da propadne, ne nikako, zelim vidjet promjene kad je opet isprobam za mjesec-dva, zelim da me zadrzi na duze vrijeme sto sada nazalost neuspijeva zbog vise razloga.
igra definitivno nije p2w. ko to ne vidi svaka mu čast :D
arenu doslovce mozes igrat svakodnevno,to je 1 pack a day. za 0 lipa. ko nezna,a jadna li mu baba :)))
takodjer,ako zelis mozes disenchantat sve karte koje ne koristis da bi napravio 1 uber deck kojeg ces se drzati. doslovce za 2 tjedna igranja mozes sastavit warlock (npr.) deck sa svim kartama koje pozelis. cak i legendary
http://www.duelofchampions.com/en/index.aspx
igraj ovo!
Ili SolForge.
Na toj zarazi sam natukao preko 130h.
(Obje su na Steamu.)
Evo opet nista od keya. Nista nit sa Cursa nit Twittera. Pa evo biljezim se sa stovanjem a ako ima koja dobra dusa da kojim pukim slucajem ima kljuc viska i nezna sto s njim moze ga poslati u mom smjeru. Zahvaljujem.
Poz.
Stavio na reddit, istog trena se javio dečko. On igra moj heartstone ja njegov sc2:hots. ;)
Poz.
Stavio na reddit, istog trena se javio dečko. On igra moj heartstone ja njegov sc2:hots. ;)
totalno ti vjerujemo
daj Bnet info da odigramo jedan meč
Napokon i meni stigao beta key. To je valjda kompenzacija da već mjesec i pol čekam isplatu iz Diabla 3 na PayPal račun
Evo opet nista od keya. Nista nit sa Cursa nit Twittera. Pa evo biljezim se sa stovanjem a ako ima koja dobra dusa da kojim pukim slucajem ima kljuc viska i nezna sto s njim moze ga poslati u mom smjeru. Zahvaljujem.
Jednom na twitteru BlizzardDHW je objavio tweet za vrijeme dijeljenja beta keyeva "we have hit dialy messages limit, so we are unable to send private messages with beta keys". Naravno ja sam to iskoristio i poslao sam im mail kao u fazonu "You can send me beta key to my mail" i na kraju sam dobio taj kljuc, a cak nisam ni ucestovao na eventu.
- Priest
- Mind Control’s mana cost is now 10 (up from 8).
- Mind Control was frustrating to play against. Players worked to summon their powerful minions and not only lose the minion but die to that same minion the next turn. This change will give you a couple more turns to play with your Ragnaros
- Mind Control was frustrating to play against. Players worked to summon their powerful minions and not only lose the minion but die to that same minion the next turn. This change will give you a couple more turns to play with your Ragnaros
- Mind Control’s mana cost is now 10 (up from 8).
Odličan patch za metu od prije mjesec dana, trenutno su mageovi na vrhu, a ne dobijaju nikakav nerf, nerf na huntera je još gori jer jedini način na koji je hunter mogao pobjediti na visokom levelu više ne postoji...
Odličan patch za metu od prije mjesec dana, trenutno su mageovi na vrhu, a ne dobijaju nikakav nerf, nerf na huntera je još gori jer jedini način na koji je hunter mogao pobjedeiti na visokom levelu više ne postoji...
pa tako funkcionira blizzard, ništ novog. U starcraftu sam prvi tjedan primjetio da je widow mine totalno OP jer je uvijek cost effective vs zerga a trebalo im je 10 mjeseci da patchaju...
i meni se čini da je ovo presporo patchanje.
kao što je neko rekao,meta je skroz drukcija,a mind control iskreno nije nikad ni bio TOLIKO op. ima puno gorih stvari kod priesta koje su iritantnije i korisnije od MC.
npr. super jeftini removali...i jedan od ponajboljih hero powera...
i mageovi,,,trebaju nerf pod hitno. razloge neću nabrajati jer previše ih ima,ko igra zna koji su
i meni se čini da je ovo presporo patchanje.
kao što je neko rekao,meta je skroz drukcija,a mind control iskreno nije nikad ni bio TOLIKO op. ima puno gorih stvari kod priesta koje su iritantnije i korisnije od MC.
npr. super jeftini removali...i jedan od ponajboljih hero powera...
i mageovi,,,trebaju nerf pod hitno. razloge neću nabrajati jer previše ih ima,ko igra zna koji su
Ja imam mage-a i dok sam sa njim igrao ukupno naci jedva sam napravio 20 winova, ja sam pocetnik, pa ne znam kako je na visem nivou, ali trenutno igram rogue, warrior i mogu reci da skoro stalno pobjedjujem i volim kada dobijem mage protivnika.