Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 662.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Tako je ja sam dobio svoj dao ga ženi,ali koliko sam skužio samo ljudi koji su sudjelovali u CLOSED beti 

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
15 godina

Ne znam zasto lik nije concedeao... :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa šta closed beta nije trenutno u trajanju, odnosno da svi koji smo do sada dobili key nismo u closed beti?
Open beta prema najavama ide tek za mjesec dana.

Ja nisam dobio extra key a nekih sam 2 tjedna u beti.

14 godina
neaktivan

Prica o closed beti battle.net managera koja je bila prije nekog vremena.Hearthstone je jos uvijek u closed beti, sljedeci mjesec ce open beta.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja sam uspjeo pokupiti beta key na redditu.

Svi koji još traže key neka odu na - http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/

Ljudi postaju više manje sve giveawaye koji se pojave iz dana u dan i još ponekada se giveawayi događaju direktno tamo pa sretno, ako ja slučajno uspijem ubrati koji key podjelim ga ovdje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

\m/

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

imam account, igra mi se nikako neigra. ponude na pm

Ma kakve ponude OMG!??

Koji ste vi likovi! Isss...sramota. 

Ovaj key s kojim igram sam dobio od ekipe koja pise za  nas domaci gamerski casopis, a svoj sluzbeni koji sam dobio od Blizzarda sam naravno proslijedio dalje ljudima tj. onome tko se prvi javio (kao sto su ga podjelili i svi ostali normalni ljudi koji su imali key viska!).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

Super mi je igra.

Iako sam skroz los :D

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina
neaktivan

O boze pa zar je toliko tesko dobiti taj crni key a open beta dolazi sljedeci mjesec -.- Sudeci po tome sigurno imaju kapaciteta na serverima i nema nikakvog opravdanja za ovakvu škrtost i držanje keyeva ko da su suvo zlato..Pa sjecam se dote 2 par mjeseci prije davanja mogucnosti igranja bez keya - svi koji su igru vec imali su dobivali po 10 keyeva za podijelit drugima, a sta je pobogu ovo..keyevi po 50 dolara na ebayu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se naci za 30-40$.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Jesam ja jedini kojem smeta to što kad završiš arena run i dobijem kartu u jednom od 5 paketa. I to prejadne karte. {#}

Daj mi dust (čak ni to ne volim),  gold i pack. Karte ću sam pravit i skupljat kroz packove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 19:41 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma nikako da mi poseru jedan key a kamoli vise xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisam dobil daily danas, to neki bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vjerovatno

14 godina
neaktivan
Glogić kaže...

Nisam dobil daily danas, to neki bug?

meni  se to često događa, jednostavno par puta izađi iz igre i opet uđi, sve do kada ga ne dobiš, doći će

15 godina
neaktivan

Uf sto volim ove questove od 100 golda. {#} Jos su mi laksi nego kad trebam dobit 3 gamea sa npr. druidom.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

još se ne zna datum kad ide u otvorenu betu?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neki su dobili 5 keyeva i vise od blizzarda kako mozete vidjeti ovdje http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/comments/1r4n2x/got_5_beta_keys_from_blizz_will_raffle_out_2_here/ Cudno, no ako netko ima bonus key a da mu ne treba...vec znate..volio bih da mi jedan uvalite ^^ Im willing to give dota 2 items ako igrate dotu, radi se o 200+ itema

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Neki su dobili 5 keyeva i vise od blizzarda kako mozete vidjeti ovdje http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/comments/1r4n2x/got_5_beta_keys_from_blizz_will_raffle_out_2_here/ Cudno, no ako netko ima bonus key a da mu ne treba...vec znate..volio bih da mi jedan uvalite ^^ Im willing to give dota 2 items ako igrate dotu, radi se o 200+ itema

kladim se da ne možeš nažicati key za 2 DOTA 2 itema...

13 godina
protjeran

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

ma ja ti dam 500 eura

12 godina
neaktivan

ahahahahahahahaha 

de ja ti dam još i svoju grafu i proc.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 18:44 (chewbacca).

0 0 hvala 0
16 godina

Postoji li neko pravilo po kojemu se dobijaju daily questovi i koliko ih se dobije, na početku sam imao 2, a sada dobijem 1 po danu koji daje 40 golda, trebaju mi 2-3 dana da skupim za arenu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kexzoR kaže...

Ovo nije tema za prodaju acc-a ! {#}

I prodavat igru za 200kn koja će za koji tjedan biti free je idiotski potez.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 18:56 (AmonZero).
15 godina
neaktivan

Tema ima 10 strana a niti jedan pokazan, a kamoli komentiran deck... Počeo sam igrati tek nedavno (dobio ključ kao Battle.net Manager Beta sudionik) i imam tek basic karte. Presložio sam basic rogue deck:

Backstab (x2)
Elven Archer (x2)
Shiv (x2)
Acidic Swamp Ooze (x2)
Kobold Geomancer (x2)
Novice Engineer (x2)
Fan of Knives (x2)
Raid Leader (x2)
Chillwind Yeti (x2)
Gnomish Inventor (x2)
Ogre Magi (x2)
Sen'jin Shieldmasta (x2)
Assassinate (x2)
Gurubashi Berserker (x2)
Stormpike Commando (x2)

(usput budu rečeno, Valeera Sanguinar je savršen izbor za rogue heroja). S ovim imam otprilike 60% win rate. Ima li tko kakvu zamjerku ili prijedlog što craftati od common karti?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

ja bi izbavio jednog swamp ooza,skuzio sam da je 1x po decku dosta1 :) to je dost strong play ako ga ima u opening handu,cak i ako protivnik nema weapon,nije ga neka šteta odigrat,ali pošto je limitacija 30 karata po decku,nemora se s 2 igrat. 1 je dosta.

jer situaciona je karta dosta,najkorisnija je naravno protiv warriora...tako da ako ga izbacis imas mjesta za jos jednu :)
i bez jednog ogre magija isto mozes,recimo azure drake je isto dobar pick a i vuces kartu. u ovom deku nemas bas neki card draw,a to je jako bitno. card advantage je sve!

šta još hmm.... 2 kobolda isto nisu potrebni (imho),umjesto njega bi trebo igrat onog lika s combom sto kad comboas jos jednog uvodi unutra (prosti zaboravio sam kak se zove,bio sam na pivi vani)

defias nesto, i tako.

stormpike commando isto nije baš neka sreća,moze se i bolje od njega u deck stavit

13 godina
odjavljen

Kako uvijek key dobiju pogresni ljudi, dobije key i nece da igra i neda nikome, jos gore prodaje. Dok ja neko ko obozava ovakav tip igara ne mogu nigdje naci key iako sam se prijavio na svaki moguci giveway.

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igra overhajpana u nebesa a kaj je najzalosnije ekipa misli da nesto propusta a dosadit ce im za par dana cim dobe key. Ocigledno je napravljena ko p2w za ios i androide sa lakom zaradom na umu ali na mobu dok potujem u tramu vjerovatno cu je i koji put upalit.

1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
kexzoR kaže...

Ovo nije tema za prodaju acc-a ! {#}

I prodavat igru za 200kn koja će za koji tjedan biti free je idiotski potez.

Nije, ako nades idiota, koji ce dati 200kn za HS {#}

Uglavnom poceo sam igrati HS pred 2-3 dana, zahvaljujuci darezljivosti jednog forumasa s drugog foruma.

Poceo sam s Magom, basic deck, nisam jos nista custom slagao niti previse igrao, jer imam problema s stabilnoscu.

Pokrecem igru preko battlenet klijenta, u sred partije (protiv ljudskog i AI, nema razlike), javi mi nesto u smislu da je problem s vezom i da sam izbacen iz partije te da moram restartati HS. Kad kliknem na close HS, jednostavno se skrsi i dobijem standardnu Win poruku, da li zelim nasilno ugasiti HS ili ugasiti i provjeriti online za pomoc.

Probao sam mijenjati graficke postavke, igrati full screen i u prozoru, ali je ista stvar.

Net nije opterecen, ostale igre rade dobro, SolForge (isto beta) mi se nije nikad skrsila, a natukao sam +100h na njoj.

Uglavnom iritantno i sprijecava me u igranju, jer nema nista gore kad me izbaci u sred partije.

Da li je imao tko slicnih problema?

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
haydara kaže...

Igra overhajpana u nebesa a kaj je najzalosnije ekipa misli da nesto propusta a dosadit ce im za par dana cim dobe key. Ocigledno je napravljena ko p2w za ios i androide sa lakom zaradom na umu ali na mobu dok potujem u tramu vjerovatno cu je i koji put upalit.

igra apsolutno nije pay2win... Probaj bar igru prije nego što sudiš. Samo trebaš imati malo viši win rate u areni i bez problema nabaviš većinu karta, ja u mjesec dana skupio 3/4 i s tim da sam prvih par dana igrao ko maniak, poslje 1-2 arene na dan. Netrebaš potrošiti niti lipu, napraviš daily quest i 1-2 arene na dan, i to ti uzme cirka 2 sata. Očito da neznaš definiciju pay2wina

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice