H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 107.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

super su ti texture, ali ako bolje pogledaš vidit ćeš da je kockica, dakle ovaj pofarbani MiG zapravo  UMD modernizirana verzija ( codename Mongole E)  s dva sjedala, a ovaj Mig 21 u igri je  BIS-D (Fishbed) osnovna varijanta.

Eto ništa važno, al da znate. Inače svaka čast majstore, to ću si obavezno skinuti kad uhvatim vremena pored CODa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.
evo par slika i kokpita. jedan borić za one pilote što "pucaju pod pritiskom i jedna zgodna teta za one pohotne pilote

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/05c784e21f5e42f0d1337cba516e003c773fc4d8.png

malo sam i poboljšao performanse miga. sad može bez problema ić i preko 3000 km/h, al sam odusto od toga, da ne bi bilo varanja u MP

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/95582d56a94d73179107fafe8e13234d883758d4.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 19:56 (crny88).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Bice super igra !Smijeh

jinxsull

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

crny88 kako modaš igru?mal mi objasnit proces, htio bih mal promijenit kokpit, dao si mi ideju  Namigiva

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 0:46 (h51ph).

0 0 hvala 0
16 godina
H.a.w.x.

jel igra zahtjevna.... koje su minimalne konfugiracije

i dali su stvarno kontrole preteske..cuo sam da je tesko upravljati :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 22:37 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

kad obično igrate i na kojojem imenu hamachi (soba i password) da vidimo malo kako to ide... HEHE

0 0 hvala 0
17 godina
RE: H.a.w.x.
crny88 kaže...
evo par slika i kokpita. jedan borić za one pilote što "pucaju pod pritiskom i jedna zgodna teta za one pohotne pilote

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/05c784e21f5e42f0d1337cba516e003c773fc4d8.png

malo sam i poboljšao performanse miga. sad može bez problema ić i preko 3000 km/h, al sam odusto od toga, da ne bi bilo varanja u MP

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/95582d56a94d73179107fafe8e13234d883758d4.png
 lol, boric je prezakon
jinxsull kaže...

Bice super igra !Smijeh

vec je Namigiva
MarioVk kaže...

jel igra zahtjevna.... koje su minimalne konfugiracije

i dali su stvarno kontrole preteske..cuo sam da je tesko upravljati :-)

nije jako zahtjevna, za min konfu proguglaj, i kontrole su prelagane
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Svaka Čast Jarane! Odlična tekstura!! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

ovak imam problem kod namještavanja DX10 moda

kad uđem pod opcije vidim da mi piše da ak oču DX10 mod

kliknut desnik klik i enejblat dx10 mod

no kod mene se na desni klik ikone od igre prikaže samo open :(

kaj da radim

isprobo sam je na win7 i wisti al samo dx9 modu mogu igrat

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 17:35 (4mal).
16 godina
neaktivan
h51ph kaže...

crny88 kako modaš igru?mal mi objasnit proces, htio bih mal promijenit kokpit, dao si mi ideju  Namigiva

imaš file sa teksturom aviona i u photoshopu ju editiraš. treba ti neki nvidia plugin za photoshop jer su teksture u dds formatu. teksture možeš nać u data2.cab. otvori ga s winrarom i naći ćeš teksture
17 godina
neaktivan

Tako sam i ja poceo, otvorim texturu sve radi u photoshoupu. Sad kako editiram? Ima ona najveca slika sa texturama krila i svega, te se onda ona smanjuje, ima jos 3-4 sve manje i manje ali identicne. Kad sam otvorio tvoj skin vidio sam da su na svima kockice. Sta si crto po svima? Jer ja kad nacrtam neznam bilo sta, neku šaru nije bitno po najvecoj slici ona tamo i ostane. I ja sad ocu ici save i ne zeli mi snimit. Nadam se da si skuzio.

Javi mi iduci error: Image width and hight must be multiple of four

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 19:43 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
crny88 kaže...
h51ph kaže...

imaš file sa teksturom aviona i u photoshopu ju editiraš. treba ti neki nvidia plugin za photoshop jer su teksture u dds formatu. teksture možeš nać u data2.cab. otvori ga s winrarom i naći ćeš teksture
  misliš .cab? bar je tako meni...da, to sam skonto, stavio i plugin i sve, al ne mogu unzipat jer nemam šfiru, winrar neće ekstraktirat bez nje, a 7zip ekstraktira al se datoteke ne mogu otvorit kak spada, budu prazne

EDIT: uspio sam nać šifru na nekom ruskom forumuOsmijeh izgubio se u ćirilici al sam na kraju ipak našo...za one kojima isto treba: rF4hfGe1PfrzGe3IbaRtWsIn
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 21:40 (h51ph).
17 godina
h51ph kaže...
crny88 kaže...
h51ph kaže...

misliš .cab? bar je tako meni...da, to sam skonto, stavio i plugin i sve, al ne mogu unzipat jer nemam šfiru, winrar neće ekstraktirat bez nje, a 7zip ekstraktira al se datoteke ne mogu otvorit kak spada, budu prazne

EDIT: uspio sam nać šifru na nekom ruskom forumuOsmijeh izgubio se u ćirilici al sam na kraju ipak našo...za one kojima isto treba: rF4hfGe1PfrzGe3IbaRtWsIn
 hvala na šifri :D
17 godina
H.a.w.x.

Da li se može preko Hamachia igrati u co-op modu, vidim da me traži key.

Zna li netko ili samo preostaje klasični deatmatch itd?

I da li se mogu promijenti Voice komande?

0 0 hvala 0
17 godina
Exploder kaže...

1. moras ic LAN
2. mozes i TDM i Co-Op isti je postupak
3. NE trazi malo po ovoj temi postao sam neke komande
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Da li netko zna da li hawx za PC ima za kupiti u Algoritmu ili nekom dućanu u Zg?

hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
  hvala na šifri :D
  nema na čemu...da ne moraju svi sto godina tražit ko ja...a sad, pali photoshop i uređuj teksture !
potpisujem se
17 godina
leo_819 kaže...
Exploder kaže...

1. moras ic LAN
2. mozes i TDM i Co-Op isti je postupak
3. NE trazi malo po ovoj temi postao sam neke komande
 Ne kužim kako možeš odabrati u campain modu da igram co-op ako me traži key.
Daj objasni ako znaš
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

pokreneš hamachi/garenu, upališ igru, odeš na versus, LAN i tam vidiš ko hosta, a moš i sam hostat...ono što tu pređeš u co-opu računa se ko pređeno i u kampanji

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina

Aha sad kužim, thanks

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Tako sam i ja poceo, otvorim texturu sve radi u photoshoupu. Sad kako editiram? Ima ona najveca slika sa texturama krila i svega, te se onda ona smanjuje, ima jos 3-4 sve manje i manje ali identicne. Kad sam otvorio tvoj skin vidio sam da su na svima kockice. Sta si crto po svima? Jer ja kad nacrtam neznam bilo sta, neku šaru nije bitno po najvecoj slici ona tamo i ostane. I ja sad ocu ici save i ne zeli mi snimit. Nadam se da si skuzio.

Javi mi iduci error: Image width and hight must be multiple of four

kad otvaraš skin sa photoshopom nemoj stavit kvačicu kod load MIP maps. onda će ti otvorit samo 1 skin, a ne onih 5,6 različitih veličinia. onda editiraš skin, sejvaš kao dds i ubaciš u folder. Neznam za ovaj error kaj se tebi javlja, al probaj kad završiš s editiranjem izabrat merge visible (da ti se spoje svi layeri u jedan). onda kopiraj taj layer i otvori u novom prozoru i onda probaj sejvat
17 godina
neaktivan

Puuuuuno hvala, bio je problem u ovom MIP maps stvari. Sad cu se bacit i ja na neki skin, neke cirkuse SmijehSmijeh Samo jos jedno pitanje. Kako uzet screen shot iz igre? Nije vrag da nema foldera u koji spremam skrinove (kao sto je slucaj s WoWom) nego cu morat preko xfire, fraps i sl.?

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Puuuuuno hvala, bio je problem u ovom MIP maps stvari. Sad cu se bacit i ja na neki skin, neke cirkuse SmijehSmijeh Samo jos jedno pitanje. Kako uzet screen shot iz igre? Nije vrag da nema foldera u koji spremam skrinove (kao sto je slucaj s WoWom) nego cu morat preko xfire, fraps i sl.?

ja sam screenove uzimo preko xfire-a
17 godina
4mal kaže...

ovak imam problem kod namještavanja DX10 moda

kad uđem pod opcije vidim da mi piše da ak oču DX10 mod

kliknut desnik klik i enejblat dx10 mod

no kod mene se na desni klik ikone od igre prikaže samo open :(

kaj da radim

isprobo sam je na win7 i wisti al samo dx9 modu mogu igrat

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
17 godina
neaktivan

Imas u folderu posebni .exe za dx10 verziju i posebni za dx9. Jesi pokrenuo onaj za dx10? Inace ja kad odem na dx10 normalno mogu mijenjat dx10 opcije i sve radi bez beda.

17 godina

nemam to u folderu samo mi je jedna ikona koja dx9 pokreče

grrrrrr Mršti se

17 godina
neaktivan

A neznam onda, meni folder ovako izgleda:

16 godina
neaktivan
crny88 kaže...
h51ph kaže...

a koji plugin skines?? i kako ga onda instal??
16 godina
neaktivan
Editiranje skina

moze li mi neko objasniti primerom kako da editiram bilo koji skin aviona u Photoshopu ili kako se to radi....

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Editiranje skina

Gore je negdje vec objasnjeno ali evo:

1. Prvo moras otvorit data2 file koji ti se nalazi u folderu h.a.w.x sa win rarom. Tamo ti se nalaze sve texture.

2. Te texture ces extractat u folder hawx/data/textures/geoms (taj folder sam napravis)

3. Nakon toga ti treba Photoshop + nvidia file za .dds fileove. Kada to instaliras otvaras texturu aviona kojeg zelis editrat npr: A-12_Avenger_II_P01 (dakle ove sa P01 ili P02 zavrsetkom)

4. Kada to budes otvarao u fotosopu postavit ce ti par pitanja. Nemoj da loada one MIPove, isto tako stavi da loada u defaultnoj velicini

5. Sada crtas, šaraš po onome sto vidis. Vidit ces da su to plohe aviona i vec ces skontat di sta ide.

6. Mergas sve layere u pocetni kad zavrsis (nisam siguran jel ovo potrebno al ja tak) i saves file u .dds sa istim imenom dakle overwrite stare texture, udjes u igru i taj avion ti ima novu texturu.

7. Napravi backup za svaki slucaj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice