HALO serijal

poruka: 7
|
čitano: 1.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HALO serijal

evo vidim da nema nijedna veca tema o halo serijalu, pa sam otvorio ovu temu, razmisljam o kupnji Xboxa 360 pa mi je halo 3 jedan od razloga da ga uzmem, a i zanima me oce li ikada H3 izaci za PC

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HALO serijal
1337Code_breaker kaže...

evo vidim da nema nijedna veca tema o halo serijalu, pa sam otvorio ovu temu, razmisljam o kupnji Xboxa 360 pa mi je halo 3 jedan od razloga da ga uzmem, a i zanima me oce li ikada H3 izaci za PC

Teško da hoće, Reach je zadnji dio serijala i odvija se prije Halo 3ce a, a budući da je xBox ekskluziva ne vidim zašto bi to zadnjim nastavkom išli mijenjati.

Trica i ODST neće nikada biti portani...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
a sto mislite o prvom dijelu, evo meni sad ceka na red za skidanje pa me malo dojmovi zanimaju
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
a sto mislite o prvom dijelu, evo meni sad ceka na red za skidanje pa me malo dojmovi zanimaju

Dosta stara igra, no meni je OK, mada osobno ne volim takve Sci-Fi FPSove ( puni boja, lasera, šarenila )...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
1337Code_breaker kaže...

Ja sam odigrao na Xboxu jedinicu i bio sam oduševljen, imao sam original... Priča je super, ima par tužnih elemenata, a zadnji level je umjetnički napravljen.

Preporuka!

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
ajde probat cu je onda ovaj tjedan, jel igrao neko trojku na X360?
15 godina
neaktivan
evo igram halo na kompu, predobro, zastarijelo je (lol ne prepoznaje dvijee jezgre u laptopu :)
50Niggas
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice