Što mislite o Half Life igri. O svim djelovima. Meni je igra osobno super.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je igra zakon!! Pogotovo ovaj zadnji Orange Box paket!!
Meni osobno jedna od najdražih igara koje sam igrao. Uh, kad se sjetim onih brzih mršavih stvorova iz dvojke. Ja na krovu, a oni se penju uz oluke, brrrr. I sad se stresem. Odlična igra.
Jedna od najboljih igara ikad :) Prešo sam svaki dio.... I dan danas znam odigrat Half Life 2 :)
Odlična igra. Prvi dio mi je u specijalno dragoj uspomeni kao prava gaming poslastica. Sjećam se kao da je bilo jučer, taman sam kupio 3dFx-ov Banshee čini mi se i uživao u 'super' efektima
Najbolji FPS ikad. Druga najbolja igra ikad (pored Fallouta). Expansion pack jednako dobar, duja smeće, i totalno drukčija.
Mah dobra je igra mada me nervira ono loading, loading malo predes pa opet loading....
Prvi dio sam davno igrao i nisam ga presao, a 2 sam igrao dok se nesto nije zeznulo i u igru se nije moglo vise uci. Malo mi je falilo da predem tu dvicu barem iz onog sto mi je rekao drug koji ju je presao na osnovu mog objasnjena dokle sam stigao..mah krivo mi je i dan danas za to..ali instalacija je kriva (ako se uopste moze nazvati instalacija) posto je u pitanju bila piratska verzja..jednostavno sadrzaj sa dvd-a kopiras na hdd i pokreces je direktno sa tog kopiranog mjesta, nema nikakve instalacije..i tako jednog dana se nesto zezne i nije se vise moglo uci i to i bi....
Da odlicna igra , jedna od najboljih igara ikad , no da ne zaboravivo da za tu krivicu je QUAKE2 engine.
A za Half Life 2 nemogu reci ni dobro ni loso , KVALITET iMA , no 1 minus je taj glupi STEAM
a vtori je sta sa svaka expanzija igra postaje prava sapunjara. Bice 9 epizoda!
Isti pokusaj za muzenja novca , je i SiN Episodes - Emergence (11 epizoda)...
Pozdrav!
Najbolji n najzanimljviji dio HL(1) trilogije mi je Opposing Frce,što zbog uloge bad guya,što zbog više oružja nego u originalu.
Bok. Pa ja sam prešao sve nastavke; i orginalne nestavke, a i ove nove.... i igra mi je odlična... jako dobro izbalansiran gameplay i dobro ukomponirana prića su cijelu stvar i opčenito ostavlja dojam kvalitetne igre. Živcira me kad joj neki prigovaraju linearnost ili lošu grafiku; da mi je znati kako bi oni izveli da igra bude jednako igriva, da jednako prati priću, a opet da zadrže vizualni dojam orginala? Pod vizualnim dojmom mislim na HL2 i na njegov viz. dojam onda kad je izdana. Za današnje pojmove HL2 Ep1 i EP2 (prvenstveno EP2) nisu nešto kad je u pitanju grafika, ali ta grafika ipak služi svrsi i kaj je bitnije, nije pojela ostatak igre, nego je samo jedan cjeline koju čini HL serijal.
P.S. odlični su mi i oni komentari kreatora. Preko toga se sazna puno korisnih stvari koje pomažu da se igra još više cijeni.
Uf, tu bi mogao roman napisati. Skraćujem oko 100 puta.
Meni je Half-Life najbolja igra koju sam igrao. A nastavci su apsolutno dostojni jedinice. Revolucionarnost na svim aspektima, priča fenomenalna, povezana s dvojkom, koja mi je najbolji preokret od svih nastavaka neke igre. Moram ispraviti prijašnji post, Half-Life vrti visoko modificirani Quake 1 engine ( id Tech 1), a ne Quake 2 engine. Source engine je jedno od najvećih savršenstava u računalnom svijetu inače, zbog skoro žive plastičnosti i skalabilnosti. To se vidi po jednostavnim nadogradnjama iz Episode 2, ali i po mogućnostima kad je HL 2 izašao. Iako po nekim stvarima zastarjeli, nadoknađuje to na bezbroj načina. (fizika posramljuje sve, pa i još danas)
Prošao sam HL negdje 20-tak puta i još uvijek prolazim kad se želim vratiti u ona dobra gamerska vremena. Atmosfera je nenadmašna, a i MP smo rasturali po cijele noći u igraonama i lan-party-ima. Team Fortress, Day of Defeat, Counter Strike.
Opossing Force i Blue Shift su mi također bili jako zanimljivi.
Valve je s jednom igrom potukao većinu do sada napravljenog, a nastavlja praksu s dvojkom i ekspanzijama (naravno, po mom mišljenju)... argumenti slijede...
4GB ddr2 800 MHz
GeForce 8800GT 512 MB
Gigabyte P35-DS3L
Vista Ultimate
HL2 nisam igrao, al sam zato HL2 i obje epizode. Kod te igre je dobro što ima bezbroj kvalitetnih MODova
Jao...dok se samo sjetim...Igrao sam dvojku i obadvije epizode...igra je preeedobra i odlično optimizirana za sva računala.
JEDVA čekam treću epizodu i nadam se HL3-ci....ufff gravity gun je predobar.