Half-Life 2 problem

poruka: 9
|
čitano: 1.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Half-Life 2 problem

ovako, imam piratski half-life 2

kad god ga igram, cesto se desi da mi svi likovi (osim mene) stoje u mjestu, kao da igram gta na netu i iskljucim modem, svi rade ono sto su radili prije gubitka konekcije

zna li iko sta da radim (niko se ne mice cak ni mravi)

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Half-Life 2 problem

kupi original

orange box za 113 kn

il uključi AI

AI se isključi na piratskom

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Half-Life 2 problem
doxy kaže...

kupi original

orange box za 113 kn

il uključi AI

AI se isključi na piratskom

sta je AI?

P.S kad meni nesta govoris st ose tice novaca PLS prevedi u KM (bez uvrede)

ok hvala
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 11:19 (Bes7).
17 godina
protjeran
Half-Life 2 problem

u konzolu upiši ovo

ai_disable 0

problem riješen

orange box ti sadrži half life2, half life 2 episode 1, half life 2 episode 2, portal, team fortress 2 za nekih 25-30 KM

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Half-Life 2 problem

Stisni tildu i upiši:

ai_disable 2

ili

ai_disable 0

Ne mogu se točno sjetiti štoNeodlučan

Taj se problem jako često pojavljuje kod piratskih HL2, ali se znao i na originalima

P.S. Ako se ne varam 1kn= 4KM

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Stisni tildu i upiši:

ai_disable 2

ili

ai_disable 0

Taj se problem jako često pojavljuje kod piratskih HL2, ali se znao i na originalima

1 KM = 3kn
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 11:39 (Bes7).
17 godina
protjeran
Half-Life 2 problem

onda ti je 40 KM orange box

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
Paolo2612 kaže...

Stisni tildu i upiši:

ai_disable 2

ili

ai_disable 0

1 KM = 3kn
 Opa, dobro sam se zabunio. Mislio napisati 1KM= 4kn, a sada vidim da je i to krivoSramim se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 11:48 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
Bes7 kaže...
Paolo2612 kaže...

Stisni tildu i upiši:

ai_disable 2

ili

ai_disable 0

1 KM = 3kn
 Opa, dobro sam se zabunio. Mislio napisati 1KM= 4kn, a sada vidim da je i to krivoSramim se
 da

ono sto si ti rekao ispade kune jace od KM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice