A i ja se nadam da rade...neznam meni bi bilo žalosno da ne završe ovako dobru igru, evo sada kada uspoređujem sa novim igrama, half-life 2 tuče novije igre po igrivosti samo tako. Em zanimljiva i originalna priča, fizika, i poveća interaktivnost čine igru posebnom, i drugačijom za svakog igraća ovisno o njihovom stilu igranja, dok novije pucačine(mislim na cod/novi moh/BC2 i slične) samo trči, stani, pucaj, pa onda opet trči i tako u krug bez nešto zanimljive priče i nečega da te gura da ideš naprijed Govorim o SP-u naravno...
HL je klasa za sebe, jednako kao što su klasa za sebe FPS igre i RTS.
...dok novije pucačine(mislim na cod/novi moh/BC2 i slične) samo trči, stani, pucaj, pa onda opet trči i tako u krug bez nešto zanimljive priče i nečega da te gura da ideš naprijed Govorim o SP-u naravno...
Pa dok malo bolje razmislis SP i je takav Ali bitan je onaj cijeli paket a tu HL-u nemoze nitko parirati.
Pa dobro, sad da je klasa za sebe,heh, ali je drukčija od onoga što se danas fps-om smatra, danas svi više-manje štancaju iste igre, samo drugačijih mapa i oružja, sve ostalo isto. Eventualno bi osobno izdvojio crysis, stalker-a kao nešto drukčije od ostatka.
Čudi me kako igra stara 10 godina ima odličnu grafiku naspram mjesec dana starog medal of honora...žao mi je što sam potrošio struju na skidanje te igre koliko je odvratna...
Nije izašao, niti se ne zna kad će.
:(
:(
a čuj, gledaj to s pozitivne strane, 2010 je skoro gotova tako da imamo cijelu 2011. da saznamo kako su opet otkazali
slijedeće godine na e3-u."this year we are going to announce something very very special.A game that has long be waited for.The most (očekivana) game of the 2011 (TF3 logo na big skrinu)TA-DAA. AJMO SE KLADIT
Daj link za to!
...
Malo ti znače slike bez linka na izvor.
Fejk cover gluposti. Kao i uvijek.
Nego dosta mi je tajnovitosti. Vrijeme im je da sjašu sa Portala, Team Fortressa i L4D-a i daju koji hint o Half Lifeu. I IMO nakon 3 i pol godine Episode 3 neće biti dosta. Potreban je punokrvan nastavak.
Fejk cover gluposti. Kao i uvijek.
Nego dosta mi je tajnovitosti. Vrijeme im je da sjašu sa Portala, Team Fortressa i L4D-a i daju koji hint o Half Lifeu. I IMO nakon 3 i pol godine Episode 3 neće biti dosta. Potreban je punokrvan nastavak.
Mislim da nema tu neke tajnovitosti. Oni jednostavno ozbiljno ne rade na E3.
Nakon Episode 2 napravili su L4D, L4D2, Portal 2, Alien Swarm i pun K updejtova za L4D, TF2 a i Steam. I sad rade na Dota 2.
Tako da tko zna kad će se oni ozbiljno primiti posla oko E3.
izgleda kao da su odustali od half life sage,nit se javljaju nit pišu
stvarno steta, necemo saznat kako zavrsava prica :(
strašno bi bilo da ne vidimo/odigramo kraj, neka ga nazovu kako žele, samo da vidimo kraj :D
Čekam epizodu 3 otkad sam prešao ep2 (par dana nakon što je izašla).
Čisto ću morati ponovno odigrati da se sjetim kako je završilo.
Između ovoga i novoga Hitman-a (najbolja igra ikad imho), ubi me čekanje.
bio sam procitao davno, da ce u ep3 bit portal gun?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0a/Steam_December_2011.jpg/800px-Steam_December_2011.jpg
http://i.imgur.com/SPv2Y.jpg Gabe nas ponovo trolla ;)
Ovo nikad neće izać!
Nekako mi je drago sto sam Half life serial poceo igrati u 2012
inace bi dosad poludio cekajuci Episode 3
LoL, da, u pravu si, samo zaboravljaš da je puno veći doživljaj HL2 bilo igrati upravo onda kada je izišao.
LoL, da, u pravu si, samo zaboravljaš da je puno veći doživljaj HL2 bilo igrati upravo onda kada je izišao.
Da znam onda se bas sve pricalo o igrici
o secrets
achievements
Mada ja i da sam htio nebi mogao
A sad i ovi iz black mesa source zezaju