Guitar Hero (3)

poruka: 50
|
čitano: 17.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Guitar Hero (3)
NesQuiK kaže...

a bil mi konfa iz potipisa drzala tu igru na med il high postavkama

Naravno da bi... Ja sam sa skoro duplo slabijim C2D procesorom i 7600GT mogao vrtit igru na high i 1024*768 ako ne i više.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

thx odo je kupit odma

Core2Duo 3.16 GHz,ECS P43T-A2 ,Buffalo 3 GB ram 800,ATI 4850 512 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NesQuiK kaže...

thx odo je kupit odma

ma s tim igras na high crysis a kamo li guitar hero koji nije nimalo zahtjevan...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

presuper igra, a tek pjesme

0 0 hvala 0
17 godina
dadoking098 kaže...

presuper igra, a tek pjesme

To je stvar ukusa, no po meni su pjesme mogle biti puno bolje. Šteta što nema službenog importera pjesama ili nečeg sličnog što ti ne zezne cijelu igru.
92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
17 godina
Guitar Hero (3)

izigrao sam se trojke, aerosmith mi je bio oke, al sad jedva cekam guitar hero: metallica

songlist mi je strasan!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_in_Guitar_Hero:_Metallica

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RonoN kaže...

izigrao sam se trojke, aerosmith mi je bio oke, al sad jedva cekam guitar hero: metallica

songlist mi je strasan!

Strašna lista pjesama! Jedva čekam.

Zna li tko kako staviti one download pjesme u GH3 na PC-u?
92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
17 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

ako vam se ne svidjaju pjesme u GH3, imate njegov besplatni klon Frets on Fire. u njega možete importati koju god oćete pjesmu. skinite si Frets on Fire X Mod, za njega ima najviše pjesama, skinova itd.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
crystal6 kaže...
RonoN kaže...

songlist mi je strasan!

trazi listu pjesama i ubaci i h u folder u My Documents ili u Destination Folderu
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Bes7 kaže...
crystal6 kaže...
RonoN kaže...

songlist mi je strasan!

trazi listu pjesama i ubaci i h u folder u My Documents ili u Destination Folderu
 Ma vidi, probao sam googlati i našao sam neki songlist editor 0.32. Problem je što mi zezne uvijek igru kada stavim neku svoju pjesmu. Pa zato pitam postoji li neki drugi ili možda službeni način ubacivanja pjesama?
92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

sta van nije bolje kupit pravu gitaru pa da svi svirate kako triba i naucite svirat a muzika je koju ocete, zvuk je bolji pet puta i filing kad skuzite kako sta svirat je pet puta bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 8:40 (Žarko).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Žarko kaže...

sta van nije bolje kupit pravu gitaru pa da svi svirate kako triba i naucite svirat a muzika je koju ocete, zvuk je bolji pet puta i filing kad skuzite kako sta svirat je pet puta bolji.

HAHAHAAHA ovaj JE KING!!!!
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
Žarko kaže...

Naravno da je, ali treba dočekati kupovinu gitare. Plač
92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

pa gitara je par iljada kuna nije skuplja od pca

velu luku mala ne zaboravi... 8-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Žarko kaže...

gitara i guitar hero je ko nogomet i fifa Cool
dal je itko gledao epizodu south parka gdje je tema guitar hero pa klinci prase GH a od Stana stari dodje s gitarom i pojacalom i otprasi neki solo, a Cartman kaze "real guitars are for old people!" - urnebesno!

smatram da bi svakako bilo bolje da ljudi nauce prasit po pravoj gitari, al nije tak jednostavno pa vecina odustane... ja znam svirat al svjedeno uzivam i u GH 

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
Žarko kaže...

pa gitara je par iljada kuna nije skuplja od pca

Ovisi kakva gitara. Ima ih i jeftinijih, a novih, za manje od 1000 kn.
92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

di ima za kupit gitra za pc(gh3=?

šaljite na privatnu poruku moram spavat =)

Djela govore.Milan Banditič.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 0:43 (Hrvoje.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

Jel netko da bacimo Gh3 preko hamachija ako se može?

1na1...večinom igram na medium...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guitar Hero (3)

gdje ima za kupit gitara u zagrebu?kolko košta?

razmišljo sam preko oglasa ali nezz...

Djela govore.Milan Banditič.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvoje.com kaže...

gdje ima za kupit gitara u zagrebu?kolko košta?

razmišljo sam preko oglasa ali nezz...

algoritam.. 800kn gledo sam sad pred par dana 2-3.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice