Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
alscaul kaže...
josipva kaže...

uf je njubav ovaj gwammzor, elementalist je bia super slab dok ljudi nisu otkrili tanky buildove, a takav ele je godlike

e nije, tank buildovi se oslanjaju na brze healove, puno thoughnessa i ima malo hpa... ali zbog toga ako primi veliki spike dmg pada u 2 sekunde. Burst backstab thief može 2-3 shotat takve buildove

e bome nemoze, svaki tip thiefa je laganini sa takvim buildom zbog flashanja, mist forme, dodganja obicnog, dodganja u airu itd

17 godina
josipva kaže...
alscaul kaže...
josipva kaže...

uf je njubav ovaj gwammzor, elementalist je bia super slab dok ljudi nisu otkrili tanky buildove, a takav ele je godlike

e nije, tank buildovi se oslanjaju na brze healove, puno thoughnessa i ima malo hpa... ali zbog toga ako primi veliki spike dmg pada u 2 sekunde. Burst backstab thief može 2-3 shotat takve buildove

e bome nemoze, svaki tip thiefa je laganini sa takvim buildom zbog flashanja, mist forme, dodganja obicnog, dodganja u airu itd

elementalist nema nikakav brzi heal. to je najvise guardian koji ide symbol build

ili recimo thief. kad se stavi 20 u acrobatics i uzmes onaj trait da te heala svaki put kad iskoristis spell koji koristi initiative + signet of malice onda imas brdo self healing-a. samo ne znam bi li to radilo dobro u smislu survivala jer je upitno koliko treba imati healing powera za taj build da funkcionira...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 22:35 (Obi Wan).
16 godina
Obi Wan kaže...
josipva kaže...
alscaul kaže...
josipva kaže...

elementalist nema nikakav brzi heal. to je najvise guardian koji ide symbol build

ili recimo thief. kad se stavi 20 u acrobatics i uzmes onaj trait da te heala svaki put kad iskoristis spell koji koristi initiative + signet of malice onda imas brdo self healing-a. samo ne znam bi li to radilo dobro u smislu survivala jer je upitno koliko treba imati healing powera za taj build da funkcionira...

koristio sam slican build par tjedana .... imas ga na gw2guru kao lifeleecher build... healing power je beskoristan kod tog builda(osobno sam stackao condition dmg, dakle bleeding), trebas ga koristiti sa d/d i uglavnom je spam death blossoma

sto je vise mobova/neprijatelja to ti je lakse prezivjeti :P ukoliko postane opasno... bacis shadow refuge i dagger storm iz njega, napuni ti 30-40% healtha i nesto sitno incijative ˇˇ

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
16 godina
Guild Wars 2

na kojim postavkama bi mogao igrat na ovim komponentama:g530,hd5670 i 4GB.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cale kaže...

na kojim postavkama bi mogao igrat na ovim komponentama:g530,hd5670 i 4GB.

Sve će ti glatko ići dok ne krenu veći eventi (zmajevi) ili WvWvW kad se skupi po 50 igrača na jednom mjestu (tad postavke ne igraju ulogu). Malo traljav engine.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozz imam pitamje, gdje pronaci nekog lika koji predstavlja black lion tradyng company, kupio sam pusku i pise podigni tamo,a neznam gdi, lvl 14sam asura inzinjer

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Kod tradera kad otvoris prozorcic na lijevoj strani zadnje ti je za pick up stvari koje si kupio

0 0 hvala 0
17 godina

osobno ne bih dao za ovaj account vise od 150 kn i to iz nekoliko razloga. 

-exotic weapon i gear ne znaci nista. mos ga nafarmat u roku naglo. da je mozda nekakav skin na oruzju koji kosta 150g pa navise onda ajd. ovako...

-commander rank opet ne znaci nista (100g bezveze potrosenih bolje da su ostali na liku)

-klasu necu komentirat, ko igra vec sve zna, ali posto je ranger jedini lik onda...

-koliko golda ima na liku jos? najvaznija informacija a nema je nigdi

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Golda nema, oko 2-3.

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
josipva kaže...
alscaul kaže...
josipva kaže...

radi, ima build s 13.8k hpa, puno toughnessa i condition dmga( rune of undead) + shaman jewels

17 godina

ne mozes ti sa thiefom imat dobar dps ako ides na condition dmg upravo zbog toga jer ne mozes odrzati svoj DoT 100% vremena. + toga treba ti nekih 1.2-1.5k condition dmg za bilo kakav pristojan dmg, ali thief nije necro da moze u roku naglo stavit na metu 7-8 bleedign stacks.

jedini condition koje se moze koliko-toliko 100% drzati je poison. drugi condition je bleeding ali njega samo dobivas sa brojem 3 D/D koji trosi masu initiative.

da ides pistol/bilo sta combo tu je taj build izvediv ali pistol u man handu kod thiefa po meni je fail jer je dps jako slab (znam iz iskustva) a survival je mozda za nijansu bolji od d/d thiefa kojie je glass cannon. build sa p/d je ono hit&run jer ti je interes sto vise biti od mete, a s druge strane moras trcat do mete da bi iskoristio cloack and dagger za stealth varijantu prvog skilla. dakle za taj build tribas hrpu skilla. prijatelj mi to igra i los je za poludit. gine isto ko i ja a ima hrpu toughnessa za razliku od mene koji ima 0.

sto se tice tog gori builda sa 13.8k hp i toughness i condition... di je tu healing power? kako taj build moze tebe efektivno healat bez cca 850-1k healing power? druga stvar kako mozes spammat skillove sa initiative sa slabim crit chance-om. po meni jedini nacin da taj build proradi kako treba je gear sa precision toughness i healing power ali takav set u igri ne postoji...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ne mozes ti sa thiefom imat dobar dps ako ides na condition dmg upravo zbog toga jer ne mozes odrzati svoj DoT 100% vremena. + toga treba ti nekih 1.2-1.5k condition dmg za bilo kakav pristojan dmg, ali thief nije necro da moze u roku naglo stavit na metu 7-8 bleedign stacks.

jedini condition koje se moze koliko-toliko 100% drzati je poison. drugi condition je bleeding ali njega samo dobivas sa brojem 3 D/D koji trosi masu initiative.

da ides pistol/bilo sta combo tu je taj build izvediv ali pistol u man handu kod thiefa po meni je fail jer je dps jako slab (znam iz iskustva) a survival je mozda za nijansu bolji od d/d thiefa kojie je glass cannon. build sa p/d je ono hit&run jer ti je interes sto vise biti od mete, a s druge strane moras trcat do mete da bi iskoristio cloack and dagger za stealth varijantu prvog skilla. dakle za taj build tribas hrpu skilla. prijatelj mi to igra i los je za poludit. gine isto ko i ja a ima hrpu toughnessa za razliku od mene koji ima 0.

sto se tice tog gori builda sa 13.8k hp i toughness i condition... di je tu healing power? kako taj build moze tebe efektivno healat bez cca 850-1k healing power? druga stvar kako mozes spammat skillove sa initiative sa slabim crit chance-om. po meni jedini nacin da taj build proradi kako treba je gear sa precision toughness i healing power ali takav set u igri ne postoji...

gluposti govoriš.. velim shamans jeweli koji ti daju čisto dosta healova.... I radiš pun k bleeda s 3com. Ali navjeca fora je u onim cantrops... nešto što na pod baca kod svakog dodga i imaš skill. Svaki dmg koji radi me heala za 300-400 i mogu s tim buidom sve dobiti, cak guardiane jedino ako me neki glass cannon iznenadi mada ima i dobre escape toolove. A možeš i napasti 3 ljudi, baciš one cantrops... tako nešto 3 onih letečih aerobic bleeda, 2 dodga da baci više onih cantropsa i onda onaj ulti koji se vrti. Svi padnu u down state ako ti stoje blizu a healovi su dosta da te drži živim jer imaš i dosta thoughnessa. Build je totalno OP ako neznaš da igraš protiv njega, toliko da glass cannoni padnu u 4-5 sekundi samo od njih

17 godina

jel to ti pricas spvp ili pve dungeons?

jer ja pricam dungeons

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ako netko treba novi key za gw2 molim pm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miha10 kaže...

ako netko treba novi key za gw2 molim pm

pa ako ih djeliš, daj meni jednoga

I da, govorim o spvp

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Prodajem akaunt, ako nekog interesira, na PM!

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
melem kaže...
gwammz0r kaže...

Kaj se profesija tiče, kada ima jednu koja je papirnata i s kojom se moraš mučit k'o Isus da bi ubio nekoliko mobova (ele) i jednu s kojom na auto-attacku prolaziš sve kao vrući nož kroz maslac (guardian) očigledno je da su developeri nekaj gadno sfušali.

Lol nope.

Igram ele-a i kad sam tek poceo igrati sa staffom bez ikakvog nekog znanja nije mi bio problem ubiti mobove, vrtio sam attunement-e u borbi prilagodjavao se situaciji na terenu, znaci igrao sam klasu kako se treba igrati.

Poslije sam ga napravio kao cistog Glass cannon naravno radio sam jaki dmg i naravno ginuo dosta lako u WvW sto je donekle i frustriralo jer sam uvijek volio biti na prvoj crti kad je neka bitka to je moja krivica hebiga, ali hej takvog sam ga napravio pa ne placem.

Sljedeci build koji sam si zamislio i sto sam malo pronjuskao po netu je d/d. Na pocetku sam imao s/d dok nisma skupio za drugi dagger. Znaci drugaciji traitovi, drugaciji armor statsi, nabavio sam si Superior rune of earth i moram reci da sam se preporodio sa takvim buildom. Bez problema mogu dobiti bilo koju kasu i kad ih je vise znam prezivjeti-pobjeci itd. Jedini problem u WvW bar za mene kad je guzva su Mesmer i Thief najveci trolovi u igri{#}.

Ele je dosta zanimljiv napocetku i tezak i sa tim mjenjanjem attunement-a dosta izazovna klasa zato sam ga i izabrao.

Tebi ocito ne pase Ele nacin igranja pa izaberi drugu klasu ali opet ces morati u tu klasu nauciti, ali ti kao stari Gw igrac bi to trebao znati ne ?

Meni zapravo ne paše način igranja ičega u GW2 jer je mehanika totalno nesuvisla. Tako, recimo, imaš elea koji ima najmanji health pool, nosi light armor i nemre preživjet par udaraca običnih mobova. Championi ga redovno one-shottaju, a elitni skillovi su mu totalni smijeh. S druge strane imaš guardiana koji je đubre u heavy armoru, heala se svakim udarcem i može rješavat nekoliko mobova samo na auto-attacku. Dok guardian može stajat i dobivat udarce u facu kao Rocky Balboa, ele mora imat kondiciju etiopskog maratonca koliko krugova mora pretrčat da uspije preživjet s 10% healtha. Osim toga, ako vam je promaklo - eleovi downed skillovi su, osim kaj su bili smećarski, bili i zbrejkani i ele je dobivao drugi downed iako je bio downan samo jednom. Toliko o spremnosti igre za tržište i igranje. Sve kaj ti pričam ti pričam za PvE; WvW mobanje me nimalo ne zanima.

Na kraju dana, GW2 je - u usporedbi s GW - veliko razočaranje. ArenaNet je očigledno zagrizao više nego što može prožvakati, a to se osjeti u svakom segmentu igre. Od neinventivnosti i repetitivnosti svih mapa, preko hrpe game-breaking propusta i nebalansiranih profesija, do apsolutnog pljuvanja u lice igračima ne baniranjem tisuća botova i strašnim smanjivanjem kreativnosti u slaganju buildova. Pad kompleksnosti igre, plastificirane armore i oružja koja izgledaju kao plastičnjaci s placa smo već pokrili. Zaista se ne sjećam da me ijedan nastavak serijala ovoliko razočarao. GW2 nema ništa zajedničko s GW, osim nekaj malo lorea. I to je zaista loše.

13 godina
Guild Wars 2

nemogu živjeti u prošlosti

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Onda barem negaciju piši odvojeno u sadašnjosti.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Igra je odlična, igram odkad je izašla sa Conditiomancerom. Neki su segmenti igre možda malko razočaravajući, al ajd mi recite samo 1 MMO koj je u Vanilli (pogotovo 2 mjeseca nakon izlaska) imao i napravio sve savršeno. GW2 je imao release verziju bolju od mase drugih MMO-a na tržištu uključujući i WOW.

Ja neznam šta ste vi toliko očekivali da ste se mogli razočarat ovak jako. A ovo šta gwammz0r spominje oko velike razlike survivabilitija između profesija je čista glupost, nepogođen build i stat priority...istu stvar sam ja mislio za svog Necromancera sve dok build i statse nisam okreno naglavačke i sad nemam problema nikakvih, mogu pullat više mobova odjednom bez problema...a istodobno sam totalno prilagođen za maximalan bleed stacking i duration. Armor sa +Precision, +Thougness, +Condition damage, a Power izbjegavam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 10:46 (Radament).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nego vidim AmonZero-a sinoc kako trci po Cursed Shore-u s Twilightom, a nije nam se dosao pohvaliti :)

Ajde baci screen koji ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Radament kaže...

Neki su segmenti igre možda malko razočaravajući, al ajd mi recite samo 1 MMO koj je u Vanilli (pogotovo 2 mjeseca nakon izlaska) imao i napravio sve savršeno. GW2 je imao release verziju bolju od mase drugih MMO-a na tržištu uključujući i WOW.

Guild Wars.

Čija je release verzija bila daleko stabilnija od GW2 u koji se moglo logirat bez problema i koji nije imao game-breaking bugova. Pod time mislim da su questovi radili i da se nije događalo da ne dobiješ svoj reward i skill. Storyline je funkcionirao kako treba i misije su se odrađivale bez problema. Najveći problem kojega su igrači tada imali je bio pristup end-game contentu (Fissure of Woe, Underworld) koji je ovisio o stvarčici zvanoj Favor of the Gods. Ovo se osvajalo PvPom, tj. pobjedama u Hall of Heroes. Za neke skillove se otkrilo da su nebalansirani pa su dovedeni u red prilično brzo, a za druge se pronašlo anti-build. Dva mjeseca nakon izlaska se i dalje istraživao svaki kutak Tyrie i kombiniralo se buildove i sekundarne profesije. Nije se odlazilo zbog dosade.

Radament kaže...

Ja neznam šta ste vi toliko očekivali da ste se mogli razočarat ovak jako.

Nije da nisam rekao već 10 puta, ali ponovit ću još jednom - ja, kao i masa GW igrača, je očekivala igru dostojnu originala. Stabilnu, zanimljivu, igrivu, kompliciranu. Igru koja ostavlja takav dojam da se o njoj priča i sedam godina nakon izlaska. Od prve četiri stvari nisam (nismo) dobili ništa, a o petoj će vrijeme pokazati. Prevladavajuće mišljenje je kako se o GW2 za sedam godina neće niti približno tako pričati kako se danas priča o GW. Jednostavno rečeno, igra nema onaj faktor iznenađenja i ne ostavlja dojam kakav je na igrače ostavljao GW.

Ono što nismo ni očekivali ni željeli je Magic Find, scambox u vidu Mystic Forgea, endgame koji se sastoji od trejdwarsanja po TP-u i oružja koja pljuckaju dugice, a ukrašena su mašnicama i konjićima. GW smo voljeli i igrali dobrim dijelom i zbog izostanka takvih podvala i smicalica.

Radament kaže...

A ovo šta gwammz0r spominje oko velike razlike survivabilitija između profesija je čista glupost, nepogođen build i stat priority...istu stvar sam ja mislio za svog Necromancera sve dok build i statse nisam okreno naglavačke i sad nemam problema nikakvih, mogu pullat više mobova odjednom bez problema...a istodobno sam totalno prilagođen za maximalan bleed stacking i duration. Armor sa +Precision, +Thougness, +Condition damage, a Power izbjegavam.

Kada malo bolje pogledaš, primjetit ćeš da si samo potvrdio moje prijašnje navode o nebalansiranosti. Kada ti se od nekoliko ponuđenih mogućnosti isplati igrati samo jedna, to nikako ne može biti dobro. Za usporedbu, Necro se u GWu mogao igrati kao SS/Curse, Blood/Well, minion master, minion bomber, Putrid corpse control, BiP support, Blood spike, ... Build si mijenjao kako si htio, nije ti se ništa naplaćivalo i mogao si ga mijenjati koliko god puta si želio. Dapače, morao si ga mijenjati kako bi se prilagodio i upotpunio grupu. U GW2 si ograničen samo na taj jedan build, a o prilagođavanju i upotpunjavanju grupe ne moraš razmišljati jer grupe ne postoje, a kada se igrači skupe, onda je to ionako bezumno mobanje i mlatarenje po tipkama dok champion ne posustane. Mozak 0 bodova, skill 0 bodova - u odnosu na GW, naravno.

Kaj se nepogođenog builda i statsa tiče, u možemo vjerovati ili tebi ili stotinama ljudi koji p!zde po official forumima. Da je ele fakat i bio u banani ti najbolje potvrđuje činjenica da su mu prepravili downed skillove i konačno skužili da mu se downed penalty stacka iako ne bi trebao. Ali j3biga, lakše je reć da ja pričam gluposti i vajnat kako će me se stavit na ignore. Djeca.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Arogancija na vrhu, neznam... Nemožeš čovjeku tako usaditi svoje mišljenje, ohladi malo. Imaš dosta konstruktivne postove, volim ih pročitati, ali malo smanji.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

Nego vidim AmonZero-a sinoc kako trci po Cursed Shore-u s Twilightom, a nije nam se dosao pohvaliti :)

Ajde baci screen koji ;)

ako vec i ima twilight interesira me koliko je golda stuka u njega. predpostavljam da mu je ispa base exotic ili tako nesto...

17 godina
neaktivan
Radament kaže...

Neki su segmenti igre možda malko razočaravajući, al ajd mi recite samo 1 MMO koj je u Vanilli (pogotovo 2 mjeseca nakon izlaska) imao i napravio sve savršeno.

Potpuno se slažem s tobom,zato i jesam zapeo na The hatchery-u i čekam patch koji samo što nije. (Savršeno)

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Ashelor kaže...

Ajde baci screen koji ;)

ako vec i ima twilight interesira me koliko je golda stuka u njega. predpostavljam da mu je ispa base exotic ili tako nesto...

A mislin da je prije jedno misec dana objavia SS ovde s full cultural t3 charr armorom, tako da pretpostavljam da vecinu dana flipa ili manipulira po TP-u.

Vjerovatno znas da za legendary moras platit "samo" 120 golda, 100 golda dodu Icy Runestone-i, 2 recepta za profession giftove kostaju 20 golda. Sve ostalo se moze isfamat(ali treba bit mazohist za to)

Ja idem na Sunrise ,prije par dana sam gleda cijene charged lodestonea.... 1 x charged lodestone = 2 ipo golda i cijena ide samo gore. Naravno treba ih 100 za gift of sunrise

Odluka je pala da odem farmat iste.

160% + MF i 3 sata kasnije imao sam 3 komada -.-

Znaci treba isprsit 250 golda za lodestone ili grindat cca 100 sati (4+ dana 0-24) samo za njih.

Ali naravno tu je loot diminishing return koji sprijecava konstantno farmanje, i dodatno ukenja ionako pokenjan drop rate.

Neznan ali izgleda mi da su legendary postali dostizni  samo TP fliperima/manipulatorima i ljudima koji kupuju gold za RL money (apsurdne svote).

Prijatelj iz guilda je kupia u kineza 500 golda, mislin da je reka da ga je ispalo preko 150 dolara. Kupia je precursor i lodestoneove i ostalo mu je 40 golda, a mora kupit i 100x runestone tako da kaze da ce jos 150 golda kupit kad mu placa dode -.-

Ja sam odlucia malo pauzirat, napravit cu mozda daily svaki dan za karmu, a do sljedeceg patcha cu igrat X-COM(zaraza)

Malo me ukomirala spoznaja da nemogu nekim normalnim putem doc do precursora i lodestonea.

Pauza od nekih 15 dana ce mi dobro doc :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 13:56 (Ashelor).
16 godina
Morchiba kaže...
Radament kaže...

Neki su segmenti igre možda malko razočaravajući, al ajd mi recite samo 1 MMO koj je u Vanilli (pogotovo 2 mjeseca nakon izlaska) imao i napravio sve savršeno.

Potpuno se slažem s tobom,zato i jesam zapeo na The hatchery-u i čekam patch koji samo što nije. (Savršeno)

Kakve to sad veze ima. ne uspoređuješ GW2 sa drugim mmo-ima kada su bili u vanili nego kakvi su sada. Svi se oni bore za udio u tržištu sada a ne prije par godina.

Ne možeš sada napraviti novi model auta i reči štajaznam da nema hidraulički volan jer ga nije imao ni golf kada se počeo proizvoditi (malo ekstreman primjer ali shvačaš bit).

I ako su mi drugi prodali mu*a pod bubrege (čitaj nedovršen mmo) to nije nikakav razlog da se pravda nedovršenost GW2. Igra balansira između RPG-a i MMO a na kraju nije ni jedno ni drugo što odbija dobar dio igrača nakon određenog vremena, RPG fanovi igraju mjesec-dva i završe s igranjem a mmo fanovi odustanu jer endgame na koji su navikli i očekuju ne postoji (bez da mi sad netko ide objašnjavati da je cjela igra endgame).

A predimenzionirana oružja duge i ine gluposti isto ne pomažu (barem su meni odbojni mada moguće da privlače neku drugu vrstu mlađih igrača)

17 godina

znacenje legendary itema u ovoj igri za mene je i-pen (internet pen*s). to je jedan preskupi skin. buduci da gledam vecinu stvari kroz statove legendary me u tom smislu uopce ne interesira jer je moj exotic dagger bolji nego legendary dagger. sto se tice skinova za sada mi se svida hammer i 1h sword. ali posto sam thief logicno je da idem na dagger koji mi vise pari na blowtorch nego pravi dagger al eto. 

da sad idem grindat stvari to mi je besmisleno (buduci da je base exotic 300g a to ne zelim dat a niti nemam toliko love) jer nemam base exotic. 

a sto se tice kupovanja golda svaki tukac moze uzet i kupit gold od kineza...

12 godina
protjeran
Gozz kaže...

Arogancija na vrhu, neznam... Nemožeš čovjeku tako usaditi svoje mišljenje, ohladi malo. Imaš dosta konstruktivne postove, volim ih pročitati, ali malo smanji.

Nikome niti ne pokušavam usaditi svoje mišljenje. Najnormalnije argumentiram svoje mišljenje. To kaj škvadra s takvim pristupom ima problema, to više govori o njima, nego o meni i mojoj argumentaciji mog mišljenja.

P.S. Sorkač kaj mi argumentacija mišljenja prelazi 160 SMS znakova i što je preduga za fejsbuk status.

Ne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice