Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne kužim ovaj mistic forge u LA,stavim armora,chesta,sword i dobim neko s**** uvijek.

Kak točno to radi? Ima neki guide/formula da se dobije rare,exotic,legendary ili je sve to kocka? Može neki primjer kako dobiti neki rare armor/weapon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Guild Wars 2
glikoprotein kaže...

Ne kužim ovaj mistic forge u LA,stavim armora,chesta,sword i dobim neko s**** uvijek.

Kak točno to radi? Ima neki guide/formula da se dobije rare,exotic,legendary ili je sve to kocka? Može neki primjer kako dobiti neki rare armor/weapon?

Random mislim, ali znam da imaju neki recepti tako da nisam bas siguran stop posto.

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:56 (chromadef).
16 godina
Guild Wars 2

To ti je lutrija.

U stvari ima recepata, ali ako ubacujes oruzja/armore, to je lutrija. Ipak ima nekih pravila i ocekivanja koja mozes imati. Npr, ako ubacis 4 random oruzja ispast ce uvijek oruzje, njgova kvaliteta ce biti ista ili bolja od onoga sto si ubacio. Ako ubacis 4 ista oruzja (npr 4 greatsworda) ispast ce tocno to oruzje (u ovom slucaju greatsword) iste ili bolje kvalitete.

Primjer, zelis dusk ili dawn za twilight odnosno sunrise, postoji sansa da ce ti ispast ako:

Ubacis 4 rare greatsworda lvl 75 ili bolji - nije bitno kakvi su im statovi - ispast ce lvl 80 rare, ili sa 10ak% vjerojatnosti (ako imas pristojan magic find boost kroz opremu, hranu itd.) exotic item (bez MF geara, hrane itd dosta manja sansa) da ce ispast exotic greatsword. Trenutno u igri ima 20ak maceva lvl 80 koji su exotic i navodno je ista sansa za sve da ce dropat, iako, po nekom vlastitom iskustvu, ali i iskustvu ljudi sa foruma, reddita itd. dusk, dawn i onaj spirit of the myst ili kak se vec zove imaju dosta manju sansu.

Ako pak ubacis 4 exotic greatsworda lvl 71 ili vise dobit ces 100% lvl 80 exotic greatsword, ali kao i gore opisano, male su sanse da ces dobit dusk ili dawn.

Ovo je primjenjivo na bilo koji drugi tip oruzja - nozeve, pistolje, puske, stogod te zanima.

Kod armora, koliko sam shvatio, vrijede ista pravila. Ako zelis exotic heavy helm ubacis 4 rare heavy helmy ili 4 exotica koji ne vrijede nista u nadi da ces dobit ono sto te zanima ili sto zelis. Ipak kod armora ne vidim zasto bi to radio buduci su svi relativno jeftini. nisam siguran ima li dijela armora skupljeg od 4-5 golda, a ubacit 4 armora od gold i sitno (to je cini mi se najjeftiniji exotic armor) u nadi da ces dobit bas ono sto ti treba je besmisleno, jeftinije je cak kupit odmah sto ti treba.

Rare armore ja salvegam jer dropaju skuplje materijale, ectoplasme koje se jos uvijek fino prodaju, a i rune. Zute rune se dobro prodaju, ili ih mozes po 4 ubacivat u forge u nadi da ces dobit dobru exptic runu (vrijednu oko 2-3 golda ili vise).

Ista pravila vrijede za sve, rune, sigile, minipetove itd.

Jedino materijali nizeg tiera se malo drugacije transmutaju u materijale viseg tiera, ali tih recepata imas na netu.

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
Guild Wars 2

ooo da... jucer kupio dva The Crossing staffa.. svaki 30g.. danas... cijena minimalne kupnje 51g ^^

Trick or Treats Bag su se takodjer ispaltile kupovati.. steta kaj sam radio :D .. ujutro su bile ispod 20coppera.. sad su oko 45.

napokon da se i ja malo ulovim trading posta...

brijem da ce candy corn biti sljedeci... trenutno se nakupovao jedno 10000 po 7copera.. ako skoci na 11... vec ostvarujem minimalnu profit :))

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Da li ima netko ovdje da ima ekipu s kojima igra pvp i tournamente ili da je u nekom guildu gdje se dosta igra pvp i WvW?Zanima me jer frend i ja bi najvjerojatnije mjenjali i server i guild ako bi naisli na tako nesto {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 0:29 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vratio sam se na gandaru.. al ako i sljedeci tjedan bude ocajan wvw... bjezim na desolation ili far shiverpeeks. jer mi je zadnjih mjesec dana wvwvw glavna stvar... thief mesmer  su strasno zabavni tam a mislim i necomancer uskoro

13 godina
Guild Wars 2

namjeravam si kupit, al vidjetu cu, zbog skole :P
nego me zanima, moram imat ekipu za igrat? kolko h je potrebno da se zavrsi main i dal se isplati dat novce za nju? igrao sam diablo i bilo je oke, sva tri djela. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
17 godina
bullyq14 kaže...

nego me zanima, moram imat ekipu za igrat? kolko h je potrebno da se zavrsi main i dal se isplati dat novce za nju? igrao sam diablo i bilo je oke, sva tri djela. 

tesko je rec koliko triba vremena sve zavisi kako i koliko igras

ja sam uz intezivno igranje digao lika za 6 dana na 80 po 10-12 sati dnevno

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel mi moze neko rec dali bi se GW2 mogao igrati bez poteskoca na mom laptopu (Toshiba Satellite L450D-140)? Zelim si kupit igricu al ne znam dal mi se isplati.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Treba malo ipak više podataka,probaj sa ovim http://www.systemrequirementslab.com/cyri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Ne treba ti ekipa, možeš sve solo. Lako ti se preporuče serveri s velikim domaćim guildovima ako si željan društva. U principu nikad niti ne levelaš sam. Stalno su drugi igrači oko tebe koji zajedno s tobom rješavaju iste "questove" i evente bez potrebe ulaženja u partyje.

Ako igraš po 2, 3 sata dnevno, rekao bih da će ti do lvl 80 trebati oko 3 tjedna. Meni osobno je sam leveling bio odličan, pogotovo kad mi se nije žurilo (fora je istražiti svaki kutak i popeti se na svaki vrh). 

Što se end-gamea tiče, može trajati vrlo kratko ili jako dugo - ovisno o tome kakve si ciljeve postaviš; zanimaju li te kozmetički setovi, legendary weapon, pvp itd. Nije baš kao u WoWu da ti je prirodno težiti ka najboljem pve i/ili pvp setu (što je zahtijevalo poprilično vremena). U WoWu su ti setovi činili velike razlike - u GW2 su po jačini podjednaki (razlike su kozmetičke). Netome je to prednost, nekome nedostatak. Na osnovi toga procijeni isplati li ti se kupiti igru. Mislim da je upravo to nekima razlog zašto igru smatraju dosadnjikavom; pročitaj prijašnje komentare. 

16 godina
Guild Wars 2

Meni je to u WoW-u nakraju bilo da sam radio daily dungeon i sto vec ne, daily questove i farmanje hrane za repair, potione i druge buffove, 1 tjedno najbolji raid (ili 2) za najbolji gear (jer nista drugo nije se isplatilo rait) i uvijek sam imo presing farmat nesto, ako nista reputaciju sa frakcijom, nikako ne stat, uvijek na designated raid day biti doma, nikako ici van, jer ne do Bog da dropa item koji ti treba, a ti nisi bio tamo rollat za njega itd.

Ovdje opusteno. Sav gear je isti (exotic naravno, nafarmas ga u 3-4 dana, moguc i manje) i onda farmas skin koji ti pase, radis dungeon koji ti pase, radis WvW, blagdanske evente, istrazujes itd. jer nemas presing raditi nista sto ti se neda.

Kad nadjes nesto sto jako zelis mozes farmat za to, ali opet ne za snagu vec za vlastiti gust.

Mozes se baviti PvE ili PvP ili WvW komponentom igre kada ti se da i koliko ti se da.

Eto, dodali su sad i hrpu jumping puzzleova, novih evenata, cijeli halloween (koji zavrsava nocas/sutra), i sada u 11. mjesecu ide novi event koji ce trajat danima i kulminirat 15.11 (koliko sam shvatio) - zato monthly opet ima one upitnike itd. Stalno ce nesto dodavat i uvijek ce biti necega za radit ako ti je to gust. Ako nije uvijek mozes prestat igrat na mjesec, dva jer a) nece ti pare koje si dao za pretplatu odlazit u vjetar dok ne igras, b) neces nista puno propustit osim nekog skina, ali njega ces moc nabavit slijedece godine u istom eventu (ako se budu drzali istih pravila ko u GW1) ili kupit naknadno 8ali za puno previse novaca) na TP-u i c) sve sto ce drugi nafarmat dok tebe nije bilo ce biti skinovi, a ne win itemi i uvijek ce biti novih skinova.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
CelticFrost kaže...
 Mislim da je upravo to nekima razlog zašto igru smatraju dosadnjikavom; pročitaj prijašnje komentare. 

Najveći razlozi zašto je igra ljudima dosadnjikava:

- minimalno znanje potrebno za složit "build"

- jednom složeni "build" se rijetko mijenja i stalno igraš s istim skillovima

- minimalan skill potreban za igranje određenih profesija

- druge profesije su toliko zbrejkane da moraš bit mazohist da bi ih igrao

- predvidljivost osobne priče

- kompleksnost igre je na krajnje niskom nivou

- jedno te isto na svakoj mapi

- jedini endgame je Trade Wars

Postoje i razlozi zbog kojih je igra i odbojna, ali o tome nekom drugom prilikom. Sve u svemu, igra nije loša, ali upravo u tome je problem. Nije loša, ali nije ni odlična poput originala. Čisti prosjek s nekoliko dosta velikih minusa.

16 godina
gwammz0r kaže...
minimalno znanje potrebno za složit "build"

ne znam za tebe... ali ja na mesmeru i thiefu.. koji su kao najlaksi za igrati, non stop mijenjam major traitove i oruzja,

kao primjer u WvW kod mesmera GS mi je glavni dmg dealer , ali non stop u drugom slotu mijenjam staff-focus/scepter cak povremeno uzmem i pistol/sword sve ovisi da li branim/napadam utvrdu/kamp , flankom zerg, radim sacekuse za 1v1 1v2 na ljude koji se pokusavaju sa protivnickim zergom spojiti.

sa thiefom lutam po dungeonima, tamo cesto izmedju bossova mijenjam traitove kao i oruzja. opet sve ovisi o situaciji.

mislim da ovo tvoje "minimalno znanje" prilikom slaganja builda je glavni odgovor na plakanje tokom prethodnih par stranica kako je elementalist slab

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 10:27 (blankyboy).
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/november-2012/

Bas me zanima ovo, moglo bi biti super ako im serveri nece opet prdnuti

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
CelticFrost kaže...
 Mislim da je upravo to nekima razlog zašto igru smatraju dosadnjikavom; pročitaj prijašnje komentare. 

Najveći razlozi zašto je igra ljudima dosadnjikava:

- minimalno znanje potrebno za složit "build"

- minimalan skill potreban za igranje određenih profesija

- druge profesije su toliko zbrejkane da moraš bit mazohist da bi ih igrao

- predvidljivost osobne priče

- kompleksnost igre je na krajnje niskom nivou

- jedno te isto na svakoj mapi

- jedini endgame je Trade Wars

Postoje i razlozi zbog kojih je igra i odbojna, ali o tome nekom drugom prilikom. Sve u svemu, igra nije loša, ali upravo u tome je problem. Nije loša, ali nije ni odlična poput originala. Čisti prosjek s nekoliko dosta velikih minusa.

Ovo što za buildove pričaš je čista istina i čista glupost što to uopće spominješ.

Ako znaš igrat klasu, u WoWu složiš build za 10ak sekundi jer tu i nema pretjerano filozofiranja. 99% ljudi ionako fura jedne te iste buildove i iste rotacije. Točno je da ti u GW2 ne treba mozga za build jer više manje ne možeš pogriješiti - kako god ga i složiš, valjat će. Nema ovdje nadrkanih vođa koje ti mjeru dps na svakom k*rcu. Tako je i s odabirom opreme i runa. 

Apsolutno ništa nemam protiv WoWa i tamošnjih buildova, ali ne vidim po čemu je WoW po tom pitanju napredniji (ili zahtjevniji).

Ako ti je neka profesija teža od druge, odaberi si po volji - jednostavnost ili izazov. Ne vidim nikakav problem. Ruku na srce, ni jednom warrioru u WoWu nije trebalo puno mozga ako ima riješene macroe, dok je meni rotacija bila sastavljena od 15ak spellova.

Gotovo sve igre i svi filmovi su danas predvidljivi. Možda su to mogli i bolje riješiti, ali bar ga imaju i na kraju krajeva ne moraš ga ni raditi ako ti se ne sviđa.

Kažeš da igra nije loša, ja kažem da je dobra, neki da je odlična, neki da je grozna. Nije stvar u igri nego u igračima. Nije sve za svakoga očito. Brate, promašio si kupnjom igre. I meni nekad fali kompleksnosti i malo više motiva, ali isto tako nije mi do ponavljanja milijun dungeona i raidova kao što je bilo potrebno u WoWu. 

17 godina
gwammz0r kaže...

ej sine aj oladi malo. 

niko te ne sili da igras igru. jel ti igra nevalja? po ovom svemu sta pises ne valja. lipo deinstaliraj i dovidenja.

ovako samo zagusujes ovu temu svojim da ne kazem kakvim komentarima

12 godina
protjeran
blankyboy kaže...

mislim da ovo tvoje "minimalno znanje" prilikom slaganja builda je glavni odgovor na plakanje tokom prethodnih par stranica kako je elementalist slab

Jer je apsolutno nemoguće da je profesija loše koncipirana i još lošije implementirana. Tim više što sam ja valjda jedini čovjek na svijetu koji je p!zdio na nesrazmjer balansa među profesijama. Da, mora da je to. Genijalno si to zaključio i stavio me gdje mi je mjesto. Nema mi druge nego povući se pred tako superiornim intelektom.

CelticFrost kaže...

Ovo što za buildove pričaš je čista istina i čista glupost što to uopće spominješ.

Ako znaš igrat klasu, u WoWu složiš build za 10ak sekundi jer tu i nema pretjerano filozofiranja. 99% ljudi ionako fura jedne te iste buildove i iste rotacije. Točno je da ti u GW2 ne treba mozga za build jer više manje ne možeš pogriješiti - kako god ga i složiš, valjat će. Nema ovdje nadrkanih vođa koje ti mjeru dps na svakom k*rcu. Tako je i s odabirom opreme i runa.

Apsolutno ništa nemam protiv WoWa i tamošnjih buildova, ali ne vidim po čemu je WoW po tom pitanju napredniji (ili zahtjevniji).

Oprosti, ali... O čemu ti pričaš? Osim što mi nije jasno izjednačavanje istine s glupošću, zbunjuje me i spominjanje WoW-a. Tema je Guild Wars 2, a trenutno se priča o dobrim i lošim stranama/dojmovima.

CelticFrost kaže...

Ako ti je neka profesija teža od druge, odaberi si po volji - jednostavnost ili izazov. Ne vidim nikakav problem. Ruku na srce, ni jednom warrioru u WoWu nije trebalo puno mozga ako ima riješene macroe, dok je meni rotacija bila sastavljena od 15ak spellova.

To kaj ti ne vidiš problem, ne znači da problem ne postoji - zar ne? Vidi, ako je igra jednostavna, ograničava te u pogledu buildova i načina igre, te je niže kompleksnosti od originala - očigledno je da problema ima. Meni je skroz jasno kako je tebi, kao bivšem WoW igraču, GW2 nešto super, nešto gdje trebaš skilla i nešto prilično kompleksno. No, vrijeme je da prihvatiš kako meni, kao GW igraču, GW2 predstavlja apsolutno zaglupljivanje i ograničavanje.

Kaj se profesija tiče, kada ima jednu koja je papirnata i s kojom se moraš mučit k'o Isus da bi ubio nekoliko mobova (ele) i jednu s kojom na auto-attacku prolaziš sve kao vrući nož kroz maslac (guardian) očigledno je da su developeri nekaj gadno sfušali.

I da, kada kažem da je igra loša - stvar je u igri. Ponavljam, tebi kao WoW igraču će bit super, ali meni koji sam u GW naučen na razmišljanje, taktiziranje i kreativnost u buildovima - nije. Samo zato jer mi ne nudi niti jednu od navedenih stvari.

Obi Wan kaže...

ej sine aj oladi malo.

niko te ne sili da igras igru. jel ti igra nevalja? po ovom svemu sta pises ne valja. lipo deinstaliraj i dovidenja.

ovako samo zagusujes ovu temu svojim da ne kazem kakvim komentarima

Sine, nitko te ne tjera da čitaš moje komentare. Ako ti se ne sviđaju, ti lijepo napravi što svi zadrti rade - ignoriraj ekipu koja se ne slaže s tobom i nastavi živjeti u svom ružičastom svijetu. S konjićima i mašnama na lukovima. I dugama.

17 godina
Guild Wars 2

dobra ideja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

"Dobro" je najniža klasifikacija za moje ideje, tyvm. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

odgovorio bih al ne vidim te sva sreca.

on topic: izgleda da ce ova nova mapa biti ogromna... interesantno

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ljudi, imam jedan novi key za guild wars 2 pa ma interesira kolika je vasa procjena da to vrijedi? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Kaj se profesija tiče, kada ima jednu koja je papirnata i s kojom se moraš mučit k'o Isus da bi ubio nekoliko mobova (ele) i jednu s kojom na auto-attacku prolaziš sve kao vrući nož kroz maslac (guardian) očigledno je da su developeri nekaj gadno sfušali.

Lol nope.

Igram ele-a i kad sam tek poceo igrati sa staffom bez ikakvog nekog znanja nije mi bio problem ubiti mobove, vrtio sam attunement-e u borbi prilagodjavao se situaciji na terenu, znaci igrao sam klasu kako se treba igrati.

Poslije sam ga napravio kao cistog Glass cannon naravno radio sam jaki dmg i naravno ginuo dosta lako u WvW sto je donekle i frustriralo jer sam uvijek volio biti na prvoj crti kad je neka bitka to je moja krivica hebiga, ali hej takvog sam ga napravio pa ne placem.

Sljedeci build koji sam si zamislio i sto sam malo pronjuskao po netu je d/d. Na pocetku sam imao s/d dok nisma skupio za drugi dagger. Znaci drugaciji traitovi, drugaciji armor statsi, nabavio sam si Superior rune of earth i moram reci da sam se preporodio sa takvim buildom. Bez problema mogu dobiti bilo koju kasu i kad ih je vise znam prezivjeti-pobjeci itd. Jedini problem u WvW bar za mene kad je guzva su Mesmer i Thief najveci trolovi u igri{#}.

Ele je dosta zanimljiv napocetku i tezak i sa tim mjenjanjem attunement-a dosta izazovna klasa zato sam ga i izabrao.

Tebi ocito ne pase Ele nacin igranja pa izaberi drugu klasu ali opet ces morati u tu klasu nauciti, ali ti kao stari Gw igrac bi to trebao znati ne ?

17 godina
Obi Wan kaže...

odgovorio bih al ne vidim te sva sreca.

Pridružujem se {#}

Haha, tako treba učitelju, lightsaberom ga po tintari {#}

16 godina
Guild Wars 2

bas citam i bas me privuklo to sto nije kao wow.Wow je bas ovisnost,netko je spomenuo,da moras ovo,moras ono.Volio bi zaigrat bas neku igricu koja opusta,zabavi i najvise od svega da me ne zivcira i da me navecer kad trebam ici spavat drzi budnim jer stalno razmisljam sta trebam napraviti.Samo eto ne zelim kupiti prije nego sto probam.Tako da cekam neki free trial ili da netko kog znam kupi,pa da mogu vidjet.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

uf je njubav ovaj gwammzor, elementalist je bia super slab dok ljudi nisu otkrili tanky buildove, a takav ele je godlike

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Zamolio bih za link gdje je build za tank elementalista.

Hvala.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mihi999 kaže...

Zamolio bih za link gdje je build za tank elementalista.

Hvala.

tehnicki gledao ne postoji takav build za tanka jer tanka nema. to ti samo moze pomoc da dulje prezivis nego inace a ne da stojis ka drvena marija na mistu i primas hitove...

nakrcaj se gearom sa toughness i vitality i ukrcaj 30 bodova u tree koji ti to daje.

14 godina
neaktivan
josipva kaže...

uf je njubav ovaj gwammzor, elementalist je bia super slab dok ljudi nisu otkrili tanky buildove, a takav ele je godlike

e nije, tank buildovi se oslanjaju na brze healove, puno thoughnessa i ima malo hpa... ali zbog toga ako primi veliki spike dmg pada u 2 sekunde. Burst backstab thief može 2-3 shotat takve buildove

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 20:34 (alscaul).
17 godina

http://www.gw2db.com/skills/calc/elementalist#0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|10|2255|0|0|30|2261|1680|2259|30|2250|1627|1629|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|0|

evo jedna od varijacija, dagger/dagger, soldier amulet i monk rune

naravno, build zahtjeva dosta attunement swappanja i skillano igranje

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 20:41 (josipva).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice