Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2
CelticFrost kaže...

Imam lvl 64 Thiefa i uživam u lvlingu kao čisti glass cannon. Vrlo mobilan i visok dps. U principu igram 80% vremena d/d (najzabavnije mi i odličan AoE pošto imam i jak condition dmg), a drugi najčešći pik mi je p/p. Budući da to u dungeonu vjerojatno neće prolaziti, zanima me može li netko od vas podijeliti kakva iskustva i savjete po pitanju builda. 

evo moje misljenje

d/d nikad ne smijes koristit kao aoe. za aoe je shortbow. ako mislis death blossom za aeo onda je to fail. taj skill samo koristis na bossu i to ako nemas endurance za evade ili ako ima addova oko bossa.

condition dmg za thiefa po meni nije dobar je ne mozes odrzati na bossu svoje conditions osim poisona (koji je ujedno i jedini condition koji mozes imat) pa sam ja zato isa critical dmg. npr moj heartseeker critta 8k sa mojim setupom.

p/p je sra*e jer jedini dobar napad je autoattack i unload i to je sve. to ti je setup u dungeon kad nemas izbora otic u melee i cipat.

sto se tice lvling ja sam koristio d/p.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Isprobao sam d/d i shortbow i što se tiče AoE za lvling, puno je brži - bar sam takvo iskustvo stekao. Uz pokoji autoattack, 2x Blossom, steal (+3 initiative) i radim dalje što hoću. Odlično funkcionira uz Singed of Malice. Kad zaglibim u 7 8 i sl. mobova, nakon tog "comba" aktiviram Dagger Storm, ishilam se, napuni mi se inicijativa i lako dovršim ako nešto ostane živo. Ne znam jesi li ciljao na lvling ili dungeone. Ako smtraš da u dungeonu s d/d ne mogu preživjeti, to je druga stvar.

Dakle, ti bi za dungeone koristio shortbow za AoE i XY za single target?

16 godina
Obi Wan kaže...
AmonZero kaže...
Ajze kaže...

Amon koliko ti je točno vremena trebalo da dobiješ to oružje? i jeli to najače oružje?

Ako misliš na longbow to sam u Ac EXP dobio.

@Obi

Nije nemoguć. Treba samo znat što treba radit u svakom od 3 stadija. On je čak jedan od najzanimljivijih bosseva za radit i treba tako ostat tako da svaka njubara nebi mogla nosit arah armor i wep {#}

znam ja sve o taktici na njemu samo je problem u drugoj fazi kad stavlja aoe. dva seta aoe-a, prvi odma, a drugi nakon po sekunde-sekundu s tim da u drugi aoe mozes dodge-at a da ni ne znas. taj delay je problem. meni problem nije jer imam shortbow, aka 2 free dodge, ali drugima je.

mi smo isli path 2, vidim u chatu path 1 i 4 mozda je tamo nesto drugacije.

inace arah armor i weapons mi se izgledom ne sviđaju, tu sam samo radi achi.

Evo SS od današnjeg runa.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
CelticFrost kaže...

Isprobao sam d/d i shortbow i što se tiče AoE za lvling, puno je brži - bar sam takvo iskustvo stekao. Uz pokoji autoattack, 2x Blossom, steal (+3 initiative) i radim dalje što hoću. Odlično funkcionira uz Singed of Malice. Kad zaglibim u 7 8 i sl. mobova, nakon tog "comba" aktiviram Dagger Storm, ishilam se, napuni mi se inicijativa i lako dovršim ako nešto ostane živo. Ne znam jesi li ciljao na lvling ili dungeone. Ako smtraš da u dungeonu s d/d ne mogu preživjeti, to je druga stvar.

Dakle, ti bi za dungeone koristio shortbow za AoE i XY za single target?

shortbow je uvik aoa a single target je ili d/d ili p/p i to ako nemos uc u melee range

AmonZero kaže...
Obi Wan kaže...
AmonZero kaže...
Ajze kaže...

Amon koliko ti je točno vremena trebalo da dobiješ to oružje? i jeli to najače oružje?

Ako misliš na longbow to sam u Ac EXP dobio.

@Obi

Nije nemoguć. Treba samo znat što treba radit u svakom od 3 stadija. On je čak jedan od najzanimljivijih bosseva za radit i treba tako ostat tako da svaka njubara nebi mogla nosit arah armor i wep {#}

znam ja sve o taktici na njemu samo je problem u drugoj fazi kad stavlja aoe. dva seta aoe-a, prvi odma, a drugi nakon po sekunde-sekundu s tim da u drugi aoe mozes dodge-at a da ni ne znas. taj delay je problem. meni problem nije jer imam shortbow, aka 2 free dodge, ali drugima je.

mi smo isli path 2, vidim u chatu path 1 i 4 mozda je tamo nesto drugacije.

inace arah armor i weapons mi se izgledom ne sviđaju, tu sam samo radi achi.

Evo SS od današnjeg runa.

to definitivno nije path 2, vjerojatno ili 4 ili 1

16 godina

Path 3

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Nakon dizanja thiefa na 80 i farmanja CoF armora(pain in the ass), napravia sam Warriora u nedjelju i pocea lagano exploration.

Znaci cilj mi je 100% map completion a ne dostizanje lv80.

Trenutno sam lv32 i na 16% map completion, 100% exploran je Queensdale,Divinity Reach,Kessex Hills,Black Citadel i Plains of Ashford, na 40% je Gendarran Fields,a trenutno sam u Diessa Plateau na 32%.

Nakon Diesse na repertoatru su Hoelbrak,Wayfarers Foothills,Snowden Drifts,Rata Sum,Metrica Province,Grove,Caledon Forest,Brisban Wildlands,dovrsetak Gendarran Fields pa Fields of Ruin.

To planiram completeat do utorka,pa cu vidit di dalje.

Sam sebi zadas cilj i uzivas.

Evo dosao utorak, cilj je ispunjen i nadmasen ^^

Warrior je lv60 s 60% map completion, sve gore navedene zone su na 100% + Lornar's Pass, Harathi Hinterlands i Dredgehaunt Cliffs(<3 tu zonu).

Sad je red na Blazeridge Steppes (trenutno na nekih 60ak %),pa Bloodtide Coast -> Timberline Falls etc, etc.

Do ponedjeljka ce valjda bit nekih 90%

Iskreno, ovo istrazivanje s Warriorom mi je bilo najzabavnije vrijeme provedeno uz ijedan MMO u zadnjih 11 godina.

Tyria je stvarno prepuna zanimljivosti, svaki kutak svake mape je ispunjen i nijednom momentu mi nije bilo dosadno.

Dosta stvari sam primjetia na koje prije nisam obraca pozornost, jer je ipak postoja nekakav pritisak da dignem thiefa na lv80. (11 godina rushanja na max level je tesko izbit iz glave :P)

Full exploration bez rushanja svakako preporucam svakom ko zeli u potpunosti uzivati u igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 10:07 (Ashelor).
17 godina
AmonZero kaže...

Path 3

da zaboravija san na taj path

jucer smo radili path 1. imam osjecaj da su bossevi prije lupicuse nesto tezi nego path 2. 

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Koje traitse nek uzmem za rangera? dosad sam uzimal power i precision

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
glikoprotein kaže...

Koje traitse nek uzmem za rangera? dosad sam uzimal power i precision

ukoliko si lv 80 onda i nastavi tako, jer promjena traitsa na exotic gearu je izuzetno skup sport. Ja slazem +con bleed warriora i nema mi sada nazad a definitivno nisam zadovoljan s tim. Na zalost previse je vremena ulozeno da bi sada opet krenuo ispocetka slagati +pre crit gear uz gs.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hitno padobransko pitanje;

da li se može promijeniti e-mail adresa unutar accounta?

Dakle, jednu mail adresu zamijeniti za drugu na koju je vezan račun.

Puno hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

@smigl mozda je pre(skupo) krenut ispocetka, ali ako nevalja onda ulazes samo dodatne pare u nesto sto se moze usporedit sa mlacenjem mrtvog magarca - to obicno ne zavrsi najbolje i smao ce te kostat skuplje jednom kad se odlucis krenut iznova.

vidio sam doduse build lika koji radi sa +cond dmg i kao je zadovoljan, makar moram priznat ja osobno nisam nikad toliko bleeda naslago da bi mi se to cinilo ko valjan build. ipak, sa dobrim runama/sigilom i traitovima koji dodaju bleed stackove ili pojacavaju njihov dmg vjerujem da se nesto da izvuc. meni je warrior nekako za burst dmg, a ne za cond - ako hoces cond heroja onda radis necra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

@smigl mozda je pre(skupo) krenut ispocetka, ali ako nevalja onda ulazes samo dodatne pare u nesto sto se moze usporedit sa mlacenjem mrtvog magarca - to obicno ne zavrsi najbolje i smao ce te kostat skuplje jednom kad se odlucis krenut iznova.

vidio sam doduse build lika koji radi sa +cond dmg i kao je zadovoljan, makar moram priznat ja osobno nisam nikad toliko bleeda naslago da bi mi se to cinilo ko valjan build. ipak, sa dobrim runama/sigilom i traitovima koji dodaju bleed stackove ili pojacavaju njihov dmg vjerujem da se nesto da izvuc. meni je warrior nekako za burst dmg, a ne za cond - ako hoces cond heroja onda radis necra

nije on los, dapace radi tonu dmg.a u x vremenu. najboji je kada naslazem 5-6 mobova, na brzinu ih nadotam i gledam kako gore. ali takvih situacija nema puno. eventualno dungeoni ali za ostalo je jednostavno prespor. veliki dio vremena provodim 1on1 ili 1on2 cak i u pvp.u stoga mi nije bas koristan. na zalost fali mi jos samo 1 exotic da upotpunim cijeli gear i nema sanse da bi sada isao slagati ispocetka crit/burst gear. zeznuo sam se u pocetku i vjerovao da ce se poboljsati s bojim gearom i drukcijim buildom ali za sada je jednostavno prespor i zapeo sam tu gdje jesam :(

inace ovo mi je drugi build. prvi je bio +toug power s glupom idejom da mogu sloziti nesto sto ce moci tenkati, tu sam se brzo opekao i izgubio 20ak golda pa sam isao sve mjenjati na +con build. jednostavno ne mogu prihvatiti da je gs crit build tako op i da sve ostalo toliko zaostaje za njime a def mi se ne igra gs crit sto nosi 90% warriora. ne znam pomalo sam umoran od igre i sve redje ju palim :(

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
Guild Wars 2

pa igraj sjekire ili maceve, to je isto ok. maceovi su vise cc, po meni cak i losi... block nije toliko koristan ostalo me nije uopce impresioniralo naspram onoga sto nude druga oruzja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...
Rhodin kaže...

nije on los, dapace radi tonu dmg.a u x vremenu. najboji je kada naslazem 5-6 mobova, na brzinu ih nadotam i gledam kako gore. ali takvih situacija nema puno. eventualno dungeoni ali za ostalo je jednostavno prespor. veliki dio vremena provodim 1on1 ili 1on2 cak i u pvp.u stoga mi nije bas koristan. na zalost fali mi jos samo 1 exotic da upotpunim cijeli gear i nema sanse da bi sada isao slagati ispocetka crit/burst gear. zeznuo sam se u pocetku i vjerovao da ce se poboljsati s bojim gearom i drukcijim buildom ali za sada je jednostavno prespor i zapeo sam tu gdje jesam :(

inace ovo mi je drugi build. prvi je bio +toug power s glupom idejom da mogu sloziti nesto sto ce moci tenkati, tu sam se brzo opekao i izgubio 20ak golda pa sam isao sve mjenjati na +con build. jednostavno ne mogu prihvatiti da je gs crit build tako op i da sve ostalo toliko zaostaje za njime a def mi se ne igra gs crit sto nosi 90% warriora. ne znam pomalo sam umoran od igre i sve redje ju palim :(

moje misljenje je da condition dmg nema nikakvog smisla na melee liku jer nemos drzat 100% svoje conditione zbog raznog kretanja itc. vise se isplati crit dmg. ja imam 500 condition dmg i 74 crit dmg i to radi super. je da sam glass cannon al ne ginem puno.

15 godina
Guild Wars 2

"riješio" bi se GW2 ,može u pitanja u PP.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Hitno padobransko pitanje;

da li se može promijeniti e-mail adresa unutar accounta?

Dakle, jednu mail adresu zamijeniti za drugu na koju je vezan račun.

Puno hvala.

Moras kontaktirat njihov support, oni ce te trazit odredene podatke da znaju da je to tvoj acc, i onda je moguce

Unutar account managmenta se to ne moze, onemogucili su tu opciju zbog onih hakiranih accounta u vrijeme izlaska igre.

16 godina
Guild Wars 2

trenutno stanje stvari...

navukao sam se na wv3 ... ali nakon ovotjednog patcha stvari su se pogorsale

http://www.pohrani.com/f/43/vS/4TKKlnDd/gw026.jpg

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 10:54 (blankyboy).

0 0 hvala 0
15 godina
blankyboy kaže...

trenutno stanje stvari...

navukao sam se na wv3 ... ali nakon ovotjednog patcha stvari su se pogorsale

http://www.pohrani.com/f/43/vS/4TKKlnDd/gw026.jpg

ja sam mislio da je samo do mene :) znaci ok je sto ne vidim 50% populacije u wvwvw :)

16 godina

ma vraga.... inace je bilo puno "nevidljivih" zergova . ali ovo zadnjih par dana nakon patcha su gadno sjeb"#i . jos se cudim kako odmah upadam u eternal bg.

opcenito imam dojam da je populacija pala. ima kakav site sa statistikom koliko igraca igra po serveru i tak to?

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ja sam odustao od WvW-a jer mi se ne gleda slideshow u masivnim fajtovima.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Nie to stvar WvW... jucer sam radio balthazara, vidio sam 20ak ljudi oko sebe kako pucaju po zraku i to mi je nekako insinuiralo da se tamo nalazi neki enemy pa sam i ja pucao AoE u istom smjeru. Nesto su zeznuli, nadam se da su svjesni i da ce raditi rollback.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Sinoc sam dovrsia Blazeridge i napravia jedan Shatterer event, nisam primjetia nikakve probleme s nevidljivim mobovima ili ljudima(na shattereru je bilo 50-ak ljudi min)

Kasnije sam se preselia u Bloodtide Coast i isto sve bilo u najboljem redu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja sad da ču igrat, pošto nisam već dugo i ono mi igra ne radi. Prvo kad se prijavim mi nije pokazalo lika. Ono, piše ime i to sve, al slike lika nema. I kad uđem u igru, sve je ok, ima ona mini mapa dolje, one ikonice gore i to, al mi se ne prikazuje svijet već je ekran onako kafene boje O.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

0 0 hvala 0
15 godina
ERM kaže...

nikada nisam imao potrebu za autentikatorima niti sam ih ikada koristio. Za d3 mi je i imalo smisla jer je ipak u igri bio vezan paypal racun ali za gw2 ne vidim nikakvu korist. Nikada mi ni jedna igra/racun nisi bili hackani i nadam se da ce tako i ostati :)

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ERM kaže...

nikada nisam imao potrebu za autentikatorima niti sam ih ikada koristio. Za d3 mi je i imalo smisla jer je ipak u igri bio vezan paypal racun ali za gw2 ne vidim nikakvu korist. Nikada mi ni jedna igra/racun nisi bili hackani i nadam se da ce tako i ostati :)

Sve do jednog puta :)

Authentikator je samo jos jedan layer security-a na koji potrosis 5 sec prije log in-a , a ustedi ti mnogo sati glavobolje u slucaju hacka.

15 godina
Ashelor kaže...
smiglcro kaže...
ERM kaže...

Sve do jednog puta :)

Authentikator je samo jos jedan layer security-a na koji potrosis 5 sec prije log in-a , a ustedi ti mnogo sati glavobolje u slucaju hacka.

ukoliko je mobitel kraj tebe i puna mu je baterija :) Isto tako dokazano je s wow auth da nekada ni on ne pomaze. Ipak za sve one koji se boje za svoj acc definitivno dobra vijesta :)

16 godina

evo vidim hrpa ljudi prodaje accove i keyeve, jel ima mozda netko tko prestaje da prodaje gold??

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina
Viziman kaže...

evo vidim hrpa ljudi prodaje accove i keyeve, jel ima mozda netko tko prestaje da prodaje gold??

prodavanje golda je strogo zabranjeno. sluzbeno u nasoj guildi se dobije kick i prijava anetu ukoliko imamo ikakav dokaz da si prodavao/kupovao gold. nesluzbeno sto se dogadja nemam pojma. osobno nisam sudjelovao u tome i koliko sam vidio po hrpi mailova kojim me spamaju ingame, cijena je paprena.

16 godina
Guild Wars 2

Cijena je bolja u odnosu na anetov omjer. Za 8000 gemova dobijem 30 golda. Ujedno je 8000 gemova i 100€ odnosno 100$ -> koliko sam vidio goldselleri imaju omjer 100$/105G tako da je njihov omjer puuuno bolji, ide cak do 115G odnosno 5-15% extra gold kako oni to vole reklamirat. Ako Anet dozvoli da gemovi ovoliko skoce da se parira gold sellerima 8iako prije ili kasnije hoce) mislim da 90% stvari u gem storeu nece biti isplativo kupovat.

Ovo govorim striktno sto vidim po porukama, osobnog iskustva u kupnji golda nemam niti cu imat.

Anetu bi sa druge strane bilo 100 puta korisnije da banaju sve bot accounte, a ne da svaki put kad dojem farmat nesto sto se jos uvijek koliko toliko isplati farmat i stavljat na TP tamo bude 3-5 botova.

Takodjer bi bilo zgodno da se pozabave mesetarima na TP-u koji sustavno unistavaju cijene pojedinih proizvoda jer ima tako odgovara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice