Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.287.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
smiglcro kaže...
shimeface kaže...

o cem pricas ti? mislim, ne kuzim... naravno da postoji... o cem mi pricamo?? sta crysis 2 nema veze s originalnom dijelom? starcraft 2 nema veze s originalnim dijelom? ima li skyrim veze s morrowindom ili oblivionom? u sirem smislu nema... 

pod zasebnu igru mislim da ju mozes poceti igrati a da to sto nisi igrao original nece bas previse(ili uopce) utjecati... 

dragon age 2 mozes slobodno odigrati bez da znas o cemu se upce radi u originalnom dijelu

assasins creed, crysis ili sta ti ja znam sta isto mozes, ali propustas dio price

a pogotovo ako se radi o MMO-u jer je cudno da izlazi bas drugi nastavak GWa a da to nije DLC, patch ili ekspanzija... !

sta ti tepes stari moj, na kakvim si ti frulama. zelis reci da nema smisla igrati sc2 jer nisi igrao sc1? da neces igrati farcry 3 jer nisi igrao 2 i 1? sta baljezgas ti? svaka igra je svoja prica za sebe, ostale igre su price koje su potpuno nevazne za nastavke u smislu da ces uvijek znati sto se dogadja i zasto bez obzira na prijasnje price. gw2 nastavlja pricu nekoliko stotina godina nakon gw1. apsolutno nebitno za tebe i tvoje iskustvo u gw2 kao i bilo kojoj drugoj igri. ne postoji nastavak igre u kojem ne mozes uzivati jer nisi pratio pricu u prijasnjim dijelovima niti ce te ni jedan dev tako ograniciti. jer su uvijek price posebne tocno za taj nastavak. recimo naveo si assassins creed. totalno nebitno jel znas price iz prvog dijela. radi se o drugom assassinu i drugom dobu u povijesti i kompletno te nista ne ogranicava niti ti fali sto ako nisi igrao prvi dio jer su i drugi i treci dio prica za sebe.

cak i dlc.ovi koji izlaze danas su price za sebe i gotovo nebitne za original ( wow recimo lich king, iako nisi igrao vannilu i drugi veliki dlc tocno ces znati tko je arthas i sto se dogodilo, gta balade gay tonija, oni bajkeri, etc etc)

aha a ti oces reci da mozes shvatit sve iz SC2 ako nisi igrao SC1...? LoL...  vjerojatno si jedan od onih sta samo preskacu sve animacije, filmice, bla bla i krecu na gameplay i naravno da se moze odigrati tako igra... osim toga, ja sam podijelio igre u nastavcima na one koje moras(bi trebao) odigrati po redu (ako hoces znati pricu) i one koje jesu nastavci ali nemaju prakticki nikakve veze jedna s drugom...

onaj koji jesam
13 godina
Guild Wars 2
Meni na Queenslandu fali jos 3-4 stvari koje ja izgleda ne vidim na mapi da bude 100%

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Nemorate cijele sastavke pisat da bi odgovorili nekome.

Neznam dal se ikome i da pročitati kada napišete 300 riječi jednom postu?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 21:16 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2
i ja imam nekad potrebu tako velik post napraviti, ali se onda skoncentriram i pojednostavim ga, jer znam ako napravim dug post nitko nece citati, kao ni sto ja ne citam takve postove

0 0 hvala 0
17 godina
RedHill kaže...
Meni na Queenslandu fali jos 3-4 stvari koje ja izgleda ne vidim na mapi da bude 100%

Možda pomogne: Queensdale mapa

13 godina
Guild Wars 2
Evo par noob pitanja: Jesu petovi vazni ili korisni u GW 2? Kako ih uhvatiti? I hvala za mapu, sutra cemo provjeriti

0 0 hvala 0
17 godina

ako gledas sa aspeka rangera da. 

kako ih uhvatiti? svaki tamable pet ima ispred imena rijec juvenile.

sta se tice mog osobnog dojma za petove... mislim da su glupi ko k.... nesto su oni popravljali ai ali evo vidim po necru da i nisu nesto najpametniji.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
shimeface kaže...

evo trazim si neki ''besplatni'' MMO pa naletio na guild wars i imam nekoliko pitanja...

znaci, dali se isplati igrati GW ili GW2 posto igre nemaju veze jedna s drugom(bar kolko sam skuzio), odnosno imaju veze s pricom ali nisu povezane, u smislu da je GW2 nekakva ekspanzija originalnom dijelu?

ima li nesto sto cu propustiti ako krenem GW2 a nisam igrao GW1 niti znam o cemu se radi? naime, htio bi zaigrati nesto aktualno, al opet nebi htio da bude kao da sam uletio u pola price, poceo lvlirati i ne znam sta a pojma neam sta se desava, sve u svemu, dali je moguce krenuti GW2 ispocetka, lijepo, bez da imas veze s GW1...?

hvala

GW2 je u biti nastavak na priču kojom smo se ovlaš bavili u jedinici. Obzirom na kroničan nedostatak lorea i referenci na original, dvojku možeš igrat bez imalo problema i prethodnog poznavanja jedinice. Ništa ti neće falit. Meni, kao lore freaku i dugogodišnjem igraču GW1 izostanak lorea vrlo nedostaje. Mislim, ima lorea i referenci na prošle događaje, ali jako, jako malo.

Bez beda možeš upiknut dvojku i doć se igrat s nama na Gandaru.

Bugzapper kaže...

Jeste se dosad mozda susreli u igri s botovima?

Bas mi se jucer desila situacija di su se dva lika slepala za mnom.

Prije dva tjedna sam naletio na dva bot Rangera koji su farmali event kod Hyleka. Stajali su na nekakoj stijeni i samo rokali aoe po uskom prolazu kroz kojega undeadovi prolaze tijekom eventa. Imena Rangera su bila tipa "Rskjgpax" i bili su bez guilda. Nemreš ne skužit da su botovi. Promptno sam ih prijavio i zamolio ostatak ekipe da ih također prijavi.

acca kaže...

ovakav osvrt samo žene mogu napisati {#}

A kad ja napišem iste stvari, onda sam troll i pišem gluposti, da naučim igrat, a virtić mi lijepi TD. Šta ti sise u životu znače... {#}

Rhodin kaže...

Pozz Bela, sa dosta toga sto si napisala se ne slazem, iz preocitih razloga. Ipak imas pravo na svoje misljenje i priznajem da si 100% u pravu u jednom - ova igra nije bila gotova, imala je dosta bugova, od kojih su vecina ispravljeni. Ipak, zadnja bitka protiv Zaithana trazi dosta rada (nema muzike, jednom kad se pocisti paluba broda, preostaje samo 10ak minuta pucanja u bespomocnog zmaja - oba puta bilo mi je WTF?!). Takodjer sadrzaj koji fali je namjerno izostavljen. Ni u GW1 nije odmah bilo ni sorrow's furnacea ni UW-a ni FoW-a ni dosta stvari.

Ispravak netočnog navoda - Underworld i Fissure of Woe su u jedinici od prvog dana i predstavljaju endgame sadržaj Prophecies, kasnije i Factions. Sorrow's Furnace je, kao besplatno proširenje, u Prophecies dodan nekih šest mjeseci nakon izlaska igre. Da me ubiješ, ne sjećam se da je bilo toliko gadnih bugova zbog kojih se nije moglo završavati glavni storyline ili najobičnije questove. Jedinica je izašla daleko bolje polirana nego dvojka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 8:34 (gwammz0r).
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozz evo danas idem kupit GW2 i imam par pitanja:

Evo nov sam igrač u GW ssvemiru pa mi recite koji server i guild preporučate.

Koju klas, rasu i sta dolazi sa tim najbolje da uzemem kao newbie a da je zanimljiva za igrat.

Bio sam prije igrao wow , pa me zanima dali je ovo isto podijeljeno na "PvP" i "PvE" segment ili je igra bazirana na čistom pvpu, bez raidova dungeona itd...

Za kraj pozz i mozda se vidimo u Guild warsu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 9:06 (Kiki1992).

0 0 hvala 0
15 godina
Kiki1992 kaže...

Pozz evo danas idem kupit GW2 i imam par pitanja:

Evo nov sam igrač u GW ssvemiru pa mi recite koji server i guild preporučate.

Koju klas, rasu i sta dolazi sa tim najbolje da uzemem kao newbie a da je zanimljiva za igrat.

Bio sam prije igrao wow , pa me zanima dali je ovo isto podijeljeno na "PvP" i "PvE" segment ili je igra bazirana na čistom pvpu, bez raidova dungeona itd...

Za kraj pozz i mozda se vidimo u Guild warsu :)

imas 214 stranica na ovom topicu. odi procitaj zadnjih 50 i sve ces znati.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
Guild Wars 2

@Gwamm ako je bilo netocnog navoda, ispricavam se... nekako mi je ostalo da su kasnije dodani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Davno je to bilo pa je razumljivo. Najvjerojatnije ti je u sjećanju ostala nemogućnost ulaska u UW i FoW. Znaš i sam da se u tim davnim danima za pristup moralo imati "Favor of the Gods", kojega se moralo dokopati u Tombsima. Ameri su to držali jako puno, a ni Korejci nisu olakšavali pristup. Kada se nije moglo tamo, prašilo se po SF-u i Orozar farmu.

Uz malo sreće, u guildu će nam se pridružit i Asprah. Majstor je uspio merchat Brohn's Staff dok je koštao 100k. Epic rage je to bio. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

E, sad kad kazes... znam da se nutra nije moglo. tocno, terbala je favour of gods, a on se osvajao negdje u PvP-u. Yep...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Rhodin kaže...

S obzirom da su modovi zabranjeni (a ne i nemoguci za razvit - Anet naprosto nije dao dozvolu) ne znam bih li se igrao sa time.

Modovi nisu zabranjeni, ne znam odakle svima to.

Zabranjeni su modovi koji krse pravila igre, a zna se koji su to (tipa "wallhack"). To je jasno i sam ANet rekao, da su modovi tipa Combat Mode OK. Tako je bilo i u GW1. Ljudi su koristili exploration mod i slicne.

ANet uopce nije tako strog kod baniranja. Ako te ANet banira, to znaci da si stvarno otisao predaleko kako bi drugima zagorcavao zivot. Kao ovi koji su kupili 1000 onih oruzja kad je cijena karme bila greskom prenisko postavljena. Ocito je i njima bilo da je to greska i da ce biti ispravljeno, zato i jesu kupili po tisucu komada. Da si kupio dva, tri, deset komada, nikom nista. Ali tisucu komada je vec cista pohlepa.

Ljudi se ponasaju Online kao da im sve treba biti dopusteno, skroz su razmazeni. Kao da ja nikad nisam prekrsio neko ANetovo pravilo, ali nisu me do sad sankcionirali zato jer time nisam drugim unistavao igru.

12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Kupio sam ja 50 pa sam završio s tri dana banane. Što sam i očekivao, jer mi je bilo skroz jasno da će banovi ić prvi puta kada sam ja u prilici iskoristit propust. Ovakvih propusta su imali nekoliko u GW1 i nitko nije baniran, a pokrpani su bili prije nego sam i ja mogao kupovat tone Black Dyea za 10g. Ali ne, taj propust nije bio definiran kao narušavajuć za ekonomiju unatoč tome što se ta boja prodavala za 8-9k. Pozitivna stvar je što su barem u dvojci odlučili pokazat kičmu i dosljednost. Pitanje je samo što će bit kada netko od zaposlenika otkrije dupe hack i podijeli ga s frendovima. To će bit pravi ispit.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Jedan od najljepših wep setova od neki dan i u mojoj kolekciji zajedno s tier 3 cultural helm.

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ako netko treba, prodajem nekoristeni Guild Wars 2 key - 300kn

molim pm zainteresirani

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

mjenjam bf3 limited edition+bfbc2+vietnam+ lol acc vrijedan 150 kn za gw2!

znači sve to za guild wars 2!!

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Gdje se najviše isplati kupiti igru ?

Za sada mi se čini g2play, ako imate gdje bolju ponudu napišite.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Prodajem Gw2 korišteni acc zainteresirani u box.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Griphook kaže...

Prodajem Gw2 korišteni acc zainteresirani u box.

Ja ti dam BF3 (limited edition sa b2k exp)+bfbc2 i vietnamski dlc+LOL acc koji vrijedi oko 150 kn i više.

nemogu slat na PM zbog limita

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 21:06 (štefek12341).
16 godina
Guild Wars 2

nikad ne bih mjenjao za origin accountove jer računom može vratiti svaku igru, a pošto je član od 0 dana... samo velim ima rizika

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
acca kaže...

nikad ne bih mjenjao za origin accountove jer računom može vratiti svaku igru, a pošto je član od 0 dana... samo velim ima rizika

Imam drugi acc na forumu ali je banan zbog prodavanja keyeva na određeno vrijeme pa ne mogu slati PM, a i dajem sken osobne tako da nema rizika.

13 godina
Guild Wars 2

Jedino da da kopiju osobne ili tako neš.

Ali opet pošto je nov...

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ako neko oce steam sa dotom 2 + DIABLO 3(oprema od wizza dajem i ciu wizz opremu za 60 lvl) za gw 2 nije neka ponuda al mozda :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Najbolje ti je uzeti direkt od njih preko https://buy.guildwars2.com/en/  sa kreditnom karticom 60$.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Odem danas provjerit 3. email koji ne koristim, da ga puknem za neku 10. registraciju, kad ono stoji email od prije mjesec dana, osvojio sam GW2 Standard Edition u giveawayu! Sumnjam da i dalje vrijedi, kontaktiro sam admina foruma, al je taj forum lagano mrtav i sumnjam da mi je tak dugo čuvao. Šteta..

0 0 hvala 0
15 godina
sliver kaže...

Odem danas provjerit 3. email koji ne koristim, da ga puknem za neku 10. registraciju, kad ono stoji email od prije mjesec dana, osvojio sam GW2 Standard Edition u giveawayu! Sumnjam da i dalje vrijedi, kontaktiro sam admina foruma, al je taj forum lagano mrtav i sumnjam da mi je tak dugo čuvao. Šteta..

panju, zasto se registriras za nagrade s email adresa koje provjeravas 2 puta godisnje :) otvoris si jedan email posebno samo za registracije po forumima i sajtovima :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

I ja se želim riješiti svojeg primjerka, ponude na PM!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice