stari moj, di si ti procitao da sam ja pitao dal ce mi se igra svidjeti?? pitao sam ima li smisla poceti igrati GW2 bez da nisam nikada igrao GW1, odnosno jeli GW2 bas ZASEBNA igra ili je nastavak GW1....
nikada nisam kuzio takve igrace, daj mi reci jel postoji ijedna igra koju nema smisla igrati ukoliko nisi odigrao neki od proslih nastavaka? ne razumijem o cemu mi tu ustvari pricamo? koja je to igra koju nema misla igrati?
ako se zove gw2 onda ti ne treba 2 zrna u glavi da skontas da je nastavak na gw1. nikada se nisam susreo s igrom koja je imala brojku u sebi a bila obican dlc. i pitanje je totalno nejasno. sto je tebi nastavak a sto zasebna igra? ti si totalno zbunjen i prvo razjasni o cemu tocno pricas i sto je nastavak, dlc i zasebna igra.
starcraft 2 je nastavak na starcraft 1
mists of pandoria je DODATAK na world of warcraft
gt5 je nastavak gta serijala
recimo za mene je dota zasebna igra koja nije nastavak warcraft serijala
o cem pricas ti? mislim, ne kuzim... naravno da postoji... o cem mi pricamo?? sta crysis 2 nema veze s originalnom dijelom? starcraft 2 nema veze s originalnim dijelom? ima li skyrim veze s morrowindom ili oblivionom? u sirem smislu nema...
pod zasebnu igru mislim da ju mozes poceti igrati a da to sto nisi igrao original nece bas previse(ili uopce) utjecati...
dragon age 2 mozes slobodno odigrati bez da znas o cemu se upce radi u originalnom dijelu
assasins creed, crysis ili sta ti ja znam sta isto mozes, ali propustas dio price
a pogotovo ako se radi o MMO-u jer je cudno da izlazi bas drugi nastavak GWa a da to nije DLC, patch ili ekspanzija... !