o cem pricas ti? mislim, ne kuzim... naravno da postoji... o cem mi pricamo?? sta crysis 2 nema veze s originalnom dijelom? starcraft 2 nema veze s originalnim dijelom? ima li skyrim veze s morrowindom ili oblivionom? u sirem smislu nema...
pod zasebnu igru mislim da ju mozes poceti igrati a da to sto nisi igrao original nece bas previse(ili uopce) utjecati...
dragon age 2 mozes slobodno odigrati bez da znas o cemu se upce radi u originalnom dijelu
assasins creed, crysis ili sta ti ja znam sta isto mozes, ali propustas dio price
a pogotovo ako se radi o MMO-u jer je cudno da izlazi bas drugi nastavak GWa a da to nije DLC, patch ili ekspanzija... !
sta ti tepes stari moj, na kakvim si ti frulama. zelis reci da nema smisla igrati sc2 jer nisi igrao sc1? da neces igrati farcry 3 jer nisi igrao 2 i 1? sta baljezgas ti? svaka igra je svoja prica za sebe, ostale igre su price koje su potpuno nevazne za nastavke u smislu da ces uvijek znati sto se dogadja i zasto bez obzira na prijasnje price. gw2 nastavlja pricu nekoliko stotina godina nakon gw1. apsolutno nebitno za tebe i tvoje iskustvo u gw2 kao i bilo kojoj drugoj igri. ne postoji nastavak igre u kojem ne mozes uzivati jer nisi pratio pricu u prijasnjim dijelovima niti ce te ni jedan dev tako ograniciti. jer su uvijek price posebne tocno za taj nastavak. recimo naveo si assassins creed. totalno nebitno jel znas price iz prvog dijela. radi se o drugom assassinu i drugom dobu u povijesti i kompletno te nista ne ogranicava niti ti fali sto ako nisi igrao prvi dio jer su i drugi i treci dio prica za sebe.
cak i dlc.ovi koji izlaze danas su price za sebe i gotovo nebitne za original ( wow recimo lich king, iako nisi igrao vannilu i drugi veliki dlc tocno ces znati tko je arthas i sto se dogodilo, gta balade gay tonija, oni bajkeri, etc etc)
aha a ti oces reci da mozes shvatit sve iz SC2 ako nisi igrao SC1...? LoL... vjerojatno si jedan od onih sta samo preskacu sve animacije, filmice, bla bla i krecu na gameplay i naravno da se moze odigrati tako igra... osim toga, ja sam podijelio igre u nastavcima na one koje moras(bi trebao) odigrati po redu (ako hoces znati pricu) i one koje jesu nastavci ali nemaju prakticki nikakve veze jedna s drugom...