Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

evo nasa san ga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Zmalamuth kaže...
1domagoj1 kaže...
Astrais kaže...

Koliko je tezak taj download bete,nadam se da su neki na forumu upali prije 10 na betu i haracili Xd.

Oko 20-ak GB. Cijela noc.

Zadnja beta je bila 9.5-10GB

I download je isao 1mb/s bez frke!

10gb? :D haha Neće ići prijatelju :) Računajte oko 20gb, a možda i preko 20gb. ;)

15 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Zmalamuth kaže...
1domagoj1 kaže...
Astrais kaže...

Koliko je tezak taj download bete,nadam se da su neki na forumu upali prije 10 na betu i haracili Xd.

Oko 20-ak GB. Cijela noc.

Zadnja beta je bila 9.5-10GB

I download je isao 1mb/s bez frke!

10gb? :D haha Neće ići prijatelju :) Računajte oko 20gb, a možda i preko 20gb. ;)

jucer sam je obrisao, valjda znam koliko je bilo veliko....

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Htio sam vas pitat, kako to da neki već igraju betu?

Znam da mi oni nemogu reć ali dal može netko tko ne igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Pa dobili su inviteove. Ako si se prijavio onda jos prije za betu, mozda si i ti dobio invite. Provjeri mail. ;)

EDIT: I ne igraju jos, bete se igraju samo vikendima.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:40 (1domagoj1).
13 godina
Guild Wars 2!

Meni je problem sta sam se ja prijavio sa starim kompom i ocito me nikak nece sa onom konfom uzet. Da sam se sa ovom vec bi bila druga prica... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Meni je problem sta sam se ja prijavio sa starim kompom i ocito me nikak nece sa onom konfom uzet. Da sam se sa ovom vec bi bila druga prica... 

Ne mora biti, uzimali su razne konfiguracije, od dosta slabih do ful jakih.

EDIT: Ja sam prijavio jedan srednji laptop i ful jaki (kumicev) desktop i niti jednu nisam dobio. Tak da, ono. :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:46 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
bornasepic kaže...

Pa dobili su inviteove. Ako si se prijavio onda jos prije za betu, mozda si i ti dobio invite. Provjeri mail. ;)

Ako misliš na onu prvu betu, ništa od toga-.-

al radujem se ovoj. 

Dal si ti kupio na njihovoj stranici ili u algoritmu?

17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ako misliš na onu prvu betu, ništa od toga-.-

al radujem se ovoj. 

Dal si ti kupio na njihovoj stranici ili u algoritmu?

Pa moguce je na temelju one prijave dobiti i neku od ovih sljedecih beta.

Na njihovoj stranici.

15 godina

Ako si zaboarvio user i pass za GWT slikaj kod sa kartice s kojom si aktivirao igru i posalji ime i sve svoje podatke, e-mail i oni ce ti resetirati password.

https://guildwars.custhelp.com/app/ask/session/L3RpbWUvMTMzNDI2NTQ1Mi9zaWQvU3Ezczd1Vms%3D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 23:18 (Jalovski).
16 godina
bornasepic kaže...

Prvi beta vikend ti počinje u petak, 20-tog travnja, za 7 dana.

16 godina
1domagoj1 kaže...
AmonZero kaže...

Čitao sam na forumu da bi beta event trebao biti 28.4.

Sada neznam dali će se ovaj beta zakazan za 20.4 održati ili ne.

Jos bolje ako ce biti onda, taman vikend poslije zadnjeg kolokvija, moci cu posvetiti onda igri bar 72h taj vikend {#}

"Hello everyone,

I am in my first year of Software Engineering (Bachelor) and a lot of my classmates have some form of gaming history; whether it be a reporter or tester.

One of said classmates, whom wishes to remain anonymous, has recieved an e-mail from his supervisor that they have Guild Wars 2 beta keys available for a test scheduled on April 28th and April 29th.

I think it is safe to say that this is the same event as wel all get to play in.

I hope this helps, and see you in game :)"

Kasnije sam ga pitao dali to ima kake veze s betom 20.4 i rekao je da nema. Tako da mislim da ćemo 2 tjedna zaredom imati betu.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
13 godina
protjeran
dretva kaže...
Langsdorff kaže...

meni je tako nešto apsolutno neprihvatljivo i moj će lik imati ime i prezime za koje će mi trebati i do sat vremena da složim.

hahaha strgo sam se na ovo. meni je isto bitno ime lika, ali mislim da jos nisam nikada sat vremena potrosio na to :D

bas planiram zbrisat par nebitnih GW1 likova i kreirat par novih sa kewl imenima, sam da ih smislim.. steta sto ne mogu biti u 1-word formatu koji ce biti moguc u GW2

Skyrim lika sam kreirao nekih 35 minuta, a za lika u SWTOR mi je trebalo oko 45 min. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
bornasepic kaže...

Nije to ta beta na koju vi mislite :) Postoji još nešto i nema veze s ovom betom koju će te vi igrati samo vikendom. Ne smijem puno pričati o tome. Može  se igrati kad se hoće, a ne samo vikendom :P Treba poznavat neke ljude :D

15 godina
crash11 kaže...
1domagoj1 kaže...
bornasepic kaže...

Nije to ta beta na koju vi mislite :) Postoji još nešto i nema veze s ovom betom koju će te vi igrati samo vikendom. Ne smijem puno pričati o tome. Može  se igrati kad se hoće, a ne samo vikendom :P Treba poznavat neke ljude :D

Same jedna rječ za tebe NDA, pročitaj si još jednom prije nego postaš...

16 godina
drocketman kaže...

Da vjerojatno jer sam platio pay-palom pa mozda treba vise vremena nego direktno karticom. Samo se nadam da to processing nece biti mjesec dana....šiz. Sve u svemu sam ipak kreten jer mi se nije dalo pretvarati dolare u eure pa platiti direktno na sluzbenim stranicama. Bezveze

Platio sam ja karticom i istu poruku imam. Još uvijek je processing upravo sada pogledao status. A valjda bude do ponedeljka kako su ti odgovorili u mailu. Inače sam od njih kupovao prije par godina i nikada nije bilo problema.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ev ponovo pocela danas beta GW2 ovaj puta je "stress test" znaci opet deremo hehe! :)

"During the test we were finally able to stress test our servers with thousands of people in the game and gather some very useful data. In order to ensure as smooth a launch as possible later this year, we would like to continue to periodically test the game during focused Stress Test sessions. Starting this Friday, April 13, between the hours of 12PM – 6PM Pacific, we would like to invite you to join us in the game for our first Guild Wars 2 Stress Test. "

Inace velicina GW2 je za sada 11Gb a u zavrsnici kad igra bude izasla bit ce min 18 do 20Gb!! jos uvjek nije sve otkljucano tako kako se bude primico dan izlaska bit ce sve veca i veca. Znaci racunajte na min 18Gb za download. Inace svaki dan bude neki update od nekih 20-tak Mb. Jedva cekam danas da krene ponovo! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 11:58 (zzXXy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jel iko naruciva priko off gamers

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

jel iko naruciva priko off gamers

Imas post pogledaj malo stranicu dvije unazad .

16 godina
JackIsBack kaže...
drocketman kaže...

Da vjerojatno jer sam platio pay-palom pa mozda treba vise vremena nego direktno karticom. Samo se nadam da to processing nece biti mjesec dana....šiz. Sve u svemu sam ipak kreten jer mi se nije dalo pretvarati dolare u eure pa platiti direktno na sluzbenim stranicama. Bezveze

Platio sam ja karticom i istu poruku imam. Još uvijek je processing upravo sada pogledao status. A valjda bude do ponedeljka kako su ti odgovorili u mailu. Inače sam od njih kupovao prije par godina i nikada nije bilo problema.

Evo stigao key prije par minuta {#}

17 godina
neaktivan

Evo i meni sada stigao. SUPER{#}

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Kao sto je vec receno, za tebe stoji NDA. Kako ipak poznam neke ljude, kako ti to kazes, znam i ja neke stvari, samo te su stvari pod NDA-om, pa ih niti ne iznosim ovdje (iako ga nisam potpisao, jel).

Dakle, kao sto vec rekoh, bete se igraju samo vikendom ;)

zzXXy kaže...

ev ponovo pocela danas beta GW2 ovaj puta je "stress test" znaci opet deremo hehe! :)

"During the test we were finally able to stress test our servers with thousands of people in the game and gather some very useful data. In order to ensure as smooth a launch as possible later this year, we would like to continue to periodically test the game during focused Stress Test sessions. Starting this Friday, April 13, between the hours of 12PM – 6PM Pacific, we would like to invite you to join us in the game for our first Guild Wars 2 Stress Test. "

Inace velicina GW2 je za sada 11Gb a u zavrsnici kad igra bude izasla bit ce min 18 do 20Gb!! jos uvjek nije sve otkljucano tako kako se bude primico dan izlaska bit ce sve veca i veca. Znaci racunajte na min 18Gb za download. Inace svaki dan bude neki update od nekih 20-tak Mb. Jedva cekam danas da krene ponovo! :)

Jedan od leakanih infoa...

17 godina
Damn! ja tek sada našao vremena da skinem betu GW2!
pod GW2 mislim gerila wars ako me razumijete ;)
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Kao sto je vec receno, za tebe stoji NDA. Kako ipak poznam neke ljude, kako ti to kazes, znam i ja neke stvari, samo te su stvari pod NDA-om, pa ih niti ne iznosim ovdje (iako ga nisam potpisao, jel).

Dakle, kao sto vec rekoh, bete se igraju samo vikendom ;)

A što sam ja to točno rekao? :)

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Previse toga :P

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
crash11 kaže...

Previse toga :P

Ok neću više ništa reći, ispričavam se svima koje sam uvrijedio.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Za vas koji ste prisustvovali beti, koliko internet prometa napravi GW2?

Zanima me koliko Mb/Satu jer imam ograničen internet (15GB ), a moram još čekat 4 mjeseca da mi istekne ugovor s t-comom tako da bi prešao na neku jeftiniju mrežu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flameseeker kaže...

Za vas koji ste prisustvovali beti, koliko internet prometa napravi GW2?

Zanima me koliko Mb/Satu jer imam ograničen internet (15GB ), a moram još čekat 4 mjeseca da mi istekne ugovor s t-comom tako da bi prešao na neku jeftiniju mrežu.

Pa uzmi si flat nevjerujem da ces ostat gladan zbog te razlike u cijeni...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 23:56 (cortman).
13 godina
Guild Wars 2!

Frend mi donio Pre-order i ja otvorio ( lijepa kutija :D nadam se da kad full izade da ce mi dat ljepsu :D ) izvadio serial registriro se. 

AL sad zanimljivo ja sam frendu dao 20kn kad reko nema pre-purchase, a zenska u algoritmu rekla frendu kad je on zatrazio GW2 da kosta 300kn, znaci da ipak ima i toga kod njih ida mogu naručit... al ok, mozda i ovak dobijem betu :) kad mi pise da ce mi uskoro doci download link :D 
E sad, jel ima koja sema da se to moze i upgrade preko neta na standard ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Frend mi donio Pre-order i ja otvorio ( lijepa kutija :D nadam se da kad full izade da ce mi dat ljepsu :D ) izvadio serial registriro se. 

AL sad zanimljivo ja sam frendu dao 20kn kad reko nema pre-purchase, a zenska u algoritmu rekla frendu kad je on zatrazio GW2 da kosta 300kn, znaci da ipak ima i toga kod njih ida mogu naručit... al ok, mozda i ovak dobijem betu :) kad mi pise da ce mi uskoro doci download link :D 
E sad, jel ima koja sema da se to moze i upgrade preko neta na standard ?  

Pa to i je Standard? Ja znam da ce se moci Standard na Deluxe upgradeati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice