Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

S Twittera.

"Do you plan to send more standard shipments to Croatia (ALGORITAM d.o.o)? It's sold out :'("

"we are working on getting more into the smaller EU nations, no update as yet I'm afraid :( ^AT"

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

hanzlo kaže...

Evo ljudi imate ovdje EU verziju za 60$ , ona na gw2.com od 55e je previše xD

http://www.offgamers.com/guild-wars-2/gw2/guild-wars-2-cd-key-c-4337-4338-4368.ogm

Trenutno imaju ovu obavijest http://www.offgamers.com/important-notice-guild-wars-2-deliveries-delayed-ln-3937.ogm. Tako da nećete vjerojatno odmah dobiti key.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:08 (idoh).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Ja sam iste sekunde dobio 2 keya
17 godina
neaktivan
idoh kaže...

Trenutno imaju ovu obavijest http://www.offgamers.com/important-notice-guild-wars-2-deliveries-delayed-ln-3937.ogm. Tako da nećete vjerojatno odmah dobiti key.

"Due to overwhelming demand for this product, our initial supplier had exhausted their supplies for this game serials and we will be expecting a new shipment of codes to arrive at a later date." - a ne ono, najbolje da ne bude "overwhelming demand" pa FFS radi se o faking next gen MMO-u, ako ne i jednoj od najvecih i najkompleksnijih igara ikad izaslih.

Bas sam mislio komentirati ovom trgovcu u Algoritmu dok sam se raspitival za CE, "da ni sami ne znaju sto imaju u rukama, nek se bolje zesce opreme, jer ovak nesto jos nisu vidjeli".

Ovi vec imaju "overwhelming demand" i "presusene zalihe", a ovo je tek faking prepurchase i to kak je dretva rekao, puna cijena, a za sto? Obecanje bete, headstarta i jos k tome bez objavljenog datuma izlaska!

Bit ce zanimljivo gledati brojke kad izade i finalna verzija, steta sto nece objaviti rezultate prepurchasea, i to me strasno zanima. :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:21 (1domagoj1).
13 godina
Guild Wars 2!

Jel sigurno preko tog offgamers ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene stvarno zanima koliko su kopija naručili u Algoritmu?!

Ako je suditi po nedostatku reklame, ne baš puno..

13 godina
Guild Wars 2!

Najbolja stvar je kaj svi drugi narucuju jos pre-pursch. jedino oni nest' glume... Prejaki su... 

Da se radi o mutavom WoW.u reklama bi bila na tv.u... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danas je nas 4 kupilo tamo, svima radi i odmah dobiješ key
17 godina
SimeKZ kaže...

Jel sigurno preko tog offgamers ? 

Godinama kupujem od njih, za svaku pohvalu su!

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

A imaj i na umu da je ovo prepurchase, a ne prodaja finalne verzije {#}, a apsolutno svi se uzvrpoljili kao da je rijec o ful igri, ozbiljno. :D

Upravo ovo im i je reklama, to su rekli u onom nekom intervjuu koji sam postao, vele da ne idu vise na one klasicne sheme, casopisi, ovo ono (iako i to), vec im je primaran fokus na zajednici (prvenstveno tu veliku ulogu igraju FB i Twitter), dakle da im mi (fanovi i mi koji smo prepurchase-ali) budemo "Jehovini svjedoci" i da im mi reklamiramo igru iz prve ruke. Dakle idu na prinicip viralnosti. Uz klasicne sheme, casopisi i sl., mislim da im je ovo pun pogodak.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
NightShadow kaže...

A imaj i na umu da je ovo prepurchase, a ne prodaja finalne verzije {#}, a apsolutno svi se uzvrpoljili kao da je rijec o ful igri, ozbiljno. :D

Upravo ovo im i je reklama, to su rekli u onom nekom intervjuu koji sam postao, vele da ne idu vise na one klasicne sheme, casopisi, ovo ono (iako i to), vec im je primaran fokus na zajednici (prvenstveno tu veliku ulogu igraju FB i Twitter), dakle da im mi (fanovi i mi koji smo prepurchase-ali) budemo "Jehovini svjedoci" i da im mi reklamiramo igru iz prve ruke. Dakle idu na prinicip viralnosti. Uz klasicne sheme, casopisi i sl., mislim da im je ovo pun pogodak.

Mislio sam na nedostatak Algoritmove reklame..

Slovenci su cijlu prvu stranicu posvetili GW2..

Da su naručili duplo primjeraka i malo agresivnije reklamirali, sve bi ih prodali..

Ovako su ostali bez hrpe kupaca koji su otišli na druge kanale.

Godinama vode neku konzervativnu politiku što se tiče nabavke primjeraka..

Uvijek su bile "drame" sa wow ekspanzijama ako nisi išao na ponoćnu prodaju..

Ne vjerujem da im Anet nije želio dati više primjeraka..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:50 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Da su naručili duplo primjeraka i malo agresivnije reklamirali, sve bi ih prodali..

Aha, Algoritam, ja sam skuzil da mislis opcenito. A jbg, istina. Trebal sam ipak onda porazgovarati s njima :D

ArenaNet sigurno nije tu slaba karika, evo stavio sam gore update s Twittera, dakle rade i zele. Sad ostaje samo na nasima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:55 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
1domagoj1 kaže...
NightShadow kaže...

Pa normalno da je anet htio više prodati... mislim neka čista logika.. A što se tiče algoritma uvjek su suckali, strah ih je jer su neinformirani, mislim da su samo na ovaj forum otišli mogli su vidjeti da su ljudi zainteresirani. Čisto loš managment!

17 godina
neaktivan

pa zar nije dovoljno samo pogledati njihovu web stranicu da shvatis koliko ozbiljno shvacaju internet marketing...(mislim na Algoritam ne ANet)

17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

pa zar nije dovoljno samo pogledati njihovu web stranicu da shvatis koliko ozbiljno shvacaju internet marketing...(mislim na Algoritam ne ANet)

Izmedu ostalog i to, da.

16 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Što je najbolje kada sam ih 10. nazvao i pitao dal se može pre-purchasati, nakon obaveznog čekanja da se pronađe netko informiran, javio mi se lik sa unaprijed pripremljenom izjavom..

Počeo je nekako ovako "ako niste zadovoljni mojim odgovorom, javite se izravno upravi" prije nego se uopče udostojao odgovoriti na moje pitanje

Defensive much??

Što zaključiti nego da oni nabave ključeve i onda ih ispod stola prodaju onim stranicama i kupe proviziju za osobni račun..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Mariossa kaže...

Što je najbolje kada sam ih 10. nazvao i pitao dal se može pre-purchasati, nakon obaveznog čekanja da se pronađe netko informiran, javio mi se lik sa unaprijed pripremljenom izjavom..

Počeo je nekako ovako "ako niste zadovoljni mojim odgovorom, javite se izravno upravi" prije nego se uopče udostojao odgovoriti na moje pitanje

Defensive much??

Što zaključiti nego da oni nabave ključeve i onda ih ispod stola prodaju onim stranicama i kupe proviziju za osobni račun..

k tome jos i francusku verziju kutije dobijes (kao ja), ali opet jeftiniji su od online...valjda vrijedi ona narodna koliko para toliko muzike ^^

13 godina
neaktivan

iskreno, igram lol vec skoro dvije godine i nisam primjetio prednost onih koji pravim parama kupuju skinove (modni detalj)... i dalje ih trgam a jednom sam samo uplatio prave pare, tocnije 10€ jer zasluzili su....

14 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Preorder, ja kupio od njih i dobijo key i aktiviro i sve dobro. 

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152648

kad kupin ovo sta ja mogu s ovin?

a sta mogu sa onim od 350 kn u algoritma?

i ako neko ima vremena da me uputi bio bi mu zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Beta izlazi 20.4? A kad cemo skinuti betu? Ili je vec ima za skinut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Beta izlazi 20.4? A kad cemo skinuti betu? Ili je vec ima za skinut?

Vrlo vjerojatno, ne zna se jos, sluzbenog priopcenja nije bilo. Klijent ces skinuti onda kad ti dode mail s linkom za skinuti ga.

Ako si kupio igru, valjda si i procitao mail koji ti je dosao:

"Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2!

The game client will be available shortly; we will send you an e-mail with a download link."

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:42 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
Iron13 kaže...
crash11 kaže...

Jel imaš pristup svim betama kako piše na stranici?

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

sta mogu sa ti pre order koja košta 20 kn

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

a lol....pa dobro ljudi zar vam je tesko otici na njihovu stranicu i procitat sve sto pise.... ili se vratit par postova unazad sve imate vrlo jednostavno objasnjeno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Iron13 kaže...
crash11 kaže...

Jel imaš pristup svim betama kako piše na stranici?

Da, gle sliku (inace ja sam kupio deluxe)

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 22:30 (Iron13).
17 godina
cropunk kaže...

a lol....pa dobro ljudi zar vam je tesko otici na njihovu stranicu i procitat sve sto pise.... ili se vratit par postova unazad sve imate vrlo jednostavno objasnjeno...

Ma jee, sad bi ti... lakse im je pitat :)

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I tko je na kraju sve napravio preorder/prepurchase ? (na nekim stranicam je preorder ,a na nekim prepurchase tako da nek bude ovako)  {#} 

16 Da
6 Ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:20 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

I tko je na kraju sve napravio preorder? {#}

Krivo pitanje, radi se o pre-purchase..

Znači trebalo bi postaviti ovako:

I tko je na kraju sve napravio pre-purchase tu, tko nije td..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice