Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
AmonZero kaže...

To znači da će na dan izlaska igre sva imena koja se sastoje od jedne riječi biti slobodna ?

Jesam li u pravu?

Da.

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

LOL

Sada sam prolistao knjizicu od EoTN.Pise da je iz 2007. godine.

Takoder sam skuzio da u Nightfallu (koji ima najvecu knjizicu) dobije 147 stranica full color na engleskom, dok si inace sretan danas ako dobijes 5 strana crno bijelo sa drugim jezicima u knjizici.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
Imam jos jedno pitanje, jel se mogu negdje ulogirati u svoj account, a da pritom vidim koji su mi likovi na njemu i njih same?

Misliš li na nekakvu web aplikaciju, takvo nešto ne postoji za GW. Jedini način za ovakav pristup accountu je pokretanje igre i logiranje na acc.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
13 godina
protjeran
chromadef kaže...

LOL

Sada sam prolistao knjizicu od EoTN.Pise da je iz 2007. godine.

Takoder sam skuzio da u Nightfallu (koji ima najvecu knjizicu) dobije 147 stranica full color na engleskom, dok si inace sretan danas ako dobijes 5 strana crno bijelo sa drugim jezicima u knjizici.

Da, GW kutije su oduvijek bile vrlo dobro opremljene. Teško mi je uopće i opisati razočarenje koje sam osjetio nakon otvaranja SWTOR kutije. {#}

Lijepo si ti poslagal sve te stvarčice. Podsjetio si me da bih si i ja mogao proroštati po svojim kutijama. thx

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

"Crippling Shot -  Shatter your foe's dreams of becoming an adventurer with a single arrow to the knee. Your pet's next three attacks inflict bleeding."

tak sam se ismijao kad sam na ovo naletio, predobro ^^ nadam se da ce jos ovakvih referenci biti u igri :D

OffTopic: Langsdorff - edit button i citiraj vise button, just saying, multiposting - not cool :P

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Misliš li na nekakvu web aplikaciju, takvo nešto ne postoji za GW. Jedini način za ovakav pristup accountu je pokretanje igre i logiranje na acc.

Da, ili web (nesto kao Armory) ili mobilnu aplikaciju. Znaci jedino ako instaliram igru. Mozda neki dan i budem, samo da provjerim likove.

Uglavnom, s GW 2 ce i taj aspekt promijeniti (weee). Vidim da traze programere za Android i iOS platformu (jedino sto me sprijecava je 4+ godina iskustva, to mogu nabrati jedino da zaustavim vrijeme xD), znaci bit ce i aplikacija za iUredaje i Droidove, nacuo sam da ce se preko aplikacija moci sudjelovati u auctionu, vidjeti trenutna situacija WvWvW-a, vidjeti trenutna mapa i situacija u igri, svasta lijepoga :D

Kako god bilo, ovo je trenutno jedna od najcjelovitijih i najzaokruzenijih igara na trzistu. Sve imaju pokriveno, od fantasticne igre, odlicnog communitiya, odlicnih CM-ova (prakticki mozemo razgovarati s devsima preko njih, ono, po prvi puta u nekoj igri imate dojam da su i developeri ljudi, dobro ajd, isto je bilo i s GW 1), sad su to prosirili i na mobilne aplikacije (vec vidim ekipu u tramvajima kak prodaju iteme xD), odlican support... Treba li jos ista reci?

Danas valjda navratim do Algoritma, idem se raspitati za CE.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
Langsdorff kaže...

@smiglcro

1. U onome "par ljudi" sam se pronašao budući da je moj post jedan od dva (dva=par) posta koji odgovaraju na tvoj post. Ili piši konkretnije, ili se pomiri s činjenicom da te čitatelji neće skužiti jer nisu u stanju čitati misli. Tako se komunicira putem foruma, ali i općenito. Jasno, nedvosmisleno i jezgrovito.

2. Tomejto, tomato.

3. Da, najnormalnije prezentiranje mišljenja nekome tko plačip1čkari kako nešto nije WoW je "odi si ga igraj onda, pande ti dolaze". Ovo nije tema "Vaše usporedbe novih igara sa slikovnicom starom 7 godina", već "Guild Wars 2". Samim time, usporedbe GW2, čak i GW, s WoW-om su bedaste i nepotrebne.

Nemaš frke za link. Ako te bilo kaj zanima u vezi GW, slobodno pitaj. Možeš čak i probati kako stvar izgleda - imam dva storage accounta (Prophecies) i mogao bih ti dati pristup jednome da upoznaš barem prvi storyline.

Hvala za ponudu, imam gw1 s svim nastavcima i par likova na 20tom lv.u, više od toga se nisam posvetio igri, imam nekih 15ak bodova u hom.u :) igrao sam gw1 i wow usporedno oboje od izlaska, wow mi vise privukao tada vjerovatno zbog toga sto sam bio upoznat i s lore.om i likovima igrajuci warcraft 1, 2, 3

iskreno o gw1 prici znam jako malo, zato polazem velike nade u gw2 da ce me uvuci u pricu s tim personal story modelom :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Mariossa kaže...

OffTopic: Langsdorff - edit button i citiraj vise button, just saying, multiposting - not cool :P

Još se navikavam na ovaj ne pretjerano intuitivan forum, a i pišem kako stignem odgovoriti na koji post. Budem se potrudio više koncentrirati prilikom odgovaranja.

1domagoj1 kaže...

Danas valjda navratim do Algoritma, idem se raspitati za CE.

Svakako napiši što si saznao. Ja se sve više premišljam oko kupovine CE. S jedne strane mi je zaista overkill dati 1000 (možda i više) kuna za igru, a s druge strane si ne želim ponovno priuštiti žderanje koje sam imao zato jer nisam uzeo Prophecies CE. Green pee ftw. XD 

smiglcro kaže...

Hvala za ponudu, imam gw1 s svim nastavcima i par likova na 20tom lv.u, više od toga se nisam posvetio igri, imam nekih 15ak bodova u hom.u :) igrao sam gw1 i wow usporedno oboje od izlaska, wow mi vise privukao tada vjerovatno zbog toga sto sam bio upoznat i s lore.om i likovima igrajuci warcraft 1, 2, 3

iskreno o gw1 prici znam jako malo, zato polazem velike nade u gw2 da ce me uvuci u pricu s tim personal story modelom :)

Imaš 15 HoM bodova? Ne budi lijen i navuci to na 30. Čas posla, a otključat ćeš sve dostupne iteme.

15 godina
Langsdorff kaže...

smiglcro kaže...

Imaš 15 HoM bodova? Ne budi lijen i navuci to na 30. Čas posla, a otključat ćeš sve dostupne iteme.

ma dosao sam u factions sa assassinom u podrucje onog velikog grada kao lv 13 a svi mobovi lv 20, mucio se par sati da nesto napravim i odustao, ne kuzim taj dio igre mobovi me naravno zasutaju cim se okrenu prema meni a nisam nista preskakao, jednostavno pratio main story. a uz d3 i d2 bete + bf3 ni nemam vremena za gw1 :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Level 13 u Kainengu? Moji Factions likovi su tamo dolazili na prilično visokim levelima. Mislim da si propustio dosta side-questova jer primary quest ide dosta brzo. Zapravo, u Factionsima čitav start na njab otoku ide odurno brzo. Mmmm, kad malo bolje razmislim, mislim da znam kaj ti radi probleme. Quest "Mayhem in the Market" je primary za Factions likove i vrlo je težak za niže levele s henchima. Zapravo, naporan je bio i za više levele s henchima i škvadra je uvijek radila grupe da ga završi.

Mišljenja sam da ti ne bi bilo zgoreg odvojiti malo vremena za 30 pointa u HoM. Na pola si, još 15 pointa zaista ne bi trebao biti nikakav problem, a otključat ćeš si sve one bonus iteme i minije koje je GW2 rezervirao za GW igrače. Kaj ak ti se neki bonus item ili armor svidi, a fale ti pointi? Budeš se žderal i išel buš igrat GW da si ih otključaš, a to možeš napraviti i prije izlaska GW2. :D

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Napravite sebe u GW2... {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

A, nema sanse, ja radim svoju imaginarnu bolju polovicu xD. Norn redhead female ftw {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
AmonZero kaže...

A, nema sanse, ja radim svoju imaginarnu bolju polovicu xD. Norn redhead female ftw {#}

A jesi se u Eir zaljubio ccc, ajd necu ti zamjerit :D

17 godina
AmonZero kaže...

Ovo sa Megan Fox je najbolje :D

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
1domagoj1 kaže...
AmonZero kaže...

A jesi se u Eir zaljubio ccc, ajd necu ti zamjerit :D

Ajde nije ni Jora za bacit :)

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Predbiljezba obavljena {#}

Btw moze netko stavit onaj vodic za HoM, bio je prije par stranice no neda mi se traziti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chromadef kaže...

Btw moze netko stavit onaj vodic za HoM, bio je prije par stranice no neda mi se traziti.

Standard ili CE?

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guide_to_earning_Hall_of_Monuments_rewards

17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Svakako napiši što si saznao. Ja se sve više premišljam oko kupovine CE. S jedne strane mi je zaista overkill dati 1000 (možda i više) kuna za igru, a s druge strane si ne želim ponovno priuštiti žderanje koje sam imao zato jer nisam uzeo Prophecies CE. Green pee ftw. XD

Evo ovako, danas sam navratio do Algoritma (Zagreb, na Cvjetnom), kaze mi lik ovako.

Imaju Standard i CE, to vec znamo. Standard je predbiljezba 100 kn, CE je 300 kn. Ono sto ne znamo je da je danas zadnji dan za predbiljezbu Standard izdanja, a sutra za CE (tako bar kaze lik, nije bas bio siguran za CE). Standard je naravno, 350 kn kao sto znamo, CE je 999 kn. Na pitanje koliko imaju CE-ova (posto je limited edition) nije mi dao konkretan odgovor, vec je lagano skrenuo s pitanja. Dakle, ocito onda imam(o) jos jedan dan za odluciti se, Digital Deluxe ili CE.

13 godina
odjavljen
Ashelor kaže...
chromadef kaže...

Standard ili CE?

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guide_to_earning_Hall_of_Monuments_rewards

Standard, malo mi je puno za CE dat.

17 godina
neaktivan

Hahaha

13 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Hahaha

bilo je par postova iznad :D

13 godina
protjeran
chromadef kaže...

Standard, malo mi je puno za CE dat.

Ak' će ti falit kakvi miniji za HoM pointe, javi koji pa bum pogledal po accountima da vidim imam li kaj.

16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Da to je predbilježba ali nigdje nespominju konačnu cijenu niti dali je digital edition ili salju postom.

Meni treba neki shop koji mi salje cd key samo to,dali neko preporucuje neki online shop pa makar bio i neki van hrvatske.

17 godina
Lazocar kaže...
Langsdorff kaže...

Da to je predbilježba ali nigdje nespominju konačnu cijenu niti dali je digital edition ili salju postom.

Meni treba neki shop koji mi salje cd key samo to,dali neko preporucuje neki online shop pa makar bio i neki van hrvatske.

Godinama kupujem preko offgamers-a i sve za 5.

Dostava key-a momentalna, cijene GW2 trenutno su link

14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Langsdorff kaže...

Evo ovako, danas sam navratio do Algoritma (Zagreb, na Cvjetnom), kaze mi lik ovako.

Imaju Standard i CE, to vec znamo. Standard je predbiljezba 100 kn, CE je 300 kn. Ono sto ne znamo je da je danas zadnji dan za predbiljezbu Standard izdanja, a sutra za CE (tako bar kaze lik, nije bas bio siguran za CE). Standard je naravno, 350 kn kao sto znamo, CE je 999 kn. Na pitanje koliko imaju CE-ova (posto je limited edition) nije mi dao konkretan odgovor, vec je lagano skrenuo s pitanja. Dakle, ocito onda imam(o) jos jedan dan za odluciti se, Digital Deluxe ili CE.

Kad sam prvi put zva,tip mi je reka da ce dobit samo 25 primjeraka CE,te da zato nije na site-u pre order.

Neki dan sam otisa do njih ostavia polog 300kn i dobia sam racun i algoritmov "poklon" bon ,sta je zapravo nekakva plasticna kartica s bar kodom kojeg je on na kasi poveza s GW 2 CE.

Ostavia sam broj moba. i receno mi je da ce mi se javit kad CE stigne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 9:52 (Ashelor).
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Kad sam prvi put zva,tip mi je reka da ce dobit samo 25 primjeraka CE,te da zato nije na site-u pre order.

Neki dan sam otisa do njih ostavia polog 300kn i dobia sam racun i algoritmov "poklon" bon ,sta je zapravo nekakva plasticna kartica s bar kodom kojeg je on na kasi poveza s GW 2 CE.

Ostavia sam broj moba. i receno mi je da ce mi se javit kad CE stigne.

Uh, onda zbilja je limited edition :D

16 godina
Guild Wars 2!

Evo bio prije kojih 2 sata u algoritmu (Osijek) i pribilježio se.

Ali bilo je gusto.

Kao prvo skoro sam ostao bez primjerka jer si se kao mogao pribilježit do 11 sati (danas). Prodavač je zvao 3 prodavaonice da bi pitao dali se mogu predbilježit i tek nakon trećeg poziva mi je rekao da imam sreće pa imaju još koji primjerak.  Dobio sam račun, a on je sebi ostavio karticu i moje podatke te mi rekao kako u utorak mogu doći po svoj primjerak.

Sad sam pogledao i na netu piše da  GW2 Standard edition nije dostupan.

Algoritam

Vidimo se 20.4 u Tiriji {#}

EDIT:

Kakav fenomenalan glas ima Steve Blum (Charr Rythlock)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:31 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Evo bio prije kojih 2 sata u algoritmu (Osijek) i pribilježio se.

Ali bilo je gusto.

Kao prvo skoro sam ostao bez primjerka jer si se kao mogao pribilježit do 11 sati (danas). Prodavač je zvao 3 prodavaonice da bi pitao dali se mogu predbilježit i tek nakon trećeg poziva mi je rekao da imam sreće pa imaju još koji primjerak.  Dobio sam račun, a on je sebi ostavio karticu i moje podatke te mi rekao kako u utorak mogu doći po svoj primjerak.

Sad sam pogledao i na netu piše da  GW2 Standard edition nije dostupan.

Algoritam

Vidimo se 20.4 u Tiriji {#}

Gz i cya {#}

13 godina
Guild Wars 2!

Momci znate mozda od kuda se moze naruciti Guild Wars 2 ? 

Ali opet ako ga narucim i posalju mi samo ovo kaj se dobije za betu a po pravi primjerak i oriđiđi moram u algoritam po njega ili to nekak drugacije ide ? :D  

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice