Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
WaZZi kaže...

Hvala na odgovoru. Imam account, msm upao sam u closed betu, ali nakon sto ponovno pokrenem downloader pocne mi ispocetka skidat igru, znaci ne nastavlja od tih 3 gb.A vec sam trazio u program files ako imam taj folder ali ga nije bilo.

Cekaj, jel ti pitas za Guild Wars ili Guild Wars 2? Ako je za dvojku onda suti o beti, valjda znas da si NDA potpisao.

crash11 kaže...

Evo skidam TERU beta, na 9% je tek, ima 19gb, sljedeći vikend je beta weekend. Igra mi se čini odlična posebno zbog grafike i stila igranja, nema klasičnog targetiranja, bit će brutala.

Jedino taj combat, grafika je tipicni azijski MMO. Big no. Al opet, nekome se to mozda svida.

smiglcro kaže...
ne znam za ove wow hejtere ali meni je wow bio totalni šok na cijeli gaming, donio je sve što sam ja zamišljao da bi jedna igra trebala imati :) sada kada se sjetim wow početaka budi mi se ugodan osjećaj topline oko srca :) igrao sam stvarno svakakvih mmo.a nakon toga i ni jedan me nije uspio zaokupirati kao wow. eh da mi se vratiti u te dane...
...

Pa naravno da je bio sok za MMO zanr. Isto tako ce i GW2 biti sad sljedeci sok za MMO zanr kao sto je to svojevremeno bio WoW (trebao bi biti, posto je prema svemu ovo pravi punokrvni MMO sljedece generacije). Isto tako i mene ulovi nostalgija kad se sjetim vanilla WoW-a ponajprije. Posto sam igrao WI, WII i W3, vidjeti sav taj genijalan svijet ustolicen u 3D-u... Uf. Pa dok ekipa jos nije znala nista o igri, mehanici... Pa razni world-server eventi, tipa Opening the Gates of Ahn'Qiraj ili dok su iz Zul'Guruba onaj jedan poison preko petova hunteri izveli iz raida, pa su u gradovima masovno ljudi poceli umirati pogotovo low/mid leveli dok Blizzard to nije patchal - bio je to jedan spontani world event :D. Dok nije bilo BG-a pa se za PvP islo raidati druge gradove. Nije bilo nikakvih flying mountova i tih sra*nja, prvog mounta sam tek na negdje 50. lvlu kupio (i to onaj od 60%), a sad vec na lvlu 20 mozes kupiti 100% mounta. Ah, dobri stari dani...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
NightShadow kaže...

I only see puppy..

Bio je stremao.

Možda je saznao da krši pravilo pa prestao ili su ga skužili i izbacili iz bete.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Pa naravno da je bio sok za MMO zanr. Isto tako ce i GW2 biti sad sljedeci sok za MMO zanr kao sto je to svojevremeno bio WoW (trebao bi biti, posto je prema svemu ovo pravi punokrvni MMO sljedece generacije). 

Za ovo si u potpuno u pravu, ovo sada sto sam dozivio je nesto potpuno novo i drukcije od danasnjih MMOa.

Nema standarnih questova da odes kod npc da ih pokupis neg se oni kako bi ja to reko dogadjaju tak nekako i sve je to dinamicko i nikad neznas sto ce biti tamo di prolazis. Zbiljam jako interesantno.

I nes novo u svijetu MMO igara.

17 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

Za ovo si u potpuno u pravu, ovo sada sto sam dozivio je nesto potpuno novo i drukcije od danasnjih MMOa.

Nema standarnih questova da odes kod npc da ih pokupis neg se oni kako bi ja to reko dogadjaju tak nekako i sve je to dinamicko i nikad neznas sto ce biti tamo di prolazis. Zbiljam jako interesantno.

I nes novo u svijetu MMO igara.

Da, to ti se zove "dynamic eventovi" ;)
Nije toliko novo jer je nesto slicno imao i Warhammer Online, ali je ovo unaprijedeno i poboljsano.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
NightShadow kaže...

I only see puppy..

Bio je stremao.

Možda je saznao da krši pravilo pa prestao ili su ga skužili i izbacili iz bete.

Pa ak koristi isti mail za igru i za forum onda su ga garant kikali! jer koliko sam procito da ce skenirati i pratit emajlove. Sto ce reci da te imaju u bazi i prate svaku objavu s tog maila na netu. sto je u danasnje vrijeme jako lako napraviti (bar mislim).

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo vam mali podsjetnik s FB-a:

"Reminder to all closed beta players: you're under NDA. Don't risk breaking the NDA, you could permanently lose access to all ArenaNet games. ~RB2"

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Evo vam mali podsjetnik s FB-a:

"Reminder to all closed beta players: you're under NDA. Don't risk breaking the NDA, you could permanently lose access to all ArenaNet games. ~RB2"

I jos samo fali dodat ovu sliku {#}

banhammer! banhammer!
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Da, to ti se zove "dynamic eventovi" ;)
Nije toliko novo jer je nesto slicno imao i Warhammer Online, ali je ovo unaprijedeno i poboljsano.

jel to ko rift u riftu? {#}

iskreno. ja se konacno nadam necemu..al kao i do sada..svi znamo kaj je nada...

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:34 (Oberstleutnant).
17 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

jel to ko rift u riftu? {#}

iskreno. ja se konacno nadam necemu..al kao i do sada..svi znamo kaj je nada...

Nije, ovo je puno doradenije. Pa covjece imas gro videa na Youtubeu, wikija, clanaka, pogledaj si malo, pa ces vidjeti. Tequatl the Sunless, onaj starting area kod humana, ima i nesto kod charova, pa samo potrazi, ima na tisuce i tisuce videa actual gameplaya. Prakticki je cijela igra dostupna preko videa tih osim tih nekih konkretnih detalja (kao recimo ingame store) koji jos nisu dostupni.

Stvar je zapravo vec tu, konkretna. Kakva nada, nadanje je bilo pred godinu dana, sad su tu opipljive cinjenice da igra rula, gazi, nazovi to kak god hoces.

Btw, ono je citat s FB-a od Regine, nisam ja izmislio.

13 godina
protjeran

malo sam bio ironican..

ovo igra rula, gazi i to..dok se osobno ne uvjerim da je to my flava...ostaje na osobnom dozivljaju s tvoje strane..

De gustibus non est disputandum

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 21:30 (Oberstleutnant).
16 godina
neaktivan

Sa jedne stranice za leakove..

Guild Wars 2 Beta is now live and we’re currently seeking testers to help us out with some Q&A sessions. The GW2 beta client has the tester’s e-mail watermarked all over it, making screenshot and video leaks nearly impossible.

Zakon način za spriječiti kršenje NDA..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Guild Wars 2 Beta is now live and we’re currently seeking testers to help us out with some Q&A sessions. The GW2 beta client has the tester’s e-mail watermarked all over it, making screenshot and video leaks nearly impossible.

Najs.

15 godina
NightShadow kaže...

ne znam tocno koliko je vidljiv taj water mark ali nista sto malo blure efekta na tom podrucju ne moze rijesiti :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Imao sam priliku odigrati satak bete , i da ima taj watermark, preko cijelog ekrana. Mislio sam postat sliku al nista od toga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Imao sam priliku odigrati satak bete , i da ima taj watermark, preko cijelog ekrana. Mislio sam postat sliku al nista od toga :D

Ako stisneš na tipkovnici Print Screen gumb, šta ti stavi taj watermark? Šta ako upalim camastiu i snimam sve što vidim na ekranu, sumljam da će to njihov client prepoznat.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pa vjerovatno se nebi vidilo. Da je moja beta 100% bi postao sliku, al nažalost bivša je to dobila pa ne želi probleme... Ugl. preorder, čeka se 10.4 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Pa vjerovatno se nebi vidilo. Da je moja beta 100% bi postao sliku, al nažalost bivša je to dobila pa ne želi probleme... Ugl. preorder, čeka se 10.4 {#}

Reci ti bivšoj da ne zajeb... :P Učini nešto po tom pitanju. Pošalji u dućan, a to tad ti napravi album slika, boli te briga ako joj daju ban.

Ne bi se vidjelo sigurno, ako stisneš printscreen gumb na tipkovnici i onda u paint-u samo paste (ili hrvatski "zalijepi").

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Poprilično je štopala igra kad sam igrao na norn početnom području, a dok je u pvp matchevima gdje je manje ljudi i manja mapa nije. Igrao sam na rezoluciji 1280*720 intel core duo 2.4, ati 4850 grafa, 2 gb ramova ddr3 1333 mhz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Domagoj nam se ušutio, mora da igra BETU!! Smradu jedan!!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je to glupost da "ne možeš" reći da si u beti, velika stvar, ko da je to sad ne znam šta. Igra ko igra...

16 godina
neaktivan

Njvažnija stvar koja me zanima iz bete je koliko je igra "gotova"..

Ako fale neke rase ili veće zone onda ništa prije kraja 8. mjeseca..

Ne žalim se, da se razumijemo..

Bolje 2 mjeseca kasnije pa da svi hvale, nego 2 mjeseca ranije pa da imamo razloga za nezadovoljstvo..

13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Bolje 2 mjeseca kasnije pa da svi hvale, nego 2 mjeseca ranije pa da imamo razloga za nezadovoljstvo..

Iako sam nestrpljiv bolje ovako, potpisujem!

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Ako stisneš na tipkovnici Print Screen gumb, šta ti stavi taj watermark? Šta ako upalim camastiu i snimam sve što vidim na ekranu, sumljam da će to njihov client prepoznat.

Tesko, watermark je U igri. I netko je spominjao blur. Mislim da ne bi islo xD.

Gozz kaže...

Domagoj nam se ušutio, mora da igra BETU!! Smradu jedan!!{#}

WTF? Neeee... {#}

crash11 kaže...

Koja je to glupost da "ne možeš" reći da si u beti, velika stvar, ko da je to sad ne znam šta. Igra ko igra...

Pa tako kaze NDA, ne pitaj nas, pitaj njihove pravnike. Tebi to je "igra ko igra", njima je to zivotno djelo. Iskreno, meni kao programeru je jedna od najvecih zelja raditi na nekom projektu takve magnitude, po mogucnosti from the scratch i onda poslije znati da ljudi igraju/koriste ono sto si ti napravio. Tvoj svijet. To je fakat poseban osjecaj.

NightShadow kaže...

Prilicno.

A cuj, ako se vec toliko cekalo, kaj ti znaci jos koji mjesec vise/manje.

Btw, isto prepurchase, definitivno. Ceka se 10.4.

17 godina
Guild Wars 2!

Mogu i sikire padat al 10.4 se biljezim, tj nas 4 iz ekipe se biljezimo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

A s čega, swtor-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Mogu i sikire padat al 10.4 se biljezim, tj nas 4 iz ekipe se biljezimo {#}

ja da sam na tvom mjestu bih ipak pricekao, ko zna sta se moze desit do izlaska igre

ko ziv, ko mrtav...

ja sam također fan guild wars-a i igrao sam ga intezivno 3-4 godine, pa ne razmisljam o prepurchase

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

2 mjeseca simo tamo, a neki ljudi ce uvijek naci razloga za nezadovoljstvo.

Ja vec sada imam osjecaj (ne toliko po ovom forumu, koliko po stranima) da bar 3/4 ljudi koji tvrde da ih zanima GW2 uopce ne shvacaju najosnovnije koncepte istoga, ali to ih ne sprijecava da kukaju zbog svakog klinca. Ne da im se informirati, pogledati koji od sada vec milion gameplay videa ili NE DAJ BOZE PROCITATI nesto o igri. end of rant {#}

14 godina
1domagoj1 kaže...
crash11 kaže...

Pa tako kaze NDA, ne pitaj nas, pitaj njihove pravnike. Tebi to je "igra ko igra", njima je to zivotno djelo. Iskreno, meni kao programeru je jedna od najvecih zelja raditi na nekom projektu takve magnitude, po mogucnosti from the scratch i onda poslije znati da ljudi igraju/koriste ono sto si ti napravio. Tvoj svijet. To je fakat poseban osjecaj.

Daj molim te, kao da če oni sada istraživati za svakog korisnika da li je na nekom stranom forumu za koji nikad nisu culi on progovorio o beti, wu-hu!

To NDA je tu tek tako,da se ima, da se prestrasi netko kao ti i da ne "dijeli" filimice po youtubu (sto cak i za mene nije oke, al bar np. za nas forumase nekakav SS) 

Ti samo radiš dramu od toga NHF.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 22:03 (XVII Mini).
17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Daj molim te, kao da če oni sada istraživati za svakog korisnika da li je na nekom stranom forumu za koji nikad nisu culi on progovorio o beti, wu-hu!

To NDA je tu tek tako,da se ima, da se prestrasi netko kao ti i da ne "dijeli" filimice po youtubu (sto cak i za mene nije oke, al bar np. za nas forumase nekakav SS) 

Ti samo radiš dramu od toga.

Whatever. Zna se sto je NDA i zasto je tu. Pogledaj si Windows Vistu i sto je njoj napravilo curenje bete (u velikoj mjeri, nije to jedini razlog). Aha, Vista what? Ili u prijevodu, koliko ono promila ljudi je koristilo Vistu?

To sto nije za tebe okej ne znaci da je okej za developere. Naravno da nece istrazivati ako je netko bubnuo nesto o igri, wow zamisli, ali ako objavljujes videe ili SS-ove onda znas sto ti slijedi. Ti ako nemas pojma sto je NDA nije briga ni moja ni briga ArenaNeta. Salji im pismo pa ih pitaj.

Sve je to dio promisljenog plana. Znas zasto je NDA bio na onom press beta vikendu? Zasto novinari nisu smjeli objavljivati preko vikenda nista, nego tek u ponedjeljak? Tebi je tu glupo i kakve veze imaju ta dva dana... Ali vjerovao ti ili ne, to je marketing i PR. Statisticki ljudi vise citaju vijesti (tu spada sve, ukljucujuci i gaming vijesti) najvise pocetkom tjedna, u ponedjeljak, a najmanje preko vikedna. Zato su digli NDA u ponedjeljak i u ponedjeljak je bila poplava clancima, videima. Nije to bilo bezveze. To sto je tebi bezveze nikoga nije briga, ponajmanje ArenaNetu. Nije NDA tu "tek tako, da se ima" jer ako tako mislis ocito da nemas pojma o razvoju softvera, njegovom testiranju i njegovom izdavanju. Stoga radije ne govori nista o necemo o cemu ne znas nista, tako ces ispasti pametniji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice