Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Oberstleutnant kaže...

Sve mi se cini da stize jos jedan EPIC FAIL ove godine... nothin but hype..

Daj mi to argumentiraj {#}

17 godina
neaktivan

Je*** ću im sunce ako bude epic fail i ako se budem morao opet vraćat u WoW.

17 godina
dretva kaže...
Oberstleutnant kaže...

Sve mi se cini da stize jos jedan EPIC FAIL ove godine... nothin but hype..

Daj mi to argumentiraj {#}

Haha, dobar {#}

17 godina
1domagoj1 kaže...
Virty kaže...

Sad ce te gnjevni narod zasut drvljem i kamenjem :)

Kakvim kamenjem. Strojnicom ;)

Pricekajte izlazak pa cemo onda vidjeti hoce li ili nece biti epic fail.

Imam doma na polici dosta MMO fail-ova, kristalna kugla mi kaze da ce biti ipak dobar naslov :)

13 godina
protjeran
crash11 kaže...

Ne vidim logiku prelaska s epic faila na još veći fail. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
crash11 kaže...

Iako mi je WoW dosadio, i ne planiram ga više igrat, naveo sam ponovo vraćenje jer ako gw2 bude epic fail nećemo imat što drugo za igrat. Btw TERA mi se čini jako dobar mmorpg, rađen na crysis engineu, čak sam dobio beta pozivnicu, igra ima samo 19gb :P

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Imam doma na polici dosta MMO fail-ova, kristalna kugla mi kaze da ce biti ipak dobar naslov :)

Ja imam samo jedan. Star Trek Online. :D

@crash11

Radije onda ostanem igrati taj epic fail nego da se ponovno vratim WoW-u.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 22:52 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
crash11 kaže...

Iako mi je WoW dosadio, i ne planiram ga više igrat, naveo sam ponovo vraćenje jer ako gw2 bude epic fail nećemo imat što drugo za igrat. Btw TERA mi se čini jako dobar mmorpg, rađen na crysis engineu, čak sam dobio beta pozivnicu, igra ima samo 19gb :P

Imal budeš Diablo 3, ne? {#}

Samo... Meni baš i nije najjasnije ovo kukanje kako bi GW2 mogao biti epic fail. Nije da škvadra nema iskustva s izradom kvalitetne igre. Nije da nisu pokazali kako slušaju community. Nije da nisu pokazali da razmišljaju kao igrači. Nije da imaju izdavača koji ih tjera da što prije izbace naslov iako će to biti poluproizvod. Nije da su gramziva đubrad kojoj je jedino stalo do kvartalnih pokazatelja. Nije da nisu rekli "nije nam se sviđalo pa smo krenuli ispočetka". U svim videima i predstavljanjima na njima samima vidiš da su ponosni na to što rade.

Iako sam vrlo skeptičan i prilično razočaran odlukom da se iz igre ukloni Monk profesija, kroz sve ove godine su pokazali kako razmišljaju i što žele. Nekako mi to daje vjeru da neće zasrati motku.

14 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

@crash11

Radije onda ostanem igrati taj epic fail nego da se ponovno vratim WoW-u.

domgaj sta trenutno igras od mmorpg-a i sto si prosao osim WoWa?

17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Trenutno nista, ceka se GW 2. Nesto malo orginalni GW, STO, WoW i nesto malo LOTRO. Nagovarali su me i na one korejske MMO-e i Dofus, al to sam preskocio.

Zasto?

Langsdorff kaže...

Imal budeš Diablo 3, ne? {#}

Samo... Meni baš i nije najjasnije ovo kukanje kako bi GW2 mogao biti epic fail. Nije da škvadra nema iskustva s izradom kvalitetne igre. Nije da nisu pokazali kako slušaju community. Nije da nisu pokazali da razmišljaju kao igrači. Nije da imaju izdavača koji ih tjera da što prije izbace naslov iako će to biti poluproizvod. Nije da su gramziva đubrad kojoj je jedino stalo do kvartalnih pokazatelja. Nije da nisu rekli "nije nam se sviđalo pa smo krenuli ispočetka". U svim videima i predstavljanjima na njima samima vidiš da su ponosni na to što rade.

Iako sam vrlo skeptičan i prilično razočaran odlukom da se iz igre ukloni Monk profesija, kroz sve ove godine su pokazali kako razmišljaju i što žele. Nekako mi to daje vjeru da neće zasrati motku.

A cuj, ekipa ti nikad ne bude sretna sto god da ti kao developer napravis. Najbolje bi bilo da mi sami iskodiramo igru, valjda bi onda ljudi bili najsretniji. Ah, mozda ipak ne bi, jer bi i onda nasli neki epic fail.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 23:23 (1domagoj1).
14 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...
Nitro233 kaže...

Trenutno nista, ceka se GW 2. Nesto malo orginalni GW, STO, WoW i nesto malo LOTRO. Nagovarali su me i na one korejske MMO-e i Dofus, al to sam preskocio.

Zasto?

ma samo da razmjenimo iskustva ja sam bio na WoW-u zatim  malo Age of Conan,probao Rift i SW:TOR.I od tih sviju najvise mi je se svidio AoC prvenstveno zbog svoje mehanike borbe.Danas sam napravio sign up za betu Tera online ima isto drugaciju mehaniku borbe,grafika je odlicna i radjena je na cry engine-u pa cu vidjeti.

Jel ima GW2 release date jos?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 0:13 (Nitro233).
17 godina
Nitro233 kaže...
1domagoj1 kaže...
Nitro233 kaže...

Zasto?

ma samo da ramjenimo iskustva ja sam bio na WoW-u zatim  malo Age of Conan,probao Rift i SW:TOR.I od tih sviju najvise mi je se svidio AoC prvenstveno zbog svoje mehanike borbe.Danas sam napravio sign up za betu Tera online ima isto drugaciju mehaniku borbe,grafika je odlicna i radjena je na cry engine-u pa cu vidjeti.

kazu krajem godine

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

ma samo da ramjenimo iskustva ja sam bio na WoW-u zatim  malo Age of Conan,probao Rift i SW:TOR.I od tih sviju najvise mi je se svidio AoC prvenstveno zbog svoje mehanike borbe.Danas sam napravio sign up za betu Tera online ima isto drugaciju mehaniku borbe,grafika je odlicna i radjena je na cry engine-u pa cu vidjeti.

Aha. Cuj, AoC je dobra igra, ali su ju sje*bali s pozurenim releaseom tako da je bila puna bugova i jbg. No, mehanika borbe kod AoC-a je novitet i zbilja je dobra. Steta sto je tako ispalo, nije losa igra, pogotovo ne sad kad je popeglana vise manje. Rift je pak igra koja dodaje novitet s tim riftovima koji se dinamicki otvaraju u svijetu, igra je odlicno ispeglana, nema nekih bugova. SW: TOR pak dodaje novitet u obliku vlastite price (RPG dio), ali po svemu drugome je kopija WoW-a. GW 2 objedinjuje sve te mehanike u jednu igru, malo ih dotjerava/poboljsava i za sad kako stvari stoje igra je prilicno ispeglana.

Tera Online se takoder po nicemu drugome ne razlikuje od ostalih MMO-a (cak su i oni usklicnici iznad NPC-a isto zuti i istog oblika :D) osim po mehanici borbe. Ta borba u Teri je pak ono, dovedena na totalno novu razinu. Nema nikakvog auto targetinga (za auto attack ne znam) i apsolutno svaki skill/spell ti ciljas sam (ima onaj krizic na sredini, to si vidio u igri) tako da bez problema mozes fulati, tvoj protivnik se moze dodgeati, ma ono, mrak. Totalno manualna borba, htio bih zaigrati samo zbog toga. Jer, budimo realni, upravo je borba aspekt MMO-a gdje se provodi najvise vremena igrajuci. Ako borba nije zabavna, tesko da drugi aspekti mogu izvuci igru.

Nema, kao sto nije imao niti jucer (a ni prekjucer :P) ;)

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nitro233 kaže...

kazu krajem godine

Do kraja godine sigurno..

Predviđanja idu ili na 6. ili na 9. mjesec..

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Do kraja godine sigurno..

Predviđanja idu ili na 6. ili na 9. mjesec..

Onda mislim da bi prije to bio 9. mj.

14 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

Aha. Cuj, AoC je dobra igra, ali su ju sje*bali s pozurenim releaseom tako da je bila puna bugova i jbg. No, mehanika borbe kod AoC-a je novitet i zbilja je dobra. Steta sto je tako ispalo, nije losa igra, pogotovo ne sad kad je popeglana vise manje. Rift je pak igra koja dodaje novitet s tim riftovima koji se dinamicki otvaraju u svijetu, igra je odlicno ispeglana, nema nekih bugova. SW: TOR pak dodaje novitet u obliku vlastite price (RPG dio), ali po svemu drugome je kopija WoW-a. GW 2 objedinjuje sve te mehanike u jednu igru, malo ih dotjerava/poboljsava i za sad kako stvari stoje igra je prilicno ispeglana.

Tera Online se takoder po nicemu drugome ne razlikuje od ostalih MMO-a (cak su i oni usklicnici iznad NPC-a isto zuti i istog oblika :D) osim po mehanici borbe. Ta borba u Teri je pak ono, dovedena na totalno novu razinu. Nema nikakvog auto targetinga (za auto attack ne znam) i apsolutno svaki skill/spell ti ciljas sam (ima onaj krizic na sredini, to si vidio u igri) tako da bez problema mozes fulati, tvoj protivnik se moze dodgeati, ma ono, mrak. Totalno manualna borba, htio bih zaigrati samo zbog toga. Jer, budimo realni, upravo je borba aspekt MMO-a gdje se provodi najvise vremena igrajuci. Ako borba nije zabavna, tesko da drugi aspekti mogu izvuci igru.

Da Tera me je upravo zbog toga privukla da napravim sign up za betu,sama igra je teska nekih ~20 gigabajta evo ga mozes napraviti click,fan sam star trek franzise ali svi su tako puno sr*li po igri da me je to u potpunosti odbilo od nje.Sam LOTRO mi je sestra nesto malo igrala a nije me nesto privukao taj svijet iako sam prije 6 godina volio pogledati iste filmove i nesto sitno sam davno jos 2001 citao knjigu.

Što se tiče GW2 po meni bi bila perfektna igra ako bi objedinula combat iz AoC(moze i ovaj iz Tera-e ali sam ga za sada vidio samo na videima:D),rpg story dio iz SW:TOR-a te dinamican svijet po uzoru na Rift.Bas kao sto si ti rekao...

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Langsdorff kaže...
crash11 kaže...

Ma probaj DC Universe online,meni se jedino to svidjelo nakon WOW-a:-)...Jos je i free (donekle,hehe)...

17 godina
neaktivan
WaZZi kaže...
pozdrav decki... naime imam jedan problem. Otisao sam skinuti igru preko onog downloadera, ali mi se nije dalo cekati pa sam ugasio download, provjerio sam hard disk i imao 3 gb manje jer se toliko downloadalo u medjuvremenu, e sad gdje da ja nadjem folder od guild warsa da ga maknem. Trazio sam mapu ali je nisam nasao.

Pogledaj ovdje : C:\Program Files (x86)\Guild Wars\

Mislim da mozes nastavit download od te 3gb di si stao, ne moras ispocetka (valjda, nisam 100% siguran). Jasno trebat ce ti i account ak mislis igrat

14 godina
dretva kaže...
WaZZi kaže...
pozdrav decki... naime imam jedan problem. Otisao sam skinuti igru preko onog downloadera, ali mi se nije dalo cekati pa sam ugasio download, provjerio sam hard disk i imao 3 gb manje jer se toliko downloadalo u medjuvremenu, e sad gdje da ja nadjem folder od guild warsa da ga maknem. Trazio sam mapu ali je nisam nasao.

Pogledaj ovdje : C:\Program Files (x86)\Guild Wars\

Mislim da mozes nastavit download od te 3gb di si stao, ne moras ispocetka (valjda, nisam 100% siguran). Jasno trebat ce ti i account ak mislis igrat

Hvala na odgovoru. Imam account, msm upao sam u closed betu, ali nakon sto ponovno pokrenem downloader pocne mi ispocetka skidat igru, znaci ne nastavlja od tih 3 gb.A vec sam trazio u program files ako imam taj folder ali ga nije bilo.

17 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
1domagoj1 kaže...

Da Tera me je upravo zbog toga privukla da napravim sign up za betu,sama igra je teska nekih ~20 gigabajta evo ga mozes napraviti click,fan sam star trek franzise ali svi su tako puno sr*li po igri da me je to u potpunosti odbilo od nje.Sam LOTRO mi je sestra nesto malo igrala a nije me nesto privukao taj svijet iako sam prije 6 godina volio pogledati iste filmove i nesto sitno sam davno jos 2001 citao knjigu.

Što se tiče GW2 po meni bi bila perfektna igra ako bi objedinula combat iz AoC(moze i ovaj iz Tera-e ali sam ga za sada vidio samo na videima:D),rpg story dio iz SW:TOR-a te dinamican svijet po uzoru na Rift.Bas kao sto si ti rekao...

Evo skidam TERU beta, na 9% je tek, ima 19gb, sljedeći vikend je beta weekend. Igra mi se čini odlična posebno zbog grafike i stila igranja, nema klasičnog targetiranja, bit će brutala.

15 godina
Guild Wars 2!
ne znam za ove wow hejtere ali meni je wow bio totalni šok na cijeli gaming, donio je sve što sam ja zamišljao da bi jedna igra trebala imati :) sada kada se sjetim wow početaka budi mi se ugodan osjećaj topline oko srca :) igrao sam stvarno svakakvih mmo.a nakon toga i ni jedan me nije uspio zaokupirati kao wow. eh da mi se vratiti u te dane...

od gw2 ocekujem da me zabavi, ne vjerujem da ce me privuci igranju kao sto je to wow napravio ali to nema veze s igrom nego samnom, dođe s godinama :) inače volim balans u igri između opreme i skilla. gw1 mi je bio čisti skill, oprema mi nikako nije sjedala, ne znam valjda zbog izgleda ili razlike u statsima koje su minimalne. ono napatim se da skupim set i skuzim da sam dobio mozda 10% bolji set po statsima koji pri tome ni ne izgleda nista posebno. uvijek sam bio za dobar gear za koji se moras potruditi po mogucnosti ne s farmanjem instance po 45 puta da nesto dropa. zato mi se uzasno svidja model sa karmom. i bas me veseli lutanje po gw2 svijetu i osjecaj da se nesto dogadja oko mene neovisno o mojoj prisutnosti :)
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Tera betu za eu server http://tera-europe.com/ ili za us http://tera.enmasse.com/ ?

Koliko sam vidio za us mozes nabaviti di god hoces ali za eu nisam nigdje nasao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...
ne znam za ove wow hejtere ali meni je wow bio totalni šok na cijeli gaming, ...

Meni isto - jednostavno nisam mogao provariti onu grafiku i kričave boje iz slikovnice. Užas jedan kako to izgleda.

17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Tera betu za eu server http://tera-europe.com/ ili za us http://tera.enmasse.com/ ?

Koliko sam vidio za us mozes nabaviti di god hoces ali za eu nisam nigdje nasao

Šta nisi našao za EU?

13 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Meni isto - jednostavno nisam mogao provariti onu grafiku i kričave boje iz slikovnice. Užas jedan kako to izgleda.

a cuj stari, MMO je po meni malo vise od fensi grafike...bitna je ali ne toliko bitna koliko neke druge stvari...

SWTOR=Fail of The Year
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Vidim da u prijašnjim postovima dosta njih spominje Teru, pa eto mene je dosta razočarala, igrao sam zadnja dva vikenda prije nego je započela beta (prvi tjedan je bilo testiranje servera, a drugi je bio sneak peak vikend (upad sa keyom na oba dva)...novitet je to ciljanje odnosno "true action combat" i sve je to odlično ali s vremenom postane dosadno, igrao sam do 23lvl (max u eventu) i zapravo cijelo vrijeme "samo" ciljaš (mišem naravno) i klikaš jedan te isti skill bez razmišljanja (možda se to promjeni s višim lvl ali sumnjam), i da zasmetalo me to da svaka klasa ima istu početnu zonu...mislio sam čak i preorder napravit ali nakon tog vikenda sam odustao tako da sad sve nade polažem u Guild Wars 2  iako me malo i strah pošto nisam igrao jedinicu bit ce mi to sve na neki način novo jer koliko vidim dosta se razlikuje od drugih mmo (barem po nazivu nekih stvari) ali svakako kupujem GW2!

(isprike na postu koji je više-manje off topic)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...
ne znam za ove wow hejtere ali meni je wow bio totalni šok na cijeli gaming, donio je sve što sam ja zamišljao da bi jedna igra trebala imati :) sada kada se sjetim wow početaka budi mi se ugodan osjećaj topline oko srca :) igrao sam stvarno svakakvih mmo.a nakon toga i ni jedan me nije uspio zaokupirati kao wow. eh da mi se vratiti u te dane...

od gw2 ocekujem da me zabavi, ne vjerujem da ce me privuci igranju kao sto je to wow napravio ali to nema veze s igrom nego samnom, dođe s godinama :) inače volim balans u igri između opreme i skilla. gw1 mi je bio čisti skill, oprema mi nikako nije sjedala, ne znam valjda zbog izgleda ili razlike u statsima koje su minimalne. ono napatim se da skupim set i skuzim da sam dobio mozda 10% bolji set po statsima koji pri tome ni ne izgleda nista posebno. uvijek sam bio za dobar gear za koji se moras potruditi po mogucnosti ne s farmanjem instance po 45 puta da nesto dropa. zato mi se uzasno svidja model sa karmom. i bas me veseli lutanje po gw2 svijetu i osjecaj da se nesto dogadja oko mene neovisno o mojoj prisutnosti :)

Upravo tako. Recimo meni i mojoj ekipi (s kojom igram zadnjih 10 godina razne MMO) WoW je donio i pokazao nesto sta smo "sanjali/zeljeli" i dosad, po nama, to najbolje radi.

Najbolji dozivljaj ikad u nekoj igri mi je bio prvi dolazak ispred Orgrimmara, gledali smo u ogromne zidine grada i buljili-buljili... {#}

Tuzno da to pisen, ali je tako. Svejedno, ne igramo ga vise iako smo se vracali sa svakom ekspanzijom al ove medvjedice, leptirice sta sljede tesko da uzmemo :)

Steta sta mi sinovi imaju samo 7 miseci, da su barem 5 miseci stariji, taman bi bilo za njih :)

Na polici mi (a zamalo sam sve bacio u kontenjer) lezi 15 kutija raznih MMO-a ne racunajuci digital izdanja.

Ipak sam odlucio ostaviti sinovima da vide sta je stari igra i u kojoj im je igri majka pecala ribe (jedino je to znala radit) :)

Najiscekivaniji MMO nam je ofc GW2 i svi cemo preordat pa sta bude.

Svako ima svoje misljenje, ali nama svima se ne svidjaju in-game ducani, niti su se ikad svidjali.

Jedino nam je dvojba ostala, koje pivo piti uz igru {#}

13 godina
protjeran
Oberstleutnant kaže...
Langsdorff kaže...

a cuj stari, MMO je po meni malo vise od fensi grafike...bitna je ali ne toliko bitna koliko neke druge stvari...

Rista, golema je razlika između "fensi grafike" i "negledljive slikovnice kričavih boja". Evo, recimo, Guild Wars nema "fensi grafiku", ali zato nije niti gričav. Izgleda odlično. Filozofija "skill > gear" na kojoj počiva ga još više udaljava od WoW-a.

16 godina
Guild Wars 2!

GW2 stream

(samo za one koji nisu upali u betu {#})

http://www.twitch.tv/4she1y

PS.

Šteta što će mu propast taj beta event {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 16:52 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I only see puppy..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice