Hvala na odgovoru. Imam account, msm upao sam u closed betu, ali nakon sto ponovno pokrenem downloader pocne mi ispocetka skidat igru, znaci ne nastavlja od tih 3 gb.A vec sam trazio u program files ako imam taj folder ali ga nije bilo.
Cekaj, jel ti pitas za Guild Wars ili Guild Wars 2? Ako je za dvojku onda suti o beti, valjda znas da si NDA potpisao.
Evo skidam TERU beta, na 9% je tek, ima 19gb, sljedeći vikend je beta weekend. Igra mi se čini odlična posebno zbog grafike i stila igranja, nema klasičnog targetiranja, bit će brutala.
Jedino taj combat, grafika je tipicni azijski MMO. Big no. Al opet, nekome se to mozda svida.
...
Pa naravno da je bio sok za MMO zanr. Isto tako ce i GW2 biti sad sljedeci sok za MMO zanr kao sto je to svojevremeno bio WoW (trebao bi biti, posto je prema svemu ovo pravi punokrvni MMO sljedece generacije). Isto tako i mene ulovi nostalgija kad se sjetim vanilla WoW-a ponajprije. Posto sam igrao WI, WII i W3, vidjeti sav taj genijalan svijet ustolicen u 3D-u... Uf. Pa dok ekipa jos nije znala nista o igri, mehanici... Pa razni world-server eventi, tipa Opening the Gates of Ahn'Qiraj ili dok su iz Zul'Guruba onaj jedan poison preko petova hunteri izveli iz raida, pa su u gradovima masovno ljudi poceli umirati pogotovo low/mid leveli dok Blizzard to nije patchal - bio je to jedan spontani world event :D. Dok nije bilo BG-a pa se za PvP islo raidati druge gradove. Nije bilo nikakvih flying mountova i tih sra*nja, prvog mounta sam tek na negdje 50. lvlu kupio (i to onaj od 60%), a sad vec na lvlu 20 mozes kupiti 100% mounta. Ah, dobri stari dani...