:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i am a happy panda
Dobio invite? fuuu ja jos nista
Ja dobio jednu veliku klipaču po glavi... nadam se boljoj sreci u sljedecih par dana...
NDA is a biatch :S thou shall not speak!!!
"Naša" beta ce biti 23-25.3 garant.
Ima još vremena za upad.
@Ashelor
Ak nisi dobio na lutriji, onda znamo o čemu pričaš
Ma nema šanse da dobijemo. Prijavilo se preko milju ljudi, a primaju samo par tisuća. Ovi koji ovdje pišu "da su dobili" mogu i ja napisat. "Jeeeeeeeeeeee" :D
Najveća šansa da dobijemo betu, je da kupimo igru, a i onda bi nam vjerovatno crko email ili pristup internetu.
Thiefa i Rangera trebaju zamijeniti.. Posebice Human model..
Elementalist i Mesmer
Jel tko dobio jučer/danas invite? Izgleda da su svi dobili 16.3. Da znam da li ima još nade, molim PM radi diskretnosti.
hahah dobio poziv za betu gw2 :) ovo je kao da sam dobio jackpot kod nas na lutriji i osvojio 10 mil kuna :) :) :)
P.S.
Da slucajno nekzu da nisam dobio poziv! Ev slike s kreiranja acunta GW2!!!
hahah dobio poziv za betu gw2 :) ovo je kao da sam dobio jackpot kod nas na lutriji i osvojio 10 mil kuna :) :) :)
P.S.
lol kakav je ovo bio sprd...
P.S.
Jesi jesi dobio, ko i svi mi... Aj napravi lika u igri i nazovi ga "Bug Forum" i stavi screenshot.
Ne znam da li ste primjetili, ali nekoliko dana nakon najave pre-ordera GW2, odjednom ima Blizzard datum za Diablo 3, dok će sutra (u jeku beta inv za GW2) bombardirati novim vijestima MoP, a možda i oglasiti svoju betu..
Ne znam da li ste primjetili, ali nekoliko dana nakon najave pre-ordera GW2, odjednom ima Blizzard datum za Diablo 3, dok će sutra (u jeku beta inv za GW2) bombardirati novim vijestima MoP, a možda i oglasiti svoju betu..
to se zove marketing...
Ma nema šanse da dobijemo. Prijavilo se preko milju ljudi, a primaju samo par tisuća. Ovi koji ovdje pišu "da su dobili" mogu i ja napisat. "Jeeeeeeeeeeee" :D
Najveća šansa da dobijemo betu, je da kupimo igru, a i onda bi nam vjerovatno crko email ili pristup internetu.
Believe what you will,inace beta jos nije aktivna.Ljudi koji su dobili invite ce detalje za skidanje klijenta i vremena testova dobit tokom sljedecih 10 dana.
Inace zzXXy jesi ti uopce procita NDA?
Ako imas beta invite nesmis o njemu raspravljat(cak nesmis nikome rec da si pozvan u betu,baar javno),u protivnom ti mogu blokirat account i izbacit te it bete.
Nije tu nitko dobio betu. Ne znam sta ste svi zapeli za to.
Znaš ti ono, nada umire zadnja :d
P.S.
lol kakav je ovo bio sprd...
ma sam se vi sprdajte koliko ocete ja znam sto cu raditi uskoro i sto cu igrati :)
ma sam se vi sprdajte koliko ocete ja znam sto cu raditi uskoro i sto cu igrati :)
Pa igrat cu i ja u 4. mjesecu s Collector's Editionom na polici i Rytlockom pokraj monitora koji ce me gledati dok igram. ;)
Ne razumijem pitanje?
Collector's Edition je stvarno fora, pogotovo zbog knjige, slika i okvira za jednu od njih te soundtracka, ali brate mili taj Rytlock kipić je virginity protector šta je da je..
Samo pod uvjetom da se tog napasnog virginitya nisi već riješio.
Evo vam pa se malo igrajte
http://www.enjin.com/gw2-signature-generator
U GW2 ime se može sastojati od 1 riječi !
nešto malo sam pročitao zadnjih par postova i nešto stranica,pa koliko sam skužio prvo ide zatvorena beta?a hoce li onda biti otvorena beta za sve nas?
Collector's Edition je stvarno fora, pogotovo zbog knjige, slika i okvira za jednu od njih te soundtracka, ali brate mili taj Rytlock kipić je virginity protector šta je da je..
nešto malo sam pročitao zadnjih par postova i nešto stranica,pa koliko sam skužio prvo ide zatvorena beta?a hoce li onda biti otvorena beta za sve nas?
Zadnji vikend u ovom mjesecu je zatvorena beta u koju se upada preko inviteova. Dobis dobis, ne ne. Nakon toga krecu zatvorene bete u 4. mj. Ali za razliku od ove u njih mozes upasti ili ako dobis invite (ako si se prijavio) isto kao i za ovu ili kako obavis predkupnju igre sto ti daje garantiran ulazak u sve sljedece bete (osim ove sad koja ce biti zadnji vikend u ovom mjesecu).
Dakle, i dalje su zatvorene bete jedino sto u 4. mj. dobijes garantirani ulazak ako obavis predkupnju. Ako ne, onda se i dalje molis da te izvuku. Jos jedna razlika je sto je ovaj sad beta vikend pod striktnim NDA ugovorom, a u sljedecim betama u koje dobis ulazak predkupnjom igre neces biti pod NDA ugovorom i moci ces screenshotove raditi i objavljivati, snimati i objavljivati, govoriti drugima da igras i pokazivati im, cak i dati da igraju. Razlog tome je sto ArenaNet pokusava na ovaj nacin iskoristiti efekt drustveni mreza za svoj marketing, jer kome ces prije vjerovati da je igra zakon ako ne svojem prijatelju koji ti vec tjedan dana tupi kak to morate igrati pa na kraju probas iz prve ruke i zbilja vidis da je tak.
Tko sve misli pre purchase 10.04. ?
Tko sve misli pre purchase 10.04. ?
Bolje pitanje je... tko ne misli?
Moram priznati kako nisam najsretniji rješenjem koje su odabrali za upad u betu. Mislim, nakon više od 6 i pol godina aktivnog igranja, dobijem kitu. Neki mulac koji je za GW čuo tek kad se počelo pričat o betama za GW2 ima jednake šanse upast. Bah.