Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Guild Wars 2!
Ashelor kaže...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i am a happy panda

Dobio invite? fuuu ja jos nista {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja dobio jednu veliku klipaču po glavi... nadam se boljoj sreci u sljedecih par dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Ashelor kaže...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i am a happy panda

Dobio invite? fuuu ja jos nista {#}

NDA is a biatch :S thou shall not speak!!!

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
16 godina
Guild Wars 2!

"Naša" beta ce biti 23-25.3 garant.

Ima još vremena za upad.

@Ashelor

Ak nisi dobio na lutriji, onda znamo o čemu pričaš {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 23:33 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nema šanse da dobijemo. Prijavilo se preko milju ljudi,  a primaju samo par tisuća. Ovi koji ovdje pišu "da su dobili" mogu i ja napisat. "Jeeeeeeeeeeee" :D

Najveća šansa da dobijemo betu, je da kupimo igru, a i onda bi nam vjerovatno crko email ili pristup internetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 9:47 (crash11).
16 godina
Guild Wars 2!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Thiefa i Rangera trebaju zamijeniti.. Posebice Human model..

Elementalist i Mesmer {#}{#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jel tko dobio jučer/danas invite? Izgleda da su svi dobili 16.3. Da znam da li ima još nade, molim PM radi diskretnosti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

hahah dobio poziv za betu gw2 :) ovo je kao da sam dobio jackpot kod nas na lutriji i osvojio 10 mil kuna :) :) :)

P.S.

Da   slucajno nekzu da nisam dobio poziv! Ev slike s kreiranja acunta GW2!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 12:05 (zzXXy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zzXXy kaže...

hahah dobio poziv za betu gw2 :) ovo je kao da sam dobio jackpot kod nas na lutriji i osvojio 10 mil kuna :) :) :)

P.S.

lol .. https://beta.guildwars2.com/account/done

17 godina
XVII Mini kaže...
zzXXy kaže...

P.S.

lol .. https://beta.guildwars2.com/account/done

lol kakav je ovo bio sprd...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

P.S.

Jesi jesi dobio, ko i svi mi... Aj napravi lika u igri i nazovi ga "Bug Forum" i stavi screenshot. {#}

16 godina
neaktivan

Ne znam da li ste primjetili, ali nekoliko dana nakon najave pre-ordera GW2, odjednom ima Blizzard datum za Diablo 3, dok će sutra (u jeku beta inv za GW2) bombardirati novim vijestima MoP, a možda i oglasiti svoju betu..

17 godina
NightShadow kaže...

Ne znam da li ste primjetili, ali nekoliko dana nakon najave pre-ordera GW2, odjednom ima Blizzard datum za Diablo 3, dok će sutra (u jeku beta inv za GW2) bombardirati novim vijestima MoP, a možda i oglasiti svoju betu..

to se zove marketing...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Ma nema šanse da dobijemo. Prijavilo se preko milju ljudi,  a primaju samo par tisuća. Ovi koji ovdje pišu "da su dobili" mogu i ja napisat. "Jeeeeeeeeeeee" :D

Najveća šansa da dobijemo betu, je da kupimo igru, a i onda bi nam vjerovatno crko email ili pristup internetu.

Believe what you will,inace beta jos nije aktivna.Ljudi koji su dobili invite ce detalje za skidanje klijenta i vremena testova dobit tokom sljedecih 10 dana.

Inace zzXXy jesi ti uopce procita NDA?

Ako imas beta invite nesmis o njemu raspravljat(cak nesmis nikome rec da si pozvan u betu,baar javno),u protivnom ti mogu blokirat account i izbacit te it bete.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 10:05 (Ashelor).
15 godina

Nije tu nitko dobio betu. Ne znam sta ste svi zapeli za to.

Bf3 - Fallourorigins
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Znaš ti ono, nada umire zadnja :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
@Ashelor: Znam procito sam NDA i tocno znam da nesmijem objaviti nista sto se tice bete GW2 pa ni to da sam pozvan! Ak me skontaju onda nema bete :( @crash11: Ja znam kad mogu skiniti beta client za GW2 e sad dal ti znas kad ga mozes skiniti?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
XVII Mini kaže...
zzXXy kaže...

P.S.

lol ..  https://beta.guildwars2.com/account/done

lol kakav je ovo bio sprd...

ma sam se vi sprdajte koliko ocete ja znam sto cu raditi uskoro i sto cu igrati :)

17 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

ma sam se vi sprdajte koliko ocete ja znam sto cu raditi uskoro i sto cu igrati :)

Pa igrat cu i ja u 4. mjesecu s Collector's Editionom na polici i Rytlockom pokraj monitora koji ce me gledati dok igram. ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
zzXXy kaže...
@Ashelor: Znam procito sam NDA i tocno znam da nesmijem objaviti nista sto se tice bete GW2 pa ni to da sam pozvan! Ak me skontaju onda nema bete :( @crash11: Ja znam kad mogu skiniti beta client za GW2 e sad dal ti znas kad ga mozes skiniti?!

Ne razumijem pitanje?

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Collector's Edition je stvarno fora, pogotovo zbog knjige, slika i okvira za jednu od njih te soundtracka, ali brate mili taj Rytlock kipić je virginity protector šta je da je..

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Samo pod uvjetom da se tog napasnog virginitya nisi već riješio. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

2 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Evo vam pa se malo igrajte

http://www.enjin.com/gw2-signature-generator

http://www.gw2tools.com/#t

U GW2 ime se može sastojati od 1 riječi !

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

nešto malo sam pročitao zadnjih par postova i nešto stranica,pa koliko sam skužio prvo ide zatvorena beta?a hoce li onda biti otvorena beta za sve nas?

14 godina
sliver kaže...

Collector's Edition je stvarno fora, pogotovo zbog knjige, slika i okvira za jednu od njih te soundtracka, ali brate mili taj Rytlock kipić je virginity protector šta je da je..

{#}

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

nešto malo sam pročitao zadnjih par postova i nešto stranica,pa koliko sam skužio prvo ide zatvorena beta?a hoce li onda biti otvorena beta za sve nas?

Zadnji vikend u ovom mjesecu je zatvorena beta u koju se upada preko inviteova. Dobis dobis, ne ne. Nakon toga krecu zatvorene bete u 4. mj. Ali za razliku od ove u njih mozes upasti ili ako dobis invite (ako si se prijavio) isto kao i za ovu ili kako obavis predkupnju igre sto ti daje garantiran ulazak u sve sljedece bete (osim ove sad koja ce biti zadnji vikend u ovom mjesecu).

Dakle, i dalje su zatvorene bete jedino sto u 4. mj. dobijes garantirani ulazak ako obavis predkupnju. Ako ne, onda se i dalje molis da te izvuku. Jos jedna razlika je sto je ovaj sad beta vikend pod striktnim NDA ugovorom, a u sljedecim betama u koje dobis ulazak predkupnjom igre neces biti pod NDA ugovorom i moci ces screenshotove raditi i objavljivati, snimati i objavljivati, govoriti drugima da igras i pokazivati im, cak i dati da igraju. Razlog tome je sto ArenaNet pokusava na ovaj nacin iskoristiti efekt drustveni mreza za svoj marketing, jer kome ces prije vjerovati da je igra zakon ako ne svojem prijatelju koji ti vec tjedan dana tupi kak to morate igrati pa na kraju probas iz prve ruke i zbilja vidis da je tak.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan

Tko sve misli pre purchase 10.04. ?

14 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Tko sve misli pre purchase 10.04. ?

Bolje pitanje je... tko ne misli? {#}

13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
Zadnji vikend u ovom mjesecu je zatvorena beta u koju se upada preko inviteova. Dobis dobis, ne ne.

Moram priznati kako nisam najsretniji rješenjem koje su odabrali za upad u betu. Mislim, nakon više od 6 i pol godina aktivnog igranja, dobijem kitu. Neki mulac koji je za GW čuo tek kad se počelo pričat o betama za GW2 ima jednake šanse upast. Bah.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice