Ja ću uzeti char necromacer;)
I moda poslje norn ranger
kewl story bro
kewl story bro
kewl story bro
Idd
OCE meni gw2 moci ici na ovu konfu
256mb grafe 6600gt
1gb rama i procesor intel pentium 4cpu 3ghz
Nezna se jos system requirements, ali vjerovatno i kad bi pokrenio, bilo bi ti neigrivo. Tako da nevjerujem...
OCE meni gw2 moci ici na ovu konfu
256mb grafe 6600gt
1gb rama i procesor intel pentium 4cpu 3ghz
Vidjet cemo nakon optimizacije, optimizacija ide najzadnja, zato ce se i system requirements saznati zadnji. Trenutno treba jaca masina, al kad optimiziraju, mozda bi i ta tvoja konfa mogla na najvecem minimumu vrtjeti, ne znam, vidjet cemo.
Feedback iz bete dovodi do promjena u igri :) Razina posvecenosti detaljima je fantasticna.
Da, tko je u tijeku vidi koliko se zapravo oni trude, da to i nije šuplja priča. Svaki review što sam čitao kaže da su ispunili očekivanja naspram hypu, u biti osim par bugova, zapravo samo dva što sam uspio naci na blogovim nema nikakvih drugih problema... E sad će netko reći a to je samo 2 dana, i ja tako kažem ali činjenica je da je puno ljudi sudjelovalo i svi su prezadovoljni pogotovo PvP-om i važnosti tvoga lika u svijetu Tyrie! A da o dynimic eventima ne pričamo... Samo kad igra iziđe ako supporta nebude falit ovo će bit vjerojatno najbolji MMO. Skaliranje,skillovi, epic priča, dobar lore, grafika svemu tome predonosi.
ja ne kužim zašto su svi iznenađeni činjenicom da će ova igra rulat svemire.
Zato što (osobno mišljenje), sav multiplayer ovakve vrste, koji je u zadnjih par godina izašao totalno podbacio, isto je bilo obečanja, ovo, ono, a na kraju ništa. Lijepo je vidjet da je konačno nešto kvalitetno na pomolu i da nije razoćaravajuče, na što smo se nažalost već navikli. Pogotovo kad press hvali igru na sva zvona...
Ako netko pronađe bilo kakav novi Thief PvP video, bio bih jako zahvalan kad bi ste ga linkali vamo u temu ili meni na PP
Ajmee, jedva cekam halat cu all day all night!
tko ziv tko mrtav do izlaska ove igre. ali obecaje.
Zato što (osobno mišljenje), sav multiplayer ovakve vrste, koji je u zadnjih par godina izašao totalno podbacio, isto je bilo obečanja, ovo, ono, a na kraju ništa. Lijepo je vidjet da je konačno nešto kvalitetno na pomolu i da nije razoćaravajuče, na što smo se nažalost već navikli. Pogotovo kad press hvali igru na sva zvona...
Prijatelju potpisujem! Moje mišljenje također...
Ali to je ArenaNet, a ne neki zblj studio. Studio kojeg su osnovala trojica bitnijih ljudi iz Blizzarda. ArenaNet po defaultu ne moze failati... xD
A sto je s BUG-om? Zasto se bugovci nisu pregurali malo da se ubace u betu? Mislim, ovakav svjetski dogadaj, a ono BUG nista... xD
Haters, tko zna , možda Anet nezna za globalnu važnost BUG-a...
Haters, tko zna , možda Anet nezna za globalnu važnost BUG-a...
Bit ce da je to...
A šta drugo!
Ako netko pronađe bilo kakav novi Thief PvP video, bio bih jako zahvalan kad bi ste ga linkali vamo u temu ili meni na PP
Prati YOGCAST, mislim da će jedan od njih napravit Human/Thief...inače, meni su Lewis i Simon baš zanimljivi.
Prvi video (Norn) kad lik ubija zečevi me umalo srušio sa stolice od smijeha :)
Vidiš, ja gotovo pa izbjegavam praćenje informacija o GW2. Na guildwars2.com sam dolazio tek kada bih od in-game frenda saznao da su predstavili novu klasu. Na GW2Guru sam registriran odavno, ali se ne pojavljujem. Jednostavno želim izbjeći preveliko upoznavanje s igrom i dati joj priliku da me, u pozitivnom smislu, ostavi bez teksta kako je to napravio original. Bojim se da bi me preveliko izlaganje objavljenom sadržaju moglo ostaviti ravnodušnim jednom kada igra izađe.
Nego, je li itko ovdje završio WoC? Meni se nekako i ne da. Traumatiziran sam hordama Afflicteda koje je prvi dio WoC-a donio. :(
Ako trebaš pomoć oko WoC-a
<--- IGN
Evo linkani članci o 7/8 profesija (fali mesmer)..
Imaju solidne informacije, neki više neki manje..
http://www.guildwars2forum.com/threads/1152-TeamQuitter-Profession-series
Ljudi evo s FB-a:
"A big thanks for following us on Facebook! We have a surprise for you tomorrow, so keep an eye on our social networks and website and tell your friends to follow us, too! ~RB"
Ko malo dijete kad mu netko obeca cokoladu sam sad
Sto se tice Mesmera, totalbiscuitova zena Genna ga je reviewala:
Ljudi evo s FB-a:
"A big thanks for following us on Facebook! We have a surprise for you tomorrow, so keep an eye on our social networks and website and tell your friends to follow us, too! ~RB"
Vidim da se razumijemo :)
Kanal na YT na kojem je dio skillova prikazan..
Lik je prehlađen i govori Danski tako da je nerazumljiv pa preporučam da isključite zvuk.
Čak i tako ga je bolno gledati jer dobar dio vremena luta kao muha bez glave ili se muči oko odabira skillova..
Zar nije mogao po redu i lijepo sve prikazati?!
Ljudi evo s FB-a:
Vidim da se razumijemo :)
Mislim većina nas...
Betacake ultimate YT channel, 66 videa, trajanje navodno 8 sati
AAAAA FAKING PRIJAVA ZA BETU!!!
Prije 6 min na Twitteru objavljeno!
http://twitter.com/#!/GuildWars2
EDIT: NE VJERUJEM, srusil se server , uspio sam drugi laptop prijavit, lol.
UPDATE:
Hey all: we're aware of the issues that some people are having getting to the page. We're on it! ~RB
AAAAA FAKING PRIJAVA ZA BETU!!!
Prije 6 min na Twitteru objavljeno!
http://twitter.com/#!/GuildWars2
EDIT: NE VJERUJEM, srusil se server , uspio sam drugi laptop, lol.
UPDATE:
Hey all: we're aware of the issues that some people are having getting to the page. We're on it! ~RB
Jbte, mislio sam te izudarat kad sam vidio 501 error, aj uspio sam ući al stalno crasha, pretrpano jbte!!