Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Langsdorff kaže...

Kakve su ono sulude brojke... {#}

Na živce mi idu stvari tipa "Maybe someone doesn't like to play healer" kao argumenti za micanje monka iz igre, a rečenicu završi s provalom "You can play whatever you want"... Helou, kak da igram monka, kojega volim igrat, ako ga nema. FFS! Nikako mi se ne sviđa micanje monka iz GW2. Zanima me kako će lore to objasnit. {#}

Mysts of Ascalonia, new GW2 expansion.{#}

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

koji će stroj trebat da to pokrene ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nisu jos izbacili specifikacije, ali kažu na mid range pc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

gw2 klipovi na jubitu su kewl :)

www.mmo-balkan.com
15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Će meni raditi na max-u?

Ali doslovno sve high;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

neznam,graficka ti je cudna^^  nVidia GTX 295 1.8 Gb

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma radit ce vam sve na high ako imate pristojniji komp.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

nisam nikad bio neki fan igara sa pretplatom,2006 u 10 mjesecu sam nabavio bio WoW,igrao neka 3 mjeseca,jednostavno da dalje igram me odvukla činjenica da moram placati pretplatu za nesto.Ista stvar me i danas odvlaci od SWTOR-a,iako sam fan same KOTOR franšize jos od davne 2003 kad sam ga prelazio.Guild Wars 2 mi je je zadnje dvije godine posebno zapeo za oko jos od kad sam vidio prezentaciju concept arta na cg channelu prije neke dvije godine http://www.cgchannel.com/2010/04/the-art-of-guild-wars-2/.Ako je nekom promaklo a interesira vas sami cg obavezno pogledajte.Intervju je sa samim umjetnicima i prezentiraju i raspravljaju o metodama i tehnikama izrade od 3d-ea pa do concept arta.Kekai Kotaki radi odlicne ilustracije.Sad me zanima gdje cu moci naruciti retail box izdanje GW2.Jedini uvjet koji mi mora ispunjavat da se plaća preuzećem jer nisam neki fan plaćanja preko interneta.Hoće li biti dostupan na GMC-u posto oni nude placanje preuzecem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Cuj, ne zna ti se to nista. Jedino sto se sa sigurnoscu zna jest da igra izlazi ove godine. Kada, nema nitko pojma osim ANeta. Tako da sve te informacije su ono, rekla kazala, tko zna... Trebali bi imati, ipak je to buduca GOTY, ogroman se hype dize oko nje i tako to, pa vjerujem da ce imati.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 20:45 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

thief je najludi :)

www.mmo-balkan.com
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ćemo već počet pravit guild, nako na papiru :d ajd barem gledat cemo da budemo na istom serveru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bejtman kaže...

thief je najludi :)

Ovaj Charr mi se uopce ne uklapa u video. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

^Sranje IMHO, kao i Tauren Rogue u WoW-u. Jeb*ni međed da bude stealth, nema smisla.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I Ivo Sanader je povelik, pa se dobro snalazio u stealthu :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ekipa koja prelazi sa LOTRO-a ce isto tamo napraviti kin, cim budu infromacije na kojems erveru obavjestit cemo vas tako da svi zajedno igramo :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

^Sranje IMHO, kao i Tauren Rogue u WoW-u. Jeb*ni međed da bude stealth, nema smisla.

Pa Ash Legion je legija spijuna, stalkera i assassina.

http://wiki.guildwars.com/wiki/Ash_Legion

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Ash_Legion

Lore to i potvrduje.

17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Zapravo charrovi su vise spoj bika i tigra. Rogovi, kretanje na sve cetri i pandze. Debilno zvuci ali svim veteranima GW1 su prirasli srcu pa se sada vracaju kao playable rasa.

A kaj se tice stealtha to je slobodni pristup kreiranju likova, sve rase mogu biti svih klasa. Da se udovolji svim igracima, jer netko ce bas htjet napraviti minijaturnog warriora asuru, ili mrcinu thiefa charra.

Logiku ne treba traziti u fantasy MMORPG :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 12:58 (dretva).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Meni je nekako logičnije da Charrovi uzmu stealth iako su prilično velike živine. Mislim, izvježbali su stealth u lovu. Asure, koliko god mali i sitni bili, imaju prevelika usta i preduge jezičine. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Guild Wars 2 - Why The Developers Love It!

4 0 hvala 3
14 godina
1domagoj1 kaže...

kako ce da bude prehebeno :S 

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Samo da ne bude previše efekata kao u Diablu 3. {#}

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Samo me zanima da li ce biti instancirano sve kao u gw 1 ili ce se to mjenjati? Posto ce biti dinamicnih evenata to mi nije jasno.

Znaci da li ce se moci kreirati grupa izvan grada?

Bf3 - Fallourorigins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne nece biti istancirani kao gw1 

i neces trebati cekati u gradu da skupis ekipu, 

nego jednastavno tjekom eventa igrate zajedno tj moze vas biti od 4 do 100 bez da radis grupu.

i sta je vise igraca to je event tezi itd...

od gw1  su uzeli najvise ime, mehakniku skilova, i neke klase i to je to. {#}

17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Samo me zanima da li ce biti instancirano sve kao u gw 1 ili ce se to mjenjati? Posto ce biti dinamicnih evenata to mi nije jasno.

Znaci da li ce se moci kreirati grupa izvan grada?

Preporucam ti da procitas FAQ-ove, sve ce ti biti jasnije:

http://www.guildwars2.com/en/the-game/game-faq/
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Frequently_Asked_Questions

Will Guild Wars 2 be an MMO?
Yes. Guild Wars 2 provides a massive, online persistent world.

Why are they adding persistence?
So that you can have a more social time in-game and have the potential to see and meet people who are online as much as you are. Persistence also adds new game elements, such as an evolving world and consequences in the form of events.

Cak neces morati niti kreirati grupu, uletis samo u fight, igra dijeli svima onoliko koliko su sudjelovali. Ali naravno, kreiranje grupe ima svojih prednosti.

Samo procitaj FAQ-ove, pogotovo ovaj drugi detaljniji s GW2 wikija, sve ce ti biti puno jasnije glede igre.

Nitrium kaže...
...

od gw1  su uzeli najvise ime, mehakniku skilova, i neke klase i to je to. {#}

Cak niti to. Gotovo da su iz temelja promijenili. Najvise mi se svida kombiniranje skillova i to ne samo svojih, nego cak kombiniranje izmedu profesija! Recimo ja kao Elementalist ruknem nekakvi elektricni zid (Air attunement), a ti kao Ranger gadas puskicama kroz njega, metci se naelektriziraju i bam, neprijatelji dobe malu sok terapiju {#}. Fora, fora.

Evo nekih par comboa najdrazih developerima, ako vec nije bilo.
http://pc.ign.com/articles/121/1216828p1.html

@Langsdorff

Cijeli sustav skillova pokusavaju sloziti tako da budu vizualno prepoznatljivi. Tako da kad Elementalist pocne gruvati fireball da ti iz samog pogleda na njega vidis, aha, ovaj me hoce s fireballom, bez da ga selectiras i procitas gore "casting fireball". Naravno, problem je to balansirati, da bude vizualno upecatljivo, a da opet ne bude "overwhelming", da te ne preplavi sa svim bljeskanjima i cudima. Gledajuci PvP borbe (5v5) mislim da im je to prilicno dobro ide.

Nadam se i ja da ne bude ipak previse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 12:37 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ne brinem se ja za GW2, samo sam se osvrnuo na Blizzardovu provalu o smanjivanju partysizea na 4 zbog "previše efekata" i posljedičnog brainfart uleta na moj komentar kako je odluka debilna. Teško me impresionirati, ali pojedincima s ovog foruma to polazi za rukom bez imalo problema. Nažalost, većinom glupostima.

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Ne brinem se ja za GW2, samo sam se osvrnuo na Blizzardovu provalu o smanjivanju partysizea na 4 zbog "previše efekata" i posljedičnog brainfart uleta na moj komentar kako je odluka debilna. Teško me impresionirati, ali pojedincima s ovog foruma to polazi za rukom bez imalo problema. Nažalost, većinom glupostima.

{#}

Ah, tu vijest/temu nisam vidio...

17 godina

U srijedu je NCsoft earnings call nadam se da će bar reći u kojem kvartalu možemo oćekivati izlazak GW2

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 15:47 (Wolf88).
17 godina

Došle informacije sa confrenc call:

Velika beta u ožujak i travanj,izlazak je još uvijek do kraja godine sve ovisi o beti

Postoji mogućnost da će izaći i konzolaška verzija GW 2

http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/

BF3:crna_bandera
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

samo da ne ostane na tome da ju vole samo developersi...

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

Došle informacije sa confrenc call:

Velika beta u ožujak i travanj,izlazak je još uvijek do kraja godine sve ovisi o beti

Postoji mogućnost da će izaći i konzolaška verzija GW 2

http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/

Samo da kontrole i interfejs na PC verziji ne budu prilagođeni konzolama. Još sam traumatiziran Skyrimom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice