Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Jedna od glupljih ideja koja mi je pala na pamet je bilo "Idem skupit stack svih materijala u storageu". {#}

Sva je sreća što sam odustao nakon par tjedana. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

samo ne treba puno ocekivat,jer sam siguran da nece biti onakva kakvu ja zamisljam.Previse se hvali GW2 a jos nije ni izasao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...

Pitao sam Arena net hoću li morati opet iznajmiti malog cigu da mi farma matse dok sam na poslu :) kažu da nema potrebe ovaj puta :) po svemu što su rekli farma ne bi trebalo biti ili bi trebao biti zanemariv... i da GW2 je kontam ne samo najocekivaniji mmo nego uopce igra 2012 godine... jel ima nesto sto se ocekuje vise?

ja se ipak više nadam diablu 3...

17 godina
neaktivan
cale kaže...

samo ne treba puno ocekivat,jer sam siguran da nece biti onakva kakvu ja zamisljam.Previse se hvali GW2 a jos nije ni izasao.

Pa naravno, imas pravo. Ali kakva god da bude, ja preorder uzimam. Nemam sto izgubiti.

Drugo, nema veze sto nije izasla, sve ovo sto je do sad bilo prikazano na sajmovima (pogledaj si s Gamescoma gameplay, s PAX-a, PAX Primea itd...)  je, jednostavno jebe*no. Sad to jos primjeni na ostatak igre i dobis da je cijela igra jeb*ena.

Uglavnom, kakva god da bude, zaj*eb ne moze biti. Moze biti losija od ocekivanja, ali promasaj kao recimo SW: TOR sigurno ne bude.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
1domagoj1 kaže...

Pa naravno, imas pravo. Ali kakva god da bude, ja preorder uzimam. Nemam sto izgubiti.

Drugo, nema veze sto nije izasla, sve ovo sto je do sad bilo prikazano na sajmovima (pogledaj si s Gamescoma gameplay, s PAX-a, PAX Primea itd...)  je, jednostavno jebe*no. Sad to jos primjeni na ostatak igre i dobis da je cijela igra jeb*ena.

Uglavnom, kakva god da bude, zaj*eb ne moze biti. Moze biti losija od ocekivanja, ali promasaj kao recimo SW: TOR sigurno ne bude.

Točno to, može biti tu i tamo nešto lošije od očekivanog ali osnovni koncept ne mogu sje.. Za preorder cu jos razmisliti jer se sve nove igre 2-3 dana nakon izlaska vec mogu naci debelo jeftinije

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Prvi dio zatvorene bete gotov, u veljači će krenuti beta za novinare, a u ožujku i travnju će početi pozivati i svekoliko pučanstvo, detalji o tome kako se prijaviti će biti objavljeni u dogledno vrijeme.

I službeno je potvrđeno da će GW2 izaći ove godine:

http://www.arena.net/blog/dragon

6 0 hvala 6
15 godina
dekstroza kaže...

Prvi dio zatvorene bete gotov, u veljači će krenuti beta za novinare, a u ožujku i travnju će početi pozivati i svekoliko pučanstvo, detalji o tome kako se prijaviti će biti objavljeni u dogledno vrijeme.

I službeno je potvrđeno da će GW2 izaći ove godine:

http://www.arena.net/blog/dragon

Taman sam pročitao blog :) a sada samo pitanje kome treba polizati .... da se dobije beta invite :)

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jedva čekam!!!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Open beta u travnju, mmmm. Znači da stignem složit GWAMM #5 do GW2 bez beda. gg {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Opa, znaci kak sam inicijalno i predvidio, oko ljeta (mozda i kasnije). :D

Hvala Bogu da znamo, vec me neizvjesnost ubijala u pojam zesce malo.

Vidimo se u Tyria-i. ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Opa, znaci kak sam inicijalno i predvidio, oko ljeta (mozda i kasnije). :D

Hvala Bogu da znamo, vec me neizvjesnost ubijala u pojam zesce malo.

Vidimo se u Tyria-i. ;)

Ja sam slutio da bi moglo biti sa godišnjicom GW-a 1, negdje april... Super... Igram mesmera... Vidimo se u Tiriji...

14 godina
Guild Wars 2!

Yaay! jedva cekam, vjerovatno igram Ranged ili Warrior-a možda cak i engineer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

A ja misssllla!!! A joooj! Ajd napokon :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Jedva cekam :) No nekako sumnjam da ce izaci prije jeseni.

No do onda ce se riftati ;)

Bf3 - Fallourorigins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

igram ranged bwhahahahah, sorry morao sam

16 godina
alscaul kaže...
XVII Mini kaže...

igram ranged bwhahahahah, sorry morao sam

mozda je mislio na sve koji su range:)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

kaze ArenaNet samo beta vikendi {#}

Ok, to clarify a couple of points:

We purposely didn’t use the term “Open Beta”, we mentioned Beta Events. To some people Open Beta means unlimited access to the game and everybody on the interwebs can play it. This is not what we will do.

We will do Beta Weekend Events. Those of you who played Guild Wars might already be familiar with the concept. It means that many of you (like the blogpost says) will get a chance to participate in specific Events, but access won’t be unlimited – there will be some kind of selection criteria and the beta period will usually start on a Friday and end on the following Sunday.

http://www.guildwars2guru.com/forum/showpost.php?p=1070552&postcount=652

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
dretva kaže...

kaze ArenaNet samo beta vikendi {#}

Ok, to clarify a couple of points:

We purposely didn’t use the term “Open Beta”, we mentioned Beta Events. To some people Open Beta means unlimited access to the game and everybody on the interwebs can play it. This is not what we will do.

We will do Beta Weekend Events. Those of you who played Guild Wars might already be familiar with the concept. It means that many of you (like the blogpost says) will get a chance to participate in specific Events, but access won’t be unlimited – there will be some kind of selection criteria and the beta period will usually start on a Friday and end on the following Sunday.

http://www.guildwars2guru.com/forum/showpost.php?p=1070552&postcount=652

mućka đubrad {#}

16 godina
Guild Wars 2!

Znači bit će nolife ta 3 dana {#}

Šala mala

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Znači bit će nolife ta 3 dana {#}

Šala mala

Naravno da ce bit ako se kojim slucajem upadne u tu betu. Nekom magijom, vezom, preko masona, iluminata, mozda nagovorim Kirka ili Picarda da povuku neke veze... No, dobro, dosta zajeba*ncije, ako se fakat nekak dopadne u tu betu, pa ne budem se mical s kompa, nema sanse :D

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

5 strana razgovora sa developerima o PvP-u

uključujući i dosta novih detalja o World vs World vs World modu (tri "zaraćena" servera), koji će izgleda biti prilično masivan i epičan pokolj {#}

GWI: Do you have an idea of how many people are in a WvWvW?

Jonathan: We’re estimating right now that we’ll be able to get about 500 people into each map.

Matt: Since there about 4 WvWvW maps, that’s about 2,000 players in total. So we have a pretty large capacity but we still haven’t done a whole lot of optimization passes either so we’re hoping we can get that number a little higher. We’re just estimating 500 as our cap right now.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 19:18 (dretva).
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ovo je jos lude:

GWI: In WvWvW, you’ve mentioned siege vehicles several times before in the past. Can you give me an example of one in development or how it is working?

...

Matt: Siege Suits…

Jonathan: Well, we’ve talked about it internally, so we might as well let the cat out of the bag.

Mike: Well… go for it…

Matt: They’re our little twist on battering rams that we’re currently testing out and playing around with. Basically, you spend your supply to build these Siege Suits….

Mike: They’re essentially Giant Asura Golems that you go in and bash doors down with.

Matt: Exactly! You transfer the player into it, and now you’re just this giant, Asura, Battle-MechWarrior sort of thing. You can just walk up and start punching in the gates, punching in people’s faces if you feel the need to; it’s another great, epic siege weapon.

2 0 hvala 0
15 godina
1domagoj1 kaže...

Ovo je jos lude:

GWI: In WvWvW, you’ve mentioned siege vehicles several times before in the past. Can you give me an example of one in development or how it is working?

...

Matt: Siege Suits…

Jonathan: Well, we’ve talked about it internally, so we might as well let the cat out of the bag.

Mike: Well… go for it…

Matt: They’re our little twist on battering rams that we’re currently testing out and playing around with. Basically, you spend your supply to build these Siege Suits….

Mike: They’re essentially Giant Asura Golems that you go in and bash doors down with.

Matt: Exactly! You transfer the player into it, and now you’re just this giant, Asura, Battle-MechWarrior sort of thing. You can just walk up and start punching in the gates, punching in people’s faces if you feel the need to; it’s another great, epic siege weapon.

Sve bolje od boljeg :)

Bf3 - Fallourorigins
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Guild Wars 2!

Ode cijelo ljeto u propast {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja cu sacekati dok na njihovoj stranici ne bude pre-order ili da je kupim :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Evo jedan informativan video.

Bf3 - Fallourorigins
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 23:53 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Kakve su ono sulude brojke... {#}

Na živce mi idu stvari tipa "Maybe someone doesn't like to play healer" kao argumenti za micanje monka iz igre, a rečenicu završi s provalom "You can play whatever you want"... Helou, kak da igram monka, kojega volim igrat, ako ga nema. FFS! Nikako mi se ne sviđa micanje monka iz GW2. Zanima me kako će lore to objasnit. {#}

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice