Da li se negdje moze napraviti preorder za gw2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne jos, svaka stranica koja to stavi, a da nije poznata ti je scam. Erm, mislim da se mozda na Amazonu moze ili tako nesto, ali to nije sluzbeno, vec to oni predvidaju.
Evo nasao sam na Zavvi. No zanima da li je netko napravio vec preorder i gdje.
Jel kako pricaju nadam se da ce izaci sljedece godine.
Evo nasao sam na Zavvi. No zanima da li je netko napravio vec preorder i gdje.
Jel kako pricaju nadam se da ce izaci sljedece godine.
Ja budem, ali nisam jos. Cekam sluzbeno. Ovo su sve drugo procjene. Evo recimo tu na Zavvi pise release date 30th March, release date jos nije poznat, sluzbeno je jos uvijek: "When it's finished."
Jedno pitanje, hoće li se preorder moći napraviti preko službenog sajta ili će trebat posredno putem Amazona ili nekog trećeg i jeli u pravilu igra stigne kasnije nego recimo US korisnicima pošto nisam dosad nikad radia preorder? Hvala :)
Bojim se da služba prodaje Guild Warsa ne čita bug online forum i da ti neće odgovoriti.
Jedno pitanje, hoće li se preorder moći napraviti preko službenog sajta ili će trebat posredno putem Amazona ili nekog trećeg i jeli u pravilu igra stigne kasnije nego recimo US korisnicima pošto nisam dosad nikad radia preorder? Hvala :)
ne vidim razlog zašto se ne bi mogao napraviti preko službenog sajta kao do sada. o tome jel nam stiže prije ili poslje US korisnika ne brinem samo da kažu datum izlaska :)
Mislim da bi igra trebala izać u sljedeća 3-4 mjeseca... barem je to moje mišljenje
ne vidim razlog zašto se ne bi mogao napraviti preko službenog sajta kao do sada. o tome jel nam stiže prije ili poslje US korisnika ne brinem samo da kažu datum izlaska :)
Ok, zahvaljujem na odgovoru :) Zanimalo me čisto okvirno pošto nikad nisam radio pre order.
Mislim da bi igra trebala izać u sljedeća 3-4 mjeseca... barem je to moje mišljenje
na osnovu čega? pušten je tek zatvorena beta za članove obitelji ili šta već, ništa se ne priča još o beti a kamoli o full igri. mislim bilo bi super ali ja nekako očekujem izlazak tek na jesen :(
na osnovu čega? pušten je tek zatvorena beta za članove obitelji ili šta već, ništa se ne priča još o beti a kamoli o full igri. mislim bilo bi super ali ja nekako očekujem izlazak tek na jesen :(
U kontaktu sam s jednim likom iz ArenaNet-a još od GW1 tako da znam odkad bi otprilike igra trebala izać ma zajebavam te
To sam zaključio na temelju svega što su nam objavili. Igra je praktički gotova, većinu sadržaja su nam otkrili, igra se testira već jako dugo (pogotovo prošle godine na svim tim sajmovima igara)
templet igre je gotov, sad treba sav taj endgame i balansirani pvp složiti. To će još potrajati dosta i trebaju se svi bugi ukloniti. Do ljeta nema šanse da izađe
templet igre je gotov, sad treba sav taj endgame i balansirani pvp složiti. To će još potrajati dosta i trebaju se svi bugi ukloniti. Do ljeta nema šanse da izađe
I bolje, dotad ce mi dica skuzit kako koristiti mis i tastaturu pa nek slobodno grindaju dok tata radi
Gotova je prakticki cijela igra osim endgame-a, to vec zapravo i je mozda vec te ostalih dungeona. Jos 2010. na Gamescomu je vecina toga bila gotova osim naravno dungeona i underwater svijeta. Sad je i underwater svijet gotov. Jos ostaje, hm da, dodatno balansirati PvP, sad je tu jos i mesmer, uglavnom, radi se na tome, nedavno su izbacili obavijest kak su thiefa malo promijenili i tako...
Slazem se sa konstantacijom da bi igra mogla izaci tamo, 3-4 mj. Moja prvotna pretpostavka je takoder bila ljeto, ali sam malo to skratio. ;)
I bolje, dotad ce mi dica skuzit kako koristiti mis i tastaturu pa nek slobodno grindaju dok tata radi
Haha, oplakah
Nece biti bas puno posla za njih, posto ANet pokusava napraviti anti-grindalicu :D. No, u svakom slucaju uvijek ce se naci nesto da se nagrinda tko zeli ofc.
Haha, oplakah
Nece biti bas puno posla za njih, posto ANet pokusava napraviti anti-grindalicu :D. No, u svakom slucaju uvijek ce se naci nesto da se nagrinda tko zeli ofc.
U svakom MMO uvik ima nesta za grindat, molim te, nemoj mi kvarit dozivljaj!
Nek idu okolo i cupaju travu :)
igra sam guild wars skoro 3 godine, sve ekspanzije osim zadnje
igra mi je bila super, pvp takoder, uzivao sam.
minusi su bili: mal lvl cap, prebrzo zavrsavanje igre. na kraju sam imao 8 altova i 2 samo za pvp.
jedva cekam guild wars 2, nadam se da se ispunit sva moja ocekivanja, za razliku od star wars: the old republic koji me razocarao
Tja, skoro 2 i pol godine od prvog posta u ovom threadu, a od igre još ni traga ni glasa ... :(
Tja, skoro 2 i pol godine od prvog posta u ovom threadu, a od igre još ni traga ni glasa ... :(
Kako ne, pa puni je jutub i videa i gameplaya i svega i svacega.
ima od totalbiscuita par pvp videa na youtube
evo ovdje možeš vidijeti skoro pa sve gameplay video od GW 2
igra sam guild wars skoro 3 godine, sve ekspanzije osim zadnje
Jedina ekspanzija za GW je Eye of the North. Prophecies, Factions i Nightfall su standalone chapteri koji se mogu, ali ne moraju, spojiti u isti account i čije igranje ne traži posjedovanje nekog drugog chaptera. Za EotN je potreban jedan od spomenuta tri chaptera.
Zanm da je prerano ali
Tko ce kupiti igru?
I dal bi mogli napraviti kakav bug guild za hrvate ili tako nešto?!
Zanm da je prerano ali
Tko ce kupiti igru?
prerano je
Zanm da je prerano ali
Tko ce kupiti igru?
prerano je
jedina mana GW2 je sto jos nije izaso... (i asura mozda lol)
mene najvise od svega brine taj ogroman svijet pod vodom.... inace sam hejto podvodne avanture a sada cujem da se 30% igre nalazi pod vodom, ako ne i vise... to mene sekira ovih dana .)
Svakako cu je kupiti, kad izasla da izasla!
Tko čeka taj dočeka
Samo neka oni poliraju, tako da ne izlazi patch svaka 2 dana