Ovako igram German Truck Simulator i imam volan za kompjuter preko kojeg bi zelio vozit samo nikako mi nije jasno kako ga podesit u postavkama igre,pa dajte molim vas ako je netko imas slican problem nek javi,ili ako moze da objasni kako to podesit....Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji volan , dal si dobio kakav softver s njim ?
Koji volan , dal si dobio kakav softver s njim ?
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=13153 to je taj volan,a softver nisam dobio nikakav..
Trebao bi otici u postavke od igre tamo gdje se namjestaju kontrole i namjestit si za volan umjesto tipkovnice !
Trebao bi otici u postavke od igre tamo gdje se namjestaju kontrole i namjestit si za volan umjesto tipkovnice !
Znam to sve sam pokusao ali nece i nece,molim te mozes li mi to kako objasniti bio bih jako zahvalan..
Pa kako nece , dal ti uopce reagira ? Ja sa svojim volanom nisam imao nikada problema kod namjestanja kontrola iako je razlika između nasih volana nebo i zemlja !
Pa kako nece , dal ti uopce reagira ? Ja sa svojim volanom nisam imao nikada problema kod namjestanja kontrola iako je razlika između nasih volana nebo i zemlja !
Ne reagira sad cu probat nesto skinut neki driver od njega da vidim ocel..
Probaj u drugi USB utor ustekat !
Probaj u drugi USB utor ustekat !
Isprobano...
Kad ga ukopcas dal ti se prikaze da je nađen novi uređaj ?
Ako imas Win 7 , probaj otici u Control panel / Devices and printers i pogledaj dal ga imas tamo pod game controllers !
Kad ga ukopcas dal ti se prikaze da je nađen novi uređaj ?
Ako imas Win 7 , probaj otici u Control panel / Devices and printers i pogledaj dal ga imas tamo pod game controllers !
Ima ikona yoysticka i pise USB Game Device,jel to sad uredu ili nije?..
Probaj otvorit to da vidis kaj ce ti izbacit !
Probaj otvorit to da vidis kaj ce ti izbacit !
Sve ok namjestio sam sve samo nemogu skretanje lijevo i desno pomozi zivota ti da to napravim pa da malo zaigram?.-..
Jel mozes stavit sliku od tih kontrola sto si namjestio ? Dal ima negdje kakva opcija za kalibriranje volana ?
Jel mozes stavit sliku od tih kontrola sto si namjestio ? Dal ima negdje kakva opcija za kalibriranje volana ?
Da ima kalibriranje volana samo ja nezznam sto to znaci sto treba ucinit..?
Pa klikni na to da ti ga skalibrira !
Pa klikni na to da ti ga skalibrira !
Eto ucnitio sam to pomjerao sam volan stiskao papucice i pomjerao se onaj iksic,sto sad uciniti
Probaj sad pokrenut igru i namjestit kontrole u njoj da vidis jel radi !
Probaj sad pokrenut igru i namjestit kontrole u njoj da vidis jel radi !
Ok samo malo..
Nece da si pita,razbit cu volan nije mi jasno zasto nece>..
Daj stavi sliku od tih postavki od kalibracije !
Daj stavi sliku od tih postavki od kalibracije !
Jel mozes uci preko team wievera ili kak se vec zove napravi mi to i rijesena stvar...