GTR 2 problem

poruka: 10
|
čitano: 3.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Skinuo GTR 2 RELOADED i instalirao ju.Sve normalno kad uđem u igru i onda kad idem stisnut da vozim utrku igra jednostavno zablokira i jedino rjesenje je restart kompa.Zanimljivo je to da mi se isti problem desavao u igri Richard Burns rally.Obje igre su instalirane sa POVER ISO-m.Molim vas za pomoc ako iko zna kako da rjesim ovaj problem.Jeli treba na neki poseban nacin pokrenut igru ili slicno??

HVALA

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Sta nitko nezna??

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

ja mislim d aje do konfiguracije.ci imas tu u potpisu

amd athlon x2 6000+3.5 mhz ati radeon x1950 pro taktovi 650 mhz memorija 1600 mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Primjetio sam nesto cudno.Kad se komp upali pojavljuje mi se ona poruka "send dont send" za ATI i isto tako za CCC.Pa me zanima jeli mozda u tome problem i ima li mozda to ikakve veze s ovim sto mi se desava u GTR2.Inace sa drugim igrama nemam problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTR 2 problem

Recommended Specifications
--------------------------
Operating Systems    Microsoft Windows XP Home/Pro, x64
Processor        2 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
Memory            1 GB RAM 
Hard Drive        2.5 GB free space
3D Accelerator        DirectX 9.0c compatible graphics card with 256 MB memory
Sound Card        DirectX 9.0c compatible
Input            DirectX 9.0c compatible force feedback steering wheel
DirectX Version        9.0c

To je preporučena konfiguracija, ipak tvoja prolazi pod minimum iako nebiš baš mogao uživati u svim čarima sa tom konfiguracijom

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Ma samo ju hocu pokrenut a nije mi jasno zasto nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ati radeon problema sa igrama

e imam i ja problem evo promjer,instalirao sam cod5 i igram ju najviše 10 minuta,nakon 10 minuta igra zašteka i izbaci mi se iz igre i piše dont send ati radeon i rezolucija mi se smanji do pola,imam graficku karticu ati radeon hd2600 pro ako itko zna u cemu je problem neka javi..... molim vas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ati radeon problema sa igrama
ajmo obojica po najnvije drivere za grafu i instalirat ih ;)
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Sta je u Driverima problem,treba ih reinstalirat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTR 2 problem

Igra li itko još ovu igru? Imam neka jednostavna pitanja al odgovora ni traga..

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice