moras poradit na ronjenju ;)
tj skill pod vodom
Moras puno roniti da bi ti se povecao skill diving ili kako se zove vec sam zaboravio
Eh, care, stvarno si CAR.
Moras puno vjezbati plivanje i ronjenje da bi mogao na tu misiju!!
Ili ako želiš lakše,samo nađeš neku šifru i vojla?
imaš šifru na cro portalu
hahahahahaha, znao sam da je taj dio čim je napisao topic, s tim sam ja imo prvi put problema, al sam skužio da treba roniti, roniti, roniti. Jedno čuku i pol vremena roni i moći ćeš ovu misiju preć...
E ljudi ja sam zaglavio negdje s pocetka..naime s Big Samom pratim onaj voz i on puca i nikad ne stigne da ubije sve likove..i uvijek je misija failed..kako se moze to prec i dal smijem da ih ja porokam..
E ljudi ja sam zaglavio negdje s pocetka..naime s Big Samom pratim onaj voz i on puca i nikad ne stigne da ubije sve likove..i uvijek je misija failed..kako se moze to prec i dal smijem da ih ja porokam..
jer to ono kad si na motoru pa ti voziš dok ovaj iza puca sa motora na ljude koji su na vagonima ???
kako ga smirit kad moram pratit voz..ove sam dalje nastavio al tu nemogu prec
kako ga smirit kad moram pratit voz..ove sam dalje nastavio al tu nemogu prec
Znam da postoji jedan dio gdje se ukoliko dobro voziš možeš skočiti na vlak, brzo padneš no BS ima dovoljno vremena da ih poskida, ti mu možeš pomoći frontalno s uzijem.
Inače, drži se sa desne strane vlaka kada god je to moguće i neće biti problema.
moraš bit udaljen malo više od vlaka tako da ovaj može naciljat i što manje cimanja, ono lijevo desno tak i probaj ić više na uzbrdice tako da bude ista visina onda će ih on lakše ubit, stim da ćeš ih i ti moć...
Ja sam ju uvijek prelazio tako da bih bio malo desno od kraja tračnica...dakle po onome pijesku sa strane...skinuo bi ih sve negdje pred kraj tunela..
Ma tu sam izgubio puno živaca. Natipkao "rocketman" i krenuo za vlakom s jet-packom. Poskidao sve s uzijem i vratio se na početak do motora, misija riješena.
Uspio sam napokon..samo smirio motor i lik kako trea poroka..
Sad imam ono dugo CV i odem tamo neko auto treba jbg. zaboravi kak se zove..gdje ga nac ak je neko igrao ?
na ovaj nacin nikad neces odigrat ovu igru. misije su sve kompliciranije i kompliciranije, a ti zapinjes na onim najjednostavnijima. moj savijet ti je, da zujis sto vise okolo. upoznaj svaku "otkljucanu" lokaciju. uzmi bicikl, motor, auto i vozaj se uokolo, da upoznas ulice i sam izgled grada. kasnije ce ti puno pomoci, jer ces znat krace puteve do pojedinih lokacija i neces se izgubit usred misija (pogotovo onih koje imaju određeno vrijeme prelaska) - uz put ces naucit gdje ti se nalaze oruzja i pancirke, koje ce ti stvarno trebat
malo uspori sa misijama, nije bas sve u njima
Uspio sam napokon..samo smirio motor i lik kako trea poroka..
Sad imam ono dugo CV i odem tamo neko auto treba jbg. zaboravi kak se zove..gdje ga nac ak je neko igrao ?
lowrider... to su ti oni niski siroki auti, otidi da njega u susjedstvu imas neki, to je savannah, blade, ona limuzina u kojoj se vozaju crnje ljubicaste bande
lowrider... to su ti oni niski siroki auti, otidi da njega u susjedstvu imas neki, to je savannah, blade, ona limuzina u kojoj se vozaju crnje ljubicaste bande
ah da...sad još kad nađe auto, neće znati kako treba "plesati" s njim...
onaj post poviše ovoga ti je koristan(ne tebi mitsuoka)...
dakle riječ je o ovoj misiji kad ja uđem na ono crveno pojavi se onaj sljepac i igramo play station ili tako nešto i kad izađem van napiše mi ovu poruku(vidi sliku)
Na kojim detaljima i rezoluciji je ovo?
ah da...sad još kad nađe auto, neće znati kako treba "plesati" s njim...
onaj post poviše ovoga ti je koristan(ne tebi mitsuoka)...
Otplesao sam sa njim tu misiju a nisam poslije s tim autom otisao na ono mjesto..
Ljudi..dosao sam u misiju koju radim sa nekom curom..znaci tamo na kraju one mape mali gradic u sumu u kuci bude ona cura..i sad kad s njom krenem imam 3 znaka dolara :
1.misija je da na četverotočkašu pratim neku trojicu i pokupim neke papire il sta vec i zavrsioo sam
2. Pljacka neke trgovine il cega gdje sam na vrata i na sef stavio bombu - Prešao
3.Mala banka i bankomati ? Na bankomatima tj. automatima je strelica al ne kuzim kaj da radim jer ne pise nigdje ?
raznesi ih
Ljudi..dosao sam u misiju koju radim sa nekom curom..znaci tamo na kraju one mape mali gradic u sumu u kuci bude ona cura..i sad kad s njom krenem imam 3 znaka dolara :
1.misija je da na četverotočkašu pratim neku trojicu i pokupim neke papire il sta vec i zavrsioo sam
2. Pljacka neke trgovine il cega gdje sam na vrata i na sef stavio bombu - Prešao
3.Mala banka i bankomati ? Na bankomatima tj. automatima je strelica al ne kuzim kaj da radim jer ne pise nigdje ?
To je koliko se sjećam(a ne sjećam se baš jer sam igrao prije 2-3 godine) ona misija kod Cataline...
trebaš raznijeti te bankomate i skupiti pare...
Ljudi..imam problem kod one misije kada moram upravljati mali crveni avion..igracku..i da pobijem one likove..dal ima neki cheat da preskocim tu misiju..da je zavrsim..ona staji vec dugo na slovu Z iako sam ja presao jos mnogo igre..i ronio sam ispod brodova i sad sam na drugom mjestu kod dobavljaja auta..al ima i ona pa da mi je da je rijesim..nemogu ovako jer mi ne ide upravljanje..
Ljudi..imam problem kod one misije kada moram upravljati mali crveni avion..igracku..i da pobijem one likove..dal ima neki cheat da preskocim tu misiju..da je zavrsim..ona staji vec dugo na slovu Z iako sam ja presao jos mnogo igre..i ronio sam ispod brodova i sad sam na drugom mjestu kod dobavljaja auta..al ima i ona pa da mi je da je rijesim..nemogu ovako jer mi ne ide upravljanje..
misije na Z nisu obavezne kolko znam..
Auf, Zero, onaj luđak što ima trgovinu igračkama.
poslije toga te čeka još jedna misija kod njega, jako teška, sa helikopterima, ali misije nisu obavezne tako da ih ne moraš preći.
Da ona sa naočalama...jbg iako nisu obavezne volio bi..znaci nema neki cheat da ga ukucam i da kaze mission is passe :D