Imam problem u vezi instaliranja modova za gta san andreas.Skinuo sam gta sa mod installer i idem instalirat mod i pojavi se poruka.U cemu je problem.Skinuo sam igricu ripovanu s interneta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa jesi kopira mod instaler u folder u koji je instaliran gta?
sve tu piše
to se i men idesavalo, on je nestrpljivko pa odma klika ok
Opet nece.Sve sam napravio sto ste mi rekli.
probaj skiniti sa www.thegtaplace.com tamo sam skinuo i meni radilo, a kad sam skidao sa ostalih bio mi je taj problem
pozz!
instalirala sam gta-sa ... i sad nakon instalacije mi kaze "Wrong disc inserted"
u cemu je problem??
MOŽE MI NETKO DAT LINK ZA SKINIT MOD INSTALER POKUŠAO SAM SA MNOGO STRANICA ALI JE POGREŠAN!!!MOLIM VAS POŠALJITE!!!
Pa jesi li ga krekala kak treba
Ojojoj. Pa ljepo idi na http://www.gtagarage.com/mods/index.php i tamo ti je sve to. Male konverzije do najvecih.
I ja imam ripovanu verziju pa sve radi. Hope i helped :)
Jedan dan sam mogao instalirati svešto sam želio a drugi dan više ništa ne mogu. U ČEMU je problem?!
Jedan dan sam mogao instalirati svešto sam želio a drugi dan više ništa ne mogu. U ČEMU je problem?!
Ček ček,1.reci šta si sve instaliro kak i kada
Moguće:Ako si imao internet moguće da ti je netko ubacio virus Za to bi ti bio potreban Zone alarm
A drugo je lako moguće da je to bila neka trajna verzija jer ako nisi mogao drugi dan ubaciti do ti je 1 dan korištenja
imao sam i ja takvih sličnih problema