Gta Sa Mod Installer-problem

poruka: 12
|
čitano: 4.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam problem u vezi instaliranja modova za gta san andreas.Skinuo sam gta sa mod installer i idem instalirat mod i pojavi se poruka.U cemu je problem.Skinuo sam igricu ripovanu s interneta

poruka poruka
Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 12:14 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gta Sa Mod Installer-problem

pa jesi kopira mod instaler u folder u koji je instaliran gta?

17 godina
neaktivan
pa to znači da ne može pronać mapu u kojoj je istaliran gta sa, pa ju moraš ručno odredit pomoći tipke browse...

sve tu piše
17 godina
protjeran

to se i men idesavalo, on je nestrpljivko pa odma klika ok

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet nece.Sve sam napravio sto ste mi rekli.

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

probaj skiniti sa www.thegtaplace.com tamo sam skinuo i meni radilo, a kad sam skidao sa ostalih bio mi je taj problem

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz!

instalirala sam gta-sa ... i sad nakon instalacije mi kaze "Wrong disc inserted"

u cemu je problem??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MOŽE MI NETKO DAT LINK ZA SKINIT MOD INSTALER POKUŠAO SAM SA MNOGO STRANICA ALI JE POGREŠAN!!!MOLIM VAS POŠALJITE!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa jesi li ga krekala kak treba

16 godina
neaktivan

Ojojoj. Pa ljepo idi na http://www.gtagarage.com/mods/index.php i tamo ti je sve to. Male konverzije do najvecih.

I ja imam ripovanu verziju pa sve radi. Hope i helped :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jedan dan sam mogao instalirati svešto sam želio a drugi dan više ništa ne mogu. U ČEMU je problem?!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Luka1995 kaže...

Jedan dan sam mogao instalirati svešto sam želio a drugi dan više ništa ne mogu. U ČEMU je problem?!

Ček ček,1.reci šta si sve instaliro kak i kada

Moguće:Ako si imao internet moguće da ti je netko ubacio virus Za to bi ti bio potreban Zone alarm

A drugo je lako moguće da je to bila neka trajna verzija jer ako nisi mogao drugi dan ubaciti do ti je 1 dan korištenja

imao sam i ja takvih sličnih problema

Justed Good Power,but i don"t like lightning
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice