GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 576.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
13 godina
protjeran
Re: GTA 4
lovac82 kaže...

Ima Physx i te karafeke, ali realno gledajuci.... to gamerima bas i nije od neke koristi, ATI/AMD-u nista ne fali kada je rijec o GPU-ima, u CPU-ima kaskaju...... no, istina je da su nVidia driveri bolji. Nema bas puno igara koje podrzavaju nvidia Physx i koje su TWIWMTBP.....

7870 je hladnija, tisa i osjetno jaca kartica tako da ne vidim razloga zasto ne kupiti....

EDIT:

Jos i ovo: http://www.bug.hr/vijesti/jeftiniji-radeoni-ponedjeljka/117232.aspx

ma neka kupi sto god hoce u tom rangu, nemoze pogrijesit, neg gleda da ima 2 venta da nije bucna

i 570tka i 7870 ce vrtit sve igre na max out za odlicnim fps-om

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
13 godina

znam da nema bas puno veze s ovom temom,ali neznam di da postam a da ne otvaram novu temu.

Treba mi procjena originala GTA The Lost And Damned i The Ballad Of Gay Tony

Original je kutija,oba cd-a su ocuvana i unutra je key

16 godina
sstrmi kaže...

znam da nema bas puno veze s ovom temom,ali neznam di da postam a da ne otvaram novu temu.

Treba mi procjena originala GTA The Lost And Damned i The Ballad Of Gay Tony

Original je kutija,oba cd-a su ocuvana i unutra je key

Trenutno na Steamu: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za 7.49 EURA

Tvoja je fizicka kopija tako da vrijedi nesto vise od digitalne GTA EFLC, ali naranvo (u ovom packu na Steamu se nalazi daleko vise igara).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:15 (lovac82).
13 godina
lovac82 kaže..

Trenutno na Steamu: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za 7.49 EURA

Tvoja je fizicka kopija tako da vrijedi nesto vise od digitalne GTA EFLC, ali naranvo (u ovom packu na Steamu se nalazi daleko vise igara).

sta onda da radim :D,da cekam da prode akcija pa onda prodam ovo za 40-50kn?

16 godina
GTA 4

Da, to je na akciji... ne bude vjecno, no mogao bi prodati za nekih stotinjak kuna max posto je igra fizicka kopija.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
lovac82 kaže...

Da, to je na akciji... ne bude vjecno, no mogao bi prodati za nekih stotinjak kuna max posto je igra fizicka kopija.

a budem onda vidio kad ovo ode s akcije,hvala na procjeni i mišljenju

15 godina
neaktivan
GTA 4

Joj ovaj GTA IV.Nikad nista mirno odigrat na njemu.Singleplayer radi.No u pitanju je Multiplayer

Svaki put kad joinam neki lobby ili game in progress pojavi se loading screen.Cujem voice chat iz igre i to je sve.Kada loading zavrsi igra me jednostavno prebaci u prazni lobby ili napise error "disconnected from game session" ili "unable to join game".U GFWL pise da mi je NAT "open" tako da nije problem u tome.

Sad skidam EfLC pa mozda budem imao vise srece sa tim.Da li netko zna kako rjesiti ovaj problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 1:51 (Darkensync).

0 0 hvala 0
16 godina
Megatr0n98 kaže...
lithiumion kaže...

pa ako podržava corssfire zar ne bi trebao podržavati i nvidijin sli? nema mi logike da ne podržava kad je to ista tehnologija.
Pitanje, da li mi je bolje uzeti dvije osrednje grafe primjer ove:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=10275  
ili ovu jednu:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=11306 
ma kad sam sklapao komp, imao sam "ograničen" budžet, a nisam neki gamer preko godine (faks i te stvari me koče) pa sad dolazi gamersko doba, kupit ću si neku grafičku sigurno, baš sam danas bio u linksu uzeo hyper TX3, iako sam ciljao na freezer 13, nisu ga imali, a stock cooler mi se počeo čuti kao helikopter pa sam morao naći brzo neko rješenje.  

slicne bi performanse bile, nemogu ti precizno reci. najbolje bi bilo oci na jednu gtx 570 ako imas novca, hd7850 ima performanse u razini gtx560ti.

Nemora znacit da ploca podrzava i sli i crossfire, ploce sto podrzavaju sli su skuplje, sve ploce s 2 pci x16 podrzavaju crossfire ali sli ne.

najbolji ti je izbor gtx570 za tebe bices duze miran.

po meni najbolji izbor http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-570-1280mb-ddr5-hdmi-dualdvi-dp&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.809

neki bi rekli da ides na 7870 al ja vise volim nvidiu

Ti ocito ne pratis malo stvari, hd7850 stock je rame uz rame sa gtx 570, na 1.2GHz je gotovo kao gtx580!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
GTA 4

Mogu li sa svojim komjutorom(pod moj Pc) vrtiti GTA IV na high postavkama(original igrica,s patchem 1.0.7.0.) uz 30-ak FPS-a.

Hvala unaprijed !

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na kojoj rezoluciji igraš?

13 godina
GTA 4

Mogu li sa svojim komjutorom(pod moj Pc) vrtiti GTA IV na high postavkama na rezoluciji 1366 sa 768p(original igrica,s patchem 1.0.7.0.) uz 30-ak FPS-a.

Hvala unaprijed !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da.

16 godina
GTA 4

Pa..... ovisi sto mislis pod tim "high", jer nece ti moci biti doslovno svi detalji na high (sve postavke, slideri...), odnosno moci ce ali uz frame dropove i nestajanje tekstura, ali kombinacija medium/high bi mogla na toliko FPS-a. Nez, jednostavno ti je najbolje da probas sam jer igra zahtjeva jak procesor, a bome i jaku graficku karticu....

Pogledaj ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Jel se mogu na original igri koristiti traineri i modovi .. Postoji mogučnost bana igre. MIslim da SP. Vjerjoatno ne al eto ko pita ne skita 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Jel se mogu na original igri koristiti traineri i modovi .. Postoji mogučnost bana igre. MIslim da SP. Vjerjoatno ne al eto ko pita ne skita 

Pa zasto bi te netko banao u SP? za SP ne moras biti online (a i mozes ako hoces), svejedno... tesko da ces popiti ban za to jer te nitko ne prati u SP igri.

I da, trainere/modove mozes koristiti na bilo kojoj verziji (piratska, originalna...), samo sto u MP-u mozes popiti ban ako imas neki mod, koristis cheatove..... rizika ima.

13 godina
neaktivan
GTA 4

Pozz svima,ovdje mozete skinuti najnoviji graficki mod razvijen od strane Hayssama Keilanya kreatora iCEnhancer-a.LINK

0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

stavim taj ice mod i igra mi se crasha

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
na 1.2GHz je gotovo kao gtx580!

Na 1.1 GHz je uz bok GTX 580 stock.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
13 godina
neaktivan
GTA 4

Mozete mi dati nekoliko savjeta kako da se upotpunosti rijesim lagga u gta 4 prije mi je uzasno lagalo oko 7 fps sad sam to uspio povecati na 25-30 ali ponekad zalaga.Instalirao sam patch i timecyc da manje objekata ucitava, isprobao svasta.

Jel ima jos nacina za smanjenje laga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivzy kaže...

Mozete mi dati nekoliko savjeta kako da se upotpunosti rijesim lagga u gta 4 prije mi je uzasno lagalo oko 7 fps sad sam to uspio povecati na 25-30 ali ponekad zalaga.Instalirao sam patch i timecyc da manje objekata ucitava, isprobao svasta.

Jel ima jos nacina za smanjenje laga?

Koja konfiguracija?

13 godina
neaktivan
GTA 4

Windows 7 Ultimate 32bit.

AMD Althon 64 x2 dual core 4000+ 2.1 Ghz

RAM 2 gb

Graficka: Nvidia Ge Force GT440 2 GB

Npr ako stavim na najmanju rezoluciju imam oko 25-30 fps opet ako stavim na najvecu imam isto toliko fps ali svejedno malo laga svejedno na kojoj je rezi.Draw Distance i to sve sam smanjio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivzy kaže...

Windows 7 Ultimate 32bit.

AMD Althon 64 x2 dual core 4000+ 2.1 Ghz

RAM 2 gb

Graficka: Nvidia Ge Force GT440 2 GB

Npr ako stavim na najmanju rezoluciju imam oko 25-30 fps opet ako stavim na najvecu imam isto toliko fps ali svejedno malo laga svejedno na kojoj je rezi.Draw Distance i to sve sam smanjio...

Malo je reci da te procesor koci.

15 godina
neaktivan
GTA 4

Hmmm gta4 je jako loše optimizirana igra... tako da treba bolja konfiguracija za igranje bez lagga. Quad core recimo... 

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 13:12 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

Ma moze se komotno i s dualcem ali onda si osuden na najmanje detalje.... ja sam kompotno (< lol) mogao igrati s x1950 Pro i e2180 (ali clockan na 3.0). Vrlo slabo i staro (procesor), a presao sam cijelu igru.... problem je sto je x1950 ubiti bila high end kartica, a GTA IV nije puno kasnije izasao od izlaska te kartice, tako da je ovo apsurdno da si prisiljen igrati na low postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 14:03 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

Imam problem.

Imao sam instaliranu pirat igru GTA 4 i stavljao sam modove te je sve bilo relativno u redu.

Sada sam deinstalirao pirati igru i kupio novu-original preko Steama i instalirao je.

Dakle,stavio sam mod u novu igru(na pirat verziji je radio normalno) i sada mi se na originalnoj pokazuje error SMPA60.

Kad ponovno vratim originalna auta,sve je u redu.

Mod sam ubacio preko Sparka,igram na rezoluciji 1366 sa 768 i sve mi je na medium detaljima sa 40 fps-a.

Pomozite mi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 17:42 (Joca Amsterdam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

ljudi imam original gta4 sa steama i sada me zanima kako mogu ubaciti u igru aute :) npr. bmw,mercedes i tako to :) jel ima neki pack sa autima ili skidam jednog po jednoga?  i di ih moram ubaciti?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Eto ti tutorijal 

Ugl pročitaj komentare prije nego što skineš mod :) zna doletit neki truli.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

ljudi imam original gta4 sa steama i sada me zanima kako mogu ubaciti u igru aute :) npr. bmw,mercedes i tako to :) jel ima neki pack sa autima ili skidam jednog po jednoga?  i di ih moram ubaciti?

Mislim da moraš sa sparkiIV. S tim sam ja ubacivao aute, oružja, skinove i tako to. Preko toga ugl.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
protjeran
GTA 4

ljudi imam heben problem, znaci sta 4 mi radi isto na high i low postavkama stalno 30tak fsp-a, v-sync ugasen, takoder mi sa ICEnhancerom radi isto na 30fps-a, 30tak, 27-40, da stavim bilo kakve postavke nemogu dobiti nekih 40-50fps-a koji su ugodniji za igru, jel psotoji rjesenje?

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

daj ss od tvojih graphic postavki

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice