GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 589.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
13 godina
neaktivan
GTA 4
Evo da se "pohvalim",vrtim GTA IV na PC-u iz moj pc 35 fps,sve na low,720p s 1.0.7.0 patchom.
Zasad sam preso oko 50% i igra je dosta solidna iako ima par "dosadnih misija" pogotovo na pocetku.

Preporucujem!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 4
FireMan97 kaže...
Evo da se "pohvalim",vrtim GTA IV na PC-u iz moj pc 35 fps,sve na low,720p s 1.0.7.0 patchom.
Zasad sam preso oko 50% i igra je dosta solidna iako ima par "dosadnih misija" pogotovo na pocetku.

Preporucujem!

Mislim d aje više nemaš kome ovdje preporučiti, ali nema veze. :)

Anyway, misije su ti zanimljivije kako se bliži završetak, tako da se za to ne moraš bojati.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
jesam igra mi na low steka kad gledam u daljinu samo kad gledam u pod ne steka a mass effect 3 upravo igram sve na high i bez ikakvog lagga iznad 40fps-a dobije uvijek
F.E.A.R=f**k everything and run
16 godina
neaktivan
GTA 4

Igra je puno zahtjevnija, odnosno neoptimiziranija od ME3ce. Snimi najnoviji patch 1.0.7.0, to bi trebalo popraviti stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stavio sam patch 1.0.7.0. i sad kad ga palim izbaci fatal error WS10
16 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...
stavio sam patch 1.0.7.0. i sad kad ga palim izbaci fatal error WS10

Reinstaliraj live, ajd na GTA IV direktorij i izbriš xlive.dll čujem da to pomaže.

13 godina
neaktivan
nemam u gta4 folderu xlive.dll
16 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...
nemam u gta4 folderu xlive.dll

Našao sam neke upute na internetu, ljudi kažu da pomažu, evo probaj:

• First of all click on Start and then to Settings to Control Panel to Add or Remove Programs.
  • You should remove everything which is related to the name "Microsoft Games for Windows".
  • Then just do the launch of the Rockstar games social club.
  • You will find that there is a "Latest Rockstar Social Club News" on the right.
  • After that download "Games for Windows LIVE" by doing the click on the picture with this inscription
  • At the end just Install it.
13 godina
neaktivan
GTA 4

dali posoji što za gta 4 mp da nemoram kupiti original??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blazen22 kaže...

I MENE TO ZANIMA

15 godina
GTA 4

http://forum.iv-multiplayer.com/index.php/topic,4085.msg35814.html#msg35814

postoji ali malo je igrača i ne vidi se ragdool fizika drugih igrača.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blazen22 kaže...

Postoji

1. Tunngle i Teknogods

2. IV-MP ali jos je u fazi razvoja

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
protjeran
GTA 4

Ja imam original, ali nema puno igrača

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

već sam prije igral gta 4 ali sam izbrisal i sad bi igral ali mi je igra trzala i dali su mi dečki neki patch i sve je radilo ok

dali mi ko može pomoći sa tim patchom jer neznam koji je

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

sad bi igral ali mi je igra trzala i dali su mi dečki neki patch i sve je radilo ok

dali mi ko može pomoći sa tim patchom jer neznam koji je

Izvoli:

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

15 godina
GTA 4

Evo overclock je poboljšao igru :) (prva slika nekakav medium/high settings a druga max)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 4

Hahahah to je to marakana xD http://beta.xfire.com/videos/57fd94

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

Evo ja sam instalirao igru, ali šteka kao luda. Imam trenutno HD 4890 sa 1GB memorije, no GTX 550 Ti mi je u dolasku. 6GB Ram-a i Quad Core Athlon na 3GHz.

Imam jedva 25FPS-a u prosjeku, koje god da detalje stavim. Instalira je zadnji patch. Rezolucija je 1366X768.

Čak kada sam imao 3870HD sa GDDR4 memorijom i Dual Core i3 proc mi je dosta bolje išlo na high, jako glatko.

Zna li netko rješenje mog problema, jako sam se zapalio jer mi se igra ovo čudo :D

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Evo ja sam instalirao igru, ali šteka kao luda. Imam trenutno HD 4890 sa 1GB memorije, no GTX 550 Ti mi je u dolasku. 6GB Ram-a i Quad Core Athlon na 3GHz.

Imam jedva 25FPS-a u prosjeku, koje god da detalje stavim. Instalira je zadnji patch. Rezolucija je 1366X768.

Čak kada sam imao 3870HD sa GDDR4 memorijom i Dual Core i3 proc mi je dosta bolje išlo na high, jako glatko.

Zna li netko rješenje mog problema, jako sam se zapalio jer mi se igra ovo čudo :D

Jbt ne vjerujem, ja sam sa x1950 i e2180 2.0 GHz (clockan na 3.0) i 2GB rama mogao igrati na oko 15-25 FPS-a (dobro, bude i vise ako gledam u nebo i sl.  scene), detalji 90% na low, jedino rezolucija na 1024x 768 i neki slideri malo podignuti etc.... nez, sumnjam da ti taj Athlon stvara takve probleme kada pogledas na kakvoj kanti sam ja prije pokretao, odnosno zavrsio cijelu igru.

EDIT:

BTW zasto GTX 550 ti kada je 4890 ugl jaca kartica, gtx 550 je samo nova arhitektura, hladnija i ima podrsku za dx11.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 13:00 (lovac82).
14 godina
odjavljen
lovac82 kaže...

Jbt ne vjerujem, ja sam sa x1950 i e2180 2.0 GHz (clockan na 3.0) i 2GB rama mogao igrati na oko 15-25 FPS-a (dobro, bude i vise ako gledam u nebo i sl.  scene), detalji 90% na low, jedino rezolucija na 1024x 768 i neki slideri malo podignuti etc.... nez, sumnjam da ti taj Athlon stvara takve probleme kada pogledas na kakvoj kanti sam ja prije pokretao, odnosno zavrsio cijelu igru.

Imam dobar komp i harver ne stvara probleme. Stvarno mi je čudno ...

14 godina
odjavljen
GTA 4

GTX 550 Ti ću nabaviti jer mi je isplativa za male pare. A imao sam sve kartice iz 4XXX serije pa da malo prijeđem na nVidiu, novija kartica sa DX11 i sličnih performansi!

0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

pogledaj dali ti igra prepoznaje sve jezgre kada igraš... i vidi kolko su opterečene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

kak na zadnjoj misiji treba ući u helić 

stiščem space ali neće

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 4

budi brzi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Pokreni Fraps i u onom trenutku kad ideš skočit na helikopter pritisni tipku (sam odaberš koju hoćeš tipku u frapsu) za snimanje videa i onda ćeš se moći popet.

Razlog ovoga debilnoga buga je da ako imaš više od 30 FPS-a prilikom ulaska u helikopter nećeš moći zaći, a kad pokreneš snimanje videa s frapsom fps će ti se lockat na 30 i zaćeš bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 12:27 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Pokreni Fraps i u onom trenutku kad ideš skočit na helikopter pritisni tipku (sam odaberš koju hoćeš tipku u frapsu) za snimanje videa i onda ćeš se moći popet.

Razlog ovoga debilnoga buga je da ako imaš više od 30 FPS-a prilikom ulaska u helikopter nećeš moći zaći, a kad pokreneš snimanje videa s frapsom fps će ti se lockat na 30 i zaćeš bez problema.

Ili jednostavno neka skine Bandicam i u postavkama iskljuci snimanje i stavi maximalni FPS na 30 (limitira). Bolje je jer nece opteretiti CPU snimanjem

13 godina
neaktivan
GTA 4

Koji je najboli patch za FPS (u kojemu patchu mogu dobiti najviše fps-ova)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Pozdrav ekipa!

Jel netko možda imao problema sa modovima, naime meni je problem taj da ako stavim iti jedan mod, igru više ne mogu pokrenuti,,,ima li netko sličnih iskustava i kako to riješiti??

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 21:07 (snake01091989ST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

zavisi ti o modu i o patchu koji koristiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 4

Koji je najbolji graphic mod? Probao sam onaj ENB ali mi ne radi, uopće mi ne prepoznaje grafičku GT540M, samo integriranu kao ni Icehancer jer isto ima ENB u sebi. Igra je čista s 1.0.7.0 patchom

I koji bi bio najbolji carpack da radi bez problema, da se ne gube teksture i slično te da se auti normalno spawnaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice