Zasad sam preso oko 50% i igra je dosta solidna iako ima par "dosadnih misija" pogotovo na pocetku.
Preporucujem!
Mislim d aje više nemaš kome ovdje preporučiti, ali nema veze. :)
Anyway, misije su ti zanimljivije kako se bliži završetak, tako da se za to ne moraš bojati.
Igra je puno zahtjevnija, odnosno neoptimiziranija od ME3ce. Snimi najnoviji patch 1.0.7.0, to bi trebalo popraviti stvari.
Reinstaliraj live, ajd na GTA IV direktorij i izbriš xlive.dll čujem da to pomaže.
Našao sam neke upute na internetu, ljudi kažu da pomažu, evo probaj:
dali posoji što za gta 4 mp da nemoram kupiti original??
I MENE TO ZANIMA
http://forum.iv-multiplayer.com/index.php/topic,4085.msg35814.html#msg35814
postoji ali malo je igrača i ne vidi se ragdool fizika drugih igrača.
Postoji
1. Tunngle i Teknogods
2. IV-MP ali jos je u fazi razvoja
Ja imam original, ali nema puno igrača
već sam prije igral gta 4 ali sam izbrisal i sad bi igral ali mi je igra trzala i dali su mi dečki neki patch i sve je radilo ok
dali mi ko može pomoći sa tim patchom jer neznam koji je
sad bi igral ali mi je igra trzala i dali su mi dečki neki patch i sve je radilo ok
dali mi ko može pomoći sa tim patchom jer neznam koji je
Izvoli:
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
Hahahah to je to marakana xD http://beta.xfire.com/videos/57fd94
Evo ja sam instalirao igru, ali šteka kao luda. Imam trenutno HD 4890 sa 1GB memorije, no GTX 550 Ti mi je u dolasku. 6GB Ram-a i Quad Core Athlon na 3GHz.
Imam jedva 25FPS-a u prosjeku, koje god da detalje stavim. Instalira je zadnji patch. Rezolucija je 1366X768.
Čak kada sam imao 3870HD sa GDDR4 memorijom i Dual Core i3 proc mi je dosta bolje išlo na high, jako glatko.
Zna li netko rješenje mog problema, jako sam se zapalio jer mi se igra ovo čudo :D
Evo ja sam instalirao igru, ali šteka kao luda. Imam trenutno HD 4890 sa 1GB memorije, no GTX 550 Ti mi je u dolasku. 6GB Ram-a i Quad Core Athlon na 3GHz.
Imam jedva 25FPS-a u prosjeku, koje god da detalje stavim. Instalira je zadnji patch. Rezolucija je 1366X768.
Čak kada sam imao 3870HD sa GDDR4 memorijom i Dual Core i3 proc mi je dosta bolje išlo na high, jako glatko.
Zna li netko rješenje mog problema, jako sam se zapalio jer mi se igra ovo čudo :D
Jbt ne vjerujem, ja sam sa x1950 i e2180 2.0 GHz (clockan na 3.0) i 2GB rama mogao igrati na oko 15-25 FPS-a (dobro, bude i vise ako gledam u nebo i sl. scene), detalji 90% na low, jedino rezolucija na 1024x 768 i neki slideri malo podignuti etc.... nez, sumnjam da ti taj Athlon stvara takve probleme kada pogledas na kakvoj kanti sam ja prije pokretao, odnosno zavrsio cijelu igru.
EDIT:
BTW zasto GTX 550 ti kada je 4890 ugl jaca kartica, gtx 550 je samo nova arhitektura, hladnija i ima podrsku za dx11.
Jbt ne vjerujem, ja sam sa x1950 i e2180 2.0 GHz (clockan na 3.0) i 2GB rama mogao igrati na oko 15-25 FPS-a (dobro, bude i vise ako gledam u nebo i sl. scene), detalji 90% na low, jedino rezolucija na 1024x 768 i neki slideri malo podignuti etc.... nez, sumnjam da ti taj Athlon stvara takve probleme kada pogledas na kakvoj kanti sam ja prije pokretao, odnosno zavrsio cijelu igru.
Imam dobar komp i harver ne stvara probleme. Stvarno mi je čudno ...
GTX 550 Ti ću nabaviti jer mi je isplativa za male pare. A imao sam sve kartice iz 4XXX serije pa da malo prijeđem na nVidiu, novija kartica sa DX11 i sličnih performansi!
pogledaj dali ti igra prepoznaje sve jezgre kada igraš... i vidi kolko su opterečene.
kak na zadnjoj misiji treba ući u helić
stiščem space ali neće
budi brzi
Pokreni Fraps i u onom trenutku kad ideš skočit na helikopter pritisni tipku (sam odaberš koju hoćeš tipku u frapsu) za snimanje videa i onda ćeš se moći popet.
Razlog ovoga debilnoga buga je da ako imaš više od 30 FPS-a prilikom ulaska u helikopter nećeš moći zaći, a kad pokreneš snimanje videa s frapsom fps će ti se lockat na 30 i zaćeš bez problema.
Pokreni Fraps i u onom trenutku kad ideš skočit na helikopter pritisni tipku (sam odaberš koju hoćeš tipku u frapsu) za snimanje videa i onda ćeš se moći popet.
Razlog ovoga debilnoga buga je da ako imaš više od 30 FPS-a prilikom ulaska u helikopter nećeš moći zaći, a kad pokreneš snimanje videa s frapsom fps će ti se lockat na 30 i zaćeš bez problema.
Ili jednostavno neka skine Bandicam i u postavkama iskljuci snimanje i stavi maximalni FPS na 30 (limitira). Bolje je jer nece opteretiti CPU snimanjem
Koji je najboli patch za FPS (u kojemu patchu mogu dobiti najviše fps-ova)?
Pozdrav ekipa!
Jel netko možda imao problema sa modovima, naime meni je problem taj da ako stavim iti jedan mod, igru više ne mogu pokrenuti,,,ima li netko sličnih iskustava i kako to riješiti??
zavisi ti o modu i o patchu koji koristiš.
Koji je najbolji graphic mod? Probao sam onaj ENB ali mi ne radi, uopće mi ne prepoznaje grafičku GT540M, samo integriranu kao ni Icehancer jer isto ima ENB u sebi. Igra je čista s 1.0.7.0 patchom
I koji bi bio najbolji carpack da radi bez problema, da se ne gube teksture i slično te da se auti normalno spawnaju.