GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 577.943
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
Re: GTA 4
Kewin kaže...
andreas11 kaže...
Kewin kaže...

ja sam snjim radio, sve je super nije nista nestajalo samo sam odusto kada sam krenuo vozit auto. lagano odes u zavoj auto ode na krov{#}

to se događa zato jer nisi editirao handling.dat onako kako pise za odgovarajuci auto.

IMA neki tutorijal?

google zna sve

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
GTA 4

instalirao sam igru s steama,samo me muči kako save game?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gb.packers kaže...

instalirao sam igru s steama,samo me muči kako save game?!

to je sigurno ovo znaci samo prati sto lik radi  

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 6:42 (Kewin).
13 godina
neaktivan

ma jesam,skuzio sam da sam zaboravio ugasit xD 
svakako hvala :) 

13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
Rayz kaže...

Pozz,trebam pomoc,naime instalirao sam mod za gta iv,ubacio Nissan Skyline i radio sve po tutorialu sa yt-a i usao sam u igru i nema nijednog auta,neznam zasto al mogu li ikako vratit na staro bez da reinstalliram igru :/

jesi ugasio program s kojim si aute inst?

ma jesam,sad sam skuzio da sam ga zaboravio ugasit :D
svakako hvala :) 

13 godina
neaktivan
GTA 4

Znam da vam ništa ne znači, ali sam happy jer vrtim GTA IV na Toshibi P770-120 na max postavkama (@1600x900) na prosječno 42fps ;) veoma zadovoljavajuće

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

jel neko probao patch 1.6? 

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel mi moze neko objasniti gde i kako da napucam auto , npr stavim branike , felge , spojler i ...
Hvala

15 godina
neaktivan
Restless kaže...

Jel mi moze neko objasniti gde i kako da napucam auto , npr stavim branike , felge , spojler i ...
Hvala

http://lmgtfy.com/?q=gde+i+kako+da+napucam+auto  {#}

ugl sala mala :D jel zna neko kako aktivirat onaj cit da auto kada ga udaris leti u 3pm {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:12 (Kewin).
13 godina
neaktivan

kewine ja ovde nemogu da nadjem ajde ti nadji pa mi daj

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:49 (Restless).
15 godina
neaktivan
Restless kaže...

ja sam to isto bio trazio navodno da ima neki cit naso jesam cit ali nije radio neko ga fejko

16 godina
neaktivan
Restless kaže...

Prelako je to rješiti, što si lijen, nisi ni pokušao.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan

Jel zna neko kako kupiti neku vilu ili kucu. Malopre sam naisao na neku vilu i svidela mi se bili je mogao kupiti ikako :) ?

15 godina
neaktivan
Restless kaže...

Jel zna neko kako kupiti neku vilu ili kucu. Malopre sam naisao na neku vilu i svidela mi se bili je mogao kupiti ikako :) ?

kupiti? nebi reko :) gta4 ima odredjene kuce koje u prvoj prilici dobis pa poslje ti zavisi koga ces ubit... ugl.

13 godina
neaktivan
GTA 4

Ovako, imam original GTA IV, igram često ali mi više ide na živce što mi stalno mora biti DVD u pogonu. Jel smijem stavit crack? Hoće mi šta biti sa windows live accountom?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Ovako, imam original GTA IV, igram često ali mi više ide na živce što mi stalno mora biti DVD u pogonu. Jel smijem stavit crack? Hoće mi šta biti sa windows live accountom?

ja sam probao sa jednom drugon org igrom (MOHPA) i radilo je sad ako mozes probaj nebi trebalo nista bit.

15 godina
GTA 4 grafička greška

Pozdrav! Ova greška mi se događa otkad sam prešao na Win7 64-bit. Najprije je sve normalno, pa onda se dogodi ovo sa slika! I na kraju pri izlazu iz igre izbaci Fatal error: RESC10

Kad ponovo pokrenem igru, sve bude u redu. Idući put opet kao sa slika itd....

Konfa je pod Moj PC. Driveri su Catalyst 11.9

P.S. Kad mi slika prijeđe u nenormalnu, mogu ići u rikverc i opet imam mormalnu sliku kad se vratim tamo gdje je bilo normalno!

I,da, FPS je katastrofa (imam od 8 - 60 FPS-ova. Ovisi gdje sam i pojavljuje li se ova luda grafička greška)

Ima li još tko iskustva s ovim?

Normalno Normalno
Moment prijelaza u nenormalno Moment prijelaza u nenormalno
Nenormalno Nenormalno
Kako vozim dalje, sve gore Kako vozim dalje, sve gore
Fatal error Fatal error
opet normalno opet normalno
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 16:10 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4 grafička greška
diskDEfragmenter kaže...

nisi naveo jel igra yogurt ili org.... i jeli imas onaj crack sto "svira"?? 

15 godina
Kewin kaže...

Igra mi je yogurt, ali nemam onaj crack što svira, nego raz*r, ali pod XP-om je ova igra radila daleko bolje i bez grešaka. Ovo je prvi put da vidim ovakve greške, i to samo u GTA IV.

Ne mogu nikako kopirati što je event viewer zabilježio kod dva fatal errora (RESC10) koja mi je GTAIV izbacio, ali evo, napisat ću najosnovnije:

1. greška: GTAIV.exe (C:\Windows\SysWOW64\dxdiagn.dll)

2. greška: GTAIV.exe (C:\Windows\syswow64\msvcrt.dll)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 16:57 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...
Kewin kaže...

Igra mi je yogurt, ali nemam onaj crack što svira, nego raz*r, ali pod XP-om je ova igra radila daleko bolje i bez grešaka. Ovo je prvi put da vidim ovakve greške, i to samo u GTA IV.

Ne mogu nikako kopirati što je event viewer zabilježio kod dva fatal errora (RESC10) koja mi je GTAIV izbacio, ali evo, napisat ću najosnovnije:

1. greška: GTAIV.exe (C:\Windows\SysWOW64\dxdiagn.dll)

2. greška: GTAIV.exe (C:\Windows\syswow64\msvcrt.dll)

imas teamviewer? skype? ili xifre?

15 godina
Kewin kaže...

imas teamviewer? skype? ili xifre?

Imam Skype. Zašto?

Btw, probat ću napraviti commandline sa naredbama -refreshrate 31 -framelimit 1 -norestriction -nomemrestrict. Kažu da to inače jako smanjuje štucanje u igri. Ne znam hoće li mi ovo pomoći za grafičku grešku, ali bi barem igra mogla ići malo ljepše.

Čitao sam i da u slučaju štekanja u igri prilikom pritiska neke tipke (npr. skok) treba isključiti eventlog proces, ali da onda neke funkcije windowsa ne rade, pa ipak ne bih u to ulazio.

EDIT: Evo sve sam probao. S onim naredbama nema nimalo razlike. Malo sam smanjio grafičke opcije (detail distance i view distance), pa cijela stvar sad bolje ide, ali grafička greška je i dalje prisutna. Svaki put je negdje drugdje u gradu ta greška, a koji put je uopće nema.

Još jednom mi je na izlasku iz igre izbacio GTAIV.exe a event viewer sad kaže da je put modula koji je prouzročio pogrešku: QuickTime.qts

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:07 (diskDEfragmenter).
15 godina
Fix za grafičke probleme pod Windowsima 7

Sorry na drugom postu, ali ovo želim naglasiti. Možda drugima pomogne.

Radi se o greški unutar igre koja se pod Windowsima 7 "ne zna" pokrenuti koristeći DirectX 9, pa joj to treba zadati. Ta pogreška je ispravljena od strane Rockstar Games-a i ATI-ja, ali ako iz nekog razloga nemate patchiranu igru, ovo je rješenje:

1. right click on the GTA IV shortcut
2. hit properties
3. In the Target box at the end hit spce then type down -dx9
4. play the game

Ovo je LINK na forum gdje jedan forumaš ima isti moj problem.

Hvala i pozdrav svima!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA 4

zvinjavam se ali mi se doista neda čitat sve da vidim ono što mene interesira

imam GTA4 krekiran nekim crackom koji mi nedopušta igrat normalno,nemožeš šifru upisat,napravit save game,... itd
jel netko zna kako to rješiti ili moram igru kupit na cd-u

jel ima na GTA inside stranici nekakav patch ili slično

hvala

P.S valjda mi PC može igru normalno vrtit

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Za sifre preko mobitela moras malo misija proci, a da mozes napraviti save u igri trebas napraviti profil. Stisni Home tipku i registriraj na Offline racun.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 19:34 (shady1024).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

imam GTA4 krekiran nekim crackom koji mi nedopušta igrat normalno,nemožeš šifru upisat,napravit save 

14 godina
neaktivan
GTA 4

Pozz... Imam Win_7, ATi Radeon x1550 512 MB DDR2, 4GB DDR2 RAM-a, 1.80GHz processor (x2)... Igrica uvijek šteka, u čemu je problem??

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 12:28 (Dragan Brkic 775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragan Brkic 775 kaže...

Pozz... Imam Win_7, ATi Radeon x1550 512 MB DDR2, 4GB DDR2 RAM-a, 1.80GHz processor (x2)... Igrica uvijek šteka, u čemu je problem??

Imaš li patch?

13 godina
neaktivan
GTA 4

Dva pitanjca, nekako mi se čini odkad sam instalirao GTA 4 da je PC sporiji. Netko zna zašto?

I kako mogu spriječiti otvaranje, rockstar social club kada se dignu Windowsi

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dva pitanjca, nekako mi se čini odkad sam instalirao GTA 4 da je PC sporiji. Netko zna zašto?

za ovo prvo neznam a za drugo stisnes desni klik na ikonicu od R (tamo skroz dole desno) i nadjes opciju windows start up

15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Ili upises u start -> search: msconfig

i tamo pod startup maknes ga.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice