GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 577.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
13 godina
neaktivan
Re: GTA 4
Zdravkec kaže...

Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.

Hvala unaprijed 

kupi nesto bolje :D

kupujem sve pomalo
13 godina
neaktivan
Zdravkec kaže...

Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.

Hvala unaprijed 

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx

ovdje prije pita, prije če ti odgovorit, a i za tako nešto je napravljena tema, a i znaju

14 godina
neaktivan
GTA 4

Može pomoč neko oko instalacije GTA 4 da mi se javi u inbox...plizzzz,....hvala ljudi...

kad stisnem na ikonicu za pokretanje pojavi mi se ono dont sent or sent ...u vezi laucha(ikona za pokretanje)

mj
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 14:23 (gamer95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Isplati li se ovaj procesor uzeti.Je li velika razlika između mog:

Amd athlon II x4 640.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

dajem gta iv org key za cod4 org clean hitno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zdravkec kaže...

Isplati li se ovaj procesor uzeti.Je li velika razlika između mog:

Amd athlon II x4 640.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234

Hvala unaprijed.

radije za te pare uzmi postenu graficku

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
GTA 4

Imam problem što se tiče puštanja vlastitih pjesama u radiju,pre tihe su!

Ima li ikakvo rješenje da budu glasnije što više to bolje,više od pola ih jedva čujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Ima li ikakvo rješenje da budu glasnije što više to bolje,više od pola ih jedva čujem.

1. bolja kvaliteta audio zapisa

2. u options smanji SFX ili kako se vec zove, a pojacaj Music

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
shady1024 kaže...

1. bolja kvaliteta audio zapisa

2. u options smanji SFX ili kako se vec zove, a pojacaj Music

Probao sam više "verzija" istih pjesama,više-manje sve isto,a za SFX držim na pola i to mi je minimum,nije do toga treba držati balans {#}

16 godina
neaktivan
GTA 4

interesuje me procitao sam nekad prije da su izlasli neki modovi za GTA 4 (bili su i trailer za to,bilo je teško mozda i Gb) pa sam planirao kupiti origlinlu igru preko steam-a pa mozel se to intalirat na original,hocu moci igrati onda Multiplayer,i vi koji imate originale jeste li se pokajali sto ste kupili {#}.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hare mn kaže...

interesuje me procitao sam nekad prije da su izlasli neki modovi za GTA 4 (bili su i trailer za to,bilo je teško mozda i Gb) pa sam planirao kupiti origlinlu igru preko steam-a pa mozel se to intalirat na original,hocu moci igrati onda Multiplayer,i vi koji imate originale jeste li se pokajali sto ste kupili{#} .....

kaj bi se pokajali jbt ja ga i uzmem da nemam problema sa crackovima i tim sranjima {#}

i jos ti je bolje, sad je na steamu complete pack za 7.5€

14 godina
neaktivan
GTA 4

Imam pitanje. Koliko sadržaja The ballad of Gay Tony/Lost and damned imaju u usporedbi sa samim GTA IV? Jesu prelazivi u par sati ili je pravi full fledged gameplay za koji treba vremena da se prijeđe? Ako imaju približno onoliko sadržaja kao sami GTA IV definitivno kupujem episodes from LC.

I must be a wizard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni oni stariji gta nastavci nisu toliko zanimljivi bez dobre grafike....

13 godina
neaktivan
GTA 4
Ovako dobio sam od frenda original GTA IV na steam ,ali imam problem kad ga pokrenem sve bude ok, dok ne odem start game i onda krene igra da koci uzasno

Komponente su mi:

Ram : 4GB
Procesor: Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz
Graficka: Ati Mobility Radeon HD 5670 / 1GB

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AXr3p3rX kaže...
Ovako dobio sam od frenda original GTA IV na steam ,ali imam problem kad ga pokrenem sve bude ok, dok ne odem start game i onda krene igra da koci uzasno

Komponente su mi:

Ako se nisu automatski skinuli(preko steama) patchevi, onda ih skini ručno i instaliraj.

13 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
AXr3p3rX kaže...

Komponente su mi:

Ako se nisu automatski skinuli(preko steama) patchevi, onda ih skini ručno i instaliraj.

Jos da mi kazes koji patchevi, i odakle?!

15 godina
neaktivan
GTA 4

Trebaju ti

1.v1.0.1.0 

2.v1.0.2.0  

3.v1.0.3.0  

4.v1.0.4.0 

5.v1.0.7.0

Sada nisam siguran jeli treba sve ih ili samo zadnji radi kako hoces, a kako ces ih skinuti imas google  ili ti jos treba pomoc za nos obrisati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Trebaju ti

1.v1.0.1.0 

2.v1.0.2.0  

3.v1.0.3.0  

4.v1.0.4.0 

5.v1.0.7.0

Sada nisam siguran jeli treba sve ih ili samo zadnji radi kako hoces, a kako ces ih skinuti imas google  ili ti jos treba pomoc za nos obrisati?

samo zadnji ili samo 1.0.4.0, ovisi koji bolje radi...

14 godina
Instalirao sam patch 1.0.7.0 za GTA 4, znači najnoviji patch i instalirao sam samo taj patch, znači nisam instalirao sve prijašnje patcheve.

Zanima me dali sam trebao sve patcheve instalirati ili je dosta samo ovaj najnoviji, jer koliko vidim, nije se baš puno toga poboljšalo u samoj igri od tog zadnjeg patcha, možda sam ipak trebao sve, jedan po jedan do zadnjeg?

Dali je taj 1.0.7.0 kumulativni( znači sve u jednom) ili samo patch za sebe koji treba sve prijašnje instalacije starih patcheva?
Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ako se ne varam kumulativni je. Koliko se sjećam dosta ljudi je imalo bolje performanse na 1.0.4.0 tako da je možda u tome stvar. Meni je recimo igra letila na 1.0.4.0 dok je na zadnjem radila jako loše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:27 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 4

pozdrav svima, imam pitanje..

istalirao sam patch 1.0.0.7 no i dalje nemam opciju BENCHMARK, a ni na prijašnjim patchevima je nisam imao (1.0.0.2, 1.0.0.4)

u čemu je problem? :S

želim vidit koliko mi gura FPS-a jer je igra poprilično igriva na ovoj konfi kakvu imam, pute mali fps drop na početku kad uđem ali kad zaigram sve ide tako glatko da sam se iznenadio..

radi se o konfi 

1 gb ddr2 800 mhz

amd x3 3.5 ghz (OC)

hd4650 1 gb

win 7

mislim da imam nekih 50-80 fpsa ali nisam siguran, to opcije benchmark nema, sve sam pretrazio i nema sanse jer je jednostavno nema.

pa da pitam u cemu je problem, kako se rijesi, i ako se ne moze rijesiti dali ima konzola ili nešto da se vidi fps ingame?

unaprijed hvala :D

btw igra je pirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dali se može kako izbrisati patch 1.0.7.0 i onda instalirati 1.0.4.0 jer dosta ljudi sa ovim 1.0.4.0 ima najbolje performanse?

Znači, dali je moguće instalirati stariji patch umjesto najnovijeg bez potrebe za cijelom reinstalacijom GTA 4?
Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
GTA 4

Nisam siguran iskreno ali možeš probati, u najgorem slučaju ćeš morati reinstalirati igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
Dali se može kako izbrisati patch 1.0.7.0 i onda instalirati 1.0.4.0 jer dosta ljudi sa ovim 1.0.4.0 ima najbolje performanse?

Znači, dali je moguće instalirati stariji patch umjesto najnovijeg bez potrebe za cijelom reinstalacijom GTA 4?

Koliko ja znam nemoguće je, sačuvaj save game, opali novi install i vrati saveove, simple as that.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan
GTA 4

Pozz,trebam pomoc,naime instalirao sam mod za gta iv,ubacio Nissan Skyline i radio sve po tutorialu sa yt-a i usao sam u igru i nema nijednog auta,neznam zasto al mogu li ikako vratit na staro bez da reinstalliram igru :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rayz kaže...

Pozz,trebam pomoc,naime instalirao sam mod za gta iv,ubacio Nissan Skyline i radio sve po tutorialu sa yt-a i usao sam u igru i nema nijednog auta,neznam zasto al mogu li ikako vratit na staro bez da reinstalliram igru :/

jesi ugasio program s kojim si aute inst?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
Rayz kaže...

jesi ugasio program s kojim si aute inst?

Spark IV

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
GTA 4

ja sam snjim radio, sve je super nije nista nestajalo samo sam odusto kada sam krenuo vozit auto. lagano odes u zavoj auto ode na krov{#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kewin kaže...

ja sam snjim radio, sve je super nije nista nestajalo samo sam odusto kada sam krenuo vozit auto. lagano odes u zavoj auto ode na krov{#}

to se događa zato jer nisi editirao handling.dat onako kako pise za odgovarajuci auto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
Kewin kaže...

to se događa zato jer nisi editirao handling.dat onako kako pise za odgovarajuci auto.

IMA neki tutorijal?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 18:26 (Kewin).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice