Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.
Hvala unaprijed
kupi nesto bolje :D
Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.
Hvala unaprijed
kupi nesto bolje :D
Hvala unaprijed
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx
ovdje prije pita, prije če ti odgovorit, a i za tako nešto je napravljena tema, a i znaju
Može pomoč neko oko instalacije GTA 4 da mi se javi u inbox...plizzzz,....hvala ljudi...
kad stisnem na ikonicu za pokretanje pojavi mi se ono dont sent or sent ...u vezi laucha(ikona za pokretanje)
Isplati li se ovaj procesor uzeti.Je li velika razlika između mog:
Amd athlon II x4 640.
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234
Hvala unaprijed.
dajem gta iv org key za cod4 org clean hitno
Isplati li se ovaj procesor uzeti.Je li velika razlika između mog:
Amd athlon II x4 640.
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.234
Hvala unaprijed.
radije za te pare uzmi postenu graficku
Imam problem što se tiče puštanja vlastitih pjesama u radiju,pre tihe su!
Ima li ikakvo rješenje da budu glasnije što više to bolje,više od pola ih jedva čujem.
Ima li ikakvo rješenje da budu glasnije što više to bolje,više od pola ih jedva čujem.
1. bolja kvaliteta audio zapisa
2. u options smanji SFX ili kako se vec zove, a pojacaj Music
1. bolja kvaliteta audio zapisa
2. u options smanji SFX ili kako se vec zove, a pojacaj Music
Probao sam više "verzija" istih pjesama,više-manje sve isto,a za SFX držim na pola i to mi je minimum,nije do toga treba držati balans
interesuje me procitao sam nekad prije da su izlasli neki modovi za GTA 4 (bili su i trailer za to,bilo je teško mozda i Gb) pa sam planirao kupiti origlinlu igru preko steam-a pa mozel se to intalirat na original,hocu moci igrati onda Multiplayer,i vi koji imate originale jeste li se pokajali sto ste kupili .....
interesuje me procitao sam nekad prije da su izlasli neki modovi za GTA 4 (bili su i trailer za to,bilo je teško mozda i Gb) pa sam planirao kupiti origlinlu igru preko steam-a pa mozel se to intalirat na original,hocu moci igrati onda Multiplayer,i vi koji imate originale jeste li se pokajali sto ste kupili .....
kaj bi se pokajali jbt ja ga i uzmem da nemam problema sa crackovima i tim sranjima
i jos ti je bolje, sad je na steamu complete pack za 7.5€
Imam pitanje. Koliko sadržaja The ballad of Gay Tony/Lost and damned imaju u usporedbi sa samim GTA IV? Jesu prelazivi u par sati ili je pravi full fledged gameplay za koji treba vremena da se prijeđe? Ako imaju približno onoliko sadržaja kao sami GTA IV definitivno kupujem episodes from LC.
meni oni stariji gta nastavci nisu toliko zanimljivi bez dobre grafike....
Ako se nisu automatski skinuli(preko steama) patchevi, onda ih skini ručno i instaliraj.
Ako se nisu automatski skinuli(preko steama) patchevi, onda ih skini ručno i instaliraj.
Jos da mi kazes koji patchevi, i odakle?!
Trebaju ti
1.v1.0.1.0
2.v1.0.2.0
3.v1.0.3.0
4.v1.0.4.0
5.v1.0.7.0
Sada nisam siguran jeli treba sve ih ili samo zadnji radi kako hoces, a kako ces ih skinuti imas google ili ti jos treba pomoc za nos obrisati?
Trebaju ti
1.v1.0.1.0
2.v1.0.2.0
3.v1.0.3.0
4.v1.0.4.0
5.v1.0.7.0
Sada nisam siguran jeli treba sve ih ili samo zadnji radi kako hoces, a kako ces ih skinuti imas google ili ti jos treba pomoc za nos obrisati?
samo zadnji ili samo 1.0.4.0, ovisi koji bolje radi...
Ako se ne varam kumulativni je. Koliko se sjećam dosta ljudi je imalo bolje performanse na 1.0.4.0 tako da je možda u tome stvar. Meni je recimo igra letila na 1.0.4.0 dok je na zadnjem radila jako loše.
pozdrav svima, imam pitanje..
istalirao sam patch 1.0.0.7 no i dalje nemam opciju BENCHMARK, a ni na prijašnjim patchevima je nisam imao (1.0.0.2, 1.0.0.4)
u čemu je problem? :S
želim vidit koliko mi gura FPS-a jer je igra poprilično igriva na ovoj konfi kakvu imam, pute mali fps drop na početku kad uđem ali kad zaigram sve ide tako glatko da sam se iznenadio..
radi se o konfi
1 gb ddr2 800 mhz
amd x3 3.5 ghz (OC)
hd4650 1 gb
win 7
mislim da imam nekih 50-80 fpsa ali nisam siguran, to opcije benchmark nema, sve sam pretrazio i nema sanse jer je jednostavno nema.
pa da pitam u cemu je problem, kako se rijesi, i ako se ne moze rijesiti dali ima konzola ili nešto da se vidi fps ingame?
unaprijed hvala :D
btw igra je pirat
Nisam siguran iskreno ali možeš probati, u najgorem slučaju ćeš morati reinstalirati igru.
Koliko ja znam nemoguće je, sačuvaj save game, opali novi install i vrati saveove, simple as that.
Pozz,trebam pomoc,naime instalirao sam mod za gta iv,ubacio Nissan Skyline i radio sve po tutorialu sa yt-a i usao sam u igru i nema nijednog auta,neznam zasto al mogu li ikako vratit na staro bez da reinstalliram igru :/
Pozz,trebam pomoc,naime instalirao sam mod za gta iv,ubacio Nissan Skyline i radio sve po tutorialu sa yt-a i usao sam u igru i nema nijednog auta,neznam zasto al mogu li ikako vratit na staro bez da reinstalliram igru :/
jesi ugasio program s kojim si aute inst?
jesi ugasio program s kojim si aute inst?
ja sam snjim radio, sve je super nije nista nestajalo samo sam odusto kada sam krenuo vozit auto. lagano odes u zavoj auto ode na krov
ja sam snjim radio, sve je super nije nista nestajalo samo sam odusto kada sam krenuo vozit auto. lagano odes u zavoj auto ode na krov
to se događa zato jer nisi editirao handling.dat onako kako pise za odgovarajuci auto.
to se događa zato jer nisi editirao handling.dat onako kako pise za odgovarajuci auto.
IMA neki tutorijal?