GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 578.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
14 godina
odjavljen
GTA 4

ne valja, daje neke čudne sjene i grafika nije ništa bolja, sada moram re-instalirati igru.

ima li koju drugi mod?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: GTA 4
Đemo kaže...

Uzmite si patch 1.0.7.0 najbolji je i sa svim sjenama radi bez štekanja...na nekih 30-40 fps-a

To sve ovisi od kompa do kompa. Ja sam stavio 1.0.7.0 patch pa nisam primjetio veliku razliku.

@lovac82 ja imam patch 1.0.7.0 i meni sjene normalno rade. Sa ovim čudom, GTA IV mi je potpuno igriv.

16 godina
GTA 4

Ali tamo pise da podrzava samo do 1.0.6.0, a sto je s 1.0.7.0?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Btw. zadnja verzija IcEnhancera je koliko vidim 1.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Ali tamo pise da podrzava samo do 1.0.6.0, a sto je s 1.0.7.0?

Meni radi sve normalno. Pročitao sam na nekim drugim stranicama u komentarima da radi u 1.0.7.0

Probaj skinut pa vidi.

16 godina
neaktivan
GTA 4

Prosetajte Liberty cityem pomocu Google street view-a:

http://www.giantbomb.com/news/drop-a-pin-in-liberty-city/3619/

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 11:46 (toTheCore).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
GTA 4

razmisljam da uzmem gta iv preko game-hosta, 115kn, a liberty city 135kn, ali nisu preko steama. na steamu su mi 30€ kompletan pack, znaci gta 3, vice city, san andreas, iv, liberty city.

sta vi kazete? jel mi bolje dati 30€ pa uzeti cijeli pack ili uzeti samo iv pa cekati nekakvu akciju za liberty city?

ja sam nekako vise za ovo na steamu, dobijem 5 igri za 220kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Hacker002 kaže...

razmisljam da uzmem gta iv preko game-hosta, 115kn, a liberty city 135kn, ali nisu preko steama. na steamu su mi 30€ kompletan pack, znaci gta 3, vice city, san andreas, iv, liberty city.

sta vi kazete? jel mi bolje dati 30€ pa uzeti cijeli pack ili uzeti samo iv pa cekati nekakvu akciju za liberty city?

Uzmi na steamu.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...

Uzmi na steamu.

{#} vjerujem da ce tako i biti, ali samo moram prije toga uzet nesto bitnije od igrice , tako da ce pricekat 20-ak dana. jos bi mi zivot bio ljepsi kad bi steam upio neku akciju na pack, makar 30% popusta {#}

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Uzimaj pack.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
GTA 4

hej,ljudi,pogledajte moj PC i procijenite bih limogao igrati GTA 4 na high\medium postavkama{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zdravkec kaže...

hej,ljudi,pogledajte moj PC i procijenite bih limogao igrati GTA 4 na high\medium postavkama{#}

medium.

15 godina
neaktivan
Zdravkec kaže...

Patch 1.0.7.0 i vozi.

13 godina
neaktivan
GTA 4
ovako, da vas pitam vezi modova, dajte mi najbolji program za to (link za skinut), i kako da znam koje modove da instaliram jer da nebi bilo da mi nevalja mod i da mi se neče pokrenut više igrica i da moram opet brisat igru i opet instaliravat, jer mi se baš i neda to.......jel možda negdje piše jeli ispravan ili ne.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

pogledajte meni u moj pc i recite dal' bi mogo igrat gta iv onako fino dobro :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...

pogledajte meni u moj pc i recite dal' bi mogo igrat gta iv onako fino dobro :D

ide na medium/high na manjim rezama(do 1440x900) sa patchom 1.0.7.0 bez beda;)

14 godina
neaktivan
GTA 4

Hej ,dombak1606,jeli ti napajanje Ms 400W drži dobro te komponente  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

EH, testirajte FPS-e na 1.0.4.0 i 1.0.7.0 i vidjet cete da 1.0.4.0 daje bolje performanse (al naravno na istim postavkama), al zato 1.0.7.0 ima manje bugova

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zdravkec kaže...

Hej ,dombak1606,jeli ti napajanje Ms 400W drži dobro te komponente  

to sam ga bas ja htio pitat {#} 

da nebude off kako ce igra radit na novom procu? (kad ga kupim) 

neki intel  quad core (sadasnji je celleron dual core)

HD 4890 power collor 1 gb ddr5 256 bit 

4 gb rama

win 7 

gigabyte g31m-es2l

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
13 godina
neaktivan
GTA 4

nznm koliko ce dugo radit na ovom napajanju(ms 400w) loše je, prije tjedan dana sam uzo proc i sve cudno buci :O, danas sam kupio novo napajanje, valjda ce sutra doci da ga stavim :DD

kupujem sve pomalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deus-ex resolution kaže...
ovako, da vas pitam vezi modova, dajte mi najbolji program za to (link za skinut), i kako da znam koje modove da instaliram jer da nebi bilo da mi nevalja mod i da mi se neče pokrenut više igrica i da moram opet brisat igru i opet instaliravat, jer mi se baš i neda to.......jel možda negdje piše jeli ispravan ili ne.....

zar nitko nezna....???

14 godina
neaktivan
GTA 4

E ljudi imam problem sa misijom late check out kad udjem u onaj hotel i kad ih sve pobijem pise mi escape from the hotel i pocnu me ganjati  2-ije zvjezdice policije i kad izadjem iz hotela nemogu da pobjegnem policiji i uopste ne nazove onoga pakija za koga je tu misiju radio da ga obavjesti da ih je ubio sta treba da uradim?

veca

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vecaking10 kaže...

E ljudi imam problem sa misijom late check out kad udjem u onaj hotel i kad ih sve pobijem pise mi escape from the hotel i pocnu me ganjati  2-ije zvjezdice policije i kad izadjem iz hotela nemogu da pobjegnem policiji i uopste ne nazove onoga pakija za koga je tu misiju radio da ga obavjesti da ih je ubio sta treba da uradim?

pa pobjegni prvo policiji, 2 zvijezdice nije puno nije problem pobječ samo gas, nemoj se previše zabijat i to je to, pobječ češ za 20 sek., malo idi poulicama i idi u suprodnom smjeru da se murija zabija da nemre baš vozit, jer su nesposobni a ti probaj da se što manje zabijaš u aute i da neošetiš motor da ti nerikne, a nazvat če lika čim se smiri situacija s policiom, kad pobjegneš, i to je to sigurno....neznam kak nemreš pobješ policiji s 2 zvijezdicei s 3 nije problem, samo što ima više policija i veča je granica, ali opet nije problem pobjeć...

14 godina
neaktivan
vecaking10 kaže...

pa pobjegni prvo policiji, 2 zvijezdice nije puno nije problem pobječ samo gas, nemoj se previše zabijat i to je to, pobječ češ za 20 sek., malo idi poulicama i idi u suprodnom smjeru da se murija zabija da nemre baš vozit, jer su nesposobni a ti probaj da se što manje zabijaš u aute i da neošetiš motor da ti nerikne, a nazvat če lika čim se smiri situacija s policiom, kad pobjegneš, i to je to sigurno....neznam kak nemreš pobješ policiji s 2 zvijezdicei s 3 nije problem, samo što ima više policija i veča je granica, ali opet nije problem pobjeć...

Ama znam za to ali problem je u tome sto nemozes pobjeci prolazim pored policije samo se cuje sirena  ali uopste me ne ganjaju i pisu mi 2-ije zvjezdice i na mapi mi je ono crveno-plava boja.Pokusao sam sa helikopterom pobjeci ali nemoze.

veca
13 godina
neaktivan
vecaking10 kaže...
vecaking10 kaže...

Ama znam za to ali problem je u tome sto nemozes pobjeci prolazim pored policije samo se cuje sirena  ali uopste me ne ganjaju i pisu mi 2-ije zvjezdice i na mapi mi je ono crveno-plava boja.Pokusao sam sa helikopterom pobjeci ali nemoze.

ček uopče nevidiš policijske aute nego samo onocrveno plavo na karti i sirena, nema helikoptera, zapravo na 2 zvijezdice nit nema heliča nego samo auti

14 godina
neaktivan
GTA 4

Ma vidim policiju ali me ne ganja samo imaju 2 zvijezdice u gornjem desnom uglu i crveno-plavo na mapi a sa helicem sam pokusa pobjeci ali nemoze

veca

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vecaking10 kaže...

Ma vidim policiju ali me ne ganja samo imaju 2 zvijezdice u gornjem desnom uglu i crveno-plavo na mapi a sa helicem sam pokusa pobjeci ali nemoze

patchave instaliraj
možda ti to pomogne

13 godina
neaktivan
maherDP kaže...
vecaking10 kaže...

patchave instaliraj
možda ti to pomogne

da nema pečeve onda nebi mogao ni tolko igrat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 22:32 (deus-ex resolution).
15 godina
neaktivan
GTA 4

nabavi si drugi dvd možda je do njega
ja sam imo sličan problem sa GTA 4 EFLC 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.

Hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice