ne valja, daje neke čudne sjene i grafika nije ništa bolja, sada moram re-instalirati igru.
ima li koju drugi mod?
ne valja, daje neke čudne sjene i grafika nije ništa bolja, sada moram re-instalirati igru.
ima li koju drugi mod?
Uzmite si patch 1.0.7.0 najbolji je i sa svim sjenama radi bez štekanja...na nekih 30-40 fps-a
To sve ovisi od kompa do kompa. Ja sam stavio 1.0.7.0 patch pa nisam primjetio veliku razliku.
@lovac82 ja imam patch 1.0.7.0 i meni sjene normalno rade. Sa ovim čudom, GTA IV mi je potpuno igriv.
Ali tamo pise da podrzava samo do 1.0.6.0, a sto je s 1.0.7.0?
Btw. zadnja verzija IcEnhancera je koliko vidim 1.3
Ali tamo pise da podrzava samo do 1.0.6.0, a sto je s 1.0.7.0?
Meni radi sve normalno. Pročitao sam na nekim drugim stranicama u komentarima da radi u 1.0.7.0
Probaj skinut pa vidi.
Prosetajte Liberty cityem pomocu Google street view-a:
http://www.giantbomb.com/news/drop-a-pin-in-liberty-city/3619/
razmisljam da uzmem gta iv preko game-hosta, 115kn, a liberty city 135kn, ali nisu preko steama. na steamu su mi 30€ kompletan pack, znaci gta 3, vice city, san andreas, iv, liberty city.
sta vi kazete? jel mi bolje dati 30€ pa uzeti cijeli pack ili uzeti samo iv pa cekati nekakvu akciju za liberty city?
ja sam nekako vise za ovo na steamu, dobijem 5 igri za 220kn
razmisljam da uzmem gta iv preko game-hosta, 115kn, a liberty city 135kn, ali nisu preko steama. na steamu su mi 30€ kompletan pack, znaci gta 3, vice city, san andreas, iv, liberty city.
sta vi kazete? jel mi bolje dati 30€ pa uzeti cijeli pack ili uzeti samo iv pa cekati nekakvu akciju za liberty city?
Uzmi na steamu.
Uzmi na steamu.
vjerujem da ce tako i biti, ali samo moram prije toga uzet nesto bitnije od igrice , tako da ce pricekat 20-ak dana. jos bi mi zivot bio ljepsi kad bi steam upio neku akciju na pack, makar 30% popusta
Uzimaj pack.
hej,ljudi,pogledajte moj PC i procijenite bih limogao igrati GTA 4 na high\medium postavkama
hej,ljudi,pogledajte moj PC i procijenite bih limogao igrati GTA 4 na high\medium postavkama
medium.
pogledajte meni u moj pc i recite dal' bi mogo igrat gta iv onako fino dobro :D
pogledajte meni u moj pc i recite dal' bi mogo igrat gta iv onako fino dobro :D
ide na medium/high na manjim rezama(do 1440x900) sa patchom 1.0.7.0 bez beda;)
Hej ,dombak1606,jeli ti napajanje Ms 400W drži dobro te komponente
EH, testirajte FPS-e na 1.0.4.0 i 1.0.7.0 i vidjet cete da 1.0.4.0 daje bolje performanse (al naravno na istim postavkama), al zato 1.0.7.0 ima manje bugova
Hej ,dombak1606,jeli ti napajanje Ms 400W drži dobro te komponente
to sam ga bas ja htio pitat
da nebude off kako ce igra radit na novom procu? (kad ga kupim)
neki intel quad core (sadasnji je celleron dual core)
HD 4890 power collor 1 gb ddr5 256 bit
4 gb rama
win 7
gigabyte g31m-es2l
nznm koliko ce dugo radit na ovom napajanju(ms 400w) loše je, prije tjedan dana sam uzo proc i sve cudno buci :O, danas sam kupio novo napajanje, valjda ce sutra doci da ga stavim :DD
zar nitko nezna....???
E ljudi imam problem sa misijom late check out kad udjem u onaj hotel i kad ih sve pobijem pise mi escape from the hotel i pocnu me ganjati 2-ije zvjezdice policije i kad izadjem iz hotela nemogu da pobjegnem policiji i uopste ne nazove onoga pakija za koga je tu misiju radio da ga obavjesti da ih je ubio sta treba da uradim?
E ljudi imam problem sa misijom late check out kad udjem u onaj hotel i kad ih sve pobijem pise mi escape from the hotel i pocnu me ganjati 2-ije zvjezdice policije i kad izadjem iz hotela nemogu da pobjegnem policiji i uopste ne nazove onoga pakija za koga je tu misiju radio da ga obavjesti da ih je ubio sta treba da uradim?
pa pobjegni prvo policiji, 2 zvijezdice nije puno nije problem pobječ samo gas, nemoj se previše zabijat i to je to, pobječ češ za 20 sek., malo idi poulicama i idi u suprodnom smjeru da se murija zabija da nemre baš vozit, jer su nesposobni a ti probaj da se što manje zabijaš u aute i da neošetiš motor da ti nerikne, a nazvat če lika čim se smiri situacija s policiom, kad pobjegneš, i to je to sigurno....neznam kak nemreš pobješ policiji s 2 zvijezdicei s 3 nije problem, samo što ima više policija i veča je granica, ali opet nije problem pobjeć...
pa pobjegni prvo policiji, 2 zvijezdice nije puno nije problem pobječ samo gas, nemoj se previše zabijat i to je to, pobječ češ za 20 sek., malo idi poulicama i idi u suprodnom smjeru da se murija zabija da nemre baš vozit, jer su nesposobni a ti probaj da se što manje zabijaš u aute i da neošetiš motor da ti nerikne, a nazvat če lika čim se smiri situacija s policiom, kad pobjegneš, i to je to sigurno....neznam kak nemreš pobješ policiji s 2 zvijezdicei s 3 nije problem, samo što ima više policija i veča je granica, ali opet nije problem pobjeć...
Ama znam za to ali problem je u tome sto nemozes pobjeci prolazim pored policije samo se cuje sirena ali uopste me ne ganjaju i pisu mi 2-ije zvjezdice i na mapi mi je ono crveno-plava boja.Pokusao sam sa helikopterom pobjeci ali nemoze.
Ama znam za to ali problem je u tome sto nemozes pobjeci prolazim pored policije samo se cuje sirena ali uopste me ne ganjaju i pisu mi 2-ije zvjezdice i na mapi mi je ono crveno-plava boja.Pokusao sam sa helikopterom pobjeci ali nemoze.
ček uopče nevidiš policijske aute nego samo onocrveno plavo na karti i sirena, nema helikoptera, zapravo na 2 zvijezdice nit nema heliča nego samo auti
Ma vidim policiju ali me ne ganja samo imaju 2 zvijezdice u gornjem desnom uglu i crveno-plavo na mapi a sa helicem sam pokusa pobjeci ali nemoze
Ma vidim policiju ali me ne ganja samo imaju 2 zvijezdice u gornjem desnom uglu i crveno-plavo na mapi a sa helicem sam pokusa pobjeci ali nemoze
patchave instaliraj
možda ti to pomogne
patchave instaliraj
možda ti to pomogne
da nema pečeve onda nebi mogao ni tolko igrat...
nabavi si drugi dvd možda je do njega
ja sam imo sličan problem sa GTA 4 EFLC
Hej ljudi,koju mi najbolju grafičku karticu preporučate s obzirom da imam napajanje Ms midi tower 400 W.
Hvala unaprijed