Spam obrisan i držite se teme.
Ovo nije tema kako crackat gta4.
Spam obrisan i držite se teme.
Ovo nije tema kako crackat gta4.
ne, nego je bilo objašnjenje zašto njemu ranked ne radi. ako hoćeš igrati ranked, kupi igru u trgovini pa igraj
Pozdrav svima :)
Pitanje--da li ovo povecava zahtjeve i dal se isplati stavljat?
Hvala :)
Nisam još probao i mislim da ne povećava zahtjeve to je samo malo drugačiji izgled grafike (više je realnije). čuo sam da su neki imali probleme s tim modom, ali ti slobodno probaj pa javi.
Da mi je sad GTa Iv instalirani već bi ja probao...budem sutra.
Nisam još probao i mislim da ne povećava zahtjeve to je samo malo drugačiji izgled grafike (više je realnije). čuo sam da su neki imali probleme s tim modom, ali ti slobodno probaj pa javi.
Čekam tvoj komentar sutra
Čekam tvoj komentar sutra
ok pa javim
pa s obzirom da diže razinu detalja unutar igrice, povećava i hardverske zahtjeve
pa s obzirom da diže razinu detalja unutar igrice, povećava i hardverske zahtjeve
sutra ću si ga i ja staviti pa ćemo vidjeti pa javim
Ček ček... ja sam sad tek skontao da je iCEnhancer zapravo nasljednik ENB-a. ENB je defitnitivno bio najbolji grafički mod za GTA, odlično je izgledao u kombinaciji sa novim high res teksturama i još nekim modovima. Naravno povećavao je i zahtjeve ali istovremeno je koristio i malo drugačiji pristup u nekim segmentima (tipa blur i AO) pa je uz optimizaciju došao na otprilike istu zahtjevnost kao i vanilla GTA, mrvicu zahtjevniji. Tvorac ENB-a (Boris Vorontsov) je sam pisao neke shadere i u zadnjoj verziji ENB-a spržio par grafičkih kartica ljudima pa je povukao tu verziju i sve do sada nisam čuo za neki update. Promjena imena moda možda i nije slučajna
Svakako pripazite, jednostavno se klonite novih/beta verzija dok nije provjereno i sigurno.
Zdravo svima jel može netko da mi kaže u misiji escuela of the street kad pratim onog dilera autom i kad se on parkira što nemam onu oznaku da se parkiram pored njega i nemože da se nastavi misija.Molim pomoč.Unaprijed hvala!!!
Zdravo svima jel može netko da mi kaže u misiji escuela of the street kad pratim onog dilera autom i kad se on parkira što nemam onu oznaku da se parkiram pored njega i nemože da se nastavi misija.Molim pomoč.Unaprijed hvala!!!
parkiraj se iza njega. ako i dalje nema oznake ponovno pokreni gta pa probaj
to sam i uradio ali nista cak sam 3-4 puta briso gta i skido novi radi te misije i opet nista
to sam i uradio ali nista cak sam 3-4 puta briso gta i skido novi radi te misije i opet nista
ako imaš kakve modove možda je to problem. kad obrišeš gta iv, obriši i njeguvu mapu na c disku jer je moguće da poslije ostanu modovi.traineri i te gluposti...
Hočeš da kažeš da tu istu igricu koja je več skinuta sa neta re instaliram i obrišem tu mapu jel?
Hočeš da kažeš da tu istu igricu koja je več skinuta sa neta re instaliram i obrišem tu mapu jel?
prvo napravi unistall igre. zatim idi na c disk tamo gdje ti je gta bio instalirani i ako nađeš neku mapu od gta, obriši ju. Pa instaliraj igru ponovo i probaj. Ali pazi kad te tokom unistalla pita za brisanje save data. lol da ne bi išao sve ispočetka
Koji patch da instaliram da mi barem malo poveća fps?
1.0.7.0 je najvnoviji?
Koji patch da instaliram da mi barem malo poveća fps?
1.0.7.0 je najvnoviji?
Da, u sebi sadrži sve ostale patcheve i dosta pomaže.
e ljudi znam kako preci escuela of the street treba skinuti bug krek
Prokleti Rockstar i njihova glupa neoptimizacija!
Na 9800 GT je igra radila super. Sad na HD 6850 igra šteka. ĐUBRAD!!!
Meni je sa HD6850 sve uredno radilo. Jedino su shadows morali biti na "High", sve ostalo laganini na max.
Meni je sa HD6850 sve uredno radilo. Jedino su shadows morali biti na "High", sve ostalo laganini na max.
A i procesor je dosta bitan u GTA IV, a ti si ima 2600K koliko se sican? Ili?
Yep, i7-2600. Bitan je procesor, ali on kaže da mu je sa 9800GT lipo radilo a sad sa HD6850 zeza.
Pa mu zato kažen da nije do grafe već do nečeg drugog.
Evo sad sam igrao malo TBOGT, jedno 10 min šteka,pa 5 min radi ko sat,pa opet sve šteka.
Evo bench. Prikazuje average 28, a pola bencha je bilo na nekih 10 FPS.
Statistics
Average FPS: 28.48
Duration: 31.81 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 98%
Video memory usage: 37%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Off
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 20
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: Radeon HD 6800 Series
Video Driver version: 8.17.10.1047
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
File ID: TBoGT-Benchmark.cli
Stavljen najnoviji patch?
Ne,skida mi se sad
Ne,skida mi se sad
Onda je dobro što ti uopće radi, što ga odmah nisi stavio?
Ne,skida mi se sad
Onda je dobro što ti uopće radi, što ga odmah nisi stavio?
Neznam ni ja,lol
Yep, i7-2600. Bitan je procesor, ali on kaže da mu je sa 9800GT lipo radilo a sad sa HD6850 zeza.
Pa mu zato kažen da nije do grafe već do nečeg drugog.
dobro istina, ali ja sam sa OC-om sa 2.6 na 3.5 + L3 unlock dobio 15 frejmova... i to bez onih patcheva je normalno radia cak, a njegov je na 2.3 tako da... mozda da ga malo otkljuca bilo bi bolje.
dobro istina, ali ja sam sa OC-om sa 2.6 na 3.5 + L3 unlock dobio 15 frejmova... i to bez onih patcheva je normalno radia cak, a njegov je na 2.3 tako da... mozda da ga malo otkljuca clocka bilo bi bolje.