mislim da sam na gamereportu procito da su govorili nesto o gta V za ozujak 2012.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte pomozite mi hitno , idem instalirat 1.0.4.0. patch i kaze mi no social club found a social klub instaliran i upaljen ??
dajte pomozite mi hitno , idem instalirat 1.0.4.0. patch i kaze mi no social club found a social klub instaliran i upaljen ??
To se dešava na piratskim kopijama
To se dešava na piratskim kopijama
-.- . i ima li rjesenja xd , mozes na pm da nebi bilo o piratizaciji na forumu
sredio sam gornji problem ali sad nikako ne mogu instalirat 100% savegame , pokusavao sam sve tutorijale i ne radi mi , ako je netko uspio ubaciti savegame nek mi objasni kako
Kaj mislite o ovome:
Intel Core 2 Duo 3 ghz
Nvidia Geforce 9600 gt 512 mb
500 gb hard disk
4 gb ram
Windows 7 Ultimate 64 bit
Trebam kaj novo ili je i to dobro?
moras skinut xliveless da bi ti radio save game....save game stavis tamo di ti je igra instalirana i stavis je u npr c:users/dado/appdata/local/rockstargames/gta iv/save.....tako nesto..snaci ces se
ima koga za gta iv multiplayer? ako ima moje ime za multiplayer je buckledmanatee2...pošaljite mi zahtjev za prijateljstvo pa bumo igrali!
moras skinut xliveless da bi ti radio save game....save game stavis tamo di ti je igra instalirana i stavis je u npr c:users/dado/appdata/local/rockstargames/gta iv/save.....tako nesto..snaci ces se
jesam ali ne radi , napravio sam sve to al idem igrat a on starting new game -.-
jesam ali ne radi , napravio sam sve to al idem igrat a on starting new game -.-
meni je i to znalo radit...i onda kad sam usao u igru..stisnuo sam esc i otisao na load game..i kad se ocitalo taj 100 complete game,onda sam opet zabiljezio preko toga..i onda je fino ocitavalo
meni je i to znalo radit...i onda kad sam usao u igru..stisnuo sam esc i otisao na load game..i kad se ocitalo taj 100 complete game,onda sam opet zabiljezio preko toga..i onda je fino ocitavalo
idem probat
ima koga za multiplayer?
Učinite djelo i odgovorite mi čim mognete
Mozes.
a radit ce med/low , probaj
btw uspio sam sa savegameom, radii!
skini msi afterburner i loži je ! mogla bi potegnut 200mhz na gpu i 150na memoriji u najboljem slucaju al moras probat
LJUDI A MOJA NVIDIA GEFORCE 9600 GT 512 MB I DALI BI IMALO KAKAV UTJECAJ NA IGRE
LJUDI A MOJA NVIDIA GEFORCE 9600 GT 512 MB I DALI BI IMALO KAKAV UTJECAJ NA IGRE
ako ju overclockiram
Đemo-Bi, OCaj je dokle ide...
hahhahahahaha 5570 sa 2gb memorije , ovi su mi najžešći >.<
hahhahahahaha 5570 sa 2gb memorije , ovi su mi najžešći >.<
ok za grafičku, a procesor core 2 duo 3 ghz treba i njega overclockirati ili ne? e da i trebam neki tutorijal o clockanju grafičke i procesora...hvala
Evo za sve one koji imaju lošu grafiku u gta iv trebali bi probati ove postavke...i dolje su i moji rezultati...to je zbilja čudno...dok su teksture bile medium onda je bilo ok 25 fps-a, a sad dok su na high onda je malo više od 40 fps-a....evo tolko o tome...malo sam eksperimentiral sa postavkama i sa tim postavkama sam dobio najbolje rezultate....evo:
Statistics:
Average FPS: 40.58
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings:
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 1
Detail Distance: 100
Golubovi?
Evo jedna zanimljiva usporedba GTA 4 i RL slika, možete li odrediti koja je koja.
evo tu imaš što trebaš napraviti da bi imao 100% u gta iv: http://www.gta4.tv/100percent.php
Golubovi?
Evo jedna zanimljiva usporedba GTA 4 i RL slika, možete li odrediti koja je koja.
hahahah predobro,ja gledam da vidim nekako što je GTA IV a što RL,dođem na dno stranice i vidim piše da su sve slike iz GTA IV,nemogu vjerovati kako dobro su napravili mod,izgleda da opet moram instalirati igru :D