GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
GTA 4

mislim da sam na gamereportu procito da su govorili nesto o gta V za ozujak 2012.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

dajte pomozite mi hitno , idem instalirat 1.0.4.0. patch i kaze mi no social club found a social klub instaliran i upaljen ??

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA 4
athlon64 kaže...

dajte pomozite mi hitno , idem instalirat 1.0.4.0. patch i kaze mi no social club found a social klub instaliran i upaljen ??

To se dešava na piratskim kopijama

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

To se dešava na piratskim kopijama

-.- . i ima li rjesenja xd , mozes na pm da nebi bilo o piratizaciji na forumu

15 godina
GTA 4

sredio sam gornji problem ali sad nikako ne mogu instalirat 100% savegame , pokusavao sam sve tutorijale i ne radi mi , ako je netko uspio ubaciti savegame nek mi objasni kako

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 12:22 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

Kaj mislite o ovome:

Intel Core 2 Duo 3 ghz

Nvidia Geforce 9600 gt 512 mb

500 gb hard disk

4 gb ram

Windows 7 Ultimate 64 bit

Trebam kaj novo ili je i to dobro?

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moras skinut xliveless da bi ti radio save game....save game stavis tamo di ti je igra instalirana i stavis je u npr c:users/dado/appdata/local/rockstargames/gta iv/save.....tako nesto..snaci ces se

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 14:16 (dado16).
14 godina
protjeran
GTA 4

ima koga za gta iv multiplayer? ako ima moje ime za multiplayer je buckledmanatee2...pošaljite mi zahtjev za prijateljstvo pa bumo igrali!

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dado16 kaže...

moras skinut xliveless da bi ti radio save game....save game stavis tamo di ti je igra instalirana i stavis je u npr c:users/dado/appdata/local/rockstargames/gta iv/save.....tako nesto..snaci ces se

jesam ali ne radi , napravio sam sve to al idem igrat a on starting new game -.-

16 godina
neaktivan
Ima itko problem sa windows live-kad se hocu ulogirati na online acc, skida mi profil, a pritom moram restartirati igru, i opet isto skidanje profila i restart igre u nedogled... ?
16 godina
athlon64 kaže...
dado16 kaže...

jesam ali ne radi , napravio sam sve to al idem igrat a on starting new game -.-

meni je i to znalo radit...i onda kad sam usao u igru..stisnuo sam esc i otisao na load game..i kad se ocitalo taj 100 complete game,onda sam opet zabiljezio preko toga..i onda je fino ocitavalo

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
dado16 kaže...
athlon64 kaže...
dado16 kaže...

meni je i to znalo radit...i onda kad sam usao u igru..stisnuo sam esc i otisao na load game..i kad se ocitalo taj 100 complete game,onda sam opet zabiljezio preko toga..i onda je fino ocitavalo

idem probat

14 godina
protjeran
GTA 4

ima koga za multiplayer?

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ej ljudi,pogledajte moj pc i recite bih li mogao igrati Gta 4 na medium.
Učinite djelo i odgovorite mi čim mognete
15 godina
neaktivan
Zdravkec kaže...

Mozes.

15 godina
Zdravkec kaže...

a radit ce med/low , probaj 

btw uspio sam sa savegameom, radii!

14 godina
neaktivan
Hvala vam.Ja sam po horoskopu gnjavator i želio bih znati do koliko bih mogao overklokati grafičku ati radeon hd 5570 2gb uz adekvatno hlađenje i napon od 400 w.
15 godina
Zdravkec kaže...
Hvala vam.Ja sam po horoskopu gnjavator i želio bih znati do koliko bih mogao overklokati grafičku ati radeon hd 5570 2gb uz adekvatno hlađenje i napon od 400 w.

skini msi afterburner i loži je ! mogla bi potegnut 200mhz na gpu i 150na memoriji u najboljem slucaju  al moras probat

14 godina
protjeran
GTA 4

LJUDI A MOJA NVIDIA GEFORCE 9600 GT 512 MB I DALI BI IMALO KAKAV UTJECAJ NA IGRE

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Đemo kaže...

LJUDI A MOJA NVIDIA GEFORCE 9600 GT 512 MB I DALI BI IMALO KAKAV UTJECAJ NA IGRE

ako ju overclockiram

ĐEMO
16 godina
neaktivan
Ti to Ozb? 5570 s 2gb VRAMa si uzeo? Napon od 400w? Fizike ti...

Đemo-Bi, OCaj je dokle ide...
15 godina
pod009 kaže...

hahhahahahaha 5570 sa 2gb memorije , ovi su mi najžešći >.<

14 godina
protjeran
athlon64 kaže...
pod009 kaže...

hahhahahahaha 5570 sa 2gb memorije , ovi su mi najžešći >.<

ok za grafičku, a procesor core 2 duo 3 ghz treba i njega overclockirati ili ne? e da i trebam neki tutorijal o clockanju grafičke i procesora...hvala

ĐEMO
14 godina
protjeran
GTA 4

Evo za sve one koji imaju lošu grafiku u gta iv trebali bi probati ove postavke...i dolje su i moji rezultati...to je zbilja čudno...dok su teksture bile medium onda je bilo ok 25 fps-a, a sad dok su na high onda je malo više od 40 fps-a....evo tolko o tome...malo sam eksperimentiral sa postavkama i sa tim postavkama sam dobio najbolje rezultate....evo:

Statistics:
Average FPS: 40.58
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 100%

Graphics Settings:
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 1
Detail Distance: 100

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da imam tu grafičku
14 godina
neaktivan
Bih li mogao overklokati ati radeon hd5570 2gb uz program Trixx s adekvatnim hlađenjem i napajanjem od 400 w bez ikakvih drugih radnji i do koliko
14 godina
neaktivan
Imam 95.33% pojma nemam sta još da uradim za 100%,epizode sam dogurao do 100%.
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Golubovi?

Evo jedna zanimljiva usporedba GTA 4 i RL slika, možete li odrediti koja je koja.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
protjeran
bruslii kaže...

evo tu imaš što trebaš napraviti da bi imao 100% u gta iv: http://www.gta4.tv/100percent.php

Bellic
15 godina
thuglife kaže...
bruslii kaže...

Golubovi?

Evo jedna zanimljiva usporedba GTA 4 i RL slika, možete li odrediti koja je koja.

Link

hahahah predobro,ja gledam da vidim nekako što je GTA IV a što RL,dođem na dno stranice i vidim piše da su sve slike iz GTA IV,nemogu vjerovati kako dobro su napravili mod,izgleda da opet moram instalirati igru :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice