GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 591.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4
pod009 kaže...
Pozz... Zna li itko kako i hoće li raditi GTA4 na laptopu: Intel C2D 2,26ghz (p8400), Hd3650M (256mb), 4gb RAMa, winXP, najnoviji patch... Hvala... ;)

Trebao bi raditi uz 1.0.7.0 patch. al ne znam na kojim postavkama, kod mene radi i na slabijem.

16 godina
neaktivan
Hvala... Zapravo grafa ima 512MB VRAMa... A i kriza warhed je išla na medium s 30fpsa...pa ce valjda i gta... :)
16 godina
neaktivan
GTA 4

Ekipa jel mogao igrat bez štekanja GTA uz ovaj zadnji patch da se ne mučim bezveze instalirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
da
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ljudi ovak...Dobio sam key od     Kane and Lynch Dead Men igre(sa poljske stranice),nakon toga sam skinio GTA IV,instalirao sve,registrirao se na Rockstar social club,ali kad pokrenem igru traži GTA IV serial entry.

Nakon upisa keya koji sam dobio pojavi se Activation Failure    "The SERIAL was not found in the database. Most likely the SERIAL has been entered incorrectly. Press BACK to retry activating (please verify the correct input of the SERIAL) or press CANCEL to abort. "

U čemu je problem {#}  ?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Ljudi ovak...Dobio sam key od     Kane and Lynch Dead Men igre(sa poljske stranice),nakon toga sam skinio GTA IV,instalirao sve,registrirao se na Rockstar social club,ali kad pokrenem igru traži GTA IV serial entry.

Nakon upisa keya koji sam dobio pojavi se Activation Failure    "The SERIAL was not found in the database. Most likely the SERIAL has been entered incorrectly. Press BACK to retry activating (please verify the correct input of the SERIAL) or press CANCEL to abort. "

U čemu je problem {#}  ?

Kad uđeš u igru pritisni hoem igru i regaj se ili ako već jesi prijavi se u gfwl i onda dok te traži key taj upišeš i to je to.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
protjeran
znači, svejedno moram krekat, a?
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
znači, svejedno moram krekat, a?

da

15 godina
neaktivan
GTA 4

A što se tiče updatea igre-jer to moram ručno skinit patcheve ili će mi se nekako automatski updateat kad aktiviram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

A što se tiče updatea igre-jer to moram ručno skinit patcheve ili će mi se nekako automatski updateat kad aktiviram?

Ručno.

16 godina
neaktivan
GTA 4

Kako mi je žao što nema onog automatskog pištolja u običnom GTA 4.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Instalirao sam sve patcheve (zadnji 1.0.7.0) ali nemogu naci crack.

našao sam neki i kad pokrenem izbaci appcrash.Moze li mi neko na PM ako se ovdje ne smije postat poslat link za crack koji radi.

imam 64 bitne windowse7.

Koliko se ja sjećam, ako si instalirao patcheve jedan po jedan, redoslijedom, kad snimiš 1.0.7.0 uopće te ne traži crack.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ne znam meni je tražio crack,ali sad imam drugi problem.Svi patchevi instalirani,stavljen crack i kad se želim prijaviti na GFWL (u igri stisnem home) izbaci network connection error

Kad se prijavljujem izvan igre onda radi,ali u igri ne.Previše komplikacija i gluposti i onda uvijek neki problem.Bolje da sam pljunio 100 kn i da mi sve radi,ovako će još bit 100 problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ok uspio sam se u igri ulogirat na GFWL ali kada uzmem mobitel i stisnem multiplayer kaže you must be logged in to rockstar games social club to be able to acess multiplayer.

Kako sad to kad se sa novim patchevima obrisao social club???

Kako da aktiviram igru sa keyem koji sam dobio da mogu vec jednom igrat MP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ok konačno radi,hvala svima koji su pomogli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

OK malo je glupo kaj nakon toliko mjeseci nakon što je izašao EFLC iznosim mišljenje ali kada sam odigrao epizodu sa bikerima i gay Tonyja tek sam vidio da rockstar u tim epizodama nije donio apsolutno ništa novo. Imamo dvije priče koje se isprepliću sa 'običnim' GTA 4 (misija sa primoppredajom dijamnata) i to je manje više to.  Uveli su par side misija sa  padobranom i gang warsima a sve ostalo je manje više krađa para. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Naspram onoga što drugi daju odlično je, barem dobiješ dosta kvalitetne i duge kampanje zanimljivih misija malo slabije od orginala.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
308gtsfan kaže...

OK malo je glupo kaj nakon toliko mjeseci nakon što je izašao EFLC iznosim mišljenje ali kada sam odigrao epizodu sa bikerima i gay Tonyja tek sam vidio da rockstar u tim epizodama nije donio apsolutno ništa novo. Imamo dvije priče koje se isprepliću sa 'običnim' GTA 4 (misija sa primoppredajom dijamnata) i to je manje više to.  Uveli su par side misija sa  padobranom i gang warsima a sve ostalo je manje više krađa para. 

budi sretan što imaš uopće i to,ovo je jedan od najboljih DLC-ova u igrama,ako ne i najbolji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
308gtsfan kaže...

budi sretan što imaš uopće i to,ovo je jedan od najboljih DLC-ova u igrama,ako ne i najbolji.

Općenito sam zadovoljan sa igrom i slažem se da je taj dlc jedan od boljih ali samo pokušavam reći da se nisu baš previše potrudili u vezi priča i da previše smo igrali paralelnih misija (samo iz različitog kuta gledišta). 'Bemu miša kaj je taj Liberty City toliko mali da se sastoji od toliko malo kriminalaca (likova)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 19:24 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan
GTA 4

Nakon odigranih 5 partija MP-a vidim zašto nema puno igrača i zašto je GTA4 MP na PC-ju skoro mrtav.

Rockstar je napravio fail s multijem.Dosadan je   i nije ni sjena SAMPa kojeg sam igro dugo vremena,gdje je

bilo po 250 igrača na serveru!To je bilo pravo MP iskustvo,a ovo taman i da ima punih 32 igrača bilo bi jadno i ograničeno.

Cijelo se vrijeme sve odvija ili na aerodromu ili na liberty islandu.Samo se nahodavam da dođem do bolje puške i onda ubijem 1,2 lika i umrem i onda ponovo,hodaj pola sata do vozila ili puške....

U SAMPu je cijeli grad bio živ.Svugdje su se vodili ratovi frakcija itd...Ovo je jadno i sreća da nisam kupio original.Jedina dobra stvar je što sa 1.0.7.0 patchem sve ide fino i sad mogu ponovo prelazit jer

su idioti iz rockstara stavili to sranje od GFWL koji mi ne da da stavim stari save.Sad sve ponovo.Iako ima načina da se to sredi,al već mi je dosta....Rockstar najgora kompanija ikad.

I kad imaju takvu savršenu igru kao GTA onda moraju uvijek negdje usrat,nije bitno di...(PC 6mj kasnije???,kad je izašla igra nije ju ni jedan komp mogao pokreniti na full postavkama,a i sad se najjaci kompovi pate,a grafika nije toliko dobra da se opravda takvo korištenje resursa)Dosta sam rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4

Po meni trebali su dati u MPu puno više coop misija. Ili čak nekakav mission editor jer su coop misije jedino što meni u MPu valja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Nakon odigranih 5 partija MP-a vidim zašto nema puno igrača i zašto je GTA4 MP na PC-ju skoro mrtav.

Rockstar je napravio fail s multijem.Dosadan je   i nije ni sjena SAMPa kojeg sam igro dugo vremena,gdje je

bilo po 250 igrača na serveru!To je bilo pravo MP iskustvo,a ovo taman i da ima punih 32 igrača bilo bi jadno i ograničeno.

Cijelo se vrijeme sve odvija ili na aerodromu ili na liberty islandu.Samo se nahodavam da dođem do bolje puške i onda ubijem 1,2 lika i umrem i onda ponovo,hodaj pola sata do vozila ili puške....

U SAMPu je cijeli grad bio živ.Svugdje su se vodili ratovi frakcija itd...Ovo je jadno i sreća da nisam kupio original.Jedina dobra stvar je što sa 1.0.7.0 patchem sve ide fino i sad mogu ponovo prelazit jer

su idioti iz rockstara stavili to sranje od GFWL koji mi ne da da stavim stari save.Sad sve ponovo.Iako ima načina da se to sredi,al već mi je dosta....Rockstar najgora kompanija ikad.

I kad imaju takvu savršenu igru kao GTA onda moraju uvijek negdje usrat,nije bitno di...(PC 6mj kasnije???,kad je izašla igra nije ju ni jedan komp mogao pokreniti na full postavkama,a i sad se najjaci kompovi pate,a grafika nije toliko dobra da se opravda takvo korištenje resursa)Dosta sam rekao.

Ne bih se slozio u potpunosti, Rockstar i nije tako los.... samo pogledaj kroz proslost i vidjet ces dost kvalitetnih igara (ne mislim samo na PC ili multiplatform igre), sve igre od njih su optimizirane i solidne, osim cetvorke (tocnije, njezine neoptimizacije).... a to sto je trenutno imak malo vise console orijentirana firma ne znaci da su losi, valjda su naucili pouku iz cetvorke, ipak dolazi L.A. Noire za PC

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
Pozz... Da javim-igra radi na medium (samo refleksije na low), 800x600 reza= 35 do 47fpsa... ;)
Na 1024x768 rezi i refleksijama na medium je radila na 25-38 fpsa... ;)
15 godina
neaktivan
GTA 4

pozz ljudi imam jedan problem s gta 4 misija se zove ''esculation of the streets'' gdje  pratim dilera i onda kad on stane trebalo bi pisat kao da se parkiram i on izade iz auta naime to nepise nego on jednostavno stane i neide dalje. jeli to nekakv bug? btw jel za patch 1.0.7 trebam i ostrale patcheve imat?

xfire:toni0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

pozz ljudi imam jedan problem s gta 4 misija se zove ''esculation of the streets'' gdje  pratim dilera i onda kad on stane trebalo bi pisat kao da se parkiram i on izade iz auta naime to nepise nego on jednostavno stane i neide dalje. jeli to nekakv bug? btw jel za patch 1.0.7 trebam i ostrale patcheve imat?

Escuela on the streets se zove.

Daj reci mi gdje je to na ovom videu, pa ću se sjetiti jel bug ili nešto drugo.

15 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

btw jel za patch 1.0.7 trebam i ostrale patcheve imat?

Ne moras, mozes samo instalirati taj 1.0.7.0

15 godina
neaktivan

na ovom videu nema na onom tvom na 4:30 kad mu bude onaj znak da se parkira meni se to uopce na pojavljuje al stavio sam patch 1.2 grafika mi se poboljsala dosta al nisam probo jos misiju

xfire:toni0106
17 godina
neaktivan
GTA 4

GTA IV + iCE 1.2.5 MOD :D

Stim da mi nesto nije uredu sa GTA IV moracu ga ponovo instalirati pa jos malo podici postavke koje su sad poprilicno slabe. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliki je gubitak fpsa sa tim modom?
16 godina
GTA 4

kod mene nikakav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice