GTA 4

poruka: 2.688
|
čitano: 566.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Igrica je zakon !!!!!
Meni sve radi normalno, instalirao, ušao i sad igram !!!!!!!!!!!!!

Ako treba ko pomoc oko instalacije neka mi se javi !!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 23:35 (IceGigi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

Također radi mi sve normalno, q9450, hd4850,asus p5q pro, 3,25gm rama(inace 4 ali zbog win xp 32). Igra je zakon.

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

evo jedna novost... igram je stalno na PC-u s potpisa i sve ide ko beba, ali imam ja doma i laptop HP6730s, sa procesorom 1.8 2 Core Duo Intel, Grafičkom ATI HD 3430 i 2gb RAMA i na minimum postavkama radi bez jednog trzaja, osim kad je nekakav dim ili malo veća eksplozija!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jer ova moja igra ima neki bug ili se ja neznam popoest na lojtre?? treba mi sad u jednoj misiji ali neznam kak se popest na lojtre???
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Može pomoć oko instalacije?

Igra je došla u DVD1 part 1

DVD1 part 2

DVD2 part1

DVD2 part2

DVD1 part 1 i DVD2 part1 sam extracto u novi folder tao da oboje budu u iso file-u.

I sam mountiram preko daemona tako da mi je GTA4 disc 1 na J pogonu, a GTA2 disc 2 na H pogonu.

I sa dotvorim J pogon i idem pokrenut setup.exe i pojavi mi se crni prozor i zatvori se, i to je to. U čemu je problem?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
protjeran

stisni F kad dojdes do lojtriNamigiva

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jel mi neko može poslati save od oko 22% igre .

Igrao sam ja to ali sam morao nenadano formatirati komp a nisam  spremio save .

Molim vas .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja kad dodem na 22% saljem, probat cu ovo sa lojtrama nadam se da radi
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina

hahaha... Namigiva

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ljudi imam problem.

Kad idem pokrenut igru iz Social Cluba piše mi eror jer ne može nać binkw32.dll i onda se gta iv sruši.

Molim vas pomozite.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F-16 kaže...

Ljudi imam problem.

Kad idem pokrenut igru iz Social Cluba piše mi eror jer ne može nać binkw32.dll i onda se gta iv sruši.

Molim vas pomozite.

u google upiši "binkw32.dll download", otvori prvi sajt koji ti izbaci i skini taj .dll
Nakon što ga skineš stavi ga u system folder od igre.

Procedura ista kao i za svaki drugi "missing ___.dll fajl"
S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded G: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Di vi vidite koliko ste posto igrice prošli?Ja sam sada prošao ono sa sprovodom

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo, igru upravo instaliro i pogledao... Za prvi pogled mi se svidja, jedino lik hrvatski govori ko neki rus :)...
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Di vi vidite koliko ste posto igrice prošli?Ja sam sada prošao ono sa sprovodom

kad si u igri stisni menu i odi na stats tamo ti sve pise cak koliko si se put napija
I <3 COD2
16 godina
neaktivan
"Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low" ovo mi se događa nakon svakog restara igr di griješim???Necto kaže...

Evo jedan FIX koji je meni digao FPS za 10!! :cheer

Original topic: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384473

NE GARANTIRAM da ce svima ovo funkcionirati, meni je , i to vise nego Patch i ATIjevi driveri novi skupa!

Prijevod na Hrvatski.

++++++++++++Optimization FIX+++++++++++++++

1. Prvi korak:

Pobrisite commandline file i sve komande koje ste stavili u shortcute !!

2. Udjite u igru
Stavite rezoluciju na 800x600 tako da oslobodite graficku memoriju.
Sada kada imate slobodno memorije podesite ostale opcije po zelji.
(nema razloga za veliko pretjerivanje s view distanceom, jer nema vizualne razlike izmedju 40 i 100)

3. Pogledajte koliko su vam je sada memorije zauzeto. I zapamtite to.
Zatim spremite tako postavke (s 800x600) i izadjite iz igre.

4. Onu zauzetu memoriju podijelite s onoliko koliko vam graficka kartica ima memorije ... primjer; zauzeto je 460 memorije a graficka je od 512MB

460/512 = 0.898

5. Sada napravite commandline file u main folderu od igre i stavite ove komande unutra

-availablevidmem 0.898
-width 1680
-height 1050

(-availablevidmem - to postavite onoliko koliko vam je ispalo kada ste podijelili ono, -width -height podesite na onoliko koliko zelite da vam bude rezolucija)

6. Pokrenite igru, i ako je sve uspjesno obavljeno igra ce startati u rezoluciji koja je forsirana preko commandlinea dok ce u opcijama u igri stajati 800x600 rezolucija!! i vase postavke koje ste podesili.
Znati cete da je dobro postavljeno tako sto vam igra nece dati da izadjete iz grafickih opcija s Escape/Enter, nego ce vas konstantno vracati po Graficke opcije.

7. Kada ste se uvjerili da igra misli da radi na 800x600 a zapravo vrti forsiranu rezu, quitate igru iz opcija s Ctrl Alt Del i ugasite GTA4, i vise ne dirate Graficke postavke!!

Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low, znaci da nije uspjesno fix "fixiran"

Tada trebate malo tweakati onaj -availablevidmem broj, tako da vam u igri ne ostane nimalo slobodne memorije koja bi dopustila igri da automatski podesi postavke!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Imam 8600GT 256mb ram, C2D 4500, namjestim postavke i imam odnos 261/256 = 1.019 i to unesem sa željenom rezom no uvijek ista greška...

"Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low" ovo mi se događa nakon svakog restarta igre (zadrži postavljenu rezoluciju a sve detalje i teksture sve baci na 1)  di griješim???

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 1:20 (Full HD).
17 godina
GTA za PC?

Nigdi ne grjesis, ovaj fix nekima radi nekima ne, jer nekima je svaki put kad udju u igru kolicina memorije ista a nekima se svaki put promjeni malo (taman da on automatski stavi sve na low)

Meni je radilo isto par dana i sada mi je pocelo opet vracati na low, tako da mi se neda zafrkavati oko toga, =(

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ahh, znači još nema nikakav fix da korektno radi Mršti se.

Btw, fala na odgovoru ak saznaš još kakav zgodan fix javi, a javit ću i ja ak najdem nešto. Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skuzio sam da mi nakon oderenednog vremena pisu kontrole za xbox pa nemogu koristi mis na internetu,jer mi pise da pomaknem analog,za ostale stvari mi pise koju da tipku stisnem ali za xbox, kad restartam igru problem nestane no nakon 4h vrati se?!?
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja imam 18 % oče ko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Koliko sam ja skužio, ne mogu se stavljati save games... postoji neki način, za koji sam čuo, ali da ne daje baš neke rezultate!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Da, nisam baš siguran kako se sejvovi mogu slati, jer igra koristi GWF-Live, nije kao prijašnje verzije da se samo file iz savegame prebaciNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Kad malo bolje pogledaš, malo je to bezveze, jer kaj da se meni windows sruši ili da trebam jednostavno reinstalaciju windowsa, a s igrom sam na 50%... kaj? reinstaliram igru i igram ponovo... GLUPO!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Evo malo sam isprobao igru i odlična je nakon patcha nije toliko strašno zahtijevna prosjeke je nekih 30 fps, 25 kada se puca što je sasvim zadovoljavajuće sa postavkama na kojim igram, inače mislim da će fps porasti izlaskom novog patcha, evo rezultata mog benchmarka:

Statistics

Average FPS: 28.74

Duration: 37.23 sec

CPU Usage: 100%

System memory usage: 94%

Video memory usage: 98%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (70 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: High

View Distance: 1

Detail Distance: 55

Hardware

Microsoft Windows XP Home Edition

Service Pack 3

Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT

Video Driver version: 180.48

Audio Adapter: Realtek AC97 Audio

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+

File ID: Benchmark.cli

Evo i par slikica

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

hmmm,,,lijepo to tebi vrti, al preporučio bih ti da ipak malo povećaš Draw Distance, jer s ovako na 1 nije nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA za PC?

e, imate jednu caku da ak ocete blur motion u igri stisnete slovo "P" ..

meni je mal jadno jer se texture mal zamute ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

hmmm,,,lijepo to tebi vrti, al preporučio bih ti da ipak malo povećaš Draw Distance, jer s ovako na 1 nije nešto

Neznam šta sam napravio ali memory usage  ne povećava mi se ako pomićem detalje, sjene i gustoću auto, tako da je to prije bilo na maximumu, pa sam draw distance smanjio da ne zatrzava, sada mi je draw distance na 22.
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Mislim da nije niš čudno jer je tako i meni i mojim frendovima!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
F-16 kaže...

Ljudi imam problem.

Molim vas pomozite.

u google upiši "binkw32.dll download", otvori prvi sajt koji ti izbaci i skini taj .dll
Nakon što ga skineš stavi ga u system folder od igre.

Procedura ista kao i za svaki drugi "missing ___.dll fajl"
 To sam napravio i sad mi piše " The procedure entry point_BinkSetMemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll.

Molim pomoć.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

reinstalacija igre!

Evo instalirao sam si patch i recimo da mi nije puno pomogao, i dalje moram igrati na najnižim postavkama, jedino što su mi FPS skočili za nekih 5 ili tako nešto... jedino ne kužim kaj je ono updatetitle.exe što je uz patch, a ne mogu ga pokrenuti!
Ima još netko kakvih novosti vezanih uz optimizaciju itd...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja sam na 52% igre i sad imam neku misiju gdje moram odvest kombi s nekim PB(Phill B) i kad dođem do tih Rusa gdje švercaju drogu,tamo svaki put tog Phila ubiju,,izludio sam probo sam već 3 puta al ne ide nikako!

Q6600 2,4 Ghz 2GB RAM DDRII(667Mhz) ATI Radeon x1950pro 512 segate 320 gb
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice