Igrica je zakon !!!!!
Meni sve radi normalno, instalirao, ušao i sad igram !!!!!!!!!!!!!
Ako treba ko pomoc oko instalacije neka mi se javi !!!!!!!!!!!!
Igrica je zakon !!!!!
Meni sve radi normalno, instalirao, ušao i sad igram !!!!!!!!!!!!!
Ako treba ko pomoc oko instalacije neka mi se javi !!!!!!!!!!!!
Također radi mi sve normalno, q9450, hd4850,asus p5q pro, 3,25gm rama(inace 4 ali zbog win xp 32). Igra je zakon.
evo jedna novost... igram je stalno na PC-u s potpisa i sve ide ko beba, ali imam ja doma i laptop HP6730s, sa procesorom 1.8 2 Core Duo Intel, Grafičkom ATI HD 3430 i 2gb RAMA i na minimum postavkama radi bez jednog trzaja, osim kad je nekakav dim ili malo veća eksplozija!
Može pomoć oko instalacije?
Igra je došla u DVD1 part 1
DVD1 part 2
DVD2 part1
DVD2 part2
DVD1 part 1 i DVD2 part1 sam extracto u novi folder tao da oboje budu u iso file-u.
I sam mountiram preko daemona tako da mi je GTA4 disc 1 na J pogonu, a GTA2 disc 2 na H pogonu.
I sa dotvorim J pogon i idem pokrenut setup.exe i pojavi mi se crni prozor i zatvori se, i to je to. U čemu je problem?
stisni F kad dojdes do lojtri
Jel mi neko može poslati save od oko 22% igre .
Igrao sam ja to ali sam morao nenadano formatirati komp a nisam spremio save .
Molim vas .
hahaha...
Ljudi imam problem.
Kad idem pokrenut igru iz Social Cluba piše mi eror jer ne može nać binkw32.dll i onda se gta iv sruši.
Molim vas pomozite.
Ljudi imam problem.
Kad idem pokrenut igru iz Social Cluba piše mi eror jer ne može nać binkw32.dll i onda se gta iv sruši.
Molim vas pomozite.
Di vi vidite koliko ste posto igrice prošli?Ja sam sada prošao ono sa sprovodom
Di vi vidite koliko ste posto igrice prošli?Ja sam sada prošao ono sa sprovodom
Evo jedan FIX koji je meni digao FPS za 10!! :cheer
Original topic: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384473
NE GARANTIRAM da ce svima ovo funkcionirati, meni je , i to vise nego Patch i ATIjevi driveri novi skupa!
Prijevod na Hrvatski.
++++++++++++Optimization FIX+++++++++++++++
1. Prvi korak:
Pobrisite commandline file i sve komande koje ste stavili u shortcute !!
2. Udjite u igru
Stavite rezoluciju na 800x600 tako da oslobodite graficku memoriju.
Sada kada imate slobodno memorije podesite ostale opcije po zelji.
(nema razloga za veliko pretjerivanje s view distanceom, jer nema vizualne razlike izmedju 40 i 100)
3. Pogledajte koliko su vam je sada memorije zauzeto. I zapamtite to.
Zatim spremite tako postavke (s 800x600) i izadjite iz igre.
4. Onu zauzetu memoriju podijelite s onoliko koliko vam graficka kartica ima memorije ... primjer; zauzeto je 460 memorije a graficka je od 512MB
460/512 = 0.898
5. Sada napravite commandline file u main folderu od igre i stavite ove komande unutra
-availablevidmem 0.898
-width 1680
-height 1050
(-availablevidmem - to postavite onoliko koliko vam je ispalo kada ste podijelili ono, -width -height podesite na onoliko koliko zelite da vam bude rezolucija)
6. Pokrenite igru, i ako je sve uspjesno obavljeno igra ce startati u rezoluciji koja je forsirana preko commandlinea dok ce u opcijama u igri stajati 800x600 rezolucija!! i vase postavke koje ste podesili.
Znati cete da je dobro postavljeno tako sto vam igra nece dati da izadjete iz grafickih opcija s Escape/Enter, nego ce vas konstantno vracati po Graficke opcije.
7. Kada ste se uvjerili da igra misli da radi na 800x600 a zapravo vrti forsiranu rezu, quitate igru iz opcija s Ctrl Alt Del i ugasite GTA4, i vise ne dirate Graficke postavke!!
Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low, znaci da nije uspjesno fix "fixiran"
Tada trebate malo tweakati onaj -availablevidmem broj, tako da vam u igri ne ostane nimalo slobodne memorije koja bi dopustila igri da automatski podesi postavke!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Imam 8600GT 256mb ram, C2D 4500, namjestim postavke i imam odnos 261/256 = 1.019 i to unesem sa željenom rezom no uvijek ista greška...
"Ako vam je igra podesila rezoluciju u opcijama na Max a sve ostale opcije spustila na low" ovo mi se događa nakon svakog restarta igre (zadrži postavljenu rezoluciju a sve detalje i teksture sve baci na 1) di griješim???
Nigdi ne grjesis, ovaj fix nekima radi nekima ne, jer nekima je svaki put kad udju u igru kolicina memorije ista a nekima se svaki put promjeni malo (taman da on automatski stavi sve na low)
Meni je radilo isto par dana i sada mi je pocelo opet vracati na low, tako da mi se neda zafrkavati oko toga, =(
Ahh, znači još nema nikakav fix da korektno radi .
Btw, fala na odgovoru ak saznaš još kakav zgodan fix javi, a javit ću i ja ak najdem nešto. Pozdrav!
ja imam 18 % oče ko
Koliko sam ja skužio, ne mogu se stavljati save games... postoji neki način, za koji sam čuo, ali da ne daje baš neke rezultate!!
Da, nisam baš siguran kako se sejvovi mogu slati, jer igra koristi GWF-Live, nije kao prijašnje verzije da se samo file iz savegame prebaci
Kad malo bolje pogledaš, malo je to bezveze, jer kaj da se meni windows sruši ili da trebam jednostavno reinstalaciju windowsa, a s igrom sam na 50%... kaj? reinstaliram igru i igram ponovo... GLUPO!!!
Evo malo sam isprobao igru i odlična je nakon patcha nije toliko strašno zahtijevna prosjeke je nekih 30 fps, 25 kada se puca što je sasvim zadovoljavajuće sa postavkama na kojim igram, inače mislim da će fps porasti izlaskom novog patcha, evo rezultata mog benchmarka:
Statistics
Average FPS: 28.74
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 100%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 1
Detail Distance: 55
Hardware
Microsoft Windows XP Home Edition
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek AC97 Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
File ID: Benchmark.cli
Evo i par slikica
hmmm,,,lijepo to tebi vrti, al preporučio bih ti da ipak malo povećaš Draw Distance, jer s ovako na 1 nije nešto
e, imate jednu caku da ak ocete blur motion u igri stisnete slovo "P" ..
meni je mal jadno jer se texture mal zamute ..
hmmm,,,lijepo to tebi vrti, al preporučio bih ti da ipak malo povećaš Draw Distance, jer s ovako na 1 nije nešto
Mislim da nije niš čudno jer je tako i meni i mojim frendovima!!
Ljudi imam problem.
Molim vas pomozite.
reinstalacija igre!
Evo instalirao sam si patch i recimo da mi nije puno pomogao, i dalje moram igrati na najnižim postavkama, jedino što su mi FPS skočili za nekih 5 ili tako nešto... jedino ne kužim kaj je ono updatetitle.exe što je uz patch, a ne mogu ga pokrenuti!
Ima još netko kakvih novosti vezanih uz optimizaciju itd...?
Ja sam na 52% igre i sad imam neku misiju gdje moram odvest kombi s nekim PB(Phill B) i kad dođem do tih Rusa gdje švercaju drogu,tamo svaki put tog Phila ubiju,,izludio sam probo sam već 3 puta al ne ide nikako!